Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar ehliyeti almadan motoru almalımıyım
ozan1991
02 Aralık 2017, 18:06
arkadaşlar ekipmanlarım hazır kursa kayıt oldum ay sonunda sınavın olucağını söylediler şimdi ocak ayında zam geliceğini varsayarsak motoru alıp kenara koymak nasıl bir fikir olur bu arada şuanda vitesli motor kullanmayı bilmiyorum motoru teslim etmelerini istesem kenara koyup kullanmasam bu şekilde yapamyı düşünüyorum sizlerin bir önerisi varmı?
grikafa
02 Aralık 2017, 18:21
Para konusunda sıkıntınız yoksa, koyucak yeriniz hazırsa, gaza gelip ben ehliyetsiz acemi halimle motoru alıp sürmem diyorsanız gayette olabilir.
Hatta ehliyeti olan bi arkadaşınız varsa yakınlarda arada sizi boş bi yere götürüp pratik yapmanıza imkan sunar, böylece ehliyet sınavınızda rahat geçer.
Ama ilk başta dediğime dikkat edin ehliyetsizken sakın ola çıkmayın, cezası çok ağır olabilir, maddi olarakta manevi olarakta.
Bende ehliyeti almadan almıştım motorumu, 1 ay boyunca arkadaşımdan rica edip boş yerlerde pratik yapmıştım.
sadraf
02 Aralık 2017, 18:27
Imkan varsa simdi alman daha mantikli artik eve kadar getiriyorlar senin almanada gerek yok. Ehliyetin gelince kullanirsin.
ozan1991
02 Aralık 2017, 18:28
peki şuan alsam evrakları hazırlayıp 1 hafta sonra çıkarsam kabul ederlermi bide getirirlerse motoru bırakıcağım yere isterim direk adamlar indirir bende bırakırım kapalı garaja bu şekilde daha mantıklı olucak sanırım sınavada pek bişey kalmaz o zamana kadar
EUOGLU
02 Aralık 2017, 20:22
Ilk motorumu ehliyetsiz aldım ev onunde ogrendım yaz boyuda surdum ama ehlıyet kursunda öğrenseydım çoktan heder olmuştum.
Ehlyet kursundakıler kontra ve limon teknıgını bilmiyorlardı!
thedarkfire
02 Aralık 2017, 21:05
Bende öyle yapmıştım 4 ay kadar motor garajda durdu, sabrederim diyosan al. Ama ehliyetsiz kullanma.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO