Orijinalini görmek için tıklayınız : Kullandığıma pişman ediyorlar ?
ranzi
02 Ağustos 2017, 17:36
Ailem bana her zaman destek oldu oğlum biz senin güvenli süreceğini , hız yapmadan gideceğini biliyoruz diye ekipmanlarımı aldım ama işler bundan sonra değişti komşular,akrabalar,önüne gelen herkes şu yorumlara başladı :
Sizin oğlanda motora başlamış iyi hadi bakalım ama çok tehlikeli motorcuların suçu olmasa bile gelip çarpıyorlar hep ölüyor bunlar...
Ailem'de acaba desteklemekle yanlış mı yapıyoruz acaba diye morali bozulmaya başladı , benim moralim bozulmaya başladı motordan keyif almıyorum siz bu tür cümlelere karşı ne yapıyorsunuz...
R3dBull
02 Ağustos 2017, 17:40
Herhalde 18 yaşından büyüksündur diye düşünüyorum hayat senin istediğin gibi yaşarsın birilerinin demesiyle hareket etmek zorunda değilsin
uzay gemisi
02 Ağustos 2017, 17:41
Annem babam yok sayılır diğer akrabalarımla da görüşmüyorum. Aile derdim yok ama sana önerim söylenen hiçbirşeyi umursamaman
Hayatı boyunca motosiklete tehlikesi yüzünden binmeye cesaret edemeyen insanların seni kıskanmasi kadar normal birşey yok şu Türkiye'de. boşver dalgana bak
ranzi
02 Ağustos 2017, 17:43
Herhalde 18 yaşından büyüksündur diye düşünüyorum hayat senin istediğin gibi yaşarsın birilerinin demesiyle hareket etmek zorunda değilsin
22 yaşındayım ama sivrisinek hesabı rahatsız ediyorlar hadi ben neyse de aileme niye böyle konuşuyorsunuz ! Bunlar bir de sonradan motosikleti kaza yaptıktan sonra bırakanlar...
gungenir
02 Ağustos 2017, 17:58
Hiç bir şey yapmıyoruz.
Birbirleriyle zoraki sohbet eden özellikle orta yaş üstü kimseler açılan konu hakkında kendi yarım birikimleriyle sohbete karşılık vermeye çalışırlar.
Oğlunuz Üniversiteyi mi kazandı? Çok olaylar oluyor bu ara.
Yeni araba mı aldınız? Bu model çok yakıyor diyorlar.
Nişanlandın mı? O kızın babası alkolikti.
Kafası çalışan adam el alemin lafıyla hareket etmez, hayallerinden yarım kalmaz. Ha etkileniyorlarsa ailenin bu konuda kendi çekinceleri vardır. En baştan içlerine sinmemiş, insanlar söyleyince gündeme geliyor demektir. Bu senin ailenle aranda çözmen gereken bir sorun.
killingroad
02 Ağustos 2017, 18:04
Bu kadar kolay keyfin kaçıyorsa kullanma. :)
MUSTAFA KIR
02 Ağustos 2017, 18:11
Asıl soru sen ne yapmak istiyorsun??
ranzi
02 Ağustos 2017, 18:14
Bu kadar kolay keyfin kaçıyorsa kullanma. :)
Onların dediğini yapmış olurum bak nasıl güzel korkuttuk derler .. Ayrıyeten etkileniyor olabilirim ne demek kullanma sen kullanma
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
Asıl soru sen ne yapmak istiyorsun??
ne yapmak istiyorsun derken hayellerimin peşinden gitmek istiyorum ama işte insan etkileniyor bazıları anlamıyor herhalde ne demek istediğimi
MUSTAFA KIR
02 Ağustos 2017, 20:24
Onların dediğini yapmış olurum bak nasıl güzel korkuttuk derler .. Ayrıyeten etkileniyor olabilirim ne demek kullanma sen kullanma
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
ne yapmak istiyorsun derken hayellerimin peşinden gitmek istiyorum ama işte insan etkileniyor bazıları anlamıyor herhalde ne demek istediğimi
Sen devam etmek istiyorsan sıkıntı yok. Moralini bozma. Unutma bu senin hayalin ve senin hayatın
Stock Sever
02 Ağustos 2017, 21:46
Bize her gelen aynı muhanneti yapıyor. Zaten annem babam da istemiyor. Ama kimin ne istediği değil benim ne istediğim önemli. Kısaca sallama.
yasoyaso
03 Ağustos 2017, 07:20
Ben bu tarz konuşan insanlara "arabaya binince emniyet kemerini takıyor musun?" Diye soruyorum. Çok güzel oluyor 😆
drtayfun
03 Ağustos 2017, 09:38
Annem 20 yıldır her gördüğünde söylenir, "çok tehlikeli, binme şuna"
kadango
03 Ağustos 2017, 10:23
Ailem dahil biri beni uyardiginda atin olumu arpadan olsun, su testisi su yolunda kirilir deyip geciyorum yıldılar artik... Ancak ve ancak cocugum olunca tarz degistirmeyi dusunurum, motosikleti birakacagimi sanmiyorum. Milletin lafiyla hareket edecek olsaydik bir adim oteye gidemezdik. Daha ufaksin yasin buyudukce insanlarin ne niyette olduklarini, ne kadar gerizekali olduklarini fark ediyorsun. Herkes kendinden mesul, sorumsuz davraniyor kullanmayi beceremiyorsan birakacaksin bunu da kendin tahlil edeceksin. Ben bazen bokunu cikartip algimi yitiriyorum, isareti geliyor ondan sonra kenara cekip bes dakika dusunuyor kullanisimi terbiye ediyorum. Sinirliyken, yorgunken, ekipmansiz kullanmiyorum falan filan anladin iste...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO