Orijinalini görmek için tıklayınız : Benelli Benelli Leoncino 500 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
Norton772
08 Ekim 2018, 15:25
Orjinal egzost değil dimi bu? Güzel ses veriyor bir de patlatıyor arada :)
oialdemir
08 Ekim 2018, 15:34
Orjinal egzost değil dimi bu? Güzel ses veriyor bir de patlatıyor arada :)
Orjinal değil hocam :) Katalizörü söküp salyangoz boru yaptırdık. Onun dışında herşey orjinal :)
Balc10
19 Ekim 2018, 13:28
Aşk olsun ben hep burdayım.
https://www.youtube.com/watch?v=4D2xMTG70wA&t=1s
https://www.youtube.com/watch?v=ik4ZUYNR704&t=108s
https://www.youtube.com/watch?v=Bq1R6X95q7U
Zaten bir sen buradasın :) videolarını yakından takip ediyorum 250 cc olanı umarım gelecektir önümüzdeki yıl geldiğinde fiyatına göre değerlendirme yapacağım
oialdemir
08 Kasım 2018, 17:24
https://www.youtube.com/watch?v=Me-EzZrKp4g
Güzel bir pazar sabahı İstanbul Boğazını birde benim gözümden görün :)
oialdemir
26 Kasım 2018, 15:31
Satma kararı aldım arkadaşlar.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-benelli-leoncino-henuz-turkiye-de-tek-629691151/detay
İlan no: 629691151
oialdemir
21 Aralık 2018, 16:56
Patron çıldırdı.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-benelli-leoncino-henuz-turkiye-de-tek-629691151/detay/
akgokhan
22 Aralık 2018, 15:10
sıfırı ne kadar bunun ?
dyavol-77
23 Aralık 2018, 13:27
sıfırı ne kadar bunun ?
TRde sıfırı yok...ilandaki motosikleti alırsan TRde tek olursun...
logaritma
23 Aralık 2018, 14:05
hayırlısı olsun bunu satarsan ne düşünüyorsun.. çok beğendiğim bir kasa.. çok güzel yaptılar bunu. yanlardan iki tane silindir kapağı çıkıntısı olsa derim ki moto guzzi..
oialdemir
24 Aralık 2018, 08:51
sıfırı ne kadar bunun ?
Şubat' tan sonra sıfır leoncino 49 TRK 502 45 eğer vergi indirimi olmazsa. Ben şuan TRK parasına satıyorum. Yurt dışında aralarında 1000 euro kadar fark var aslında. Ama almak istediğim motorun sahibi ilanı kaldırmak üzere. Bende kaldıracağım o zaman zaten herkes görselde çok seviyor. Bende seviyoruum. Gidişi yeterli lastikleri güzel. Bosch Ecu ve ABS var. Zaten iyi bir motosiklet bununla da girebilirim piste fantaziye gerek yok :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:50 ----------
hayırlısı olsun bunu satarsan ne düşünüyorsun.. çok beğendiğim bir kasa.. çok güzel yaptılar bunu. yanlardan iki tane silindir kapağı çıkıntısı olsa derim ki moto guzzi..
Tamamen rotayı değiştirecektim eğer satsaydım :) Daytona 675
logaritma
24 Aralık 2018, 11:58
sende nerde nüfusuna kütüğüne evlat diye geçiriceğin makina varsa onu buluyorsun :mrgreen:
oialdemir
24 Aralık 2018, 12:30
sende nerde nüfusuna kütüğüne evlat diye geçiriceğin makina varsa onu buluyorsun :mrgreen:
Benim algı biraz farklı çalışıyor. Herkesin aksine kimsede olmasın, sıfının en iyi gideni, en iyi duranı, en iyi görüneni olsun istiyorum :)
Daytona Japon SS ler içinde en dolu yürür aksama ve en torklu grafiğe sahip.
Cyan
24 Aralık 2018, 12:56
Daytona İngiliz değil mi yahu?
Katalizörü tekrar taktın herhalde, yoksa modifiye haliyle mi duruyor egzos sistemi?
oialdemir
24 Aralık 2018, 13:55
Daytona İngiliz değil mi yahu?
Katalizörü tekrar taktın herhalde, yoksa modifiye haliyle mi duruyor egzos sistemi?
Daytona İngiliz malı aynen. Katalizörü taktım. Ses beni bile rahatsız etmeye başladı. Hem komşulara ayıp oluyordu. Hemde egzoz cezaları aldı yürüdü. Arada duyacağım güzel bir patırtı için 1000 tl ceza veremeyeceğim :)
akgokhan
25 Aralık 2018, 15:29
Bu motor tam istediğim tipte bir motor ama bütçemi çok çok aşıyor. Mecbur Honda cb250r a bakıyorum. Uygun fiyatlı bir ikinci el.
oialdemir
25 Aralık 2018, 15:34
Bu motor tam istediğim tipte bir motor ama bütçemi çok çok aşıyor. Mecbur Honda cb250r a bakıyorum. Uygun fiyatlı bir ikinci el.
Sürekli satılan motorlarda satılmıyor şuan acayip kötü durumda piyasa. 2019 daha kötü olacak diyorlar. Bence hemen al motorunu. Honda fiyatları kökler fuardan sonra.
akgokhan
25 Aralık 2018, 16:00
Şu an Küba rx9 ile takılıyorum. Köklerlerse alamam artık napalim :)
oialdemir
11 Şubat 2019, 14:26
Ufak bir güncelleme yapalım. Leoncino 12700 km civarına geldi. Yoğun kış şartları yağmurda sürüş filan fren balataları iyice azalmıştı. Belki 15000 e kadar giderdi. Ancak çok sertleştikleri ve ses yapmaya başadıkları için değiştirme kararı aldım.
EBC
Ön Fren Balatası FA322/4HH
Arka Fren Balatası FA698/HH
RMS
Arka Fren Balatası 225102560
EBC nin arka balatasını bulamadım. Hem KMA kapandığı için hemde arka balata sadece Benelli modeller için üretiliyor.
Örneğin ön balata 2011 Duke 690 ile aynı. Bulmak daha kolay.
10 ay olduğu için fren hidroliğinide yeniledim. Yeni balatalar ve DOT 5.1 ile fren hissiyatımız iyi derecede arttı.
https://i.hizliresim.com/0R0Q9o.jpghttps://i.hizliresim.com/zjGb99.jpghttps://i.hizliresim.com/4jp5XJ.jpg
ftkrblt
11 Şubat 2019, 22:14
Ufak bir güncelleme yapalım. Leoncino 12700 km civarına geldi. Yoğun kış şartları yağmurda sürüş filan fren balataları iyice azalmıştı. Belki 15000 e kadar giderdi. Ancak çok sertleştikleri ve ses yapmaya başadıkları için değiştirme kararı aldım.
EBC
Ön Fren Balatası FA322/4HH
Arka Fren Balatası FA698/HH
RMS
Arka Fren Balatası 225102560
EBC nin arka balatasını bulamadım. Hem KMA kapandığı için hemde arka balata sadece Benelli modeller için üretiliyor.
Örneğin ön balata 2011 Duke 690 ile aynı. Bulmak daha kolay.
10 ay olduğu için fren hidroliğinide yeniledim. Yeni balatalar ve DOT 5.1 ile fren hissiyatımız iyi derecede arttı.
https://i.hizliresim.com/0R0Q9o.jpghttps://i.hizliresim.com/zjGb99.jpghttps://i.hizliresim.com/4jp5XJ.jpg
hayırlı olsun güzel günlerde kazasız kullanın,ön balataları nereden ve ne kadara aldınız bilgi verebilir misiniz?
oialdemir
12 Şubat 2019, 08:50
hayırlı olsun güzel günlerde kazasız kullanın,ön balataları nereden ve ne kadara aldınız bilgi verebilir misiniz?
Buradan aldım hocam. Ancak yaza kadar KMA nın getirdiği markaların birini başka bir distribütör alacak sanırım. O kadar marka ortada kalmaz.
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-yedek-parca-ktm-690-supermoto-r-on-fren-balatasi-ebc-fa322-4hh-sinterli-bala-597356316/detay/
oialdemir
18 Şubat 2019, 15:18
Satıyoruz arkadaşlar :)
Cruiser alacağım :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-benelli-leoncino-henuz-turkiye-de-tek-629691151/detay/
oialdemir
18 Mart 2019, 21:57
Leoncino ile dolu dolu bir yıl geçirdik. Uzun yollar yaptık, haftasonu gazladık ve akşamları sahillerin yolunu tutup kahvemizi yudumladık. 15000 km yi geçtik ve artık paylaşacak tecrübelerimiz oldu. Şimdi tarafsızca, iyisiyle ve kötüsüyle geçirdiğimiz tüm zamanı size anlatalım.
https://www.youtube.com/watch?v=I_8XZ4H5Oxs
logaritma
18 Mart 2019, 22:33
hayırlı olsun sattın galiba :)
oialdemir
18 Mart 2019, 22:36
hayırlı olsun sattın galiba :)
Yok ya baya masraf yaptım aslında. Hem buji hem yağ değişimi. Bakalım bir sezon daha takılacağım galiba
logaritma
18 Mart 2019, 22:45
bence ilandada kalsın takasada açık ya bir yandanda bin .. belki güzel bir teklif gelir ..
oialdemir
18 Mart 2019, 22:53
bence ilandada kalsın takasada açık ya bir yandanda bin .. belki güzel bir teklif gelir ..
Sürekli uzun yol bu aralar yapıyorum. Niyedir bilmem. Hiç tarzımda değil. Ama 2006-2007 GS leri kesiyorum :)
logaritma
19 Mart 2019, 00:24
onlar senin aletle takasa gelebilir.. beğendiklerine bence takas teklifi yolla.. dünyanın tarih kadar eski kanunudur.. her hacimi yükselten zirveyi gördümü forrest gump gibi koşmayı bırakır yoruldum der eve geri döner..
bugün arkadaşa motor bakıyoruz fazer vfr tarzı .. ne kadar yüksek hacimli motor ilanı açsam düşük hacimle takas etmek istiyor değiştirmek istiyor tam aksinene kadar düşük hacim ilan açsam yüksek hacimle takas etmek istiyor.. güzel bir döngü var. :)
oialdemir
19 Mart 2019, 00:42
onlar senin aletle takasa gelebilir.. beğendiklerine bence takas teklifi yolla.. dünyanın tarih kadar eski kanunudur.. her hacimi yükselten zirveyi gördümü forrest gump gibi koşmayı bırakır yoruldum der eve geri döner..
bugün arkadaşa motor bakıyoruz fazer vfr tarzı .. ne kadar yüksek hacimli motor ilanı açsam düşük hacimle takas etmek istiyor değiştirmek istiyor tam aksinene kadar düşük hacim ilan açsam yüksek hacimle takas etmek istiyor.. güzel bir döngü var. :)
Ben cafe racer ve scrambler tarzını seviyorum. Ama yol beni yormaya başladı. Annem ile babam il dışına taşındı. İk haftada bir bazen haftada bir uzun yol yapıyorum.
Eniyijilet
20 Mayıs 2019, 19:30
Merhaba ihsan kardeşim.
Ben oktay motorda sifirina baktım. 39000 tl fiyat aldim. Motoru çok beğendim aslında. Ilk motorum ktm duke 250 idi.
Mt 07 , ktm duke 390 birde bu motor arasında kalmıştım.
Mt 07 yi eledim çünkü kendime güvenmiyorum gaza gelen bi tipim.
Ktm 390 nida beğeniyorum. Fiyati benelli ile hemen hemen aynı fakat benelli nın marka ve malzeme kalitesi hakkinda pek bi bilgim yok.
Benelli düşünmemin sebebi ise hem bi tarzı var hemde daha ağırbaşlı bi motor. Fiyatları bi kenara koysak sürüş keyfi, konfor ve kalite açısından benelli için fikrini merak ediyorum kardeşim. Hayırlı günler dilerim herkese
oialdemir
23 Mayıs 2019, 16:06
Merhaba ihsan kardeşim.
Ben oktay motorda sifirina baktım. 39000 tl fiyat aldim. Motoru çok beğendim aslında. Ilk motorum ktm duke 250 idi.
Mt 07 , ktm duke 390 birde bu motor arasında kalmıştım.
Mt 07 yi eledim çünkü kendime güvenmiyorum gaza gelen bi tipim.
Ktm 390 nida beğeniyorum. Fiyati benelli ile hemen hemen aynı fakat benelli nın marka ve malzeme kalitesi hakkinda pek bi bilgim yok.
Benelli düşünmemin sebebi ise hem bi tarzı var hemde daha ağırbaşlı bi motor. Fiyatları bi kenara koysak sürüş keyfi, konfor ve kalite açısından benelli için fikrini merak ediyorum kardeşim. Hayırlı günler dilerim herkese
Dostum yakında dönüyorum. Şehir dışındayım. YouTube Onur Ihsan Aldemir. Bütün sorularının cevabını kanalda :)
impetum
17 Ağustos 2019, 22:06
Konu ölmüş galiba fakat ben de bugün bi aslan yavrusuyla aranıza katıldım. 😊 İlk izlenimlerim harika desem yeridir bana eski 500r motorumu özletmeyecek gibi görünüyo. Katalizör iptal edilmiş bikaç gün bu şekilde kullanıcam bakalım olmazse tekrar taktırıcam yerine, parça duruyormuş. Keyifli sürüşler herkese.
Cyan
18 Ağustos 2019, 13:20
Hayırlı olsun. oialdemir de salyangoz yapmıştı ama sonra kafa şişirdiği için eskiye döndü diye hatırlıyorum...
oialdemir
18 Ağustos 2019, 19:31
Konu ölmüş galiba fakat ben de bugün bi aslan yavrusuyla aranıza katıldım. İlk izlenimlerim harika desem yeridir bana eski 500r motorumu özletmeyecek gibi görünüyo. Katalizör iptal edilmiş bikaç gün bu şekilde kullanıcam bakalım olmazse tekrar taktırıcam yerine, parça duruyormuş. Keyifli sürüşler herkese.
Çok yakıyor öyle :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Hayırlı olsun bu arada :cherry:
F54
18 Ağustos 2019, 21:12
yahu arkadaş bu motoru papatya disk ile tanıtıyorsun düz disk ile satıyorsun alacak olsam bile sırf bu yüzden almam
oialdemir
18 Ağustos 2019, 23:49
yahu arkadaş bu motoru papatya disk ile tanıtıyorsun düz disk ile satıyorsun alacak olsam bile sırf bu yüzden almam
Yahu arkadaş bir motosiklet hakkında okumuyorsun, araştırıyorsun. Nasıl boş yapsam diye düşünüp duruyorsun. Oku güzel kardeşim oku araştır. Markayı oku modeli oku. Sonra gel gör iki farklı modeli olduğunu. Trail versiyonunda tel jantları var. Pirelli Scorpion 2 lastikler var. Frenlerin bağlanma şekli ayrı ön amortisörü farklı. Ancak Türkiye'de yol versiyonu satılıyor henüz. Sayfalarca bilgi yazdık buraya oku güzel kardeşim :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
1000RR SP de papatya disk yok. Çok önemli olduğu halde koymamışlar. Hemen geri versin sahipleri.
F54
19 Ağustos 2019, 00:11
trk 502 de de aynı şeyi yaptılar tanıtımda gene papatya disk dişili lastik tr ye geldi düz disk
yani sıradan bi motosiklet
piyasa da tutunmak için işe renk katıp görseli çekici yapması lazım ki bu kadar japon avrupalı rakibi varken motosiklet satabilsin
zaten rekabetçi fiyat yok e görsel yok teknoloji yok marka imajı yok biz neden benelli alalım ki
Cyan
19 Ağustos 2019, 00:41
Fren tutuyorsa agresif kullanımda bile şişmiyorsa papatya mıdır yasemin midir farketmez, mühim olan o :)
oialdemir
19 Ağustos 2019, 01:21
trk 502 de de aynı şeyi yaptılar tanıtımda gene papatya disk dişili lastik tr ye geldi düz disk
piyasa da tutunmak için işe renk katıp görseli çekici yapması lazım ki bu kadar japon avrupalı rakibi varken motosiklet satabilsin
zaten rekabetçi fiyat yok e görsel yok teknoloji yok marka imajı yok biz neden benelli alalım ki
... Alma :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
Asıl şaşırdım Leoncino gibi bir motosikleti beğenmeyen birinin ( kör ) nasıl yapabildiği
impetum
19 Ağustos 2019, 11:36
Çok yakıyor öyle :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
Hayırlı olsun bu arada :cherry:
Hocam 2 gün oldu alalı çok bakamadım ama ne kadar etkisi oluyo yakıta? 4 5bin devir civarında kullanıyorum şehiriçi, düz boş yolda allah ne verdiyse 😁 100kmde ortalama kaç yakar? Sesi beni de rahatsız ediyo hiç ses merakım da yok, taktırabilirim katalizörü duruma göre.
oialdemir
19 Ağustos 2019, 12:46
Hocam 2 gün oldu alalı çok bakamadım ama ne kadar etkisi oluyo yakıta? 4 5bin devir civarında kullanıyorum şehiriçi, düz boş yolda allah ne verdiyse 100kmde ortalama kaç yakar? Sesi beni de rahatsız ediyo hiç ses merakım da yok, taktırabilirim katalizörü duruma göre.
Ankara da olan bir ilan vardı 9000 de onu mu aldınız :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------
Normalde 4-4.5 yakarsin. Ama 5-6 yı bulur sürekli o açık egzozla. Zaten sesin gazına da geliyor insan hep gaz açıyor.
impetum
19 Ağustos 2019, 16:46
Ankara da olan bir ilan vardı 9000 de onu mu aldınız :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------
Normalde 4-4.5 yakarsin. Ama 5-6 yı bulur sürekli o açık egzozla. Zaten sesin gazına da geliyor insan hep gaz açıyor.
8binde aldım hocam benellinin pursaklardaki servis ustasının motoru. Takasa girdik daha doğrusu. Aynısı mı bilmiyorum. Eğer katalizörü takınca bu tork düşecekse hiç taktırmıycam aradaki 1 litre farka razıyım, 4. Viteste baya dik bayır tırmanıyorum ya şaka gibi. Yok sadece sesi kesiliyosa çekişi düşmüyosa aynı kalıyosa taktırırım hakkaten müzik açmazsam çok başımı ağrıtıyo 😊
oialdemir
19 Ağustos 2019, 16:50
8binde aldım hocam benellinin pursaklardaki servis ustasının motoru. Takasa girdik daha doğrusu. Aynısı mı bilmiyorum. Eğer katalizörü takınca bu tork düşecekse hiç taktırmıycam aradaki 1 litre farka razıyım, 4. Viteste baya dik bayır tırmanıyorum ya şaka gibi. Yok sadece sesi kesiliyosa çekişi düşmüyosa aynı kalıyosa taktırırım hakkaten müzik açmazsam çok başımı ağrıtıyo
Asıl katalizör yokken kaybediyorsun o torku :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
Leoncino' nun linear bir tork eğrisi var. O yüzden fark etmeyebilirsin. Ama bir dinamometre de ölçülse farkı anlarsın. Tabi keyif meselesi. Bende seviyorum egzozlu halini :) Ama uzun yolda kafa bırakmıyor insanda.
impetum
19 Ağustos 2019, 16:59
Papatya disk sadece çabuk soğumaya yarıyo diye biliyorum ama yanlışın varsa düzeltin. Tecrübeli veya bilinçli kullanıcı için önemsiz bi detay. Ara sıra sürüşlerden sonra kontrol ediyorum disk sıcaklığını ama hiç elimi yakacak seviyeye getirdiğimi hatırlamıyorum, genelde ılık oluyo benim kullanımıma göre. Fren performansı harika bu arada motorun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
Asıl katalizör yokken kaybediyorsun o torku :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
Leoncino' nun linear bir tork eğrisi var. O yüzden fark etmeyebilirsin. Ama bir dinamometre de ölçülse farkı anlarsın. Tabi keyif meselesi. Bende seviyorum egzozlu halini :) Ama uzun yolda kafa bırakmıyor insanda.
Özellikle o lineer tork olayına bayıldım zaten 😊 torku etkilemiyosa geri taktırıcam hocam ilk fırsatta. Sesi kesilse yeterli benim için.
oialdemir
19 Ağustos 2019, 17:07
Zaten frenler radyal bağlı ve brembo m4 ten araklanmış. Papatya disk e ihtiyaç filan yok. Ağzı olan konuşuyor :) Yüzer disk ile düz disk arasındaki farkı anlamamış adam :D Papatyayı Karanfili nimet sanıyor. Bilmiyor ki bu genelde maliyetten kaçılan orta sınıf motorlarda özellikle ön frende tek tarafta bir kaliper olursa çabuk soğuması için kullanılır. Yada arazi maksatlı motorlarda eksenel bağlı fren sistemlerinde tercih edilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------
Papatya disk sadece çabuk soğumaya yarıyo diye biliyorum ama yanlışın varsa düzeltin. Tecrübeli veya bilinçli kullanıcı için önemsiz bi detay. Ara sıra sürüşlerden sonra kontrol ediyorum disk sıcaklığını ama hiç elimi yakacak seviyeye getirdiğimi hatırlamıyorum, genelde ılık oluyo benim kullanımıma göre. Fren performansı harika bu arada motorun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
Özellikle o lineer tork olayına bayıldım zaten torku etkilemiyosa geri taktırıcam hocam ilk fırsatta. Sesi kesilse yeterli benim için.
Sizin ikamet neresi hocam yakınsanız bir turlayalım.
impetum
19 Ağustos 2019, 20:14
Zaten frenler radyal bağlı ve brembo m4 ten araklanmış. Papatya disk e ihtiyaç filan yok. Ağzı olan konuşuyor :) Yüzer disk ile düz disk arasındaki farkı anlamamış adam :D Papatyayı Karanfili nimet sanıyor. Bilmiyor ki bu genelde maliyetten kaçılan orta sınıf motorlarda özellikle ön frende tek tarafta bir kaliper olursa çabuk soğuması için kullanılır. Yada arazi maksatlı motorlarda eksenel bağlı fren sistemlerinde tercih edilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------
Sizin ikamet neresi hocam yakınsanız bir turlayalım.
Keçiörendeyim hocam valla güzel olur ama akşam saatlerinde anca. Çok yoğun çalışıyorum bu ara.
YasinC
19 Ağustos 2019, 20:21
Papatya denen tasarım soğumaya ve eğilmemesi için ekstra mukavemet sağlıyor. Ancak trk502 de frenler çoğu sınıfındaki abisini utandırır. Dediğiniz gibiyse tabiki ayıp ancak siteye girdiğimde papatya görünmüyor. İnternetteki fotoğraflara baktığımda da bir tek X modelinde görünüyor.
oialdemir
19 Ağustos 2019, 20:36
Keçiörendeyim hocam valla güzel olur ama akşam saatlerinde anca. Çok yoğun çalışıyorum bu ara.
Ben Istanbul dayım. Gelirseniz haber edin :)
impetum
19 Ağustos 2019, 21:26
Ben Istanbul dayım. Gelirseniz haber edin :)
Sizin videoları bayağı baz aldım hocam bunu almaya karar verirken. Biraz kullanayım ben de inceleme videosu çekmeyi düşünüyorum bakalım. İstanbula yolum düşerse mutlaka ulaşırım size.
F54
19 Ağustos 2019, 22:31
Papatya denen tasarım soğumaya ve eğilmemesi için ekstra mukavemet sağlıyor. Ancak trk502 de frenler çoğu sınıfındaki abisini utandırır. Dediğiniz gibiyse tabiki ayıp ancak siteye girdiğimde papatya görünmüyor. İnternetteki fotoğraflara baktığımda da bir tek X modelinde görünüyor.
EVET papatya disk ileri teknoloji fren performansı düze göre daha iyi geç ısınır kolay soğur yani KALİTE li
yani neden iyisi kalitelisi olsun diyoruz yok efendim böyle de iyiymiş
YasinC
19 Ağustos 2019, 23:15
Isınma süresinde fark olmaz. Daha kolay soğur sadece. Bunun gerekliliği nasıl hesaplanıyor tam bilmiyorum ancak disk çapı ve kalınlığı sanırım belirleyici oluyor.
Sanılanın aksine o kadar elzem olduğunu sanmıyorum. Bu konuda çalışma yapmış birine sormak lazım.
https://www.vividracing.com/images/bmw-s1000rr-199hp-bike.jpg https://stat.overdrive.in/wp-content/odgallery/2018/05/42109_Kawasaki-Ninja-H2R_009.jpg https://korlas.com.tr/wp-content/uploads/2018/02/Panigale-V4-MY18-Red-02-Slider-Gallery-1920x1080.jpg https://www.advpulse.com/wp-content/uploads/2015/12/suzuki-v-strom-650-xt-DL650XTA.jpg
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO