PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlandaki bu G 310 R alınır mı?

İhsan34
04 Aralık 2017, 16:25
merhaba arkadaşlar,

Adana'da satılık G 310 R var. Fiyat olarak uygun geldi. Sizin fikrinizi almak isterim.

Bir de, motor Adana'da. özellikle bu havada binip gelemeyeceğim kadar uzak bir mesafe. bu şekildeki şehir dışından alınacak bir motoru binip sürerek getirmek dışında istanbul'a hasarsız bir şekilde getirmenin en iyi yolu nedir?

İlan no: 502088971

G 310 R (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-temiz-bmw-g-310-502088971/detay)
tşk.

ermanay
04 Aralık 2017, 16:38
Merhaba, otobüsle getirmek en uğraşmayacağınız biçimi olur. Travego otobüslerin bagajı oldukça geniş klr 650,fazer,mt 07 gibi motosiklerin sığdığını biliyorum. Bir otobüs firmasıyla anlaşıp motosikleti bagaja güzelce ip yardımıyla sabitleyin, grenajların çizilmemesi için gerekli önlemlerinizi alın ( örtü vs).

waldorf
04 Aralık 2017, 17:07
300 cc motora bmw diye 25 lira veresiniz varsa buyurun alın. Honda,Suzuki fiyatına Bmw'ye binin demiş ama o fiyata 750cc'ye biniyor millet.

artemis99
04 Aralık 2017, 17:11
Pazarık payı da var diyor, onun başına bir iş gelmiş belli ki, elden çıkartmaya çalışıyor.

İhsan34
04 Aralık 2017, 17:14
300 cc motora bmw diye 25 lira veresiniz varsa buyurun alın. Honda,Suzuki fiyatına Bmw'ye binin demiş ama o fiyata 750cc'ye biniyor millet.

Haklısın. Lakin daha önce almış olduğum ABS'siz MT25 bile 22 bin TL oldu. Artık hiç bir motor ucuz değil. Daha yüksek cc'li motor benim için henüz erken.

Öncelikle tipi hoşuma gidiyor. Daha büyük olmaması koşuluyla farklı bir öneri varsa alabilirim.

TanImsIz
04 Aralık 2017, 17:15
+Borusan da çalısıyor
+Motor kullanmaya yeni başlamış..
Bu motoru da liste fiyatından almadığı kesin.

sadraf
04 Aralık 2017, 17:16
0'ı 32 bin olanaleti dahaa 200km'de 25'e satması ve pazarlık payı bırakması ne bileyim soru işareti bıraktı bende tek kalemde bu kadar indirim yapması.

İhsan34
04 Aralık 2017, 17:20
Pazarık payı da var diyor, onun başına bir iş gelmiş belli ki, elden çıkartmaya çalışıyor.

Site üzerinden sordum. Duvara sürtmekten sağ amortisörde çizikler var diyor. Lakin olay mahalli Adana olunca dediğin gibi ben de daha fazla şüphe duyuyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------

0'ı 32 bin olanaleti dahaa 200km'de 25'e satması ve pazarlık payı bırakması ne bileyim soru işareti bıraktı bende tek kalemde bu kadar indirim yapması.

Aynı soru işaretleri bende de var. Borusan çalışanıyım diyor. Belki "o zaman bana borusandan exper raporu ibraz et, sorun yoksa ben ödeyeceğim" demem gerekir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

+Borusan da çalısıyor
+Motor kullanmaya yeni başlamış..
Bu motoru da liste fiyatından almadığı kesin.

Borusan'dan çalışan indirimi ile aldığını söyledi, evet.

shruikan
04 Aralık 2017, 17:28
o paraya git sıfır duke al

MotoRR
04 Aralık 2017, 17:44

Suzukinin 250cc si bile 20 milyar iken 25 milyara 300cc bmw almak neden mantıksız??

demirarch
04 Aralık 2017, 18:02
öncelikle neden bu motor ? BMW logosunu çıkar yerine honda yada yamaha koy yine de 25 bin verip almak ister misin ? kendine sor ,

ben almam kesinlikle , peki ne alırım ;
honda nc750 s
yamaha mt-7
benelli trk502
biraz limiti artırabilirsen yamaha xsr 700 ....
bunlar cc olarak yüksek ise yeni duke 390 ....

İhsan34
04 Aralık 2017, 18:05
o paraya git sıfır duke al

Her sabah servis beklerken önümden bir Duke geçiyor. Nedense bu Duke gerek boyutları gerekse renkleri itibariyle bana biraz oyuncak gibi geliyor.

TurboTastic
04 Aralık 2017, 18:45
Valla fiyat kıllandırıyor.. al diye değil yanlış anlama, "neyi var acaba" diyor insan. yok ben yinede alacağım diyorsan lütfen ruhsat ve şasi noyu almadan önce kontrol edin. bu basit kontrolü yapmıyoruz ve mağduriyet meydana geliyor..

tomass
04 Aralık 2017, 19:30
İstanbul’da Benzer fiyatlara g310 var.
Adana’daki motosikleti en son fiyat ne karara alacağını iyi hesapla.
İstanbul’da gözüne kestirdiğin motosikletler ile de parazlık yap,
eğer aradaki fark 2 -2,5 bin tl ise hiç Adana’ya gidip motor alacağım diye uğraşma.
Çünkü farklı bi şehire gidip , motosikletin istediğin gibi çıkmama ve eli boş dönme ihtimalini unutma.

Seko
04 Aralık 2017, 19:53
O motor kaza yapıp toplanmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. İnsan 200 km'deki motor için "Çalışmayan aksam yok" der mi ? Adam zaten Borusan çalışanıymış. Sakın alma.

FIA
05 Aralık 2017, 00:33
2 Ay önce Borusanda kampanyası vardı bu motorun, 26 bin tl nakite veriyolardı. Belki o dönem almıştır + çalışan indirimi.

bikerboi
05 Aralık 2017, 01:29
hey gidi euro kuru:pale: bu fiyata birkaç sene önce F800R almıştım :farao:

LynXMaSTeR
05 Aralık 2017, 02:27
300 cc motor alcak adama hala mt7 önerenler var yav. İlle öldürteceksiniz insanları..

Jemand
05 Aralık 2017, 02:30
300 cc motor alcak adama hala mt7 önerenler var yav. İlle öldürteceksiniz insanları..

rahmetli güldürdü yine. hey gidi hey.

https://www.youtube.com/watch?v=TOYGEN_lAYY

MotoRR
05 Aralık 2017, 08:13
Hey gidi heyyy Mekanın Cennet olsun babuş

İhsan34
05 Aralık 2017, 09:30
öncelikle neden bu motor ? BMW logosunu çıkar yerine honda yada yamaha koy yine de 25 bin verip almak ister misin ? kendine sor ,

ben almam kesinlikle , peki ne alırım ;
honda nc750 s
yamaha mt-7
benelli trk502
biraz limiti artırabilirsen yamaha xsr 700 ....
bunlar cc olarak yüksek ise yeni duke 390 ....

Günaydın,

Duke hariç diğerleri benim için fazla. Duke ise söylediğim gibi en başta rengi sebebiyle bana pek ciddi motor görüntüsü vermiyor. Bana göre fazla genç işi görüntüsü var.

Arması değil hoşuma giden. Öncelikle tipi güzel. Yamaha ya da Honda da olabilir. Ki daha önce aldığım MT25'i de beğenerek almıştım. Lakin 250'den biraz büyük ve tipi güzel bir motor henüz gözüme çarpmadı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------

Valla fiyat kıllandırıyor.. al diye değil yanlış anlama, "neyi var acaba" diyor insan. yok ben yinede alacağım diyorsan lütfen ruhsat ve şasi noyu almadan önce kontrol edin. bu basit kontrolü yapmıyoruz ve mağduriyet meydana geliyor..

Ruhsat ve şasi no'yu kontrol edebiliriz ama, bu ne kadar yeterli olur bilemedim. Belki Borusan'un vereceği temiz kağıdı gibi bir şey..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------

İstanbul’da Benzer fiyatlara g310 var.
Adana’daki motosikleti en son fiyat ne karara alacağını iyi hesapla.
İstanbul’da gözüne kestirdiğin motosikletler ile de parazlık yap,
eğer aradaki fark 2 -2,5 bin tl ise hiç Adana’ya gidip motor alacağım diye uğraşma.
Çünkü farklı bi şehire gidip , motosikletin istediğin gibi çıkmama ve eli boş dönme ihtimalini unutma.

İstanbul ile arasında en az 2.000 TL fark var. Bu da daha sonra 2. elde tekrar satarken avantajıma olacaktır diye düşünüyorum. Tabi ki tek sorun o motoru buraya getirebilmek..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------

2 Ay önce Borusanda kampanyası vardı bu motorun, 26 bin tl nakite veriyolardı. Belki o dönem almıştır + çalışan indirimi.

Eğer haberim olsaydı kesinlikle alır koyardım kenara.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------

O motor kaza yapıp toplanmadıysa ben de bir şey bilmiyorum. İnsan 200 km'deki motor için "Çalışmayan aksam yok" der mi ? Adam zaten Borusan çalışanıymış. Sakın alma.

Aynı şüphe bende de var. Bunun için de Borusan'dan temiz kağıdı istemek bekli bu sorunu çözer.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------

:) Allah göstermesin. Hız merakım yok ve büyük motorlara heves de etmiyorum, şimdilik tabi..

Keoma
05 Aralık 2017, 09:36
İlan Adana diyor.Motorun çalışmayan aksamını bırak,motor komple çalıntı olabilir 😂 Adanalılar kızmasın.Hep medya bizde böyle bir algı bıraktı.

TurboTastic
05 Aralık 2017, 12:13
Alıntı TurboTastic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Ruhsat ve şasi no'yu kontrol edebiliriz ama, bu ne kadar yeterli olur bilemedim. Belki Borusan'un vereceği temiz kağıdı gibi bir şey..

Yok zaten yeterlilik olarak söylemedim onu. Eğer başına gelirse ciddi manada yıpranabilirsin. önlem olarak yazmıştım. adam borusanda çalışıyor demesi ile inanmamız gerekmiyor öyle değilmi?. en kötüye hazırlanıp titiz incelemeni tavsiye ederim. bu zamanda iyi şeyler olmuyor.. yani iyilikler öyle damdan düşüp seni bulmuyor kardeş.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/163806-sase-numarasi-taslanmis-silinmis.html
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/107173-tuv-muayenesinden-sase-no-ruhsat-sase-no-farki.html

chopperrider
05 Aralık 2017, 12:33
yahu bu motor çıktığında zaten 25 bin TL idi.
Satıcı hakkaten Borusan personeli ise extra bir indirim ile bnelki 23'e mal etti bu motoru.
Sıfır fiyatı zamlandı diye 30k mı istesin yani ?
Aklı başında bir satıcı o rakama satılmayacağını biliyor en azından aldığı paraya elden çıkarmak istiyor olamaz mı ?
motorun istenen fiyatı ekstra düşük falan değil gayet de mantıklı bi rakam.

İhsan34
05 Aralık 2017, 15:13
yahu bu motor çıktığında zaten 25 bin TL idi.
Satıcı hakkaten Borusan personeli ise extra bir indirim ile bnelki 23'e mal etti bu motoru.
Sıfır fiyatı zamlandı diye 30k mı istesin yani ?
Aklı başında bir satıcı o rakama satılmayacağını biliyor en azından aldığı paraya elden çıkarmak istiyor olamaz mı ?
motorun istenen fiyatı ekstra düşük falan değil gayet de mantıklı bi rakam.

Böyle bakarsak evet mantıklı. Ama günümüzde emsallerinden ucuz motor (hatta herhangi bir şey) satana pek rastmanılamadığından ben de şüpheci yaklaştım. Ve kararsızım.

Belki yaz günü olsaydı, gezmiş olmak bahanesi ile oraya gidip, Borusan'da expertize sokup, sorun yoksa binip gelmeyi isterdim. Eminim çok da keyifli bir yolculuk olurdu. Lakin kış günü onu bir otobüs bagajında ya da bir kargo ile getirtmek zahmetli olur ve ayrıca hasar görebilir diye düşünüyorum.

chopperrider
05 Aralık 2017, 15:52
Böyle bakarsak evet mantıklı. Ama günümüzde emsallerinden ucuz motor (hatta herhangi bir şey) satana pek rastmanılamadığından ben de şüpheci yaklaştım. Ve kararsızım.

Belki yaz günü olsaydı, gezmiş olmak bahanesi ile oraya gidip, Borusan'da expertize sokup, sorun yoksa binip gelmeyi isterdim. Eminim çok da keyifli bir yolculuk olurdu. Lakin kış günü onu bir otobüs bagajında ya da bir kargo ile getirtmek zahmetli olur ve ayrıca hasar görebilir diye düşünüyorum.

Özel mesaj gönderdim Size

127
06 Aralık 2017, 03:09
Bu paraya 390 duke al bin kat iyi dostum benden söylemesi. G310R Duke 390 yenisinin yanına bile yaklaşamaz.

emremm
06 Aralık 2017, 03:23
Bu motorun logosunda TVS yazsaydı yine bu paralar verilir miydi çok merak ediyorum.

TVS-BMW (http://www.wikizero.org/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2 kvQk1XX0czMTBS)

FIA
06 Aralık 2017, 17:49
Arkadaşlar bu motor € kurundan etkilenmedi, fiyatı zaten 30 gibiydi, TL bazında satılan tek model BMW de. 2 ay önce ekstra bi aksiyon vardı o yüzden 26 civarına inmişti fiyatı.

İhsan34
07 Aralık 2017, 10:11
Arkadaşlar bu motor € kurundan etkilenmedi, fiyatı zaten 30 gibiydi, TL bazında satılan tek model BMW de. 2 ay önce ekstra bi aksiyon vardı o yüzden 26 civarına inmişti fiyatı.

Keşke haberim olsaydı o fiyattan.

Benzer bir indirimden haberdar olmak için her gün BMW sitesine girip fiyat kontrolü yapmak dışında bir seçeneğim var mı bildiğiniz?

FIA
08 Aralık 2017, 03:20
Keşke haberim olsaydı o fiyattan.

Benzer bir indirimden haberdar olmak için her gün BMW sitesine girip fiyat kontrolü yapmak dışında bir seçeneğim var mı bildiğiniz?

Yetkili bayiye gidip bi satış danışmanıyla sohbet kurun, indirim olduğunda bildirir size :)