Orijinalini görmek için tıklayınız : Ocak ayında fiyatlar artar mı ? / Fiyat tahminleri ?
lonelywolf95
01 Aralık 2017, 14:30
Arkadaşlar honda yeni fiyat listesini açıkladı fiyat tahmini yapsanız sizce kaç olacak mesela en fazla satılan r25 üzerinden gidelim sizce r25 kaç olur ocak ayında bana göre 25 bin olacak gibi ama hiç bilmiyorum ne olacağı belli değil sizce ?
hachiko
01 Aralık 2017, 14:31
Reza ispiyonladıkça işbirlikçilerini dünü ararsın... :mrgreen:
Stock Sever
01 Aralık 2017, 18:57
R25 ocağı bilmem de yaza 29 küsür ve üstü olur. O kesin.
mkolia
01 Aralık 2017, 22:55
Yeni yıl zammı ve kur farkları dolayısıyla %10 ile %30 arası zam olur. Depodakilerin fiyatlarını şişirirler daha sonra bakın biz indirim yaptık diye yine pahalıya satarlar. Aslında ülkede genel olarak ticaret anlayışı bu yönde yada neyse...
MahmutBiner
02 Aralık 2017, 10:18
Arkadaşlar honda yeni fiyat listesini açıkladı fiyat tahmini yapsanız sizce kaç olacak mesela en fazla satılan r25 üzerinden gidelim sizce r25 kaç olur ocak ayında bana göre 25 bin olacak gibi ama hiç bilmiyorum ne olacağı belli değil sizce ?
yamahanın sitesindeki fiyatlar artık top seviyede. Zaten bayilerde eski fiyattan satılıyor fakat yeni gelecek modeller sitedeki fiyatlardan satılacak. Yine bir zam yapacağını düşünmüyorum. Fakat suzuki honda sitelerindeki fiyatlar 2017 fiyatları olduğu için muhtemelen zam yapacaklar yeni gelen motorların fiyatları farklı olacaktır diye düşünüyorum.
lonelywolf95
02 Aralık 2017, 23:11
yamahanın sitesindeki fiyatlar artık top seviyede. Zaten bayilerde eski fiyattan satılıyor fakat yeni gelecek modeller sitedeki fiyatlardan satılacak. Yine bir zam yapacağını düşünmüyorum. Fakat suzuki honda sitelerindeki fiyatlar 2017 fiyatları olduğu için muhtemelen zam yapacaklar yeni gelen motorların fiyatları farklı olacaktır diye düşünüyorum.
Yamahanın fiyatlarının top seviyede olması bence önemli değil en az 2 bin TL daha zam gelir bence
watercolours
02 Aralık 2017, 23:57
Ocak, şubat, mart, nisan. Artacak tabii. Dolar mı kullanıyoruz biz, TL kullanıyoruz.
BLUERAY
03 Aralık 2017, 00:27
Şuan ki fiyatlarpik seviyede değildir o noktaya ya gelmesi için asgari ücretin 2018 ilk dönemi ile ilişkin açıklanması gerekiyor. Çapraz kur değeri, küresel blok karşısındaki siyasi gündem, 2018 bütçesinin yayınlanması, kamu tasarruf planının mecliste onaylanması gibi bir çok reel olay beklemekte. Bankaların reel faiz oranındaki tutumları ve MB nin bu tutum karşısındaki tepkisinin piyasaya yansıması da etkili olacaktır. Asıl olsan ise çapraz kurlardaki dalgalanmanın boyutudur. Dediğim gibi tüm ithal motorlu araçlar hakeder fiyatında henüz pik fiyat sağlanmış değil. Şu günün şartlarında bir düşüş değeri beklemek hayal olur. Durağan şekilde gitmesi iyimser olacaktır. Ancak %2-3 oranında yeni bir yükseliş beklemek gerçekçi olacaktır.
Nerden biliyon hemşerim demeyin, kolumdaki saat kadar eminim.... şerefsiz, nağmer olayım ki kendim aldım, sirkeci alt geçitten hemide 15 tl ye ... (pazarlıkla)
MUSTAFA KIR
03 Aralık 2017, 00:28
R25 önümüzdeki yıl 30 bin i bulur. 600 r 40000 bin olur. Hepimiz de 600 lük alır r25 in kalkmış gtne yağlı kazıgı dikeriz.
Ne r25 miş birader
oznkrçm
03 Aralık 2017, 01:32
Bi konu vardı; 250'likleri 20 binden almaya hazır mısınız diye.
Sanırım onu 30 bin olarak güncellemek gerekecek.
Sj's
03 Aralık 2017, 01:50
Reza meza degil de asil piyango nereden vuracak anlatayim. Avrupada otomobilden motosiklete, sadece araclara degil 2 ve 4 teker sarf malzemelerine bile eur bazinda zam geliyor. Bu hafta icinde bir cogu. Yani birakin ithal zammini kur farkini falan, 100 eur olan bir sey 130 eur olacak diyorum avrupada, bizde degil.
Simdi ocakta fiyatlar artar mi sorusuna ne cevap verelim? :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO