Orijinalini görmek için tıklayınız : çin grenajları orjinallerin birebir aynısı değil sanırım
velizrsln
10 Eylül 2017, 22:38
çinliler bizimkiler gibi baştan savma mı yapıyorlar ney 1500 tl onlar için az para değil montaj yerleri motorunki nerde onunki nerde çok saçma birde mesela bazı yerler yanıp sarılaşıyor galiba
Ekarademir
11 Eylül 2017, 00:09
https://www.youtube.com/watch?v=9GGRDG8HCfU
Bu adam aklıma geldi birden. :mrgreen:
Alonedark93
11 Eylül 2017, 00:19
Motorun çin grenajlımı?
İlana koymuşsun da..
telike
11 Eylül 2017, 00:27
Fairingmasters taki grenajlardan bahsediyorsan adamların garantisi var. Oturmazsa gönderin yenisini kargosuz ücretsiz falan gönderelim diyorlardı. Para iadesinde mi yapıyorşardı tam hatırlamıyorum uzun zaman önce yakın bi abim mailleşmişti. Grenajlar geldiğinde orjinal gibi çok kaliteli verniği falan demişti. Hatta çift kat vernik ve koruyucu atıyorlar yolda gelirken köpüklerle sürtünerek kılcal çizikler yapmasın diye falan. Adamlar baya sağlamlar bu işte. Htta motorcu muhabbeti vlog unda da bahsetmişti zx6 sına almıştı pistte patlayınca
velizrsln
11 Eylül 2017, 15:53
Fairingmasters taki grenajlardan bahsediyorsan adamların garantisi var. Oturmazsa gönderin yenisini kargosuz ücretsiz falan gönderelim diyorlardı. Para iadesinde mi yapıyorşardı tam hatırlamıyorum uzun zaman önce yakın bi abim mailleşmişti. Grenajlar geldiğinde orjinal gibi çok kaliteli verniği falan demişti. Hatta çift kat vernik ve koruyucu atıyorlar yolda gelirken köpüklerle sürtünerek kılcal çizikler yapmasın diye falan. Adamlar baya sağlamlar bu işte. Htta motorcu muhabbeti vlog unda da bahsetmişti zx6 sına almıştı pistte patlayınca
Nerden alinmis bilmiyorum ama oturmuyor baya bakarak aynisini cizmeye calismislar gibi, konuyu acmamdaki sebep merak, belki bunlari satarim tekrardan alirim
Phoenixs
11 Eylül 2017, 16:11
Hocam kendim getirdim direk set motora birebir uyuyor ama kalitesiz başka bir sıkıntısı Yok sizin grenaj işlem görmüş sonra boyanmış vs olabilir mi
velizrsln
11 Eylül 2017, 16:55
Hocam kendim getirdim direk set motora birebir uyuyor ama kalitesiz başka bir sıkıntısı Yok sizin grenaj işlem görmüş sonra boyanmış vs olabilir mi
bilmiyorum olabilirde belki ama en azından vida yerleri uymuyor tam olarak bazı yerlerde 2-3 cm fark var
siz nerden aldınız?
velizrsln
29 Haziran 2018, 12:43
motorcu muhabbetleri videosuna bakıyim, benimde şimdi alma zamanım geldi, ama tek bir sorun var ben koruma takozu sevmiyorum mecbur kullanıcam artık çünkü sürekli durduğu yerde düşünüyorum sehpaya alıcam derken
nerden getirdiniz?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO