trenox
24 Temmuz 2006, 15:09
yolda giderken sanki tekerler yerınden cıkmıs gıbı bagımsızlarmıs gıbı. vırajlrda yattıgımda bile farkedılıyor.bıseyler gevsekmıs gıbı. bi dengesızlık bi anormallik var bu işte ama anlayamadım net olarak.
* lastik havalarının buna etkısı olabılırmı?
*gidon rulmanlarının dagalmıs ya da iş yapamamasından kaynaklanabılır mı? ve rulmanların dıs tarafında ayar cıvatası gıbı ya da kılıtleme somunu gıbı bısı var nedır o ayar felan degısmı olabılır mı?
*akort v.s. nın ne kadar etkısı olur? motor 150-160 larda gezıntı ya tıtresım yapmıyor akort dıııl dıye tahmın edıyrum...
ha bide bellı suratte ellerı bırak da gıttım motor saga sola kacmıyor duz gıdıyo denge ii ama donusler v.s. olunca yatınca felan on teker baska arka teker baska dılde konusuyo gıbı.
güya bakıma verdım motoru...
bakımdn sonra oldu zaten bu basıbos dengesız gezıntı.
neden yapar bunu? varmı bilenler?
* lastik havalarının buna etkısı olabılırmı?
*gidon rulmanlarının dagalmıs ya da iş yapamamasından kaynaklanabılır mı? ve rulmanların dıs tarafında ayar cıvatası gıbı ya da kılıtleme somunu gıbı bısı var nedır o ayar felan degısmı olabılır mı?
*akort v.s. nın ne kadar etkısı olur? motor 150-160 larda gezıntı ya tıtresım yapmıyor akort dıııl dıye tahmın edıyrum...
ha bide bellı suratte ellerı bırak da gıttım motor saga sola kacmıyor duz gıdıyo denge ii ama donusler v.s. olunca yatınca felan on teker baska arka teker baska dılde konusuyo gıbı.
güya bakıma verdım motoru...
bakımdn sonra oldu zaten bu basıbos dengesız gezıntı.
neden yapar bunu? varmı bilenler?