PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 36bin de ybr mi 8bin de mondial z-one 150 mi ?

emre23aydin
17 Eylül 2017, 20:45
2 motordan birini alacam aralarında 600 tl fark var ybr pahalı ikiside bakımlı temiz. Yardımcı olabilecek var mı ? Mondial ı alırsam elimde kalır mı ? Ybr sıkıntı çıkar mı bu km ler de ?

ayz0707
17 Eylül 2017, 20:54
eğer motosikletten anlıyorum basit bi problem başıma gelirse kendim çözerim dersen mondial alabilirsin.Ama elime anahtar değmedi diyorsan direk ybryi al

Stock Sever
17 Eylül 2017, 20:58
Ybr bu ölüsü de ybr dirisi de ybr.

emre23aydin
17 Eylül 2017, 21:10
https://tr.letgo.com/tr/i/2012-ybr-125-esd_6831b8fd-917e-4d19-ad4d-bb56a3fb0366
Ybr bu beyler en sevdiğim rengi nasıl duruyor ?

Graywolf
17 Eylül 2017, 21:31
Nasıl durduğu önemli değil, mühim olan motosiklet ölü mü diri mi? Yanında motordan anlayan bir kişiyi götür baksın her tarafına. Geçen gün 100 km yol gittik 2. el motor için, adama telefonda soruyorum soruyorum "hiçbir sıkıntısı yok abi gel gör al git" diyor. 8900'e anlaştık en son. Gittim bakmaya, arka amortisör patlak, ön amortisör yağ sızdırıyor keçe alınması lazım. Statör ve konjektörün değişmesi lazım. Bayiyi aradım sordum tek tek, toplam hepsi 2500tl para yapıyor. İşçilik ile birlikte 4000 tlden fazla masrafı var motosikletin. Adam en son 8500 yaparım abi daha fazla düşemem dedi. Küfür etmemek için zor tuttum kendimi.

Uzun lafın kısası, motosikletin çok bir masrafı yoksa ve ölü değilse ybr alınır. Ben hiç çinli motosiklet sahibi olmadım fakat yakın bir abimde var yuki'nin 200 lüğü. Far ayarını yapmaya çalışırken bile 2-3 parça elinde kaldı daha ilk günden. Parçaları çok dandik ve çok uğraştırıyor. Motordan anlamıyorsan kesinlikle ybr al.

Yolcu0
17 Eylül 2017, 21:47
https://tr.letgo.com/tr/i/2012-ybr-125-esd_6831b8fd-917e-4d19-ad4d-bb56a3fb0366
Ybr bu beyler en sevdiğim rengi nasıl duruyor ?

Dostum motor önden kazalı sanırım sor bakalım bi hasar kaydı kazası vs var mı diye. Ön kafa ve çamurluk rengi aynı gibi iken depo biraz daha koyu. Sade rüzgarlık da değilmiş olabilir? Fakat ön çamurluk ve manetler yalan söylemiyor. Egzozdaki korozyon ise eşek gibi binilmiş gibi geldi sahibi düzgün bakmamış gibi geldi bana yıkamamış etmemiş satcam diye standart bakımlarının yapmış. Son söylediğim belki kendi paronayaklığımdan kaynaklı olabilir kıl birisiyim. 2. Resmi açıp telefonu ters çevirdiğinde daha çok belli oluyor sanki ön amortisörler keçelerin oradan yamuk gibi bilemedim sahibine sormak daha mantıklı ve usta bakması gerek bi ne söylesek boş şuan

emre23aydin
17 Eylül 2017, 22:04
Dostum motor önden kazalı sanırım sor bakalım bi hasar kaydı kazası vs var mı diye. Ön kafa ve çamurluk rengi aynı gibi iken depo biraz daha koyu. Sade rüzgarlık da değilmiş olabilir? Fakat ön çamurluk ve manetler yalan söylemiyor. Egzozdaki korozyon ise eşek gibi binilmiş gibi geldi sahibi düzgün bakmamış gibi geldi bana yıkamamış etmemiş satcam diye standart bakımlarının yapmış. Son söylediğim belki kendi paronayaklığımdan kaynaklı olabilir kıl birisiyim. 2. Resmi açıp telefonu ters çevirdiğinde daha çok belli oluyor sanki ön amortisörler keçelerin oradan yamuk gibi bilemedim sahibine sormak daha mantıklı ve usta bakması gerek bi ne söylesek boş şuan

dostum ön çamurlukta renk farkı yok ışıktan dolayı öyle görünüyor. Arka tarafında kırık var çamurluğun onu da soracam iyice. Keçeler de yamukluk göremedim ama canlı görünce dikkat ederim oraya da

CriminalS
17 Eylül 2017, 22:09
Mondial den şaşma 👍🏻

Stock Sever
17 Eylül 2017, 22:11
Mondial den şaşma ����

Sen şaşmadın hergün bi parçası için konu açıyon. Sat şu drifti de sana bi CBF bakalım :)

CriminalS
17 Eylül 2017, 22:13
Sen şaşmadın hergün bi parçası için konu açıyon. Sat şu drifti de sana bi CBF bakalım :)

Haha 😂 Ne kadar sıkıntı çıkarsada driftten vazgeçemem 😂😤

bursagsli
17 Eylül 2017, 22:20
Ybr temiz görünüyor ama motor bloğu ne durumda

emre23aydin
17 Eylül 2017, 22:23
Binip test edecem artık. Ybr yi kolay kolay bozamazlar herhalde.

RedCBR125
18 Eylül 2017, 01:12
Eski mondial kullanıcısı olarak...

(7 tane japon motosikletim oldu, Yamaha ve Honda marka .) Bu soruya cevap olarak "Kesinlikle z one 150 yi tercih et." derim. Japon iyidir ama yaşlı japon alacağıma yeni çinli alırım.

fz6_fazer
18 Eylül 2017, 01:51
Ybr ile 42.000 km devirdim,gereken bakım için parça harici(sargı değişti,4 mevsim kullandım tık demedi.
Temiz binilip,bakımlarını eksik etmediyse ybr için 36.000 km hiç birşey değil.
Bakımsız hor kullanıldıysa ordan kaçacan.
Mondial Z one kullanmadım,birşey diyemyicem

Öz_Musti
18 Eylül 2017, 09:16
Hangi ybr, hangi mondial. Spesifik olarak ikisi de ayrı ayrı değerlendirilmeli. Sadece marka model olarak çok zor. Buradan diyebileceğim, ucuzunu al.

Mertcan39
18 Eylül 2017, 10:47
Ölüsü ybr dedikleride daha hafif bayırda tır sollayamıyor 🤣

okancaytasi
19 Eylül 2017, 19:33
Mondial daha yakisikli. Km si de az. Tut ki sorun cikardi. Parcasi ucuz. Al gitsin