PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cub motor ile başlasam mı

moto20177
06 Ekim 2017, 13:04
yeni başlayacagım da, acaba cub motor ile başlasam mı? mondial'ın sport sfc - exclusive ve snappx var. bunlarla baslayan var mı aramızda? çinli kötüdür biliyorum okudum ama ne kadar kötü acaba? bu üç motordan exclusive ve sport sfc olan arasında ki farkı da anlamadım. görünüm falan mı farklı sadece? fiyatları da aynı. cub motor bilen - kullanan var mı arkadaşlar? ikinci eli büyük ihtimal yoktur herhalde alsam elimde kalacak ama işimi gorur mu ne dersiniz? hız düşkünü degilim stabil 60km hıza bile bana yeterde artar. yeterki yolda bırakmasın. uzun süre cub kullanmış arkadaşlar varsa, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok makbule geçer.

snappy x
06 Ekim 2017, 13:32
Başlıcam bu snapiye

yaşlıveacemi
06 Ekim 2017, 13:55
Beklentilerinize göre değişir. Benim için cub motor yeterde artar. Arabamda var fakat artık ailecek bir yere gitmiyorsak kullanmıyorum. İstanbul içi ve şehirler arası da kullanıyorum. Gezilerime bakarsanız belki bir fikir verir.

Felis Leo
06 Ekim 2017, 14:38
Ben büyük CC motorumun yanında Yamaha Crypton kullanıyorum, çok memnunum harika keyifli bir motor ama ikinci motor olarak kıymetini anlayabilirsin ancak.Tek motorun olacaksa bence 150-250CC bir naked motor alsan daha iyi olur ayrıca çin malı hiçbirşeye bulaşma

GLADiUSS
06 Ekim 2017, 15:06
Kuba rx9 baktın mı çok güzel bi motosiklet

cenkyenmez
06 Ekim 2017, 17:05
Devamında motosiklet değiştirecek misin (muhtemelen evet)
Eğer devamında vitesli motosiklete geçeceksen cub ile başlanır çok da güzel olur. (ben yaptım, iyi ki böyle yapmışım)
Ancak gelecekte scootera geçeceksek küçük bir scooterla başlamak daha yerinde olur.