Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosikleti şehirler arası nakliyat YARDIM LÜTFEN
emiliosantos
01 Aralık 2017, 14:18
Bununla ilgili deneyimi veya bilgisi olan bir arkadaş var mıdır acaba?
Kara kış gelmeden motoru istanbul'dan fethiye'ye götürmek istiyorum. sürerecek götürecektim fakat izlediğim yol olan ege lodos fırtınasından geçilmiyor. bildiğiniz güvenli taşımacılık yapan bi mecra var mıdır? (ambar, nakliyat, vs)
lütfen yardım forumdaşlar.
not: maxi scooter
gerivites
01 Aralık 2017, 14:43
Ben istanbuldayım motosikletimi balıkesirden satın aldım. Yolcu otobüsünün bagajında geldi. Ben bayiye ekstradan 200tl verdim, o otobüse ne kadar verdi bilmiyorum. Maxi scooter sığar mı sığmaz mı onu da bilmiyorum.
Birkan07
01 Aralık 2017, 15:50
Otobüs bağajında 50 Liraya today, 100 liraya beat getirmiştim. Sığarsa eğer o fiyatlara otobüs bagajında getirirsin.
Stock Sever
01 Aralık 2017, 19:03
Abi detaylı yazayım. Ben istanbul-yozgat arasında eylül sonlarına doğru cbfimi getirdim. İlk başta büyük şirketler sonra küçük şirketlerin yazıhaneleriyle konuştum. En düşüğü 150+bilet fiyatı çekti abi. Herkes kendine de pay koyuyor. Sonra otobüslerin beklediği peronda dolanırken sivas arabası buldum. Muavine söyledim şoförü çağırdı. Durumumu anlattım. Fazla veremeyeceğimi söyledim. Kendi aracıymış. Hem beni hem motorumu yozgata 150 tlye getirdi. Allah razı olsun. İşimizi gördü. Tavsiyem asla ama asla yazıhaneyle konuşmayın. Otogarda sanki yolcu bekliyormuş gibi otobüs peronlarını dolaşın etrafta çakal çok oluyor. Bide sakın yazıhaneden şoför telefonu istemeyin.
Bindirirken yanınızda ufak bi tahta parçası götürün. Muavin/etraftan biri geliyor yardım ediyorum ayağına sizden para istiyor. Kendi işinizi kendiniz görün. Ufak bi tahta indirip bindirmenizde yardımcı olur. Yanınıza 3-5 parça paket ipi gibi kalın ip ve 3-5 parça strafor/köpük götürün. Etrafına veya önüne de yük koydurtmayın. Gece millet uyurken çok basıyolar sağdan soldan bişey fırlayıp gelebilir. Benden bu kadar. Fotom da vardı ama malesef bilgisayarda şuan.
Ha ayrıca travegolardan başka otobüslere sığar mı bilmem. Benim cbf temsalara falan sığmadı. 54lük travegoya sığdı.
kefkes
01 Aralık 2017, 20:59
Bütçe ne kadar?
Mamba09
01 Aralık 2017, 22:03
Geçen sene ocak ayında İstanbul'dan İzmir'e otobüs bagajında İnazuma getirdim. 150-200 arası bir şey vermiştim.
Zato
01 Aralık 2017, 23:13
1,5 ay önce İstanbul'dan Ankara'ya motosiklet getirttim. Kamyon ambarlarına gitmeni tavsiye ederim. Zeytinburnu'nda var bir tane. Günlük muğla tarafına yük taşıyan bir kamyonda yer bulup atar motoru getirtirsin. Özelden benim getirttiğim firmanın numarasını (zeytinburnu uyarsa) paylaşabilirim, güvenilir adamlar çıktı şansıma. Ben 200 TL'ye getirtmiştim, gerçi bu fiyat dragstar650 için, muhtemelen sen de bu civara bulabilirsin.
yürekçe
02 Aralık 2017, 09:35
Tecrübelerimle sabit her yazılan doğru.
Önce otogarı dolaş, olmadı nakliyeyle görüş. Ama şunu ek olarak belirteyim, gideceğin ataç muhtemelen aynı gün dönecektir. Bulunduğun yerdeki travego otobüsünü bul ve şöförle konuşup aynı gün a aynı adamla gidiş dönüşü ayarlarsan çok dafa fazla zamandan kazanırsın ve otogara sokamazsan bile, dışarıdan dediği yere götürüp orada yüklersin.
Sonucu buraya yaz ki, tecrübenden faydalanalım..
kayhan10
02 Aralık 2017, 11:11
6 ay önce 750 cc lik motoru konyadan izmire ambar aracılıgyla getirdim. 200tl aldılar fakat geldiginde debriyaj kolu kırılmış olarak geldi. böle şeylerde başına gelebilir ama dikkat ettirirsen ambarla getirmek mantıklı.
Ekarademir
02 Aralık 2017, 18:21
Ben ambarcıyım. Motorun ambarda zarar görmeme ihtimali yok. Tahta sandık içine koyup korumaya alırsın ancak.
Kamyon garajına git. Nakliyeciler sitesi yani. Orda bi yazıhaneye söyle. İstenilen yere götürüp kamyona yükleyeceğini belirt. Ve fethiye yada muğlada yol üstünde indireceğini belirt. Adresten adrese teslim değil yani. Böyle olunca ucuz olur. Arabasının arkasında boşluk olan atar gider. Yada halden sebze arabalarını sor. O taraftan sebze getirip boş kasalarla döner sebzeciler. Hatta tanıdığın varsa bedavaya bile gönderirsin halden.
mavzer-i
12 Haziran 2020, 14:47
http://www.kamyontaksi.com/motorsiklet-tasima/
Kamyontaksi, motorsiklet taşıma yapan firma...
İstanbul içi ve İstanbul - Bodrum arası hergün, diğer şehirlere planlı olarak, uygun fiyatlarla motorsiklet taşınıyor.
motosikletten anlayanlar vardır umarım. çünkü motoRsiklet yazmışlar hep. insan bi şüphelenmiyor değil
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
madem reklamı yapıyorsun site size ait diye düşünebilirim
Motorsikletim Sigortalı mı Taşınıyor?
Motorsikletiniz firmamızın güvencesi altındadır.
buradaki firmamızın güvencesi altındadır cümlesinde. sözleşme imzalanıyor mu. motora bişey olursa hasar karşılanır gibisinden.
yoksa öyle sözümüz senettir lafı mı geçerli ?
Onur34
13 Haziran 2020, 00:47
Temiz bir nakliye isterseniz motoasist diye bir firma var.
Sigortalı taşıyorlar ben tecrübe ettim temiz iş yapıyorlar.
Gianvito
20 Ağustos 2020, 01:53
Fiyat neydi? Ve mesafe neydi?
MTahaOzsahin
20 Ağustos 2020, 09:19
Yukarda yazanlara ek bütçen varsa asıl işleri motosiklet taşıması olan firmalar ile görüş sigortalı çok daha sağlam ve sana yapacak iş bırakmayacak şekilde çalışıyorlar iki kere Konya- İstanbul taşıttım ben gelip anlaştığınız yerden alıyorlar araçları zaten buna uygun öyle bir sağlam bağlıyorlar ki araç kaza yapmadığı sürece bir şey olmaz istediğin yere götürüyorlar. Çalışmaların da şöyle de bir mantık var sana özel bir araç istersen çok pahalı oluyor ama vaktin varsa seni güzergaha ekliyorlar mesela ben taşıtırken antepden çıktı araç Konya'dan benim motoru aldılar izmirde diğer motoru bıraktıklar sonra da İstanbul da benim motoru bıraktılar.
Özetle pahalı mı evet ama kafan çok rahat ve en güvrnlisi bu. MotorSS ve motoasisst örnek iki firma arayıp fiyat alabilirsin.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO