PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : türkiyede ilk ve tek motosiklet agustaf4 1000 s

Sayfa : [1] 2

alonso
23 Temmuz 2006, 22:30
geçen hafta hezarfen havaalanında drag yarışlarında bu motosikleti gördüm baya bi ilgi vardı bakamamıştım bu gün darülaceze dönüşü bahçelievlerde motorcu arkadaşın hakan kardeşim yanına uğradım biraz sobet ettik baktım agusta marka motosiklet geldi sahibiyle tanıştım biraz sohbet ettim motosikleti yeniş getirmiş ve türkiye Disbrütörlüğünü almış biraz teknik özelliklerinden bahssetik gerçektende mükenmel bir alet :cat: tabi fiyatını da sordum
yaklaşık 50.000 ytl civarıymış :cyclopsan
sahibinin adı hakan mış hakan abiyle baya sohbet ettik ve bu sitenin adresini verdim biraz aktivitelerimizden bahsettim çok sevdi bu gün üye olucam dedi
:cat:
bikaç tanede resim çektim onları paylaşmak istedim

F4 1000 S TEKNİK ÖZELLİKLER
Motor Tipi: 4 Silindirli,4 Zamanlı ,16 Radyal Valfli
Hacmi: 998 cc
Güç: 166 hp (11750 rpm)
Azami Hız: 301 km/s
Tork: 109 Nm (10200 rpm)
Yakıt sistemi: "Çok Noktalı" elektronik entegre enjeksiyon
Soğutma sistemi: Su soğutma,su - yağ ısı değiştiricisi
Çalıştırma: Elektrik marşlı
Vites sayısı: 6 (kaset tip)
Ön fren: Çift çelik disk 310 mm,Radyal tip 6 pistonlu kaliper
Arka fren: Tek çelik disk 210 mm,4 pistonlu kaliper
Ön süspansiyon: Ters teleskopik - hidrolik çatal
Arka süspansiyon: Geliştirilmiş tekli hidrolik şok emici
Lastik ebadı ön/arka: 120 / 70 - 190 / 50
Boş ağırlık: 192 kg
İz genişliği: 1408 mm
Asgari yerden yükseklik: 130 mm
Sele yüksekliği: 810 mm
Yakıt depo kapasitesi: 21 lt

http://img159.imageshack.us/img159/5877/grnt289qj9.jpg (http://imageshack.us)

http://img512.imageshack.us/img512/333/grnt282oe6.jpg (http://imageshack.us)
http://img273.imageshack.us/img273/5233/grnt283te9.jpg (http://imageshack.us)
http://img273.imageshack.us/img273/1146/grnt285tn2.jpg (http://imageshack.us)
http://img273.imageshack.us/img273/9113/grnt286ei1.jpg (http://imageshack.us)
http://img74.imageshack.us/img74/3446/grnt287jg3.jpg (http://imageshack.us)
http://img107.imageshack.us/img107/9944/grnt284ae1.jpg (http://imageshack.us)

marefb
23 Temmuz 2006, 22:35
deli bi şi yaw cok hosuma gitti

just_life
23 Temmuz 2006, 22:38
50 Milyarda çok para be yaw... Hakan abinin de keyfi yerinde yanii :D

okan4037
23 Temmuz 2006, 22:39
offffffff bueyavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Gökhan
23 Temmuz 2006, 22:42
yaa arkadaşım bu motorun neresi mükemmel tam anlayamadım

Güç: 166 hp (11750 rpm)
demişsin sen hiç hondanın 1000rr ye baktın mı

honda1000rr
Max güç (ps @ dev/dak) 172 / 11250
fiyatı:24.600ytl
yani senin anlayacagın honda agustaf4'e bol bol duman yutturur ayrıca fiyatına bak bir agustaf4 fiyatına 2 tane honda 1000rr alıyorsun .:queen: :queen:

alonso
23 Temmuz 2006, 22:43
:cat: bu gün siteye üye olucam dedi
artık gezilerede gelecek çünkü ne zaman toplantı ve gezi olursa cep.tel.ini verdi ara beraber gidelim dedi artık bol bol incelersiniz

bur-k@
23 Temmuz 2006, 22:51
hayabusa ya azıcık benziyor gibi geldi......
hojam o fiyatı pahalı ise vardır elbet bir özelliği belki motoru uzun ömürlüdür :cat:

mostwanted_57
23 Temmuz 2006, 22:52
çok şık :bounce:

FutureShock
23 Temmuz 2006, 23:26
Hakan babaaaaaa :P

aytskal
23 Temmuz 2006, 23:27
Çok özel bir motosiklete benziyor 1000 RR diyorsunuzda etrafta görebilmek mümkün ama bu motosikleti kullanmak özel ayrıcalık kazandıran bir durum ben maddi imkanım yetse kesinlikle isterdim fark yaratır...

SAKAL
23 Temmuz 2006, 23:32
O motora o kadar para vercek kadar enayi değilim, zaten verememde ilerde bi ihtimal olsada enayi değilim o motoru alcam

Gökhan
23 Temmuz 2006, 23:41
Çok özel bir motosiklete benziyor 1000 RR diyorsunuzda etrafta görebilmek mümkün ama bu motosikleti kullanmak özel ayrıcalık kazandıran bir durum ben maddi imkanım yetse kesinlikle isterdim fark yaratır...

sen demekki motorlara sadece görünüşleri için biniyorsun. ben bindigim motosikletin görünüşü kadar içindeki motorada önem veriririm. sen 50.000 ytl'lik motorla dolaşırken yanından bir 1000rr veya r1 sinek gibi vizzzzzz diye geçerse sence bu onur kırıcı olmazmı? motorun yanından geçenlerin 2 katı fiyatında ama onlar kadar hızlı degil. yani kısaca birisinin sokaga dökecek 25.000 ytl si varsa bu motoru alabilir. ama ben kendi düşüncemi söyleyim. bu motoru bana 30.000ytl ye verselerde almam. 1000rr yi 24.600 ytl ye alılırım. zaten alıcamda.. görünüş olayına gelince bence r1 görüntüsü bu agustanın kini katlar..... ee ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz ama özellikler tartışılırr:bounce: :bounce:

aytskal
24 Temmuz 2006, 00:15
sen demekki motorlara sadece görünüşleri için biniyorsun. ben bindigim motosikletin görünüşü kadar içindeki motorada önem veriririm. sen 50.000 ytl'lik motorla dolaşırken yanından bir 1000rr veya r1 sinek gibi vizzzzzz diye geçerse sence bu onur kırıcı olmazmı? motorun yanından geçenlerin 2 katı fiyatında ama onlar kadar hızlı degil. yani kısaca birisinin sokaga dökecek 25.000 ytl si varsa bu motoru alabilir. ama ben kendi düşüncemi söyleyim. bu motoru bana 30.000ytl ye verselerde almam. 1000rr yi 24.600 ytl ye alılırım. zaten alıcamda.. görünüş olayına gelince bence r1 görüntüsü bu agustanın kini katlar..... ee ne demişler zevkler ve renkler tartışılmaz ama özellikler tartışılırr:bounce: :bounce:
İşte sırf görünüşe önem verdiğim için çok daha yakışıklı olan GT R varken gidip comet aldım!Üstelik beni birileri geçebilir bu tip komplekslerim yok şimdilik ben motosikleti hız için değil hissettiğim için kullanıyorum tercih meselesi ben yinede Agusta yada Ducati tercih ederdim...

salihgureli
24 Temmuz 2006, 00:19
Öyle düşünmeyin arkadaşlar hiçbi motora verilen para sokağa atılmamıştır bazıları için para vermek prestijdir,Örneğin nokia senelerce 8810,8850,8890 gibi hiçbir özelliği olmayan telefonları prestij telefonu adı altında geçirdi durdu millete buda onun gibi bişi heral,Ayrıca her malım bi maliyeti vardır adam 50 milyar dediyse vardır bi hikmeti.Ferrari kadar hızlı porshe ler var ama alan gene Ferrari alıyo kimsede enayiyimdiye dolaşmıyo ortalıkta:mrgreen:

Gökhan
24 Temmuz 2006, 00:25
İşte sırf görünüşe önem verdiğim için çok daha yakışıklı olan GT R varken gidip comet aldım!Üstelik beni birileri geçebilir bu tip komplekslerim yok şimdilik ben motosikleti hız için değil hissettiğim için kullanıyorum tercih meselesi ben yinede Agusta yada Ducati tercih ederdim...

sorun geçmek veya geçmemek degil sen anlatmak istedigimi anlamadın... gt r yi 8.500 ytl degil de 16.500 ytl ye alırmıyıdın. önünda ikitane aynı özellikte motor var ( hatta honda agustadan daha iyi teknik özellikler bunu gösteriyor.)
ama biri digerinin 2 katı fiyatı. tabiki bu senin seçimin. ama beni yanlış anlama konu yanımdan birileri geçebilir kopleksi degil . sorun bir malın degerinin 2 katı fiyatına satılmasıııııı.

bbaday
24 Temmuz 2006, 00:26
hayabusa ya benzettim ben ama 50 000 ytl pahalı gerçektende gerçi zevk meselesi alanda tek olacak olması meraklılarını cezbediyordur

Gökhan
24 Temmuz 2006, 00:31
Öyle düşünmeyin arkadaşlar hiçbi motora verilen para sokağa atılmamıştır bazıları için para vermek prestijdir,Örneğin nokia senelerce 8810,8850,8890 gibi hiçbir özelliği olmayan telefonları prestij telefonu adı altında geçirdi durdu millete buda onun gibi bişi heral,Ayrıca her malım bi maliyeti vardır adam 50 milyar dediyse vardır bi hikmeti.Ferrari kadar hızlı porshe ler var ama alan gene Ferrari alıyo kimsede enayiyimdiye dolaşmıyo ortalıkta:mrgreen:

yaa aslında bizim tek sorunumuz bu bir mal pahalı ise kalitelidir. ucuzda kalitesizdir. ben bu yoruma katılmıyorum. isterseniz honda yamaha karşılaştırması yapalım honda her türünde yamahadan ucuzdur. şimdi bu hondanın yamahadan kalitesiz bir mal oldugunumu gösteriyor. senelerdir bu konu tartışıyor. honda mı yamahamı diye ama sonuç hala başlanılan yer çünkü 2 firmanın da motorları gerçekten kalite yani kısaca bir malin fiyatı o ürünün kalitesini belirlemez......

THE_LANCET
24 Temmuz 2006, 00:58
Hasta oldum motora haaa...
manyak bişi
bende bugun saat 19:00 gibi bunun maketini gördüm bi oyuncakcıda(yiğenimi gezdirirken)
maketide hoşuma gitti almayı bile düşünüyorum......:mrgreen:

İHTİYAR
24 Temmuz 2006, 01:06
Yoksa bu da çin malımı?:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Şaka şaka

cgl125
24 Temmuz 2006, 01:14
motorun beygir gücüyle duman attırması arasındaki bağıntı nedir anlamıyorum ben niye herkes hangi motor daha fazla beygir gücüne sahipse o motor daha iyi dir veya daha hızlıdır diye bi bağıntı kuruyo

BIYIKLI
24 Temmuz 2006, 01:24
yaa aslında bizim tek sorunumuz bu bir mal pahalı ise kalitelidir. ucuzda kalitesizdir. ben bu yoruma katılmıyorum.

Ben senin yorumuna katılıyorum, bizim toplumda pahalı=kalite demektir ucuzcuları ''ucuza mal alacak kadar zengin değilim'' tarzında yahudi sözleriyle birde yargılarlar. Halbuki hiç sorgulamaz kalitesi, fiyat/performans oranı. Pahalı mı? Hemen alalım çünkü vardır bir hikmeti ama hiç kimse düşünmez ki aslında hikmeti vatandaşa kazık atmakta olabilir. Vallahi bu motor ne kadar kaliteli olursa olsun bildiğim bir honda, yamaha, aprilla vs. varken ve teknik değerleri düşükken gidip buna o kadar para bayılmam. Kusura bakmayın Hakan bey, hayırlı işler. :)

fireblade_07
24 Temmuz 2006, 01:38
MV Agusta F4.. motorların ferrari'si olarak nitelendirilir.. italyan yapımıdır.. sahip olması kolay(!) olmadığı için pek yollarda göremezsiniz.. hakan abi gibi maddi gücü yeterli ve bu motoru alacak kadar zevk sahibi insanlara da rastlamak zordur :-) yıllar önce MotoGP'ye veda etmiş olsa da, takımının rekoru hala egale edilememiştir.. tek başına bir efsanedir ve karşılaştırılamaz!

bur-k@
24 Temmuz 2006, 01:41
motorun beygir gücüyle duman attırması arasındaki bağıntı nedir anlamıyorum ben niye herkes hangi motor daha fazla beygir gücüne sahipse o motor daha iyi dir veya daha hızlıdır diye bi bağıntı kuruyo
+11111 katılıyorum
bıyıklı abi sanada katılıyorum

NicemaN
24 Temmuz 2006, 02:18
honda gibi bir marka dururken 2 katı paraya daha düşük güçte bir alet almayı düşünmem şahsen... bence sadece görüntüden ibaret bu motor yada fiyatında bir yanlışlık var...

mete_han
24 Temmuz 2006, 02:40
http://img512.imageshack.us/img512/333/grnt282oe6.jpg (http://imageshack.us)

şu yan aynalardaki 1000 yazısı ne kadar kırsal bir durum değilmi arkadaşlar...1000 lik makinadaki estetiğe bakın...:farao: :pale:

mostwanted_57
24 Temmuz 2006, 02:51
mete_han abi senin bu motora tapman lazımdı. ne oldu beğenmedinmi yoksa :mrgreen:

muratd
24 Temmuz 2006, 03:04
bu ne ya bence hiçbir özelliği yok..
eğer fiyatı söylendiği gibi 50.000ytl olmasaydı bence kimse girip (bende dahil) bişey yazmazdı..
ama 50.000ytl olup 1000rr la arasında dağlar kadar fark olunca insanın bişeyler yazması gerekiyor:)

zevk meselesi tabi...
bende porsche severim ferrariyi bedava verseler binmem...
gibi...

Cyberm
24 Temmuz 2006, 04:26
Ben sölüyorum ama dinleyen yokki merak eden bi zahmet okusun
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17521
Bu motor yurt dışında 34 Bin YTL civarında merak eden de araştırsın !!... Hükümet politikası kardeşler bu vergiler !!:pr: :farao: :farao:

Ama yinede ucuza mal etmiş, Bu arakadaş onuda tek bi şekilde yapmıştır diye düşünüyorum ticeretle ilgilenenler bilir Barter sistemi !! Hakan Baba büyüksün !!! :flower: ::plus1::

crato
24 Temmuz 2006, 09:40
sanırım bu motosikletin motor kısmının Ferrari tarafından üretildiğini de eklemek lazım.

BİSANCI_42
24 Temmuz 2006, 10:49
tipi boşver asaleti yeter be motorlrın soğutma sistemleri benim ilgimi çektiği için ilk onlara bakarım valla çok manyak bişi hem su hem yağ soğutmalı istediğin kadar git hık demez harika bişey allah sahibine bağışlasın(kız gibi motor):cherry:

Gökhan
24 Temmuz 2006, 10:50
yaa önemli olan kim tarafından üretildigi degil teknik özellikleri ve saglamlıgıdır. ferrari üretmiş olabilir. ama bundan çok çok daha iyi bir motoru yarı fiyatına almak varken 50.000 ytl verip agusta f4 almak bana hiçç mantıkl gelmedi. aslında sorun performans ta degil. bazı insanlar hız istemez ama müthiş derecede saglamlık kaliteli malzeme ister bende bu görüşe saygı duyarımki bende ilk önce saglamlık sonra performas diyenlerdenim. fakat agustanın hondadan daha fazla saglam oldugunu daha iyi süspansiyonları sayesinde yol tutuşunun hondadan daha iyi oldugunu söyleyemiycem. yani kısaca hondadan hiç bir yönüyle üstün olmayan bir motora 2 katı fiyat verip birde benzin fiyatlarından şikayet eden biri olursa varya onu ne yaparım bilimyorum. sakın birisi trafikte agusta f4 kullanıp karşıma benzin fiyatları yüksek demesin çünkü böyle birşey söylemeye hakkı yok.

bayali
24 Temmuz 2006, 11:03
arkadaşlar motor çok şık tasarlanmış fakat 50bin ytl güzel para ama şöylede olabilir bmw x5 modeli ile kianın bir modeli var sorenta ikiside aynı özelliklere yakın sayılır kalitesi belki bmw kadar iyi olmaya bilir kia nın üretildiği yerde işçilik çok ucuzmuş onun için belki agustoda işçilihin ve mazemenin pahalı olduğu bir yerde üretiliyorsa onun içinde pahalı olbilir

zeda3000
24 Temmuz 2006, 11:18
Agusta gercekten ii bor motordu bir zamanlar.Ama Japonlar ucuzlatilmis ve guclendirilmis motorlari ile bu tip bir cok Avrupa firmasini solladi.Bugun Avrupada kendini ispatlamis tek firma Ducatti dir.Daha 2 sene evel Aprilla kapilarini USA pazarina acti.Bu motor cok saglam olduguna hic suphe yok ve bir o kadar da kaliteli ama kendi sinifinda bu para onun icin cok fazla.Daha ucuza alabilevegim Hayabusa 1300 cc , Aprilla ni yeni cikardigi yaris motoru 400 vuruyor.Motor otomobil gibi degildir.Deri koltuk GPRS yada bilgisayar gibi luks secenekleri yoktur.Motosikletin fiyatini belirleyen tek sey guc ve isciliktir.Bu motorlarin ithalatcisi Ulumotor sitesine girin ve kendiniz gorun www.mvagusta.com.tr bence meraklisina satilacak motorlar.Ama bu guc bu para etmez malesef.

bandit07
24 Temmuz 2006, 11:25
kardeşim bunun neresi mükemmel yaw anlayamadım GSXR1000 178hp suzuki nin 1000 liği çok daha güzel yaw:queen: :queen:

Gökhan
24 Temmuz 2006, 11:26
Agusta gercekten ii bor motordu bir zamanlar.Ama Japonlar ucuzlatilmis ve guclendirilmis motorlari ile bu tip bir cok Avrupa firmasini solladi.Bugun Avrupada kendini ispatlamis tek firma Ducatti dir.Daha 2 sene evel Aprilla kapilarini USA pazarina acti.Bu motor cok saglam olduguna hic suphe yok ve bir o kadar da kaliteli ama kendi sinifinda bu para onun icin cok fazla.Daha ucuza alabilevegim Hayabusa 1300 cc , Aprilla ni yeni cikardigi yaris motoru 400 vuruyor.Motor otomobil gibi degildir.Deri koltuk GPRS yada bilgisayar gibi luks secenekleri yoktur.Motosikletin fiyatini belirleyen tek sey guc ve isciliktir.Bu motorlarin ithalatcisi Ulumotor sitesine girin ve kendiniz gorun www.mvagusta.com.tr bence meraklisina satilacak motorlar.Ama bu guc bu para etmez malesef.

eve bende sizin anlattıgınız şeyi savunuyorum saglam motor alabilir kaliteli motor olabilir ama o motor bu para etmezzzz. çok uçuk fiyattt... kalite olarakta hondadan yamahadan kaliteli oldugunu düşünmüyorum.

alonso
24 Temmuz 2006, 11:30
arkadaşlar motor italyan malı biliyorsunuz ve onu 1000rr ile karşılaştırmak saçma bence tasarımı dizaynı çok farklı zevk meselesidir düşünsenize türkiyede sadece sizde var başka kimsede yok binmezseniz bile vitrine koy millet seyretsin bu yeter fiyat çok yüksek alana hayırlı olsun

sonix
24 Temmuz 2006, 21:37
yoldaki insanlar bu motorun türkeyede tek olduğunu nereden bilecekki

harfendaz
24 Temmuz 2006, 21:56
50.000 ytl.ye 5,5 ton alüminyum profil alır işlerim.sonra montajını yapar,faturamı keser,110.000 ytl.olarak geri koyarım cebime.

Gökhan
24 Temmuz 2006, 22:01
50.000 ytl.ye 5,5 ton alüminyum profil alır işlerim.sonra montajını yapar,faturamı keser,110.000 ytl.olarak geri koyarım cebime.

yuhh okadar kar ediyormusunuz yaa helal .. tamam bende ilaç işini birakıp alimünyum işine gircemmmm :cherry:

unsalyzf
24 Temmuz 2006, 23:39
Burda Aliminyumcu birisinde Suzuki V Strom 1000cc Var anlaşıldı şimdi

BIYIKLI
24 Temmuz 2006, 23:51
Vay demek ki alüminyum doğrama pazarlığında bu konuyu adres vereceğiz. :)

Gökhan
25 Temmuz 2006, 00:05
tüm mt'ye duyrulur. büyük hacimli motor alıcam ama param yok diyen aliminyum işine girsin . r1 in 1000rr nin her renginden koleksiyon yapar:):):)

bu arada harfendaz senin meslek sakata geliyor söylemedi deme :queen: :queen: yakında istanbul mt alimünyüm işine girerse hiç şaşmammmm :queen:

unsalyzf
25 Temmuz 2006, 00:11
Ya öylesine soruyorum Bu aliminyum işi zormu kaç eleman gerekir giderleri çokmu meraktan soruyorum yani...:) :)

Gökhan
25 Temmuz 2006, 00:15
yaa ögrenirsen banada ayrıtıları söylersin bende meraktan soruyom:) yaa elaman vergi ham madde nerden daha ucuza alınır bilgi verilirse bir zahmett:mrgreen::mrgreen: :mrgreen:

zeda3000
25 Temmuz 2006, 00:18
Koptum altima isedim , konu motor ve fiyati idi bir dostumuz bir tiyo verdi suna bak konu koseyi donme yollari oldu unutuldu 50,000 ytl lik motor.
Bu arada aliminyium isini biraz anlatsana hosuma gitti:queen:

Gökhan
25 Temmuz 2006, 00:25
Koptum altima isedim , konu motor ve fiyati idi bir dostumuz bir tiyo verdi suna bak konu koseyi donme yollari oldu unutuldu 50,000 ytl lik motor.
Bu arada aliminyium isini biraz anlatsana hosuma gitti:queen:

yaa dimi sende meraktan soruyon ?? :queen: yoksa bu işi felan yapacagın yokkkkk. biliyoruz hatta eminizzz :queen:

amannn boşver yaa sana anlatmasın?? :):)

abii sen bana anlat bu aliminyum işini ben köşe olunca bir ara arkadaşlara yazarımmm :queen: :queen: :queen:

unsalyzf
25 Temmuz 2006, 00:29
Bende R1 var ama Honda 1000 RR hoşuma gidiyor ondan soruyorum hayabusada fena değil yoksa aliminyum pen*****ilik yapacağımdan değil.

Gökhan
25 Temmuz 2006, 00:33
Bende R1 var ama Honda 1000 RR hoşuma gidiyor ondan soruyorum hayabusada fena değil yoksa aliminyum pen*****ilik yapacağımdan değil.

yaa aslında şu agusta f4 de fena motor degil( 50.000ytl olsa bile) bunun kaç rengi var hepsinden birtane alsak binmesemde en azından evde vitrine koycak malzeme arıyordum o boş yerlere agusta f4 koyarım :):)

JaNTi
25 Temmuz 2006, 00:37
ArkadaşLar sadece şunu söyLemek istiyorum.Senin benim 50-60 milyar toplu param vardır gider 20-30 milyarını Hondaya Yamaha ya verir bineriz.Adamın 3-5 trilyon nakidi vardır adam senin bindigin motora binmez farklı bi motora 50 milyar verir biner.Bu motosiklet zaten zevk işi,adam biraz zevkli ve paralı ise milletin pastane önünde bekçi ettigi markalar yerine gider kimsenin altına olmayan bi alete biner sanada onun motora verdigin para için çene patlatmak düşer :) SaygıLar...

Gökhan
25 Temmuz 2006, 00:41
ArkadaşLar sadece şunu söyLemek istiyorum.Senin benim 50-60 milyar toplu param vardır gider 20-30 milyarını Hondaya Yamaha ya verir bineriz.Adamın 3-5 trilyon nakidi vardır adam senin bindigin motora binmez farklı bi motora 50 milyar verir biner.Bu motosiklet zaten zevk işi,adam biraz zevkli ve paralı ise milletin pastane önünde bekçi ettigi markalar yerine gider kimsenin altına olmayan bi alete biner sanada onun motora verdigin para için çene patlatmak düşer :) SaygıLar...

aa sen merak etme bizde o para sorununu çözdük:)

harfendaz abi sagolsun nasıl agusta f4 alıncagı konusunda yol gösterdi:)