PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

ozgens
04 Ağustos 2018, 01:34
Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın motor koruma demirleri de var yan sanayii takoz taktıranlarda var ama açıkçası takozdan çok yan sanayi demiri daha çok beğendim. Arka topcase çanta demiri de yaptıranlar olmuş. Ben de alınca ilk iş yan çanta ve topcase demiri yaptıracağım belki motor koruma demiri de alabilirim.

Siz hangi renk aldınız ben kırmızı yada siyah düşünüyorum gri çizik belli etmez ama radyatörün yan parçaları hiç belli olmuyor tasarımı öldürüyor.Siyah çok hoş duruyor ama hem çizik hemde sürekli tozlu görünecek endişesi var.

Ben siyah renk aldım, kırmızı rengi çok severim aslında fakat nedense çok yakıştıramadım bu modele dediğiniz gibi siyah çizikleri çok belli ediyor baya dikkat etmek lazım.

montanaturne
04 Ağustos 2018, 04:17
Yani servise gostermenin bir anlami yok mu sizce

Servistekiler farkında. Bana söyledikleri ürünlerin italyaya gönderdildiği ve yakında çözüm sunulacağı şeklindeydi. Hatta benim ses için açılan dosya çözül olarak değil, sorun devam ediyor anlamında açık bırakıldı. Tüm kullanıcılara dönüş olunca sms ya da arama olarak dönüş yapılacağı söylendi. :) Zamanı geldiğinde temizleme ve yağlamaya devam, yakındır sesten kurtulmamız :)

HE1SENBERG
05 Ağustos 2018, 02:05
Beyler Trabzonda Honda bayi yok. evet bişey zannedersiniz Trabzon u duyunca ama şehirde adam gibi ne motosiklet satıcısı ne de showroom bişey var.
Sorum 1.90 boy 85kg ile bu motor olur mu? Amaç ş.içi günlük kullanım, nadiren 200km uzun yol.

YasinC
05 Ağustos 2018, 09:18
En kalıplı naked motorda bile yapısından dolayı 180 üzeri birisi bindiğinde ufak gibi görünebilir motor. Buna yapacak bir şey yok.
Eski fz serisi bile küçük kalabilir altınızda. Beğeniyorsanız motoru sürüm gitsin. Milletin ne düşündügüne bakarsak hic motora binmeyiz :)

matay
05 Ağustos 2018, 10:23
1.90 olmaz hocam ben 1.83 gidip bizzat denedim 250 naked sınıfında ki en küçük yapılı motor diyebilirim..Adamin kıcına motor takılmış gibi duruyor.Ama boy 165 170 olsa idi düşünmeden alırdım malzeme ve işçilik gerçekten tatmin edici

ozgens
05 Ağustos 2018, 14:52
1.90 olmaz hocam ben 1.83 gidip bizzat denedim 250 naked sınıfında ki en küçük yapılı motor diyebilirim..Adamin kıcına motor takılmış gibi duruyor.Ama boy 165 170 olsa idi düşünmeden alırdım malzeme ve işçilik gerçekten tatmin edici

Bence abartıyorsun benim boyum 182 oyle göründüğünu düşünmüyorum. Sen kendine yakistiramamissin bence

yelken_786
05 Ağustos 2018, 23:44
Ben kendime çok yakıştırıyorum beyler kırmızıyı özellikle(kırmızı motor aldın mı...) tek sıkıntı ben bu motora 3lü çanta demiri nerede yaptırırım Batum turuna çıkacağım.Eşimle beraber kamp malzemeleri ve kişisel eşyalarda olacak kaç gecedir bir çözüm bulamadım izmirde bu demirleri yaptıracak yer bulamadım henüz yan çantalar sıkıntı olacak gibi eksoz çok büyük eksoz. 125 lerdeki gibi altta yapsalardı ne olurdu sanki. Sitesinde vites göstergesi var yazıyor hala acaba ileride yazılımla göstergeye ekleyecekler mi diye düşündüm bir an,motoru çok beğeniyorum aklımda olan tek motor hemde içime sinen en güzel motorda diyebilirim. Demir işi olmazsa ve motoru sırf bu yüzden alamazsam içimde uyde olacak.

HE1SENBERG
06 Ağustos 2018, 00:31
Aslında görüntü olarak sormadım. Bacak yeri var mı diye. Rahatsız eder mi. Enduro tarzı kullandım hep birazda bundan alalım zevkimizi zaten yılbaşı gibi satarım diyorum. Ama Alırsam sipariş verecem gelecek, ha iş yaw.
Zarar etmez bu motor gibime geliyor. 2019 fiyatları bu gidişle en az 26.

ozgens
06 Ağustos 2018, 12:13
Ben kendime çok yakıştırıyorum beyler kırmızıyı özellikle(kırmızı motor aldın mı...) tek sıkıntı ben bu motora 3lü çanta demiri nerede yaptırırım Batum turuna çıkacağım.Eşimle beraber kamp malzemeleri ve kişisel eşyalarda olacak kaç gecedir bir çözüm bulamadım izmirde bu demirleri yaptıracak yer bulamadım henüz yan çantalar sıkıntı olacak gibi eksoz çok büyük eksoz. 125 lerdeki gibi altta yapsalardı ne olurdu sanki. Sitesinde vites göstergesi var yazıyor hala acaba ileride yazılımla göstergeye ekleyecekler mi diye düşündüm bir an,motoru çok beğeniyorum aklımda olan tek motor hemde içime sinen en güzel motorda diyebilirim. Demir işi olmazsa ve motoru sırf bu yüzden alamazsam içimde uyde olacak.

Alin hemen hic beklemeyin. İsimden dolayi aldigimdan beri kullanamadim bugun is cikisi biraz kullanabildim, tadina doyamadim birakasim gelmedi. Yarin sabah ise gitmek istemiyorum. Keske bos olsam binsem diye. Su rodaj derdi olmasa asil tadini o zaman alacagim galiba herseyi gectim dengesine bayildim. Cok zevkli geldi bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------

Arkadaslar ben motoruma sigorta yaptırdığımda model ismi muhtemelen yeni oldugu icin cikmadi ve crf250 olarak yazdi sigortaci bu noterde ruhsat cikarirken sorun teskil eder mi ruhsatta farkli model ismi girerler mi

yelken_786
06 Ağustos 2018, 14:26
Alin hemen hic beklemeyin. İsimden dolayi aldigimdan beri kullanamadim bugun is cikisi biraz kullanabildim, tadina doyamadim birakasim gelmedi. Yarin sabah ise gitmek istemiyorum. Keske bos olsam binsem diye. Su rodaj derdi olmasa asil tadini o zaman alacagim galiba herseyi gectim dengesine bayildim. Cok zevkli geldi bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------

Arkadaslar ben motoruma sigorta yaptırdığımda model ismi muhtemelen yeni oldugu icin cikmadi ve crf250 olarak yazdi sigortaci bu noterde ruhsat cikarirken sorun teskil eder mi ruhsatta farkli model ismi girerler mi

Yeni bir model ileride güncellenir bazı Sigorta şirketleri eklememişte olabilir. Hiç bir sıkıntı yaşamazsınız alım satımda da kullanırken.
Bana 3lü çanta demiri lazım ama hiç bir yerde topcase demiri dahi yok.

ozgens
06 Ağustos 2018, 22:41
Yeni bir model ileride güncellenir bazı Sigorta şirketleri eklememişte olabilir. Hiç bir sıkıntı yaşamazsınız alım satımda da kullanırken.
Bana 3lü çanta demiri lazım ama hiç bir yerde topcase demiri dahi yok.

Bulduğunu yazanlar okumustum. Topcase demiri ben kullanmayacagim icin hic arastirmadim

ozgens
08 Ağustos 2018, 09:15
https://m.n11.com/cb-250-r-arka-canta-demiri-P273938518?cid=604001&gclid=CjwKCAjwhqXbBRAREiwAucoo-4kLcdfzrPCk_nl9QQQXtGubPFHoKt6s8Bn8Qgj4ygHw1K0yHfM 9GhoC9uAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Arka canta demiri var n11 de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:35 ----------

Https://ibb.co/ityC3z
Rodaj dedigimiz konu burdaki alistirma suresi mi? Yani benim rodajim 500 km sonra bitecek mi ve rodaji sizler nasil yaptiniz.

FurkanCoban
12 Ağustos 2018, 20:42
Arkadaşlar hepinizi İnstagram hesabimiza bekleriz. ( cb250rturkiye )

https://hizliresim.com/zMp499

Ayrica kullanici iseniz, Whatsapp grubu için özelden yazabilirsiniz.

yelken_786
13 Ağustos 2018, 12:02
İçimde hep uhde olarak kalacak bir motor yine scooterdan devam edeceğim 1300km de Forza300 aldım tur için herkese selamlar

emremm
13 Ağustos 2018, 12:18
İçimde hep uhde olarak kalacak bir motor yine scooterdan devam edeceğim 1300km de Forza300 aldım tur için herkese selamlar

İyi yapmışsın. Toto, artçı rahat, sele altı geniş.:)
Görüntü güzelse rahatlık yoktur.

moto.alic
14 Ağustos 2018, 16:54
honda nın sitesinde 23.300 yapmışlar fiyatı

strigilis
14 Ağustos 2018, 21:32
Merhaba arkadaşlar. Bugün gri cb 250 r ile aranıza katıldım. Halen almayan varsa fiyat 23300 olacak bu hafta bilginize

ozgens
15 Ağustos 2018, 00:46
Merhaba arkadaşlar. Bugün gri cb 250 r ile aranıza katıldım. Halen almayan varsa fiyat 23300 olacak bu hafta bilginize

Hayırlı olsun

harabe35
16 Ağustos 2018, 23:51

dostum ben geçen hafta arayıp konuştum İzmir deki bir bayi ile. Bu hafta için çalıştığım yerden avans alıp CB250R nakit indirimi ile alacağımı söyledim. Ancak şimdi sitede 23.300 olarak güncellenmiş fiyat. Yarın bayiye satın almak için gideceğim ancak elimdeki miktar kampanyalı fiyat için yeterli. 1-2 gün için acaba kampanya bitti muhabbeti yaparlar mı? Birde kampanya Ağustos ayı boyunca deniyordu. Neden şimdiden sitede fiyat güncellendi acaba..

montanaturne
17 Ağustos 2018, 07:28
dostum ben geçen hafta arayıp konuştum İzmir deki bir bayi ile. Bu hafta için çalıştığım yerden avans alıp CB250R nakit indirimi ile alacağımı söyledim. Ancak şimdi sitede 23.300 olarak güncellenmiş fiyat. Yarın bayiye satın almak için gideceğim ancak elimdeki miktar kampanyalı fiyat için yeterli. 1-2 gün için acaba kampanya bitti muhabbeti yaparlar mı? Birde kampanya Ağustos ayı boyunca deniyordu. Neden şimdiden sitede fiyat güncellendi acaba..

Kapora dahi versen fiyat güncellemeyi saklı tutar firmalar.

ozgens
17 Ağustos 2018, 16:21

Stoklarla sinirlidir diye de yaziyordu ama onu okumadiniz galiba stok bitti diyebilirler.

Cenk.D
17 Ağustos 2018, 17:03
Merhaba,
250 km oldu kullanmaya başlayanı. Motordan gayet memnunum ama sadece zincir sesi çok rahatsız ediyor.2 sorun var.

1-Zincir sesi için sadece yap kullanarak mı azaltabiliyoruz.(İzmir yükselişten aldım oradaki usta ile görüştüm hepsinde yanı ses var zincir yağı kullan 200 kmde bir dedi. Sadece ses olur başka sorun yoktur dedi.
2-Motoru hiç zorlamamaya çalıştım ama 2 kere 6 viteste 7bin deviri gördü ve vites değiştir uyarısı verdi ekran. Daha fazla atıcak vites olmadığından vites değiştir ışığı yanması normal mi?

Teşekkürler.

montanaturne
18 Ağustos 2018, 00:41
Zincir sesi yağlayarak geçmiyor. Firma italyaya parçaların gönderildiğini ve incelemeye alındığını belirtti. Honda Türkiyennin bilgisi var yani olayla alakalı. 200-250 kmde bir yağlamaya bin km'de bir temizleyip yağlamaya devam. Yakındır sesin kaynağının değişmesi.

strigilis
19 Ağustos 2018, 09:59
Hocam eğer fiyat arttıysa honda nın resmi sitesinden mail atın. Yapabilecekleri bir şey olursa seçtiğiniz bayiden bir gün sonra geri dönüş alabilirsiniz. Umarım istediğiniz fiyattan alırsınız

ozgens
19 Ağustos 2018, 10:44
2-Motoru hiç zorlamamaya çalıştım ama 2 kere 6 viteste 7bin deviri gördü ve vites değiştir uyarısı verdi ekran. Daha fazla atıcak vites olmadığından vites değiştir ışığı yanması normal mi?

Teşekkürler.

Evet Normal mevcut vites ile o devri gecmeyin diye uyari veriyor

harabe35
19 Ağustos 2018, 10:58
Merhaba arkadaşlar kampanyalı fiyattan yararlandım. İlk motorum CB250 R ile aranıza katıldım :) Birşey dikkatimi çekti motor bloğundan motosikletin altına doğru tahliye borusu gibi birşeyler var henüz kullanma kılavuzunda bulamadım ne olduğunu bu nedir acaba?

moto.alic
19 Ağustos 2018, 22:25
Evet Normal mevcut vites ile o devri gecmeyin diye uyari veriyor

Hocam bende de yandi o ışık ve hızım 107 ydi. Şimdi son viteste 107 nin üstüne çıktığımda motora zarar mi vermis olucam yani?

ozgens
19 Ağustos 2018, 23:47
Hocam bende de yandi o ışık ve hızım 107 ydi. Şimdi son viteste 107 nin üstüne çıktığımda motora zarar mi vermis olucam yani?

Rodaji saglikli yapmak icin gecmemek daha uygun

mfBulut
20 Ağustos 2018, 01:56
Merhaba arkadaşlar kampanyalı fiyattan yararlandım. İlk motorum CB250 R ile aranıza katıldım :) Birşey dikkatimi çekti motor bloğundan motosikletin altına doğru tahliye borusu gibi birşeyler var henüz kullanma kılavuzunda bulamadım ne olduğunu bu nedir acaba?

Fazla yağ ve benzini atan tahliye boruları onlar.

harabe35
21 Ağustos 2018, 19:56
Fazla yağ ve benzini atan tahliye boruları onlar.

Teşekkürler hocam bilgi için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------

Merhaba dostum. Rodaj dönemi boyunca yüksek hız ve devirlerde kullanmamak gerek diye biliyorum. O ışık ta hatırlatma niteliğinde. Rodaj sonrası istediğin devir aralığına ayarlayabilirsin. Ben motosikleti teslim alırken 90-95 gibi hızları geçmememi tavsiye etti servisteki yetkili. Devir olarak ta 6-7 bin aralığını geçmemek birde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

Arkadaşlar linkteki gibi yada daha farklı koruma demiri uygulayan varmı aramızda. Fotoğraf paylaşımı ve memnuniyet olarak yazarsanız sevinirim. İyi forumlar..
https://urun.n11.com/koruma-demiri/cb-250-r-motor-koruma-demiri-P274110094?recId=jl3lfl60-eyr3pbzzyze-S.W_DET_ALSO_LOOKED.C.c37_a62-1ri1fnz

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------

Arkadaşlar zincir yağlamak için benzinliklerde bulunurmu acaba yağ. Sorumu mazur görün ilk motorum :)

ozgens
21 Ağustos 2018, 22:09
Teşekkürler hocam bilgi için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------

Merhaba dostum. Rodaj dönemi boyunca yüksek hız ve devirlerde kullanmamak gerek diye biliyorum. O ışık ta hatırlatma niteliğinde. Rodaj sonrası istediğin devir aralığına ayarlayabilirsin. Ben motosikleti teslim alırken 90-95 gibi hızları geçmememi tavsiye etti servisteki yetkili. Devir olarak ta 6-7 bin aralığını geçmemek birde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------

Arkadaşlar linkteki gibi yada daha farklı koruma demiri uygulayan varmı aramızda. Fotoğraf paylaşımı ve memnuniyet olarak yazarsanız sevinirim. İyi forumlar..
https://urun.n11.com/koruma-demiri/cb-250-r-motor-koruma-demiri-P274110094?recId=jl3lfl60-eyr3pbzzyze-S.W_DET_ALSO_LOOKED.C.c37_a62-1ri1fnz

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:53 ----------

Arkadaşlar zincir yağlamak için benzinliklerde bulunurmu acaba yağ. Sorumu mazur görün ilk motorum :)

Yok olmaz akaryakıt istasyonunda. Kendiniz mi yaglayacaksiniz

harabe35
22 Ağustos 2018, 16:57
Yok olmaz akaryakıt istasyonunda. Kendiniz mi yaglayacaksiniz

Evet kendim yapacağım. Dediğiniz gibi sordum bir kaç yere ama yokmuş. 20-50 numaralı yağ aldım açık olarak yarım litrelik petin yarısı kadar. Fırça yardımıyla azar azar sürmeyi düşünüyorum. Bayram nedeniyle tüm motosiklet aksesuarcıları kapalı. Online sistemler de ancak bayramdan sonra kargoya veriyor. Sanırım bu şekilde şimdilik işimi görür.

emremm
22 Ağustos 2018, 17:26
Bazı benzinliklerde sprey şeklinde zincir yağlayıcılar bulunur.
20-50 kısa süre iş görür, zincirde pek tutunamaz.

serif abi
22 Ağustos 2018, 17:57
Yaz için 140 numara kış için 90 numara dişli yağı tavsiye ederim. Sprey yag kullanmayacaksanız

harabe35
23 Ağustos 2018, 01:37
Teşekkürler cevaplar için.

moto.alic
24 Ağustos 2018, 17:58
Rodaj kaç km sürüyor bilen var mi? Kullanım klavuzunu biraz karistirdim telefondan ama göremedim

Cyan
24 Ağustos 2018, 19:29
90 numara dişli yağı veya Würth HHS 2000 sıvı gres öneririm. Dişli yağı bu işe uygun olmakla birlikte azar azar kullanıp sık yağlamanız gerekir, fazlasını janta karenaja sıçratır ve zincir üstünde fazla durmaz. Würth HHS 2000 sıvı gres ise en ince yerlere kadar nüfuz eder ve zincirle o ringlere yapışır, sıfır sıçrama yapar. Gres olduğu için tozlu topraklı yollarda biraz daha fazla kir toplayabilir. (Zincirin o ring ile korunan iç kısmında da gres vardır...) Artık HHS 2000'den başka zincir yağı kullanmıyorum, CB500F'imin zincirini ort. 500km'de bir temizleyip yağlıyorum. Temizlik için de WD40 kullanıyorum. (WD40 ince yağ katkılı gazyağıdır, zincire en ufak bir zararı yoktur...)

ozgens
24 Ağustos 2018, 23:00
Rodaj kaç km sürüyor bilen var mi? Kullanım klavuzunu biraz karistirdim telefondan ama göremedim

Alistirma diye gecen baslik altinda ilk 500 km zorlamayin ani kalkis yapmayin falan yaziyor bulursun ayrintili bakarsan

moto.alic
25 Ağustos 2018, 00:04
teşekkürler inceliyorum :thumleft:

Hüseyin 55
28 Ağustos 2018, 16:10
Selam dostlar. İlk şahsi motorum olur kendileri. Bence çok iyi bir motor. Bayramda İstanbul'dan Sakarya'ya gidip geldim. 2.7 - 2.8 civarı yaktı. İstanbul içinde olup da araba gibi kullansanız bile yani aralara girmeden trafikte kalsanız bile 3.0 - 3.1 yakıyor. Kullanım rahat, frenler güvenli, amortisörler iyi. Ayrıca geçen rodaj bakımına gittim Anes'e. Servis kısmına giderken camda yansımamı görünce motora resmen bir kez daha hayran kaldım. Tasarım olarak benim çok hoşuma gitti.

Koruma takozu ya da koruma demiri taktıran varsa nerede taktırdığını ve fiyatını söylerse faydalı olur.

Herkese güvenli sürüşler.

Son Ütücü
30 Ağustos 2018, 13:15
Arkadaşlar zincerden gelen sesle ilgili bir çözüme kavuşan var mı aramızda?

strigilis
30 Ağustos 2018, 17:45
Selam dostlar. İlk şahsi motorum olur kendileri. Bence çok iyi bir motor. Bayramda İstanbul'dan Sakarya'ya gidip geldim. 2.7 - 2.8 civarı yaktı. İstanbul içinde olup da araba gibi kullansanız bile yani aralara girmeden trafikte kalsanız bile 3.0 - 3.1 yakıyor. Kullanım rahat, frenler güvenli, amortisörler iyi. Ayrıca geçen rodaj bakımına gittim Anes'e. Servis kısmına giderken camda yansımamı görünce motora resmen bir kez daha hayran kaldım. Tasarım olarak benim çok hoşuma gitti.

Koruma takozu ya da koruma demiri taktıran varsa nerede taktırdığını ve fiyatını söylerse faydalı olur.

Hayırlı olsun hocam. Ben 250 TL ye Balıkesir Honda da taktırdım. İnternetten sipariş edip teknik servise taktırabilirsin.

ozgens
30 Ağustos 2018, 18:25

İstanbul’daysan bi usta 150 tlye takiyordu, ben pendik Güngör motordan 250 tlye taktırmıştim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

Arkadaşlar zincerden gelen sesle ilgili bir çözüme kavuşan var mı aramızda?

Belli yöntemler uygulayip cozum bulanlar var WhatsApp grubunda ama Honda hala bi cevap vermedi.

Son Ütücü
30 Ağustos 2018, 19:36
İstanbul’daysan bi usta 150 tlye takiyordu, ben pendik Güngör motordan 250 tlye taktırmıştim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

Belli yöntemler uygulayip cozum bulanlar var WhatsApp grubunda ama Honda hala bi cevap vermedi.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim servis sadece zincir gerginliği ayarı yapmakla yetiniyor. Hondadaki yetkili arkadaş da bir problem olsa bile 4-5 aydan önce çözülemeyeceğini söylüyor her öneriye açığım şu anda :cherry:

Hüseyin 55
31 Ağustos 2018, 01:11
Eyvallah, müsait bi zamanda halledeceğim.

montanaturne
31 Ağustos 2018, 01:16
Yardımcı olabilirseniz sevinirim servis sadece zincir gerginliği ayarı yapmakla yetiniyor. Hondadaki yetkili arkadaş da bir problem olsa bile 4-5 aydan önce çözülemeyeceğini söylüyor her öneriye açığım şu anda :cherry:

4-5 ay süreceğini düşünmüyorum.

ozgens
31 Ağustos 2018, 01:33

Dislide zincir kapağı varmis söktürmüş bazi arkadaşlar. Ben hondanin kendisinin degistirmesini bekliyorum.

Son Ütücü
31 Ağustos 2018, 01:51
4-5 ay süreceğini düşünmüyorum.

Durumun farkındalar belli ki çok şikayet gitmiş, bu yüzden ben de o kadar uzun süreceğini düşünmüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:50 ----------

Dislide zincir kapağı varmis söktürmüş bazi arkadaşlar. Ben hondanin kendisinin degistirmesini bekliyorum.

Göz atıcam teşekkürler.

strigilis
02 Eylül 2018, 01:17
25200 olmuş fiyat. Tek kalemde 4300 yukarı gitti. Allah alamayanlara sabır versin.

Son Ütücü
02 Eylül 2018, 01:47
Bir hafta önce kampanyalı fiyatından aldım. Eskiden olsa belki sevinirdim ulan ne güzel kapattık motoru uygun fiyattan diye (uygun fiyat??!) ama artık bu zam haberlerine ciddi şekilde sinirim bozuluyor. Gerçekten almak isteyip de alamayana Allah sabır versin.