Orijinalini görmek için tıklayınız : Sym Sym Symphony St 200i Kullanıcıları Bilgi Paylaşımı
ndt man
28 Şubat 2019, 10:50
ön varyatör komplesi 189 tl, kayış 339 tl, debriyaj balatası 282 tl felan.Bu fiyatlar normal mi bana pahalı gibi geldi.
İlk defa motor alıcam sym’nin parçaları pahalıdır diyorlardı.Sym’nin varyatör olsun,enjektör olsun başka markayla uyumlu parçası var mı yani başka markanın daha ucuz parçası uyuyor mu hiç.
Ben iki buçuk yıldır biniyorum bakım hariç hiç masraf yapmadım
overspeed
29 Mart 2019, 13:48
Arkadaşlar selam
1 ay önce 2015 model st200 aldım. Çekişi falan güzel memnunum bu konuda ama ön amortisor çok sert geldi bana, peşpeşe ufak tefek tümsekli ya da çukurlu yolda gidonu zıplatıyor resmen. Pcx im vardı yıllar önce o çok daha yumuşaktı mesela. Bu konuda şikayeti olan var mı benden başka? Motor 12000km de
sina34
18 Kasım 2019, 09:37
Yeni konu açmak yerine bu konuyu guncellemenin daha doğru olacağını düşündüm gerekli bazı bilgiler sadece bu konu üzerinde var kalan bilgileride buradan paylaşalım yardimlasalim ben motoru ararken gerekli bir kaynak bulamadım bu konu dışında en azından bu modeli düşünen arkadaşlara yardimimiz dokunur
tomlost
10 Mayıs 2020, 12:27
Merhaba arkadaşlar,
Ben 1 ay önce 2018 model Daelim S3 aldım. Çok atak ve rahat motor. Fakat köy yollarında tam bir eziyet. Motoru büyük jantlı başka bir scooterla değiştirmek istiyorum.
Symphony bozuk yollarda nasıl. Bi arkadaş ön amortisör sert yazmış. Sizlerin görüşü nedir. Daha çok köyde bindiğim içim 17 jant bir cub motor mu alsam?
leokaplann
23 Mayıs 2020, 21:03
Symphony Bozuk yolda kesinlikle eziyet olacaktır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
Symphony Bozuk yolda kesinlikle eziyet olacaktır.
Bende aranıza yeni katıldım 2015 model symphony st200i aldım.
Bu motorsiklet için nelere dikkat etmem gerekiğini yazarsanız sevinirim.
BilocanTr
17 Mart 2021, 07:18
Arkadaşlar merhaba elimde st 125 var zannedersem 200i ile aynı ürün sayılıyor ve başka konu bulamadım. St125 in amarsitörleri çok sert. Daha yumuşak olan bir amarsitör marka modeli ile değişmek mümkün mü? Pcx amörsitörleri ni takan birini burada okudum diye hatırlıyorum. Deneyen var mı?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO