PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alet takımı önerisi

Lukocan
08 Eylül 2017, 12:45
Teknikler Evde ufak tefek tamirat işlerini ve motor araba bakımlarını vs kendim hallediyorum. Çoğu zaman elimdeki aletler eksik kalıyor.
Bir alet çantası almayı düşünüyorum tavsiyeye ihtiyacım var. Daha çok marka tavsiyesi.

Allen takımı İngiliz anahtarı seti pense tornavidalar ve somun takımı olmalı minimum. Şu markanın ürünleri kalitelidir ömürlük olur diyeceğiniz bi marka var mıdır?

okanbagiscan
08 Eylül 2017, 13:32
İzeltaş alabilirsin biraz pahalıdır ama ömürlüktür.

fazil
08 Eylül 2017, 13:36
Proxxon öneririm, lokma takimi ozellikle
ayrica izeltaş var Turk mali, kalitesi epey iyidir.

zekeriyaimam
08 Eylül 2017, 13:49
Ömürlük diyorsan würth zebra serisi ya da facom cırcırlı lokma takımı öneririm
Anahtarlar izeltaş idare eder

Lukocan
08 Eylül 2017, 13:57
İzeltaş önerenler oldu. Bir çok yabancı marka var ama kullanmadan kalitesinden emin olmak mümkün değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------

Parça parça değil de set olarak çantasıyla beraber almayı düşünüyorum. Garaja bi köşeye koyacağım dağınık olmayacak

Hamza Toruk
08 Eylül 2017, 14:24
Bir tane Plastik Takım Dolabı 5 Çekmeceli falan alsan daha sonra takımları alsan daha mantıklı olmaz mı acaba ? bizde 10 senelik takımlar bile duruyor ... Hepsini toplu almak pek ucuza gelmeye bilir , eğer fazla teferruata girmeyeceksen 1 cırcırlı lokma takımı 1 tornada vida seti 1 anahtar seti (6-32 işini görür) 1 alyan takımı işini görür .Bunları aldıktan sonra fazla bi eksik kalmaz .Bu arada eğer paraya kıyıp kalitellisini alırsan ömürlük garanti veren firmalar vardı diye hatırlıyorum . Benim tercihim genellikle izeltaş .

artemis99
08 Eylül 2017, 14:31
Takım alma bence neye ihtiyacın varsa tek tek kalitelisini seç. O takım çantalarının içinde ömrü billah hiç kullanmayacağın şeyler de oluyor. Al bir tane çanta içini kendin doldur. Bir tane şarjlı vidalama ve duvar matkabı olmazsa olmaz, Allen takımı olarak Spero tavsiye ederim.

Ekarademir
08 Eylül 2017, 14:34
İzeltaş candır. Yerli malı yurdun malı. Gavura para kazandırmayalım. Paramız ülke içinde kalsın.

Lukocan
08 Eylül 2017, 21:51
İZELTAŞ 5 Gözlü Dolu Mekanik Takım Çanta
http://www.hepsiburada.com/izeltas-5-gozlu-dolu-mekanik-takim-canta-p-HBV000002SB3O?magaza=NALBURCUK

Şöyle bir ürün buldum fiyat olarak nasıl sizce

sezer aykaç
08 Eylül 2017, 22:18
Ben stanley kullaniyorum. 96 parca set. Her isini görür.fiyat olarak gecen sene 380 liraya almıştım. Kalite olarak teretdütun olmasin. Işıl islem gormüş cok kaliteli ve uygun fiyatli bir takim.

artemis99
08 Eylül 2017, 22:23
İZELTAŞ 5 Gözlü Dolu Mekanik Takım Çanta
http://www.hepsiburada.com/izeltas-5-gozlu-dolu-mekanik-takim-canta-p-HBV000002SB3O?magaza=NALBURCUK

Şöyle bir ürün buldum fiyat olarak nasıl sizce

Bence pahalı. Tek tek alsanız belki daha ucuza bile gelir. Çantaya çok yazmışlar belli.

Lukocan
08 Eylül 2017, 23:38
Ben stanley kullaniyorum. 96 parca set. Her isini görür.fiyat olarak gecen sene 380 liraya almıştım. Kalite olarak teretdütun olmasin. Işıl islem gormüş cok kaliteli ve uygun fiyatli bir takim.

STANleyde alyan yok. Şuan 480₺. Stanley Türk malı mıdır acaba ? [COLOR="Silver"]

Bence pahalı. Tek tek alsanız belki daha ucuza bile gelir. Çantaya çok yazmışlar belli.

Fiyat 580₺ hocam hepsiburada yüksek yazmış

sezer aykaç
09 Eylül 2017, 00:17
Stanley ingiliz malıdır. Ayrica alyan uç olarak var. L alyan istiyorsan 15-20 liraya takim halinde satiyorlar.

Ben istanbul bilisimden almıstım. En iyi fiyat orda idi aldigim zaman.