Orijinalini görmek için tıklayınız : hız bende bir tutku yaptı bunu nasıl önlicem bilmiyorum
Khutuck
03 Şubat 2006, 01:28
Bende de hız sorunu var, o yüzden ufak ufak ufacık minicik bi racingle (cbr125) başlayıp, bir-iki sağa sola patlayıp aklımı başıma getirmeyi planlıyorum. 50km/h altında duran şeylere çarpmak iyi bir deneyim olabilir :queen:
ben kocaelinde oturuyorum ve yaşım 16 ve motosiklet hastasıyım hep bi motorum ve arabam olsun istedim her zman allah izin verirse seneye bi motorsiklet alıcam bende hastalık yaptı ne zman bi hızlı motor geçse yanımdan yada yoldan çok özeniyorum allahım diyorumm beimde bi gün motorla arbam olcakmı diye allahım ne olur bana motorla araba ver allahımm lütfen önce sağlık
macrol 500
06 Mart 2006, 21:59
burası hız tutkunları yoludur bradan cıkıs yoktur aslında bende cok severım hızı ama kanunı powerla enson 75 yaptım ama bu bana yettımı:salut: yetmedı ılerıde param olunca cok ısterım:queen: kawasakı zzr 1400 ama gonul bu ne yapalım benımde hayabusam kanunı power :farao:
ben kocaelinde oturuyorum ve yaşım 16 ve motosiklet hastasıyım hep bi motorum ve arabam olsun istedim her zman allah izin verirse seneye bi motorsiklet alıcam bende hastalık yaptı ne zman bi hızlı motor geçse yanımdan yada yoldan çok özeniyorum allahım diyorumm beimde bi gün motorla arbam olcakmı diye allahım ne olur bana motorla araba ver allahımm lütfen önce sağlık
puhahahah lütfen foruma çaput bağlamayalım ve mum dikmeyelim:queen:
bu arada hoşgeldin:rendeer:
http://img387.imageshack.us/img387/3052/gnahgnah3cm.jpg (http://imageshack.us)
crxforever
07 Mart 2006, 04:16
kaza resimlerine bakmak hatta duvar kağıdı yapmak iyi bir çözüm olabilir.
bu da olmadı hız yapaçak yapılmayaçak yerleri iyi belirle.en azından çok düşük bir oranda da olsa risk azalir.
bu arada merak ettim motor ne;?
Ertuğrul_Öz
07 Mart 2006, 10:22
Ben iki gün önce 10 la giderken yan yattım hala topallıyorum.
Galiba "hızlı yaşa genç öl, cesedin yakışıklı olsun" felsefesi motosiklette pek işe yaramıyor. Hayabusadan düşüp ölen adamın cesedi de bişeye benzemez::stretche
@matteo
Selamlar bundan 2yaz önce motor kullanmaya başladım
Şimdi baya iyi bir motorcuyum diyebilirim
Kimse iki sene motor kullanıp, ben iyi bir motorcuyum diyemez. İstanbul'da oturuyorsan, istersen bir geziye geldiğinde iyi bir sürücü olmadığını uygulamalı olarak sana ispatlayabilirim. Özellikle motosiklet konusunda kendinize bu kadar çok güvenmemenizi tavsiye ederim. Deneyim zamanla artan bir kavramdır. Bazıları yeteneklidir ama motosiklet deneyimi iki senede kazanılmaz, uzun seneler gerekir. Bunu da hala yaşıyorsanız yaşadığınız olaylardan çıkartabilirsiniz.
İyi sürücü hızlı kullanan sürücü demek değildir. Güvenli sürüş denen bir olay var. 30km/h süratle bile güvensiz kullanıyor olabilirsiniz, 200km/h süratle güvenli kullanabileceğiniz gibi. Sürat konusuna gelince... Sürat kötü birşey değildir. Uygun araçla, uygun yolda, uygun şartlarda ve uygun şekilde yapıldığı sürece!
sinandurak
01 Nisan 2006, 22:36
r6 yada r1 yazıyorum sana yamaha tedavi eder seni
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO