PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Cb 250 R Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17

reo
23 Mayıs 2020, 14:00
Teşekkürler Ben ekran için tabletler için olan ekran koruyucuları an alayım diyorum.Ciziesin çok ama.kac inç almam gerek bulamadim

Ekranın en uzun kenarını cetvelle ölçün, genişliğini falan da ölçün sonra 7" 10" veya diğer ölçülerden hangisinin uygun olduğunu hesaplayın. Bunun için (cm/2,54 = inch ) değerini kullanın.

Kaptandadas
25 Mayıs 2020, 15:02
Teşekkürler Ekran koruyucusu sipariş ettim Cep telfonumu göstergenin üzerime koydum baktim nerdeyse aynı büyüklük Biraz kenarlardan boşluk kalabilir ama sıfır kaplasin diye bir derdim yok zaten . Bakalım nasıl.olacak

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------

Birde arkadaşlar bu motor hangi marka ve kaçlık yağ kullanıyorsunuz?
10w /40 mi?

metci
28 Mayıs 2020, 18:21
Pardon yanlış konu.

buteo
28 Mayıs 2020, 18:35
cbr250r daki krank kırma muhabbeti bu modelde de var mı ?

buteo
30 Mayıs 2020, 21:44
Özellikle bu modeli uzun zamandır kullananlara soruyorum, herhangi bir problem yaşadınız mı ? Honda cbr250r da görülebilen krank kırma gibi problemlerden yaşayan oldu mu ? veya herhangi başka bir kronik problemi var mıdır ? ve tavsiye eder misiniz ?

moto.alic
30 Mayıs 2020, 22:01
Özellikle bu modeli uzun zamandır kullananlara soruyorum, herhangi bir problem yaşadınız mı ? Honda cbr250r da görülebilen krank kırma gibi problemlerden yaşayan oldu mu ? veya herhangi başka bir kronik problemi var mıdır ? ve tavsiye eder misiniz ?

2 arkadaş kullanıyoruz motorlarımızda herhangi bir problemimiz olmadı krank kırma gibi bir sorunu hiç yaşamadık ve duymadık

mskh
03 Haziran 2020, 10:47

2 yıldır kullanıyorum. 16.000 km bakımını yeni yaptırdım. İlk motosikletim, gözümü onunla açtım :) Bana otobüsü-metroyu unutturdu. Nereye gidersem onunla gittim, Beşiktaş-Sarıyer-Kadıköy arasında fink attım. Yeri geldi uzun yol yaptım Bursa-Çanakkale-Gökçeada dolandım geldim.

Bütün bu süreçte beni hiç -hatta üzerinde hala fabrika çıkış lastikleri var, kışın bile- üzmedi. Sadece ilk motorum olması dolaysıyla zincir bakımını doğru yapamadığımdan 16.000 km sonunda zincir setini değiştirdim. Normalde 20.000 km gidiyormuş sanırım. Ayrıca bahsettiğim lastikleri beklenenden fazlasını verdi, artık miadını doldurdu değiştirme zamanı geldi.

Çok sorulan zincir sesini de kapalı otopark dışında ben duymadım. Belki kaskın ses yalıtımı özelliğinden olabilir, ama yine de dışarı çıldırtacak bir zincir sesi verdiğini sanmıyorum.

Eğer öncesinde motor tecrübeniz -özellikle 250cc ve üstü- varsa kullandığınız zaman 'vay ulan bu neymiş' dedirtmeyebilir. Ama kendisi bence oldukça ideal bir başlangıç motorudur. Çok agresif değil, sizi korkutmaz. Ama yüksek hızlarda da sizi üzmez. Ben çok zorlamamama rağmen 150 km/s üstünü gördüm, internette 160 km/s üstüne çıkılan videolar da var.

Şehir içinde kullanımı oldukça konforludur. Aralara girer çıkarsınız; tepkileri, dengesi iyidir, trafikte güven verir. Şehirler arası yolda -malum tek silindir- o kadar da konforlu değil, yorar ama yine de işinizi görür tatmin eder.

Benim gibi senenin çoğunluğunda şehir içi, senede birkaç defa uzun yol yapacaksanız (uzun yoldan kastım 150km üstü, Tekirdağ'ı vs uzun yoldan saymıyorum) oldukça tatmin edici bir motosiklet olacaktır.

sinanilyas
05 Haziran 2020, 12:04
Teşekkürler Ben ekran için tabletler için olan ekran koruyucuları an alayım diyorum.Ciziesin çok ama.kac inç almam gerek bulamadim

https://drive.google.com/file/d/1buAzmVDodWTKiaTDtpusM418gYbQTWGz/view?usp=sharing

Bu dosyayı indirip yazıcıda yazdırın. Gerçek boyutta yazdır seçeneğini seçmeyi unutmayın.

Sonra araba kaplama işi yapan bir yerde bu kalıba göre film kestirip yapıştırın. 10-20 lira falan alırlar en fazla.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------

Ekranın en uzun kenarını cetvelle ölçün, genişliğini falan da ölçün sonra 7" 10" veya diğer ölçülerden hangisinin uygun olduğunu hesaplayın. Bunun için (cm/2,54 = inch ) değerini kullanın.

Uzun kenarı 15,3 cm
Kısa kenarı 7,1 cm

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

Bugün Balıkesir MNR motordan ikinci el Honda CB250 R satın aldım
Herhangi bir kazası yok
Garanti devam ediyor
6400 km de
25750 TL
Resmi satış yarın
Motoru alır almaz n11 den koruma takozu ve radyatör koruma demiri aldım
Başka almamı onereceginiz faydalı olur dediginiz bir şey var mı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------

Birde bu zincir sesi hepsinde olan kronik bir sorun mu olmayan var mi?
Çözümu nedir
Herkese şimdiden tesekkurler

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------

Bu gurup sessiz baya face deki grup daha aktif :)

Ayna genişletme aparatını kesinlikle tavsiye ederim. Bunu taktırdıktan sonra arkamı rahatlıkla görebilmeye başladım. Hep kollarımı içe büyüp bakmak zorunda kalıyordum.

https://urun.n11.com/yedek-parca/cb-250-r-uyumlu-ayna-genisletme-2018-2020-P333631213

Cyan
05 Haziran 2020, 13:17
...

Ayna genişletme aparatını kesinlikle tavsiye ederim. Bunu taktırdıktan sonra arkamı rahatlıkla görebilmeye başladım. Hep kollarımı içe büyüp bakmak zorunda kalıyordum.

https://urun.n11.com/yedek-parca/cb-250-r-uyumlu-ayna-genisletme-2018-2020-P333631213

Güzelmiş bu. İşyerinde bir CB250R var, fren merkezleri kütükler (debriyajın ayarlanabilir olması hariç) benim CB500F ile aynı gibi duruyor. Kullanılabilir mi acep?

sinanilyas
05 Haziran 2020, 14:29
Güzelmiş bu. İşyerinde bir CB250R var, fren merkezleri kütükler (debriyajın ayarlanabilir olması hariç) benim CB500F ile aynı gibi duruyor. Kullanılabilir mi acep?

Uyabilir diye tahmin ediyorum. Çünkü bana gönderilen üründe Honda NC 750 ayna genişletme yazıyor. Ama ufak bir usta dokunuşuyla bizim motora uydurulabiliyor.

Cyan
05 Haziran 2020, 15:31
Uyabilir diye tahmin ediyorum. Çünkü bana gönderilen üründe Honda NC 750 ayna genişletme yazıyor. Ama ufak bir usta dokunuşuyla bizim motora uydurulabiliyor.

Aslında Honda'da ortak parça çok; mesela benim CB500F'in aynalarının aynısın Crossrunner'da da kullanmışlar. CB500F'in amortisör tüpleri ile NC'ninkiler de aynı. Hatta kütükler manetler de aynı olabilir.

Usta dokunuşu konusu nedir acaba? Alsam kendim takamaz mıyım?

Tşk.

sinanilyas
08 Haziran 2020, 11:16
Aslında Honda'da ortak parça çok; mesela benim CB500F'in aynalarının aynısın Crossrunner'da da kullanmışlar. CB500F'in amortisör tüpleri ile NC'ninkiler de aynı. Hatta kütükler manetler de aynı olabilir.

Usta dokunuşu konusu nedir acaba? Alsam kendim takamaz mıyım?

Tşk.

Normalde sağ taraftaki aparat gaz teline denk geliyor. O yüzden az bir miktar yükseltmek gerekiyor. Daha iyi anlayabilirsiniz diye her iki tarafın resimlerini çektim.

https://i.hizliresim.com/J9EdXL.jpg (https://hizliresim.com/J9EdXL)

Cyan
08 Haziran 2020, 13:52
Normalde sağ taraftaki aparat gaz teline denk geliyor. O yüzden az bir miktar yükseltmek gerekiyor. Daha iyi anlayabilirsiniz diye her iki tarafın resimlerini çektim.

https://i.hizliresim.com/J9EdXL.jpg (https://hizliresim.com/J9EdXL)

Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

Araya pul atılmış diye anladım, doğru mudur?

sinanilyas
08 Haziran 2020, 19:33
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

Araya pul atılmış diye anladım, doğru mudur?

Evet aynen öyle.

Cyan
08 Haziran 2020, 20:30
Evet aynen öyle.

Eyvallah, çok makbule geçti. Sipariş vereceğim; CB250R ve CB500F çok yakın birbirine, aynı şekil uydururum. Ben de çok şikâyetçiyim aynada dirseğimi görmekten...

Taltask
12 Haziran 2020, 11:08
merhabalar, model farkları neler acaba 2018-2019 arasında

holopter
12 Haziran 2020, 16:34
merhabalar, model farkları neler acaba 2018-2019 arasında

Selamlar,

2019 Model Kırmızı CB250R sahibiyim. 2018 model ile karşılaştırmak gerekirse farkettiğim farklar. 2019 süspansiyonlar sarı, jantlar bronz, yan karenajlar ise mat siyah-gri arası. Ön plastik aksamlarda aynı şekilde. Farkedebildiğim farklar bunlar.

Taltask
12 Haziran 2020, 20:11
kozmetik dışında bir değişiklik yok anladığım kadarıyla. Fiyatlar uçtu yetişemiyorum 2018 modeller daha makul fiyatlarda aşağı yukarı ondan sormak istedim. Teşekkür ederim

laz61
14 Haziran 2020, 12:31
Merhaba arkadaşlar, bende CB250R ile aranıza katıldım.
Motor da titreşim yok denecek kadar az. Gidişi duruşu gayet yerinde. Düşük devirlerde toparlayabilmesi çok güzel.

Segenam
17 Haziran 2020, 09:48
Resimde işaretli yerlerde ufak hasarlar var. Sol üsteki çukur olan yerlerin boyası da gidik. Bunun için ne yapılabilir, masrafı nasıl olur?

https://i.hizliresim.com/F66MIg.jpg (https://hizliresim.com/F66MIg)

Disturbed34
17 Haziran 2020, 13:09
Arkadaşlar 1 yıldır motosiklet kullanıyorum. İşe gidip geliyorum ve şehir içerisinde kullanıyorum. 125cc motorum artık yetersiz kalıyor. Cb250r almayı planlıyorum. Honda kalitesi olduğu için pek kuşkum yok fakat özellikle titreşim, frenler ve fabrika çıkışlı lastikleri konusunda merak içindeyim. Kullanıcıları bu 3 konu hakkında bilgi verirse memnun olurum.

Segenam
19 Haziran 2020, 09:41
Almayı düşündüğüm bir motorda yetkili servis arkadaşa 1000 bakımından sonra 5000km de bir yaptırmaya gel demiş. Bu motorda bildiğim kadarıyla 1000-4000-8000-12000 bakımları yapılması gerekirken 1000-6000-11000 bakımları yapılmış. Motor şu an 12500 de. Bunun motora bir zararı olmuş mudur? Ya da garanti konusunda bir sıkıntı olur mu? Hala devam ediyor.

laz61
28 Haziran 2020, 21:27
Motor gayet hoş. Fakat dip gaz gidince 5LT yakıyor. 90-110 arası hızlarda 2.8 lt yakıyor. Uzun yolda iyi.

muhammetcon
28 Temmuz 2020, 22:42
Yok mu arkadaşlar kardeşim için alabileceğim, İstanbul içi temiz bir cb250r ? :)

laz61
29 Temmuz 2020, 01:02
Vereyim kullandığım motoru. Hatasız. 2400km de.

muhammetcon
29 Temmuz 2020, 01:26
Varsa bir ilan ya da özelden tüm detayları paykaşırsanız sevinirim.

ozgens
19 Ağustos 2020, 01:28
Arkadaslar merhaba 15 gun senelik izinde olmam nedeniyle motorumu calistirmadim bugun denedigimde butun isiklari saglikli bir sekilde yanmasina ragmen mars dugmesi hic tepki vermedi boyle birsey basina gelen var mi?
Not: Daha once daha uzun sureler yattigida olmustu Böyle birşey ile hiç karşılaşmadım.

HerveauX
03 Eylül 2020, 14:08
Arkadaşlar selamlar, bir konuda desteğe ihtiyacım var cb 250 R motor 4.500 - 6000 devir arası bir yerde titreşimden dolayı deponun oradan ya da yakın bir yerden ciddi bir zırıldama sesi geliyor nereden geldiğini bir türlü bulamadım sizler böyle bir şey ile karşılaşıp çözüm bulabildiniz mi ?

vandamme
03 Eylül 2020, 21:03
https://www.youtube.com/watch?v=d01qOCH600o
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cb250r-titiz-kullanicidan-acelesi-yok-855157150/detay

Nasıl bir tezat.

sinanilyas
04 Eylül 2020, 17:34
Arkadaşlar selamlar, bir konuda desteğe ihtiyacım var cb 250 R motor 4.500 - 6000 devir arası bir yerde titreşimden dolayı deponun oradan ya da yakın bir yerden ciddi bir zırıldama sesi geliyor nereden geldiğini bir türlü bulamadım sizler böyle bir şey ile karşılaşıp çözüm bulabildiniz mi ?

Koruma demirlerini yeni taktırdığımda bende de benzer bir zırıltı olmuştu. Belirli bir devir aralığında yapıyordu sesi. Koruma demiri bir şeye temas edip zırıltı yapıyormuş. Montajı yapan yere gittim düzelttiler. Öyle bir durum olabilir belki sende de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------

Arkadaslar merhaba 15 gun senelik izinde olmam nedeniyle motorumu calistirmadim bugun denedigimde butun isiklari saglikli bir sekilde yanmasina ragmen mars dugmesi hic tepki vermedi boyle birsey basina gelen var mi?
Not: Daha once daha uzun sureler yattigida olmustu Böyle birşey ile hiç karşılaşmadım.

Benim motorun da daha uzun süreler yattığı oldu. Böyle bir sorun olmadı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------

Almayı düşündüğüm bir motorda yetkili servis arkadaşa 1000 bakımından sonra 5000km de bir yaptırmaya gel demiş. Bu motorda bildiğim kadarıyla 1000-4000-8000-12000 bakımları yapılması gerekirken 1000-6000-11000 bakımları yapılmış. Motor şu an 12500 de. Bunun motora bir zararı olmuş mudur? Ya da garanti konusunda bir sıkıntı olur mu? Hala devam ediyor.

Motorun bakımları senin de dediğin gibi 1000-4000-8000-12000 diye gidiyor. Ben her 4 bin kilometrede bir diye aklımda kaldığı için 1000 bakımından sonra 5000 kilometrede bakıma gittim. 4 bin kilometrede gelmeniz gerekiyordu o yüzden garanti dışı kaldı bilginiz olsun dediler. Hatta kilometre dolmasa bile her 6 ayda bir gitmezseniz yine garanti dışı kalıyor dediler. Benim 6 ayı geçmişti gittiğimde. Yani motora zararı olduğunu hiç sanmıyorum ama garanti konusunda firma sıkıntı çıkarabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------

Arkadaşlar 1 yıldır motosiklet kullanıyorum. İşe gidip geliyorum ve şehir içerisinde kullanıyorum. 125cc motorum artık yetersiz kalıyor. Cb250r almayı planlıyorum. Honda kalitesi olduğu için pek kuşkum yok fakat özellikle titreşim, frenler ve fabrika çıkışlı lastikleri konusunda merak içindeyim. Kullanıcıları bu 3 konu hakkında bilgi verirse memnun olurum.

İşe gidip gelmek için kullanacaksanız titreşim, frenler ve lastikler konusunda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Titreşim sadece çok uzun yolda yorabilir. Şehir içi asla yormaz. Frenler oldukça iyi. Durma mesafesi çok iyi. Lastikler çok iyi olmasa da çok kötü de değil sonuçta. Ben 2 senedir kullanıyorum.

MadFox
19 Kasım 2020, 15:49
CB 250R kullanıcılarına selam olsun.

2019 modeli ile yaklaşık 6 ayda 10.000 km'yi devirdik. Sorusu olan olursa seve seve yanıtlamaya çalışırım.

vandamme
03 Ocak 2021, 15:07
Bu motor 2021'de gelecek mi? Bilgisi olan var mı acaba?

Mr.wind
03 Ocak 2021, 16:10
Bu motor 2021'de gelecek mi? Bilgisi olan var mı acaba?
cb125r ve cb250r gelecek demisti motopiksel selcuk.

vandamme
04 Ocak 2021, 16:28
cb125r ve cb250r gelecek demisti motopiksel selcuk.

Motopixelin o söylemini bulamadım.

Gelmeyecek anlaşılan.

https://www.youtube.com/watch?v=0FNb08iU7a0

Mr.wind
04 Ocak 2021, 19:07
Motopixelin o söylemini bulamadım.

Gelmeyecek anlaşılan.

https://www.youtube.com/watch?v=0FNb08iU7a0

hocam kusura bakmayın yanlıs bilgi vermisim. motopixel cb125r dan bahsetmiş. sanırım 250 gelmeyecek.

praetorian
07 Ocak 2021, 16:18
250 için sınırlı sayıda son fırsatlar gibi bi reklam yapıyordu Honda..
125 geri mi geliyormuş. Ufak tefek güncellemeleri vardı sanırım 125’in (amortisör ve motorda)
Kaçtan gelir acaba

Robinson_C
28 Şubat 2021, 20:17
Merhaba arkadaşlar hondanın sitesinde cb 250 r kaldırılmış gözüküyor sonun125 lik gibi mi oldu acaba,

atalayalper
03 Mart 2021, 12:49
2021 modelleri Euro5 normlarına uygun hale getiremedikleri için gelmeyecek galiba. Böyle biliyorum ben.

MURAT_59
03 Nisan 2021, 12:06
Merhabalar, Tur camı tecrübesi olan var mı? cb250r ile ilgili yorum bulamadım. MT-25 tur camı yorumlarını okudum. genelde rüzgar kaskta patlıyor diye olumsuz yorumlar.

sinanilyas
04 Nisan 2021, 20:15
Merhabalar, Tur camı tecrübesi olan var mı? cb250r ile ilgili yorum bulamadım. MT-25 tur camı yorumlarını okudum. genelde rüzgar kaskta patlıyor diye olumsuz yorumlar.

Ben seçen sezon boyunca tur camı ile kullandım. Ondan önceki sene de camsız kullanmıştım. Tur camıyla eski hâline göre çok rahat ettim. Şahsen tavsiye ederim.

qzen1
07 Nisan 2021, 17:02
İyi günler herkese cb250r için lastik önerisi olan var mı ?

MURAT_59
08 Nisan 2021, 09:42
araştırmalarıma göre uzun yolda sadece turcamı yeterli olmuyor, ilave birde deflektör aldım. yeni taktım, eskiye göre benim için çok iyi oldu, gövdeme ve yüzüme rüzgar gelmiyor. kısa ve şehir içinde neim içim çok önemli değildi ama uzun yolda rüzgar cankısıcı, bakalım iş görecek gibi, henüz uzun yol tecrübesi yapamadım en kısa sürede deneyeceğim.

pH5.5
12 Nisan 2021, 00:07
Arkadaşlar herkese merhabalar.
Gidon yükseltme deneyen oldu mu? Kablolarla oynamadan yükseltebiliyor muyuz?
Jel sele deneyenler varsa, memnun kalan, önerisi olan var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.

azygos
29 Nisan 2021, 14:44
Herkese merhaba arkadaşlar, ben de 2 gün önce CB250R alarak aranıza katıldım. 33 sayfanın tamamını okudum. Aksesuar konusunda epey kıt seçeneklerimiz sanırım, gidon yükseltme, tur camı, yan ve arka çanta demiri edinmek istiyorum, deneyen önerisi olan var mıdır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------

Tabii ki. Whatsapp grubu için mesaj atabilirsiniz.

0536 580 53 32

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

Hocam zincir sesi bu motosikleti almamak için bir sebep değil.

Merhaba , Whatsapp grubu hala aktif midir arkadaşlar?

MURAT_59
09 Mayıs 2021, 23:03
GP kompozitin tur camı ve ilave çift bağlantılı deflektörü aldım çok memnunum. uzun yolda hiç rüzgar sorunum kalmadı.

Myrkull
12 Mayıs 2021, 21:42
GP Kompozit Kademeli Gidon Yükseltme Universal satın alıp yetkili serviste taktırmaya çalıştım fakat arkadaşlar kabloları çok zorluyor dediler o nedenle takmadılar, 3.5 cm yükseltme olmasına rağmen, kabloları değiştirerek takabilirsin ama değmez dediler bilginize, gidon yükseltme uygulayabilen varsa bende nerede nasıl yaptı öğrenmek isterim.

maxell
13 Mayıs 2021, 13:46
Honda CBR 250R İnceleme Video'muz Yayında.. Gerçekten Krank Kırıyor mu?

https://www.youtube.com/watch?v=6Pa1kfeeZ2w&t=4s

mattiadestro
24 Mayıs 2021, 14:33
arkadaşlar selam.

6000 km yeni kasa R25 macerasından sonra 2019 model, 19 binde rosso 2li bir cb250r aldım.

200 km kadar oldu. motoru çok beğendim. 0-100 km hıza kadar r25'den seri geldi. tren gibi epey torklu. şehiriçi ve sık virajlı yollar için biçilmiş kaftan. 120ye kadar epey istekli, sonrasında 'abi bu kadar kudurma yeter' deyip aheste aheste hızlanıyor.

lastikler rosso olduğu için fren ve amortisör konusunda stok R25 ile karşılaştırma ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum ama fren ısırma hissi daha başarılı geldi. r25de maneti epey ezmek gerekiyordu. bunda daha iyi bir tutma hissi var.

motorun hafifliği ve manevra kabiliyeti çok keyifli. çok hızlı bir şekilde kontra verip yön değiştirebiliyorsunuz. torklu yapısıyla birleşince trafikte apaçiliğe çok müsait bir motor haline geliyor :)

zincir sesi kaldırım ve araçların yanından geçerken bayağı fark ediliyor. çok kafa ütüleyen bir şey değil bence.

sele altı bagajın büyük olması hoşuma gitti. r25de disk kilidi sığmadı için sele üstü ufak çanta taşıyordum. bunda gerek kalmadı.

boya ve malzeme kalitesi de r25den daha iyi geldi. sattığım motor hemen hemen aynı kmdeydi ama boya ve genel görünüş bunun yanında epey soluktu. boya derinliği, sele derisi, gidon ve elcik kalitesi bir iki gömlek üstte yamahaya göre.

motor bence İstanbul ve genel şehiriçi için biçilmiş kaftan. otobanda çok oynayamazsın ama çok büyük eksiklik olduğunu düşünmüyorum. düşük hızlarda falan keyfi inanılmaz.

bu arada rosso 2 manyak bir nimetmiş. sen yeter ki yatır, iş bende güvenini veriyor. hakikaten çok beğendim.

laz61
24 Mayıs 2021, 17:02
Cb250r oldukça keyifli motor evet. 0-100 hızlanmasıda oldukça iyi. Hafif ve kontra vermeye çok müsait. Virajlarda çok iyi yatılıyor. Ben üzerindeki orjinal dunlop lastiklerle sınırları baya zorlamıştım güvensiz hissi oluşturmadı hiç bir zaman. Fren konusunda da dediğiniz gibi zınk diye durabiliyor. Tek kötü yanı yeni seri üretimi artık yok malesef. Bu yüzden sattım ben 5bin kmde motorumu.

Bedizci
18 Haziran 2021, 00:30
Merhaba,

Geçtiğimiz ay Motolastikten Metzeler Sportec Street taktırdım memnumum, adapazarı-istanbul yolunda otobanda yağ gibi aktı. Çok iyi tutuyor ve şansıma yağmurda kullanma fırsatım oldu ve memnun kaldım. Öneririm.