Orijinalini görmek için tıklayınız : Son Dakika : Motosikletliye Tabanca Çeken Otomobil Sürücüsü Gözaltına Alındı..
hachiko
01 Aralık 2017, 23:40
İZMİR'in Bornova ilçesinde, kendisine korna çalan motosikletliye tabanca çeken otomobil sürücüsü G.B.C., gözaltına alındı.
Ankara Caddesi'nde otomobil sürücüsü, kendisine korna çaldığını iddia ettiği motosiklet sürücüsüne tabanca çekti. Motosiklet sürücüsü, kask kamerasına yansıyan olayın görüntülerini sosyal medya üzerinden paylaştı. Olayla ilgili çalışma başlatan İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, otomobil sürücüsünün G.B.C. olduğunu tespit etti. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde oturan ve araç alım satımı yaptığı belirlenen G.B.C., düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G.B.C., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
velizrsln
02 Aralık 2017, 00:19
bişey olmaz, çocuğumun oyuncağıydı çok sinirlendim nefsi müdafa falandı der geçerler, ancak vurup öldürüp yakalansaydı bir kaç yıl yatardı
mustafa_325
02 Aralık 2017, 00:48
"araç alım satımı yaptığı belirlenen G.B.C" Bu birçok şeyi açıklıyor.
kygsz
02 Aralık 2017, 11:46
"araç alım satımı yaptığı belirlenen G.B.C" Bu birçok şeyi açıklıyor.
Ben anlamadım neyi açıkladığını
hokahey
02 Aralık 2017, 11:49
galerici diyor yani anlasana.
mustafa_325
02 Aralık 2017, 12:01
Oto galericiymiş yani. Hani o beline silah takıp kendi çapında mafya gibi takılan tiplerden. Herhangi bir şey üretmeyip milletin malını ucuza alıp başkasına pahalıya kakalayarak geçinen asalak insan.
istanbu_gezg
02 Aralık 2017, 12:01
ne güzel demek kamera olmasa silah çekip ana avrat sövecekti ben hemen kamera sipariş ediyorum
1000 tl olan bir kamerayı 200 tl ye satan varsa hemen almak isterim
acemi60
02 Aralık 2017, 13:14
ne güzel demek kamera olmasa silah çekip ana avrat sövecekti ben hemen kamera sipariş ediyorum
1000 tl olan bir kamerayı 200 tl ye satan varsa hemen almak isterim
1000 TL lik kamerayı 200TL ye alacaksın. Elinde silah mı var? :)
Mirkuza
03 Aralık 2017, 20:09
Bişey olmaz diyen arkadaş bu işler öyle basit değil, adam silah çekti ve silaha mermi sürdü illaki hukukta bir cezası vardır. Bişey olmaz deyip bir gün birini dövecek olursun zorla adamı boş araziye götürürsün. Adam az dayak yemiş olsa bile sen adamı zorla araziye götürdüğün için hürriyetten yoksun bırakmaktan yatarsın 10 sene. İçerisi böyle adamlarla dolu. Başa gelen çekiyor başkaları pek akıllanmıyor, çünkü izlediğimiz haberlerin çoğu zaman sonucunu duymuyoruz. Bazen duyuyoruz mesela üniversiteli kız kavgası vardı en son dava sonuçlanmış 10 ar yıl ceza almışlar. Şakaya gelmez bu işler. O galerici 1 yıl yatsa hayatı sıfırlanır , iflas eder çok bir pişman olur, ama iş işten geçer
linkinpark20
03 Aralık 2017, 21:41
Nereye bisey olmuyor 106/2a yani silahla tehditin silahla yaralamadan daha agir cezasi var 2-5 yil.
ares26
03 Aralık 2017, 21:51
Mırkuza çok iyi özetlemişsin bravo..ilave olması bakımından insanlar işledikleri suçun cezasını çoğu zaman içeri girince öğreniyor o zaman ne yapacağız.. dışarda sürekli relax olup, bol bol TCK okuyup bilinçleneceğiz.. adamın elinden tokatlayarak cep telefonunu alıp kaçatıktan sonra yakalandığında gaspla yargılandığını sonradan öğrenen çok insan, hala var bu memlekette....
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO