PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : STİL MOTO'dan Yedek parça alan var mı ?

raqqa31
04 Eylül 2017, 15:21
Başlıktada belirttiğim gibi alınır mı ? mondialin karbüratörü 400 civarı iken stil de 210 TL. İkiside çin ve zannetmiyorum ki mondial 1.kalite çin falan olsun. Alıp kullananlar var mıdır forumda araştırdım bulamadım ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

Up görünsün

yedimsi
26 Eylül 2017, 19:38
Ben motosiklete jant şeridi, reflektif band, tank ped, arka stop çakarı, balata temizleyici, ön çakar vs.. ıvır zıvır aldım fiyatları uygundu. Sorunsuz geldi. Fakat bir arkadaşım yedek parça almamı tavsiye etmedi. Genelde düşük kalite çin malı oluyormuş.

ylmzsmh
21 Mart 2018, 13:56
Ben bir çok malzeme aldım. Gayet memnun kaldım. N11 üzerinden alışveriş yaptım. Kargoyu da ücretsiz yapsalar çok başarılı olabilir.

mehmetgecer
04 Ekim 2018, 18:35
kesinlikle tavsiye etmiyorum ödemeyi alıp parcalarımı göndermediler uzak durun

allegromod
04 Ekim 2018, 18:39
10 tlye ön fren üst merkezi almıştım hala kullanıyorum yanında kauçuk anahtar ve defter hediye göndermişlerdi evet 10 tl

janset1604
04 Ekim 2018, 20:44
Japon motorları için yan sanayi yedek parça alacaklara bu firmayı tavsiye etmiyorum. İşin aslı onlar için yan sanayi parçayı çok zorda kalmadıkça hiç bir firma için önermiyorum. Bundan yaklaşık 1 yıl önce Yamaha Crypton için onlarca kalem yan sanayi parça siparişi vermiştim. Adresleri Adana'da, Hızlı şekilde kargoya veriyorlar. Parça kalitesi olarak çok tatmin edici olmasa da fiyat olarak çok uygun olduğu için tercih etmiştim. Grenajların renginde ton farkı vardı ve yerine oturtmak oldukça zorlu bir süreç gerektirdi. Fren balatası, filtre gibi sarf malzemeleri orijinalden oldukça farklıydı. Birkaç ürünü iade etmem gerekti uyumsuz parçalar olduğu için. İletişime geçtim ve gayet ilgiliydi satıcı, bir üründen elinde başka olmadığı için ücret iadesi, diğer ürün için uyumlu olan parçayı göndereceğini söyledi. Gidiş-geliş kargo ücretini de onların karşılamasıyla beraber sorunsuz şekilde para iademi ve uyumlu olan diğer muadil parçayı almıştım.

Alacağınız ürün Çin malı motosiklete aitse çok fark edeceğini sanmıyorum. Satıcı sorunsuz iş yapıyor, uymazsa iadelerde problem çıkarmıyor. Fiyat uygunsa deneyebilirsiniz. Bahsettiğim tecrübeler n11 siparişi için geçerlidir, kendi sitelerinden alışveriş yapmayı denemedim.