Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
Robinson_C
02 Ağustos 2022, 12:12
Honda merkezde karaliste ekibi var alsatcıları bi şekilde tespit etmek için ki genelde 1 sene içinde satanlara tekrar satmamaya çalısıyorlar motorsikletlerinden. Umarım böyle insanlar bu listeye düşer ve gercek kullanıcılara mani olmazlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------
Benim düşüncem gelse bile 250 ile arasında pek bi fiyat farkı olmayacagıdır sevgili hemşehrim. Ama bugune kadar cbr ve cb 125 ler 250 lerden daha kaliteli oldugu da aşikar. O yüzdendir ki fiyat farkının az olması. Eğer model yenileme fikrin varsa bence bekleme 2022 250 ye yönel derim nacizhane tavsiyem
Motor yok ki hemşerim bayide 2 ay forza 250 kovaladım sıfır alamdım, cb 250 r soruyorum yok yok... bende vazgeçtim böyle gariban al satcılarada kazandırmak istemiyorum :) adamlar motorlarına bile binmemişler gözü kalır filan, hep ihtiyaçtan satıyorlar, :)
degerk
02 Ağustos 2022, 12:19
Geçen gün bayinin birinde CB250R gördüm arkadaş İçin fiyat sorduğumda 126 bin dediler. Liste fiyatı 116 bin. Geri kalanı koruma takozu, tank pad, kask ve montmuş.:)
Robinson_C
02 Ağustos 2022, 12:21
Geçen gün bayinin birinde CB250R gördüm arkadaş İçin fiyat sorduğumda 126 bin dediler. Liste fiyatı 116 bin. Geri kalanı koruma takozu, tank pad, kask ve montmuş.:)
Sende ha 10 bin ₺ tutar işte, :) :) :)
harun27
02 Ağustos 2022, 17:07
kullanıcısının güvenliğini düşünen bayiii :queen:
Angrypower
02 Ağustos 2022, 18:14
Aslında direkt Zabıta'yı çağıracaksın yanına, liste fiyatı belli olan ürünü satmıyor die tatava çıkartacaksın hemen ardından polisi çekeceksin ve stokçuluktan tutanak tutturup zabıtın bir örneğini alacaksın. Paran cebinde nakit hazır olmak zorunda :) Hemen faturayı kestirip, motoru arabaya atıp götüreceksin. Bitti gitti!.. Hatta yerinde olsam CİMER'e yazarım. Mecbur uğraşıp bakacaklar, birde yardır orada devletimiz stokçulukla mücadele ediyor ama bunlar göz göre göre böyle böyle yapıyor die. Gerisi ile onlar düşünsün...
Mr.wind
05 Ağustos 2022, 13:58
Selam beyler bayanlar,
Bu sabah 9 da bajaj v15 motorumu satip, 11 de cb250r almis bulunmaktayim. 26k kilometrede motosiklet. butun bakimlari yetkilis serviste yapilmis. Km yuksek ama Honda sana guveniyorum:)
Yetkili servis bakim kagitlarina baktim, butun bakimlarda motora 10-40 yag koymuslar. Kitapcik 10-30 diyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Not: cb250r ve cbr250r yag konusu biliyorum 1 milyon kere konusuldu. Motosikletimin ilk gunu hatta ilk 2-3 saati heyecani ile yaziyorum, mazur gorun.
saygilar
tommygun
05 Ağustos 2022, 14:11
Hadi bakalım hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Mr.wind
05 Ağustos 2022, 14:22
Hadi bakalım hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Cok saol Tommygun, Allah herkese gonlundeki motosiklete kavusmayi nasip etsin insallah.
Bide resim ekleyim soyle:
https://i.hizliresim.com/3r8kk8p.jpg (https://www.hizliresim.com/3r8kk8p)
yec
05 Ağustos 2022, 14:43
Aramıza hoş geldiniz. Güzel günlerde kullanın, tekeriniz düz bassın. 2019 model almışsınız. Şu bakır rengi amortisör ve jantlara alışamadım ben.
Angrypower
05 Ağustos 2022, 14:46
Hayırlı olsun. Motoru Mercedes Fabrikasının oradan mı satın aldın? :)
Mr.wind
05 Ağustos 2022, 15:00
Hayırlı olsun. Motoru Mercedes Fabrikasının oradan mı satın aldın? :)
hayir ama orda oturuyorum:) Hepsimoto'nun önu burasi. biliyormusunuz oralari?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
Aramıza hoş geldiniz. Güzel günlerde kullanın, tekeriniz düz bassın. 2019 model almışsınız. Şu bakır rengi amortisör ve jantlara alışamadım ben.
cok tesekkurler bende nedense bakir rengini daha cok seviyorum. Kirmizi renk hele en sevdigim. Tabi motosiklet ararken renk kistasim yoktu, denk geldi:)
❤️Honda❤️
05 Ağustos 2022, 15:05
Selam beyler bayanlar,
Bu sabah 9 da bajaj v15 motorumu satip, 11 de cb250r almis bulunmaktayim. 26k kilometrede motosiklet. butun bakimlari yetkilis serviste yapilmis. Km yuksek ama Honda sana guveniyorum:)
Yetkili servis bakim kagitlarina baktim, butun bakimlarda motora 10-40 yag koymuslar. Kitapcik 10-30 diyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Not: cb250r ve cbr250r yag konusu biliyorum 1 milyon kere konusuldu. Motosikletimin ilk gunu hatta ilk 2-3 saati heyecani ile yaziyorum, mazur gorun.
saygilar
Hayiirli olsun morukcum.26k nedir ya bir honda icin italyan mi bu :)
Yag konusunu ben artik cok takmiyorum.Africa icin de servisler 10w40 koyma egiliminde.
Ayni tartismalar yabanci forumlarda da yapiliyor,her kafadan bir ses cikiyor ama yabancilarda da 10w40 kullanimi bir tik daha yaygin gibi.
honda nerdeyse tum motorlari icin 10w30 a gecmis,daha iyi yakit ekonomi ve performans icin.
Mantik kitapcik ne derse onu yap diyor.Kendisinin africasi olan ustaya soruyorum ben 10w40 kullaniyorum diyor dsdsda..ozellikle yazin cok sakir sukir olur 10w30 dedi.kafama yatmasa da ben de ikidir 10w40 kullaniyorum.
Mr.wind
05 Ağustos 2022, 15:09
Hayiirli olsun morukcum.26k nedir ya bir honda icin italyan mi bu :)
Yag konusunu ben artik cok takmiyorum.Africa icin de servisler 10w40 koyma egiliminde.
Ayni tartismalar yabanci forumlarda da yapiliyor,her kafadan bir ses cikiyor ama yabancilarda da 10w40 kullanimi bir tik daha yaygin gibi.
honda nerdeyse tum motorlari icin 10w30 a gecmis,daha iyi yakit ekonomi ve performans icin.
Mantik kitapcik ne derse onu yap diyor.Kendisinin africasi olan ustaya soruyorum ben 10w40 kullaniyorum diyor dsdsda..ozellikle yazin cok sakir sukir olur 10w30 dedi.kafama yatmasa da ben de ikidir 10w40 kullaniyorum.
Saol morukcum tam sana mesaj atmistim:)
Artik Honda fan club uyesiyim bende. Honda icin kursun yeriz kursun sikariz:)
❤️Honda❤️
05 Ağustos 2022, 15:10
Saol morukcum tam sana mesaj atmistim:)
Artik Honda fan club uyesiyim bende. Honda icin kursun yeriz kursun sikariz:)
Ahahagaga oyle tabi.japonun tofasi bu diyen olirsa cak agzina iki tane
Levent84,sen ne diyorsun bu yag konusuna yavv ?
Angrypower
05 Ağustos 2022, 15:10
hayir ama orda oturuyorum:) Hepsimoto'nun önu burasi. biliyormusunuz oralari?
Komşu çıktık :) 1-2 defa gözüme takılmıştı orası gidip bakmadım hiç.
Mr.wind
05 Ağustos 2022, 15:17
Komşu çıktık :) 1-2 defa gözüme takılmıştı orası gidip bakmadım hiç.
Tam karsida 656. adadayim ben. Siz hangi adadasiniz hocam? Sahibi cok kral adam Cengiz abi, kendisi de motorcu. Gs i var. Ben bazen gecerken ugruyorum kahve eciyoruz. Servisleri de cok temiz. Tanismaya da olsa gecerken ugrayin derim:)
Bi ara musait olursaniz bulusup kahve icelim:)
Angrypower
05 Ağustos 2022, 15:27
Tam karsida 656. adadayim ben. Siz hangi adadasiniz hocam? Sahibi cok kral adam Cengiz abi, kendisi de motorcu. Gs i var. Ben bazen gecerken ugruyorum kahve eciyoruz. Servisleri de cok temiz. Tanismaya da olsa gecerken ugrayin derim:)
Bi ara musait olursaniz bulusup kahve icelim:)
Bende 657 adadayım. Walla buralarda motosiklet tamiri yapan yer olduğunu bilmiyordum. Kulağıma küpe olsun.
Kahveyi ne zaman istersen içeriz hocam. Genelde Silivri'de içiyorum ben ama buralarda güzel mekanlar da vardır herhalde :)
killingroad
05 Ağustos 2022, 15:29
Aslında direkt Zabıta'yı çağıracaksın yanına, liste fiyatı belli olan ürünü satmıyor die tatava çıkartacaksın hemen ardından polisi çekeceksin ve stokçuluktan tutanak tutturup zabıtın bir örneğini alacaksın. Paran cebinde nakit hazır olmak zorunda :) Hemen faturayı kestirip, motoru arabaya atıp götüreceksin. Bitti gitti!.. Hatta yerinde olsam CİMER'e yazarım. Mecbur uğraşıp bakacaklar, birde yardır orada devletimiz stokçulukla mücadele ediyor ama bunlar göz göre göre böyle böyle yapıyor die. Gerisi ile onlar düşünsün...
Liste fiyatından satmak zorunda değiller ki, daha yüksekten satıyor diye kimse bişey yapamaz.
Yapsınlar satsınlar falan değil kanuni durumu söylüyorum sadece.
Angrypower
05 Ağustos 2022, 15:31
Liste fiyatından satmak zorunda değiller ki, daha yüksekten satıyor diye kimse bişey yapamaz.
Yapsınlar satsınlar falan değil kanuni durumu söylüyorum sadece.
O zaman marketlerde de 80tl'lik ürün fiyatı koysunlar, kasadan ise daha fazlasını alsınlar. Bu adam galerici değil.
killingroad
05 Ağustos 2022, 15:45
O zaman marketlerde de 80tl'lik ürün fiyatı koysunlar, kasadan ise daha fazlasını alsınlar. Bu adam galerici değil.
Hayır ikisi aynı şey değil.
Markette söylediğin şey bir ürünün üzerindeki etiket fiyatı. Kasada bundan fazlasını isteyemez, bu konuda açıkça kanun var.
Honda Türkiye'nin yayınladığı şey Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı, bu bir öneri sadece esasen. İkisini benzeştirmek istersen, showroom'a gittiğinde motosikletin üzerinde bir fiyat yazıyorsa ondan fazlasını isteyemez.
Bunun dışında Honda resmi satıcıları da olsalar, galeri olmasına gerek yok, istediği fiyattan satış yapabilir. Türkiye'de genellikle pek böyle bir uygulama yoktu ekonomi bu hale gelene kadar, şimdi yapılmaya başlandı. Kask kusk pad falan hiçbişey de vermeyebilir, ben 10bin TL pahalıya satıyorum diyebilir, kanunen bir yanlışlık yok bunda. Ha yapılmaz tabi kimse oradan motor almaz. =)
Angrypower
05 Ağustos 2022, 16:18
Hayır ikisi aynı şey değil.
Markette söylediğin şey bir ürünün üzerindeki etiket fiyatı. Kasada bundan fazlasını isteyemez, bu konuda açıkça kanun var.
Honda Türkiye'nin yayınladığı şey Tavsiye Edilen Perakende Satış Fiyatı, bu bir öneri sadece esasen. İkisini benzeştirmek istersen, showroom'a gittiğinde motosikletin üzerinde bir fiyat yazıyorsa ondan fazlasını isteyemez.
Bunun dışında Honda resmi satıcıları da olsalar, galeri olmasına gerek yok, istediği fiyattan satış yapabilir. Türkiye'de genellikle pek böyle bir uygulama yoktu ekonomi bu hale gelene kadar, şimdi yapılmaya başlandı. Kask kusk pad falan hiçbişey de vermeyebilir, ben 10bin TL pahalıya satıyorum diyebilir, kanunen bir yanlışlık yok bunda. Ha yapılmaz tabi kimse oradan motor almaz. =)
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/06/20140628-2.htm
Madde 4-1(j)
Madde 8
Kalkıp aksesuar takmalarındaki amaç bundan ibaret zaten. Takmazsa inletirler. Ha takarlarsa da inletirler ama karşılıklı sert diş göstermek gerekir.
Cyan
05 Ağustos 2022, 21:14
Selam beyler bayanlar,
saygilar
Güle güle, iyi günlerde, kazasız belasız kullan.
Mr.wind
05 Ağustos 2022, 21:44
Güle güle, iyi günlerde, kazasız belasız kullan.
Cok saol Cyan hocam:) Sen de durumlar nasil satacakmisin seninkini?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
Bende 657 adadayım. Walla buralarda motosiklet tamiri yapan yer olduğunu bilmiyordum. Kulağıma küpe olsun.
Kahveyi ne zaman istersen içeriz hocam. Genelde Silivri'de içiyorum ben ama buralarda güzel mekanlar da vardır herhalde :)
Mutlaka bulusalim bigun gercekten. Parkin ordan daha once gecen bi mt07 ye denk geldigimi hatirliyorum birkac kere. Senin olma ihtimalin varmidir:)
Angrypower
05 Ağustos 2022, 21:56
Benim motordan sanırsam 3 tane var burada. Önünde spor cam takılan standart egzozlu olan benim. Bir tane daha vardı bizim sitede. Satmadıysa o elemanın egzozu var. Çoluk çocuk var die egzozu çıkardım ben.
Cyan
06 Ağustos 2022, 00:02
Cok saol Cyan hocam:) Sen de durumlar nasil satacakmisin seninkini?
...
İlana koyarım 1-2 gün içinde, sonrası kadet kısmet artık.
2wsx
06 Ağustos 2022, 04:32
Cok saol Tommygun, Allah herkese gonlundeki motosiklete kavusmayi nasip etsin insallah.
Hayırlı olsun.Kaça bitti acaba ?
killingroad
06 Ağustos 2022, 17:51
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/06/20140628-2.htm
Madde 4-1(j)
Madde 8
Kalkıp aksesuar takmalarındaki amaç bundan ibaret zaten. Takmazsa inletirler. Ha takarlarsa da inletirler ama karşılıklı sert diş göstermek gerekir.
O liste o liste değil. Verdiğin linkin tamamını okursan bunu görebilirsin. Mesela:
Etiket bulundurma zorunluluğu
MADDE 5 – (1) Perakende satışa arz edilen malların veya ambalajlarının yahut kaplarının üzerine kolaylıkla görülebilir ve okunabilir şekilde tüketicinin ödeyeceği tüm vergiler dâhil satış fiyatı ve birim fiyatını gösteren, üretim yeri ve ayırıcı özelliklerini içeren etiket konulması; etiket konulması mümkün olmayan hâllerde aynı bilgileri kapsayan listelerin kolaylıkla görülebilir ve okunabilir şekilde uygun yerlere asılması zorunludur. Hizmetlerin tarife ve fiyatlarını gösteren listeler de bu madde hükmüne göre düzenlenerek asılır.
Ayrıca direkt Honda örneğinden bakalım, Honda Türkiye'nin web sitesine bakarsan orada da bir yerde bu fiyatların tavsiye olduğuna dair bir ibare mutlaka yer alacaktır. Honda Türkiye bu motosikletin perakende satıcısı değil. Senin ilettiğin kanun maddeleri son kullanıcının, tüketicinin alımını düzenliyor.
Angrypower
06 Ağustos 2022, 17:58
Arkadaşım araba bayisine gittiğin zaman onların da üstünde etiket bulundururlar, özelliklerini görünecek şekilde yazarlar ve hataya yer vermeyecek şekilde her şeyi eksiksiz yazmakla mükellefler. Sen neden kalkıp saçma sapan aksesuarlarla aracın fiyatını şişiriyorlar sanıyorsun? Oradaki açık; onların gözünde aksesuarlı satıyoruz die yutturmak. Yeterince diş gösterirsen alırsın.
Ben hangi sıfır araç satan galeriye gittiysem hepsi Madde 5'e uygun olarak işlem yaptıklarını gördüm. Neyin inadını ediyorsun anlamadım?
Honda tavsiye edilen tüketici fiyatı belirleme amacı, o fiyatın altına veya yukarısına satılmasın die düzenleniyor. Esasında ise o fiyatın üstüne çıkılmasın die. Böyle bir şey sıkıntı olmasaydı stokçuluk yapılmaz, alanen ben bu fiyata satıyorum, isteyen alır moduna gelirlerdi. Yasak bu!..
killingroad
06 Ağustos 2022, 18:04
Sen bilirsin abi ne diyeyim.
Git dava aç o zaman Honda Türkiye'ye, dava sonucunu görünce anca inanacaksın sanırım.
O liste belirleyici değil. Oradan farklı fiyata satmak da yasak değil.
Verdiğin örneklerin de, galeride gördüğünü anlattığın şeyin de bununla bir ilgisi yok.
❤️Honda❤️
06 Ağustos 2022, 18:14
Oooo ne alacaksin peki,kesin karar verildi mi ?
Cyan
06 Ağustos 2022, 18:37
Oooo ne alacaksin peki,kesin karar verildi mi ?
Kısmetse Triumph Tiger Sport 660.
Mr.wind
06 Ağustos 2022, 19:02
Iyi satislar Cyan hocam. Oluculer ile mucadele de Allah sabir versin:)
Cyan
06 Ağustos 2022, 19:31
Iyi satislar Cyan hocam. Oluculer ile mucadele de Allah sabir versin:)
Bir şey olmaz ya bedavaya eğlence çıkar en fazla :)
harun27
08 Ağustos 2022, 14:56
Yahu şu motoru herkes mi al sat için aldı? Hiç mi binen eden şöyle resim atıp şurayı şenlendirecek üye yok. Yeni kasa resimleri gelse de gözümüz gönlümüz şenlense
Mr.wind
08 Ağustos 2022, 18:48
Sıfır alan bir kullanıcının motosikletinde ufak bir arıza olmus:
https://youtu.be/bcSu4puBcAg
espresso
08 Ağustos 2022, 18:53
Ooo, hayırlı olsun. Bunu görmemişim, yeni gördüm. Güzel güzel gezin.
Mr.wind
08 Ağustos 2022, 18:55
Ooo, hayırlı olsun. Bunu görmemişim, yeni gördüm. Güzel güzel gezin.
Çok sagolun espresso hocam:)
espresso
08 Ağustos 2022, 18:57
Çok sagolun espresso hocam:)
Kırmızı hem de. Kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun.
Bizim Büyükçekmece'ye çok uzak değilmişsiniz. Bir daha Çatalca - Çilingöz rotası gibi köfte yemeli rota yaparsak çağırayım sizi de. :)
Mr.wind
08 Ağustos 2022, 20:54
Kırmızı hem de. Kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun.
Bizim Büyükçekmece'ye çok uzak değilmişsiniz. Bir daha Çatalca - Çilingöz rotası gibi köfte yemeli rota yaparsak çağırayım sizi de. :)
Kirmizi en sevdigim renkti zaten guzel denk geldi espresso hocam:)
Cok isterim musait olursam mutlaka gelirim kofte gezisine. Ekiple cok tanismak istiyorum zaten:)
Bu arada sizin sahil de cok guzel, bi aksam sahilde birseyler icmek icin de toplanabiliriz, ne dersiniz?
Angrypower
08 Ağustos 2022, 21:14
Ben hep festivale takılıyordum ama Araplar basmıştı en son. Göl kıyısındaki sanat Cafe güzeldir fakat orası da biraz tuzluydu en son. Covid curcunası ve ekonomik krizden sonra nasıl oldu bir fikrim yok.
Mr.wind
08 Ağustos 2022, 22:22
Ben hep festivale takılıyordum ama Araplar basmıştı en son. Göl kıyısındaki sanat Cafe güzeldir fakat orası da biraz tuzluydu en son. Covid curcunası ve ekonomik krizden sonra nasıl oldu bir fikrim yok.
Vallahi komşum covidde kafe kültürünü unuttuk,sonra tam normale döndük derken bu seferde hayat pahalıligi vurdu.. Büyükçekmece de son kalemiz sosyal tesisler:)
Gidelim Bi akşam gol manzaralı yol çok guzel
espresso
08 Ağustos 2022, 22:58
Kirmizi en sevdigim renkti zaten guzel denk geldi espresso hocam:)
Cok isterim musait olursam mutlaka gelirim kofte gezisine. Ekiple cok tanismak istiyorum zaten:)
Bu arada sizin sahil de cok guzel, bi aksam sahilde birseyler icmek icin de toplanabiliriz, ne dersiniz?
Ben bu aralar annemin tedavi mevzuları yüzünden haftanın 3-4 günü kadıköyde kalıyorum. Anca bir iki gün evime gidip evdeki bilgisayardan işlerimi halledip dönüyorum. Olur da haftasonu evimde geçirecek olursam haber veririm. Güzel olur.
Ama bizim sahilde bir şeyler içeceksek motorsuz gel, kesin bira içeriz. :)
Bir de ben bizim sahild epek mekan bilmiyorum, kaç yıldır buradayım ama sahilde yalnızca çocukların oynadığı parkları biliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
Albatros tarafı güzeldi ama sahili kazıp inşaat başlattılar sonra ne oldu bilmiyorum.
Angrypower
08 Ağustos 2022, 23:08
Bana kızıyorlar ama arka yoldan (göl manzaralı olan) dönersek ben 2 bira kendime kota veriyorum :farao: Zaten kış geliyor ehliyet gitse bile daha sürmem :salut:
Mr.wind
08 Ağustos 2022, 23:44
Ben bu aralar annemin tedavi mevzuları yüzünden haftanın 3-4 günü kadıköyde kalıyorum. Anca bir iki gün evime gidip evdeki bilgisayardan işlerimi halledip dönüyorum. Olur da haftasonu evimde geçirecek olursam haber veririm. Güzel olur.
Ama bizim sahilde bir şeyler içeceksek motorsuz gel, kesin bira içeriz. :)
Bir de ben bizim sahild epek mekan bilmiyorum, kaç yıldır buradayım ama sahilde yalnızca çocukların oynadığı parkları biliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
Albatros tarafı güzeldi ama sahili kazıp inşaat başlattılar sonra ne oldu bilmiyorum.
Tamam espressso hocam mutlaka haber ver, haftaici aksam da olur. Ordaki alkollu mekanlara bende hic gitmedim ama cok guzel gozukuyorlar, deniz manzarasi zaten efsane:)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
Bana kızıyorlar ama arka yoldan (göl manzaralı olan) dönersek ben 2 bira kendime kota veriyorum :farao: Zaten kış geliyor ehliyet gitse bile daha sürmem :salut:
Komsum bilemiyorum ben yerler buz olmadigi surece biniyorum:) Gerci o yolda bi kere bile uygulama gormedim. polis bile gormedim. Olmadi 1 ufak bira iceriz, cikmaz o, maksat muhabbet olsun
espresso
09 Ağustos 2022, 15:30
Tamam espressso hocam mutlaka haber ver, haftaici aksam da olur. Ordaki alkollu mekanlara bende hic gitmedim ama cok guzel gozukuyorlar, deniz manzarasi zaten efsane:)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
Komsum bilemiyorum ben yerler buz olmadigi surece biniyorum:) Gerci o yolda bi kere bile uygulama gormedim. polis bile gormedim. Olmadi 1 ufak bira iceriz, cikmaz o, maksat muhabbet olsun
1 bira için en az 1 saat gibi zaman geçince sıfırlanıyor zaten. :)
Geçenlerde şirketin açık hava bir piknik alanda eğlence etkinliği vardı, mekanda sınırsız bira da vardı, sadece 2 bira içip devamında kola içimiştim 2 saat sonra motorla yola çıkıcam diye. ama hemen bira ertesi çıkmam yola. :)
Mr.wind
09 Ağustos 2022, 16:22
1 bira için en az 1 saat gibi zaman geçince sıfırlanıyor zaten. :)
Geçenlerde şirketin açık hava bir piknik alanda eğlence etkinliği vardı, mekanda sınırsız bira da vardı, sadece 2 bira içip devamında kola içimiştim 2 saat sonra motorla yola çıkıcam diye. ama hemen bira ertesi çıkmam yola. :)
Suan oyle bir etkinlige ihtiyacim var, sinirsiz bira+sagliksiz yiyecekler off diyorum:)
espresso
09 Ağustos 2022, 17:18
Suan oyle bir etkinlige ihtiyacim var, sinirsiz bira+sagliksiz yiyecekler off diyorum:)
Sınırsız bira, kokoreç, midye ve köfte vardı. çok iyi gelmişti. 300-400 kişi kalabalıktık ama 2 yarım kokoreç + yarım ekmek köfte + bir sürü midye yemiştim ama motorla gittiğim için sadece 2 bira içebilmiştim. :)
tommygun
09 Ağustos 2022, 17:22
Sınırsız bira, kokoreç, midye ve köfte vardı. çok iyi gelmişti. 300-400 kişi kalabalıktık ama 2 yarım kokoreç + yarım ekmek köfte + bir sürü midye yemiştim ama motorla gittiğim için sadece 2 bira içebilmiştim. :)
Aslında İznik'te şu kamp etkinliğini yapsaydık çok güzel olacaktı.
Angrypower
09 Ağustos 2022, 21:29
Sağlıksız beslenmek için Migros pizzası 35₺, 1lt kola 12 toplamda 47₺’ye bira içmekten daha sağlıksız beslenebilirsin benim gibi :queen:
Mr.wind
09 Ağustos 2022, 22:32
Sağlıksız beslenmek için Migros pizzası 35₺, 1lt kola 12 toplamda 47₺’ye bira içmekten daha sağlıksız beslenebilirsin benim gibi :queen:
Ahah komşum inanırmisin en sevdiğim fastfood Migros pizzasi:) Bizim Burda Migros eve sipariş işini çok iyi yapiyor. Onur marketin yanındaki Alkol dükkanı eve sipariş de getiriyor. Tembellik dizboyu:)
1saat kadar önce Onur marketin önündeki isiklarda Bi Mt07 ile yanana geldik. Kardeş selam adın ne dedim. Bi tedirgin oldu Tevfik dedi bastı gaza gitti:)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO