PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Günlük kullanımda enduro?

makrofaj
03 Eylül 2017, 15:14
Öncelikle iyi bayramlar. Günlük kullanım için enduro motosiklet önerir misiniz? Gideceğim en uzun mesafe haftada 1 gün 35km onun haricinde dershaneye sağa sola giderken kullanacağım, teşekkürler.

odo
03 Eylül 2017, 15:20
180 cm üstündeysen her işini görür. İlk motorum 125lik crostu. O dönemde çorumdaydım. İşe alışverişe bankaya hep onunla gittim. 188cm boyundayım. Crosuda bilerek değil bisiklet gibi göründüğunden almıştım. Her yola gidiyordu . 400 km gezdiğim günler bile oldu. Ben 250 den sonra toto ağrısı hissederdim ama bazısı 100km dayanamaz. Kendi adıma olur diyorum. Toprağa çıkmam diyorsan dişli lastik yerine yol lastiğide takarsan süper olur..

makrofaj
03 Eylül 2017, 15:28
Hocam sağol cevabın için. Tarsustan yazıyorum bilirsin havasını. Boyum 179cm falan olması lazım. Mondial x-treme serisi düşünüyordum birkaç kişi günlük kullanım için alacaksan alma dediler. Selesi falan inceymiş rahat değilmiş. 115kg civarındayım. Rahatsız eder mi beni bu model? Yoksa enduro tiplere mi bakmalıyım crossdan vazgeçip

telike
03 Eylül 2017, 15:55
Enduro da motocross da mutlu etmez seni. Touring makina al bi tane. Bütçene göre mondial rx3 ya da vstrom gibi bişeyler

makrofaj
03 Eylül 2017, 17:25
Ns200 tavsiye eder misiniz?

EXtremeRider
03 Eylül 2017, 19:06
Mondial xtreme max kullanıyorum selesi gayet rahat ve kalın haftada bir gün 35 km de gidersin ben de genelde okula gidiyorum yazın ya da haftasonları geziyorum bence çok rahat bir motor 115 kilo olduğunu söylemişsin yüksek bir motor altında küçük de kalmaz tavsiye ederim

makrofaj
03 Eylül 2017, 20:30
Mondial xtreme max kullanıyorum selesi gayet rahat ve kalın haftada bir gün 35 km de gidersin ben de genelde okula gidiyorum yazın ya da haftasonları geziyorum bence çok rahat bir motor 115 kilo olduğunu söylemişsin yüksek bir motor altında küçük de kalmaz tavsiye ederim

Teşekkürler, ama hala kafam çok karışık herkes pulsar öneriyor. Fiyatı uygun olduğundan gönlümde xtreme serisi yok değil.

Ekarademir
03 Eylül 2017, 21:38
Ben çok memnunum. Günlük kullanımda çok iyi. Haftasonlarıda dağ bayır gezerim. Altı değmediği için şehiriçindede iyi. Kaldırım refüj vs her yerden gidebilirsin. :D manevrası yüksek olduğu için dar alanlarda dönüşüde kolay.

motosero
03 Eylül 2017, 21:50
Ayriyeten ulkemizde asfalt cukur tumsek ve cokuntulerden olustugu icin oh dersin konfor olarak rahat edersin.

matrax33
03 Eylül 2017, 21:53
günlük kullanımlık enduro pişmanlıktır. totosuna rahat batan enduro alsın ve rahatsızlığı iliklerine kadar hissetsin.

huceyn
03 Eylül 2017, 21:59
Günlük kullanım için geçtiğimiz günlerde crf 250 l aldım. Büyük motosikletimin yüzüne bakmıyorum. Arabayı zaten unuttuk. Eski günlerde ki gibi bir motorcu hissediyorum kendimi. Hem haftasonu doğa gezileri, denize gitmeler. Hafta içi işe gidip gelmek. Tavsiye eder miyim? Fazlasıyla.

makrofaj
03 Eylül 2017, 22:06
Ben çok memnunum. Günlük kullanımda çok iyi. Haftasonlarıda dağ bayır gezerim. Altı değmediği için şehiriçindede iyi. Kaldırım refüj vs her yerden gidebilirsin. :D manevrası yüksek olduğu için dar alanlarda dönüşüde kolay.

Ayriyeten ulkemizde asfalt cukur tumsek ve cokuntulerden olustugu icin oh dersin konfor olarak rahat edersin.

günlük kullanımlık enduro pişmanlıktır. totosuna rahat batan enduro alsın ve rahatsızlığı iliklerine kadar hissetsin.

Hepiniz sağolun araştırmalarım devam etmekte. Spada Anton diye bir marka-model buldum. Cross görünümlü asfalt motoruymuş duyan, bilen, tavsiye eden, etmeyen var mı içinizde?[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

Günlük kullanım için geçtiğimiz günlerde crf 250 l aldım. Büyük motosikletimin yüzüne bakmıyorum. Arabayı zaten unuttuk. Eski günlerde ki gibi bir motorcu hissediyorum kendimi. Hem haftasonu doğa gezileri, denize gitmeler. Hafta içi işe gidip gelmek. Tavsiye eder miyim? Fazlasıyla.

Siz spada antonu biliyor musunuz? Tavsiye eder misiniz?

emremm
03 Eylül 2017, 22:10
Bunların hepsi aynı soydan. Çin de bir kaç firmaya değişik markalar vurdurularak getirilen motorlar.
Sizin yerinize olsam tipine değil, servislerine, satış adetlerine ve parça bulunabilirliğine bakarım.
Kim getiriyor? Kaç seneden beri aynı motoru, benzerlerini getiriyor? gibi..

Bence bunların hepsi pişmanlık. Ucuz diye alınan motorlar.
İçlerinde istisnalar olduğu söyleniyor.:silent:

makrofaj
03 Eylül 2017, 22:13
Anlaşılan dönüp dolaşıp 200ns alacağım :silent:

odo
03 Eylül 2017, 22:28
Bütçenide açıklarsan daha çok yardıncı olabiliriz.

makrofaj
03 Eylül 2017, 23:24
toplam 9bin liram var. ekipman parası da dahil içine. Açıkcası kafam çok karışmış durumda mondial 250mtc önerisi geldi az önce. Çıldıracağım neredeyse bir türlü karar veremiyorum

sezer aykaç
03 Eylül 2017, 23:29
9 bine bir adet temiz homda pcx alınır ve binilir. Günlük kullanim icin en ideali scooterdir.

makrofaj
03 Eylül 2017, 23:35
9 bine bir adet temiz homda pcx alınır ve binilir. Günlük kullanim icin en ideali scooterdir.

ekipmana para kalmıyo öyle de hocam kask bile alamıyorum :/ Yoksa aklımda kendisi

stupid
23 Ekim 2017, 02:53
Dual sport lazım sana, enduro değil.

drz400s, crf 250l, hyosung rx125, mondial xtreme 150,200,250 vs.

Kullanan arkadaşlar kızmasılar da, mondialin "dual sport" görünümlü commuter motorları yani xtreme max gibi, yol için tasarlanmış aletler. max 200 al geç.

F54
25 Ekim 2017, 01:31
birgün herkez enduro cu olacak ....

BatuhanK
25 Ekim 2017, 02:14
Enduronun özellikle meraklısı değilseniz ki olmadığınızı anlıyorum, rahatsız olur. Rüzgar alır, su-çamur atar, selesi rahat değil, iki kişi hem motosiklete hem kullanana zulüm.
Geri kalan her tür motosiklet olabilir, hangisi en çok aklınızı kurcalarsa o :cat: