Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial 125 AGK mi Asya HJ125 mi
Arıcan
23 Temmuz 2006, 11:16
Merhaba arkadaşlar ben bir yıldır sukutur kullanıyorum artık vitesli motor kullanmak istiyorum fakat hiç vitesli motor kullanmadım. Buyüzden ufak yapılı bir motorla başlamak istiyorum. Mondial 125 AGK (1340 YTL) veya Asya HJ 125(1250 YTL) almayı düşünüyorum ama bu motorların kalitesi hakkında hiçbir bilgim yok. İkisininde ön freni kampana disk frene göre dez avantajı nedir. Bu motorlar alınırmı önereceğiniz başka motor varmı düşünce ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Hoşçakalın.
cycle27
23 Temmuz 2006, 11:42
bence ikisinin de birbirinden fazla bi farkı yok. ikiside çin de üretilen bazı özellikleri değiştirilen aynı motorsiklet.eğer vitesli motor hiç sürmediysen kaza yapma ihtimaline karşı yedek parçası bol olanı seçmelisin. karar senin.kampana tipi fren olması elbetteki bir dezavantaj.ani bir olayda ilk olarak reflekslerin ön frenleri sıkacaktır. eğer ayar yaptırmazsan buda seni takla attıracaktır.ancak piyasada honda yamaha hariç çin mallarında bildiğim kadarıyla bu tür touring tipi çin motorlarında önde disk fren kullanan yok. tavsiyem internet sitelerinden ürün özelliklerini iyice araştırmandır.
SAKAL
23 Temmuz 2006, 12:04
2. el kanuni seyhanlardan arayışa gir onlar benim gözümde daha karizmatik, sağlam ucuz bi tane bulabilirsin umarım.
marefb
23 Temmuz 2006, 12:28
yaw 2 modeldede tip denilen olay yoq be:queen:
barisci26
23 Temmuz 2006, 17:55
Ben motor almadan önce 125AGKye de baktım ama 100kh daha hawalı,ekonomik,ergonomik özelliklede siyahı. Bence sen bu iki motordan da wazgeç ya cup al yada 2. el birşeyler al.
mattet
23 Temmuz 2006, 19:24
ikinci el biselere bak napacan onu:farao:
2.el al
BİSANCI_42
23 Temmuz 2006, 21:12
kardeş eğer hava istiyosan çinden hava olmayacağını herkes bilir hava atayım derken rezil edebilir onun için öğrenmek istersen bi agk al çünkü onlar diğerlerine göre daha dayanıklı niye dersen çoğunlukla metel malzeme yoğunlukta ve öyle teferruatı yok düşersen felan vb. fazla masraf çıkarmaz onun için hem ucuz hem fazla masrafsız dersen agk almanı tavsiye ederim bizim orda eşşek niyetine acımadan biniyolar yinede bişey olmuyo(dediğim söz sadece lafın gelişi eğer bişey varsa özürdilerim)
Arıcan
24 Temmuz 2006, 00:39
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
ahmetnr
04 Ağustos 2006, 19:01
:) SELAM ARKADAŞİM BENDE 4 AYDIR AGK KULLANIYORUM BİR SIKINTI OLMADI YAKITTA DÜŞÜK VİTESLİMOTOR İÇİN ÇOK DOĞRU KARAR BENCE HEM HAFİF VE KULLANIŞLI TAM GAZDA KULLANDIĞIN ZAMAN TİTREMESİ BİRAZ VAR AMA BEN ÇOK MEMNUNUM:cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO