PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selenin açılmadığına inanmayan polis

j700
15 Eylül 2017, 22:02
bu gün motosiklet sürerken polis çevirmesi durdurdu trafik polisi değildi narkotik polisiydi kimliğimi aldı gbt sorgulattı üstümü aradı motorun selesini aç dedi dedim bunun selesi açılmaz adamı yarım saat zor ikna ettim scooter ların selesi açılır bunların açılmaz altında esya koyacak yer yok diyorum adam zorlayıp kıracaktı en son ikna oldu

tomass
15 Eylül 2017, 22:25
Nasıl bir keş tipiniz varsa artık , GBT sorgulamış üstünü aramış yetmemiş motoru aramak istemiş :) :)
Şaka bir yana , insan bazen öyle tiplere denk gelebiliyor :)

j700
15 Eylül 2017, 22:26
Nasıl bir keş tipiniz varsa artık , GBT sorgulamış üstünü aramış yetmemiş motoru aramak istemiş :) :)
Şaka bir yana , insan bazen öyle tiplere denk gelebiliyor :)

oradan geçen herkesi arıyorlardı :D

acemi60
15 Eylül 2017, 23:27
Geçenlerde ben de çevirmeye takıldım. Polis memuru son derece nazikti. Sorgulama sisteminin yavaşlığı nedeniyle beni beklettiği için özür bile diledi.

-Black-
16 Eylül 2017, 00:07
Geçenlerde ben de çevirmeye takıldım. Polis memuru son derece nazikti. Sorgulama sisteminin yavaşlığı nedeniyle beni beklettiği için özür bile diledi.
Sen onu arasaydın. Uyuşturucu madde kullanmış olabilir. Belki üstünde de vardı. :)

Kızıl pars
16 Eylül 2017, 09:08
Levent Kırca aklıma geldi.

Genelde sarhoşken polis durdurur ama bir parodisinde kendisi polisti ve sarhoştu.
Gerçekten komikti.

Ruling
16 Eylül 2017, 09:25
Bazı dingillerin insanı çileden çıkarttığına çok kez şahit oldum. Bir defasında kiralık araç ile çevirmeye takıldık (düğün arabısıydı) belgelerimiz tamda hepsini verdik gelin damat içeride inin arayacaz dediler ve 35 dkka boyunca bizi tuttular. Arkadaki polislerin sesi geliyordu konuşurken abi bırak yazıktır ama dingilliği tutmuştu adamın.

Macit250
16 Eylül 2017, 09:48
2 3 senedir her çevirmede, teşekkür edip yolluyorlar sarılası geliyor insanın.

MSMorkan
16 Eylül 2017, 10:27
Geçenlerde başımdan geçen hadise: TEM otoyolu Edirne-İstanbul istikameti mahmutbey gişelerden sonra kamyon tır kontrol noktasının ordan geçiyordum. Hastaydım burun fışır fışır ediyo. Baktım orada bir iki araba parketmiş. Ben de parkettim, burnumu filan hallettim :) sonra tekrar yola bağlanırken polis durdurdu. Niye burdan geliyon diye bağırdı. Kaskını çıkar diye tekrar bağırmaya başladı. Çıkardım. "Burnumu sildim hastayım, yoluma devam ediyorum" dedim. Aşağılayıcı bakışlarla uğurladı. Polisin yanından geçerken selam bile verirdim eskiden. Artık bana saygısı olmayana saygım yok.

acemi60
16 Eylül 2017, 12:23
Bazı dingillerin insanı çileden çıkarttığına çok kez şahit oldum. Bir defasında kiralık araç ile çevirmeye takıldık (düğün arabısıydı) belgelerimiz tamda hepsini verdik gelin damat içeride inin arayacaz dediler ve 35 dkka boyunca bizi tuttular. Arkadaki polislerin sesi geliyordu konuşurken abi bırak yazıktır ama dingilliği tutmuştu adamın.

Sizin damat o polisi çok arar. Ama bir daha o şansı bulamaz. Yanlıştan dönmek için son bir şans vermiş polis. Ama anlayan olmamış. :)