Orijinalini görmek için tıklayınız : r6 hakkında bi soru
thedarkfire
03 Aralık 2017, 18:26
Yakın çevremden birisi motorunu satıyor motor r6 2014 model 28 bin km, fiyat olarak uygun, bende motorlarımı satıp üzerini de tamamlayıp alsam mı? diye şöyle bi düşünüyorum acaba ne yapmalıyım?
Ortalama 25-30 bin arası tecrübem var. Hız yapan biri değilim, hiçbir motorumda daha son hız denemedim.
Teker felan yapan biri değilim. Sakin kullanıcıyım.
Sercan_07
03 Aralık 2017, 18:41
E nihayetinde ss amaç hız yapmak, piste girmek. Madem yapmıyorsan ne gerek var? Cbr 500 yazıyor profilinde. Yetmemi ? Mesela git cillop gibi ekipman al eğer halihazırda yok ise.
koraycbr
03 Aralık 2017, 18:42
Gerçekten bilinçli ,sınırlarının ve kabiliyetlerinin farkindaysan hic kacirma . Alirsan da gazci tayfaya bulaşma :)
Bir dünya motosiklete bindim ve kesinlikle en keyifli ve * konforlu * yolculuklarimi racing makinelerle yaptım. Tek dezavantajı bagaj kapasitesi ama benim için sorun değil .
Makine temiz,fiyat uygun ve için kıpır kipirsa kaçırma :)
RoofRoof
03 Aralık 2017, 18:43
Yanlış hatırlamıyorsam hacı sen 500 R'a korktuğumdan binmiyorum filan diyordun R6'ya nasıl bineceksin?
matrax33
03 Aralık 2017, 18:43
hız yapmam vs.. bunlar kandırmaca. Altında ki alet seni kullanıyor zaten sen onu kullanmamaya gayret göstersende. cbr 500 iyi hoş sakin makina bence onunla devam et.
oznkrçm
03 Aralık 2017, 18:51
Elime R6, 600RR Vs. motorlar geçse vallahi ölmeden bırakmam.
(Övünmek gibi olsun, ciddi ciddi gider bi yerde patlar ölürüm yani.)
thedarkfire
03 Aralık 2017, 19:07
Yanlış hatırlamıyorsam hacı sen 500 R'a korktuğumdan binmiyorum filan diyordun R6'ya nasıl bineceksin?
Öyleydi ama fiyatı çok uygun ve tanıdığım birisi nasıl kullandığını biliyorum motoru ve kaçırmak istemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
Elime R6, 600RR Vs. motorlar geçse vallahi ölmeden bırakmam.
(Övünmek gibi olsun, ciddi ciddi gider bi yerde patlar ölürüm yani.)
Aman hocam Allah korusun, ben aslında korkuyorum ama kaçırmakta istemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
Gerçekten bilinçli ,sınırlarının ve kabiliyetlerinin farkindaysan hic kacirma . Alirsan da gazci tayfaya bulaşma :)
Bir dünya motosiklete bindim ve kesinlikle en keyifli ve * konforlu * yolculuklarimi racing makinelerle yaptım. Tek dezavantajı bagaj kapasitesi ama benim için sorun değil .
Makine temiz,fiyat uygun ve için kıpır kipirsa kaçırma :)
Yok benim her zaman gezdiğim 3-5 arkadaşım var onlar dışında takılmıyorum.
Makine temiz kullananı tanıyorum, fiyatıda uygun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
E nihayetinde ss amaç hız yapmak, piste girmek. Madem yapmıyorsan ne gerek var? Cbr 500 yazıyor profilinde. Yetmemi ? Mesela git cillop gibi ekipman al eğer halihazırda yok ise.
Herşeyim var ekipman olarak. :D Paramı ekipmana harcıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
hız yapmam vs.. bunlar kandırmaca. Altında ki alet seni kullanıyor zaten sen onu kullanmamaya gayret göstersende. cbr 500 iyi hoş sakin makina bence onunla devam et.
Yok ya ben öyle değilim, bu güne kadar 120 yi geçmem çok nadirdir.
gogozh
03 Aralık 2017, 19:09
Hocam ben de motorum olduğu zamanlar sakın kullanır fiti fiti gezerdim , hız yapmayı da sevmezdim .
Bigun 600 rr kullanma fırsatım oldu hemen 2 tur atıp arkadaşa verdim . ' dedim olum ben bununla kendimi öldürürüm al şunu '
Sesi olsun , devirlenmesi olsun , dengesi olsun . O makina her türlü bas gaza aşkım bas gaza diye kulağına fısıldayan bı makina . 500 r öyle mi değil 500 r çiçek , 500r efendi , 500r tam bir kanka .
RoofRoof
03 Aralık 2017, 19:10
Öyleydi ama fiyatı çok uygun ve tanıdığım birisi nasıl kullandığını biliyorum motoru ve kaçırmak istemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
Aman hocam Allah korusun, ben aslında korkuyorum ama kaçırmakta istemiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
Yok benim her zaman gezdiğim 3-5 arkadaşım var onlar dışında takılmıyorum.
Makine temiz kullananı tanıyorum, fiyatıda uygun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
Herşeyim var ekipman olarak. :D Paramı ekipmana harcıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
Yok ya ben öyle değilim, bu güne kadar 120 yi geçmem çok nadirdir.
O zaman al başkan motordan da eminsen.Sonuçta tüm olay sende bitiyor.Sen gazı açıp kapatıyorsun.
thedarkfire
03 Aralık 2017, 19:12
Hocam ben de motorum olduğu zamanlar sakın kullanır fiti fiti gezerdim , hız yapmayı da sevmezdim .
Bigun 600 rr kullanma fırsatım oldu hemen 2 tur atıp arkadaşa verdim . ' dedim olum ben bununla kendimi öldürürüm al şunu '
Sesi olsun , devirlenmesi olsun , dengesi olsun . O makina her türlü bas gaza aşkım bas gaza diye kulağına fısıldayan bı makina . 500 r öyle mi değil 500 r çiçek , 500r efendi , 500r tam bir kanka .
Bende kullandım bi kaç kez ama hiç öyle basasım gelmedi ben yüksek süratten korkan biriyim, ben şekli ve sesi için alıcam alırsam.
Yüksek sürat derken bulunduğum yola göre deyim daha doğru olur.
gogozh
03 Aralık 2017, 19:15
Ooo tamam sen kafaya koymuşsun alacaksın , o zaman sana hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin .
thedarkfire
03 Aralık 2017, 19:18
O zaman al başkan motordan da eminsen.Sonuçta tüm olay sende bitiyor.Sen gazı açıp kapatıyorsun.
Aslında öyle bi hayalim yoktu ama motoru bi görsen o kadar güzel duruyoki, bu fıratı kaçırmamam gerek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------
Ooo tamam sen kafaya koymuşsun alacaksın , o zaman sana hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin .
Teşekkürler, hayırlısıyla bi alalım fotoğraflarını atarım :)
MotoRR
03 Aralık 2017, 19:19
Mantıken hız yapmıyorsan alma çünkü o alet benzin harcamıyo bildiğin içiyo hocam ticaret amaçl falan ise alabiirsin.
thedarkfire
03 Aralık 2017, 19:23
Mantıken hız yapmıyorsan alma çünkü o alet benzin harcamıyo bildiğin içiyo hocam ticaret amaçl falan ise alabiirsin.
Benzini hiç hesaba katmadım aslında ben :D
LynXMaSTeR
03 Aralık 2017, 23:31
hız yapmayacaksanız, apaçilik yapmayacaksanız, ille de racing tipli 4 silindir bi yamaha alıcam diyorsanız, xj6 diversion f yi önerebilirim.
thedarkfire
03 Aralık 2017, 23:43
hız yapmayacaksanız, apaçilik yapmayacaksanız, ille de racing tipli 4 silindir bi yamaha alıcam diyorsanız, xj6 diversion f yi önerebilirim.
Buralarda bulamamki hocam :D
burak burk
03 Aralık 2017, 23:49
valla tipi sesi oturma şekli yüzünden 80 90 km hız ile sağa sola gidemezsin.illaki biri az gaz ver kardeş diye kulağına fısıldicak.
54RR
03 Aralık 2017, 23:55
4 silindir makinalar zarardan başka birşey değil, AVE 13.8 L... :pale:
thedarkfire
04 Aralık 2017, 00:06
valla tipi sesi oturma şekli yüzünden 80 90 km hız ile sağa sola gidemezsin.illaki biri az gaz ver kardeş diye kulağına fısıldicak.
Bizde kulağımızı kapatırız :)
levend84
04 Aralık 2017, 00:10
O fisiltiya aldanmayacak SS kullanan bir babayigit varsa piyasada hemen gidonununa nazarlik asalim..
Veya bu yorum kenarda dursun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Bizde kulağımızı kapatırız :)
Kardeşim istedigin yeri kapat.o ses ne yapar eder duyurur kendini..
Kisaca buna içses diyorlar.
thedarkfire
04 Aralık 2017, 00:14
O fisiltiya aldanmayacak SS kullanan bir babayigit varsa piyasada hemen gidonununa nazarlik asalim..
Veya bu yorum kenarda dursun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Kardeşim istedigin yeri kapat.o ses ne yapar eder duyurur kendini..
Kisaca buna içses diyorlar.
Ben 600 lük kullandım bi kaç defa hiçte öyle içimden basmak gelmedi.
500r da bile kendi motorum olmasına rağmen hiç basmadım, en fazla 140 yapmıştım. Oda nadir yani, normalde en fazla 120, üstüne fazla çıkmıyorum.
levend84
04 Aralık 2017, 00:19
500r da bile kendi motorum olmasına rağmen hiç basmadım, en fazla 140 yapmıştım. Oda nadir yani, normalde en fazla 120, üstüne fazla çıkmıyorum.
Her ihtimale karşi,limitör kitlerinden takabilirsin güncel güç/bg.kisitlayici ürünler vardir piyasada.arastirmak lazim,madem hizla isim yok,sadece şekil ve ses istiyorsun.
Bu arada bu makinalar o sevdigin sesi üst devirlerde veriyor :)
thedarkfire
04 Aralık 2017, 00:28
Her ihtimale karşi,limitör kitlerinden takabilirsin güncel güç/bg.kisitlayici ürünler vardir piyasada.arastirmak lazim,madem hizla isim yok,sadece şekil ve ses istiyorsun.
Bu arada bu makinalar o sevdigin sesi üst devirlerde veriyor :)
1. viteste son hızı kaç bu makinanın?
Karalı
04 Aralık 2017, 00:39
Alırsan gidon amortisörü tak kesinlikle
54RR
04 Aralık 2017, 00:50
1. viteste son hızı kaç bu makinanın?
114,3 kmh 14500 rpm
thedarkfire
04 Aralık 2017, 01:03
114,3 kmh 14500 rpm
Tamam o zaman :D
LynXMaSTeR
04 Aralık 2017, 01:05
Buralarda bulamamki hocam :D
oralar nereler?
benim şu anda kullandığım motor balıkesir de tek, hem model hem de renk olarak. ben istanbuldan almıştım.
yakın çevrenizde her model olmayabilir, normaldir.
dovahhkin
04 Aralık 2017, 01:34
Denemem,yapmam,basmam diyen adam o gucu bulunca yapar.
O ivmelenme madami adam eder,aslan eder
Bu arada, r6 alacak adam alir. Tecrubeni dusunuyor,soruyorsan simdilik alma. Kendine guvenmiyorsun belli.
thedarkfire
04 Aralık 2017, 01:39
oralar nereler?
benim şu anda kullandığım motor balıkesir de tek, hem model hem de renk olarak. ben istanbuldan almıştım.
yakın çevrenizde her model olmayabilir, normaldir.
Bende 500r ı istanbuldan aldım getirdim ama şu an o kadar yol yapamam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------
Denemem,yapmam,basmam diyen adam o gucu bulunca yapar.
O ivmelenme madami adam eder,aslan eder
Bu arada, r6 alacak adam alir. Tecrubeni dusunuyor,soruyorsan simdilik alma. Kendine guvenmiyorsun belli.
Haklısınız sanırım, benim aklımda aslında biraz daha bekleyip mt 09 almak vardı. Uygun fiyatlı olunca bide kullananı biliyorum bi acaba alsam mı dedim de.
velizrsln
04 Aralık 2017, 02:03
r6 on numara bir motor, sen bilirsin bize sadece sormak için soruyorsun bunu ikimizde biliyoruz, ama sakin kullanırım diye bir şey yok, bunun asıl sebebi motor düşük devirlerde vites atmaya uygun değil tam geçmiyor vs. yüksek devirlerde kullanırsanda hızlı gitmiş oluyorsun, yani motor hızlı gitmeye teşvik ediyor^^
Birkan07
04 Aralık 2017, 10:01
Motora müşteri bulup 2 bin komisyon yesen :) bunuda hali hazırdaki motoruna yatırsan hayat daha güzel olacakmış gibi duruyo =)
cihan54
04 Aralık 2017, 10:17
Arkadaşın dediği gibi, madem kelepir diye almaya hevesleniyorsun; alıp kâr yapacağın bir fiyata hemen sat. Yine kendine daha sakin (mesela iki silindir) bir motor al.
Levent
04 Aralık 2017, 10:24
R6 Oyuncak değildir
Yanılmıyorsam 1. vites 127 küsür km/s'de bitiyordu. (eski motorumu özledim şuan)
Edit:
birinci vites --> 123 km/h ortalama bir kullanıcı bu hıza 4 sny.'de cikiyor.
https://i.hizliresim.com/g9MMPO.png
R6 sorarak alınacak bir alet değildir, açıkçası, ne 500r 'a benzer, ne 600rr'a ne de 600F'e.
Alt devirleri cansız olmasına rağmen etkileyicidir,
10 bin devirden sonra kudurur, aklın başından gider,
Gaz kolu çok güzel cevap verir, ve hep açmak istersin,
Her dönüşte kücük kücük driftler vs.
R6 güzeldir,aşık olursunuz, ama Türkiye şartlarında muhakkak bir gün ölürsünüz.
https://i.hizliresim.com/d7gEXX.png
hasmet
04 Aralık 2017, 10:29
ABS ve traction control yoksa hiç tavsiye etmem. Varsa eğitim alarak neden kullanılmasın?
gitaristgkn
04 Aralık 2017, 11:52
bu makinaları alan hız yapmadan duramaz arkadaş bende cok seviyorum ama almam ki bizim ülke yollarında ss makina cıksss olmuyor
54RR
04 Aralık 2017, 12:21
Bunu söylemesen iyiydi :mrgreen:
carter17
04 Aralık 2017, 15:55
Hayret, eskiden helva tarifi verirlerdi :)
thedarkfire
04 Aralık 2017, 19:44
R6 Oyuncak değildir
Yanılmıyorsam 1. vites 127 küsür km/s'de bitiyordu. (eski motorumu özledim şuan)
Edit:
birinci vites --> 123 km/h ortalama bir kullanıcı bu hıza 4 sny.'de cikiyor.
https://i.hizliresim.com/g9MMPO.png
R6 sorarak alınacak bir alet değildir, açıkçası, ne 500r 'a benzer, ne 600rr'a ne de 600F'e.
Alt devirleri cansız olmasına rağmen etkileyicidir,
10 bin devirden sonra kudurur, aklın başından gider,
Gaz kolu çok güzel cevap verir, ve hep açmak istersin,
Her dönüşte kücük kücük driftler vs.
https://i.hizliresim.com/d7gEXX.png
Aslında yorumlarda da demişlerdi keşke bulabilsem xj6 diverson f alıcam ama bulamıyorum.
Yada bi kaç sene daha sabredip mt 09 alabilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
ABS ve traction control yoksa hiç tavsiye etmem. Varsa eğitim alarak neden kullanılmasın?
Sanırım abs yok, emin değilim ama.
hasmet
04 Aralık 2017, 19:54
Sanırım abs yok, emin değilim ama.
ABS yoksa cekis kontrolu de yoktur. O durumda kesinlikle tavsiye etmem. Simdi kullandigim 1300cc 180 beygir motosikleti kullanmasi daha kolay ve guvenli cunku. Mesele sadece cc, guc ve tork degil, Surus dinamikleri cok farkli. Modern SS'ler normal araclar degil. Normal gibi duruyor ama degil. Sadece hizli gitmek degil, asil hizli donmek icin dizayn edilmisler, ve bu noktada guvenlik ve stabiliteden cok fazla odun veriyorlar. Agirlik merkezleri cok yukarda, dingil mesafeleri cok kisa, gidon acilari cok dik. Elektronik sistemler sizi istemeden ve farkinda olmadan basinizi belaya sokmaktan korurdu, ama onlar da olmayinca hic bulasmayin bence. Dediginiz teoride dogru, sorunsuz binip kullanabilirsiniz, ama ister istemez araca uyum saglarsiniz.
thedarkfire
04 Aralık 2017, 19:56
ABS yoksa cekis kontrolu de yoktur. O durumda kesinlikle tavsiye etmem. Simdi kullandigim 1300cc 180 beygir motosikleti kullanmasi daha kolay ve guvenli cunku. Mesele sadece cc, guc ve tork degil, Surus dinamikleri cok farkli. Modern SS'ler normal araclar degil. Normal gibi duruyor ama degil. Sadece hizli gitmek degil, asil hizli donmek icin dizayn edilmisler, ve bu noktada guvenlik ve stabiliteden cok fazla odun veriyorlar. Agirlik merkezleri cok yukarda, dingil mesafeleri cok kisa, gidon acilari cok dik. Elektronik sistemler sizi istemeden ve farkinda olmadan basinizi belaya sokmaktan korurdu, ama onlar da olmayinca hic bulasmayin bence. Dediginiz teoride dogru, sorunsuz binip kullanabilirsiniz, ama ister istemez araca uyum saglarsiniz.
Ben bi süre daha bekleyip mt 09 alıcam sanırım.
matrax33
04 Aralık 2017, 20:25
Ben bi süre daha bekleyip mt 09 alıcam sanırım.
Kardeşim bence elindeki cbr500r tecrübe kazanmak için çok müsait bir motor. Bence onu bi kaç sene kullan hem fikirlerin değişebilir hem tecrübelenirsin.
Bu r6 mt9 gibi motorlar gerçekten çok agresif motorlar. Ben 20 yılı aşkın süredir motor kullanıyorum motorun her türlüsüne bindim, bu motorlara çekinceli yaklaşıyorum.
zekeriyaimam
04 Aralık 2017, 20:29
İki tane yavru kedin var seviyosun besliyosun, bi gün biri geliyo ben sana çok uyguna kaplan satayım diyo.Sen de diyosun ki aa ne
şeker bakarım ben buna.
O kaplan adamı yer.Yapma etme.
thedarkfire
04 Aralık 2017, 20:39
İki tane yavru kedin var seviyosun besliyosun, bi gün biri geliyo ben sana çok uyguna kaplan satayım diyo.Sen de diyosun ki aa ne
şeker bakarım ben buna.
O kaplan adamı yer.Yapma etme.
Kaplanlar en sevdiğim hayvanlar bu arada :D
Ama bildiniz ben kedi sever gibi seviyorum iki motorumuda her gün :D
500r ı aldığımda ilk motorumu satamadım, canım satmak istemedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
Kardeşim bence elindeki cbr500r tecrübe kazanmak için çok müsait bir motor. Bence onu bi kaç sene kullan hem fikirlerin değişebilir hem tecrübelenirsin.
Bu r6 mt9 gibi motorlar gerçekten çok agresif motorlar. Ben 20 yılı aşkın süredir motor kullanıyorum motorun her türlüsüne bindim, bu motorlara çekinceli yaklaşıyorum.
mt 09 un hızlanmasını ve sesini çok seviyorum farklı bi sesi var.
hasmet
05 Aralık 2017, 01:06
Bu mesele ya fazla abartiliyor, ya da fazla kucumseniyor... Arasini bulup dengeli yaklasan cooook az.
http://www.youtube.com/watch?v=WW36lv46-hU
bugs buny
06 Aralık 2017, 16:34
Yakın çevremden birisi motorunu satıyor motor r6 2014 model 28 bin km, fiyat olarak uygun, bende motorlarımı satıp üzerini de tamamlayıp alsam mı? diye şöyle bi düşünüyorum acaba ne yapmalıyım?
Ortalama 25-30 bin arası tecrübem var. Hız yapan biri değilim, hiçbir motorumda daha son hız denemedim.
Teker felan yapan biri değilim. Sakin kullanıcıyım.
Kardeş 2014 R6 28.000 km de .
sorması ayıp olmazsa rakam nedir
GT250rAlanya
07 Aralık 2017, 06:06
4 silindir olsun. Farketmez üzerindeki kiyafeti, isterse pist için hazırlanmış olsun, isterse plajda güneşlenmek için soyunmuş olsun.. Çıkartayım balkonuma, kurayım rakı masasını, o söylesin ben dinliyim.....
Ara ara isyan etsin sevdiğim notaları mırıldanırken, daha da efkarlanıp kadehimden bir iki yudum daha alayım, o güzel sesi ile mest olayım.....
(HAYALIM)
Pilot90
07 Aralık 2017, 10:57
Bi uçak alıp pistte öyle ileri geri yapacaksın yani? Hıç uçurmayı düşünmüyor musun?
Taner YILMAZ
07 Aralık 2017, 14:00
Bi uçak alıp pistte öyle ileri geri yapacaksın yani? Hıç uçurmayı düşünmüyor musun?
Ha ha ha haaaa! Çok güzel yaaa..
chcts1
07 Aralık 2017, 16:18
https://www.youtube.com/watch?v=Le6R6AeW8ng
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO