Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet montu
desertseek
04 Eylül 2017, 15:41
4 mevsimlik bir mont arıyorum en son 2 sene önce baktığım montlar şuan en az 500 tl daha yüksek fiyata satılıyor.(nasıl bir saçmalık anlamış değilim bitirdi bizi bu dolar euro)
Mont için bütçem 500-600 arası 4 mevsimlik güzel kullanışlı bir mont tavsiyesi aramaktayım :)
DadasOflu
04 Eylül 2017, 15:49
Yazlık monttan alsan daha iyi gibi..sonuçta yağış veya kış şartlarına iç giyimlerle çözüm bulabilirsin , en azından kavurucu yaz sıcaklarında çok rahat edersin. Şimdi gördüm birde Adana'dasin. :) 7 ay kavurucu yaz 3 ay yaz. 1 ay kış 1 ay kara kış.. dediğin paraya en iyilerinden yazlık koruma özelliği gayet iyi yazlık mont çok var.
desertseek
04 Eylül 2017, 16:00
Yazlık monttan alsan daha iyi gibi..sonuçta yağış veya kış şartlarına iç giyimlerle çözüm bulabilirsin , en azından kavurucu yaz sıcaklarında çok rahat edersin. Şimdi gördüm birde Adana'dasin. :) 7 ay kavurucu yaz 3 ay yaz. 1 ay kış 1 ay kara kış.. dediğin paraya en iyilerinden yazlık koruma özelliği gayet iyi yazlık mont çok var.
Aslında doğru söylüyorsun tişörtle bile yanıyoruz ama fileli montda istemiyorum açıkcası.
PiedPiper
04 Eylül 2017, 16:15
Aslında doğru söylüyorsun tişörtle bile yanıyoruz ama fileli montda istemiyorum açıkcası.
İsteyin hocam, isteyin..
emremm
04 Eylül 2017, 16:21
Adana da korumalı, fileli mont üzerine iyi bir yağmurluk güzel olur.
Kışın kendi içliği, polar içlik olabilir.
Hamza Toruk
04 Eylül 2017, 18:26
Bi bak istersen
https://www.youtube.com/watch?v=7Flms_oXtDE
osiosborn
04 Eylül 2017, 20:55
Size tavsiyem yazlık kaliteli bir mont alın. İkinci el, temiz bulursanız onlar da olur. Korumaları CE sertifikalı olsun. Kışın üşürseniz termal içlik giyersiniz. Yağmur içinse decathlonda 20-25TL'ye satılan panço yağmurluk uygun olur.
DadasOflu
04 Eylül 2017, 21:38
Aslında şehir farkı olmaksızın yazlık mont en iyisi. . En kaliteli yazlık mont sahibi olmak en mantıklısı. .diğer arkadaslarin tavsiyelerinde olduğu gibi yağmur veya aşırı soğuklara tedbirler kolay çözümlü konular.. 4 mevsim veya kalın ağır montlar ile sıcaklarda pişiyor isen geçmiş olsun öyle gideceksin artık yolu kaçarı yok. ;)
emremm
04 Eylül 2017, 21:48
@DadasOflu;
Şehir Adana olduğu için yazlık demiştik.
Ankara veya Kars'da biraz zor.
Yazlık elek gibi.
Belki Adana için değil ama kışlık ayrı, yazlık ayrı mont almak konfor açısından en güzeli.
yeditepely
04 Eylül 2017, 21:53
@DadasOflu;
Şehir Adana olduğu için yazlık demiştik.
Ankara veya Kars'da biraz zor.
Yazlık elek gibi.
Belki Adana için değil ama kışlık ayrı, yazlık ayrı mont almak konfor açısından en güzeli.
Hemfikirim:bestmt:
kalidor
04 Eylül 2017, 22:13
öyle tek motor mont şansın yok...bir yazlık bir kışlık alman icap eder. Yazlık için zırh öneririm.
hasmet
04 Eylül 2017, 23:46
Eli mahkum iki mont alacaksınız. Adana için file mont şart. Normal mont olsa da giymezsiniz. Yazlık montu kışın giymek ile giymemek arası hiç bir fark yok. Çünkü soğuğa ve rüzgara karşı hiç bir koruması yok. Yün içlik de korumuyor. Adamakıllı kışlık mont da şart.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO