PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Scooter Önerisi

Buse1
30 Temmuz 2017, 17:31
Merhaba,
Abime hediye olarak motor almak istiyorum ama bu konuda çok bir bilgim olmadığı için bilinçsiz davranmak istemiyorum. Bana göre büyük bir meblağ olan parayı verip kötü bir şey alırsam çok üzüleceğim. Bütçem en fazla 4000-4500tl, ikinci el alacağım. Almadan önce ona da danışamıyorum çünkü biliyorum ki kabul etmeyecek ama istiyor ve ihtiyacı da var. Hem gerektiğinde sipariş götürebileceği (Her zaman gerekmiyor) hem de normalde de zevkle kullanabileceği modeller var mıdır? Honda fizy gibi direkt kurye motorlarını da inceledim ama görüntü olarak kaba geldi. Öncesinde Asya-Nostalji gibi modellere bakıp çok sevmiştik ama biraz araştırınca kullanışsız olduğunu öğrendik. 2-2.5 aylık bir süre içerisinde alacağım, ona nişan hediyem olacak. O zamana kadar öğrenip sağlıklı bir karara varabilirim diye umuyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

fenerbahceli
16 Ağustos 2017, 18:57
Neden kimse cevap yazmamış

ibo8316
16 Ağustos 2017, 19:23
Aynı soru daha önce Soruldu "abiye scooter almak" hatta bende cevap yazdım 4000-4500tl ye çok güzel Tvs ve Hero Scooter var Hintli bakın inceleyin diye yazmıştım

DKN
16 Ağustos 2017, 20:43
konuyu açıp gitmiş zaten

Buse1
31 Ağustos 2017, 10:48
Çok teşekkür ederim,hemen inceliyorum söylediğiniz modeli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------

konuyu açıp gitmiş zaten

Aslında uzun bir süre günde birkaç kere girip kontrol ettim ama 2 hafta falan hiç cevap gelmeyince umudu kesmiştim...

plectrum
31 Ağustos 2017, 17:27
scooter almayın cub yada 5 vitesli debrıyajlı motor alın derim. Bir de abinize parayı vermenız daha ıyı olur cunku zevkıne göre bir motor tercih etmesi daha mantıklı gelıyor

ibo8316
31 Ağustos 2017, 17:30
Sonuç?
Hintlilerde bakabildiniz mi?
Tvs Jupiter-Tvs Wego
Hero Dash-Hero duet..

fenerbahceli
31 Ağustos 2017, 17:32
scooter almayın cub yada 5 vitesli debrıyajlı motor alın derim. Bir de abinize parayı vermenız daha ıyı olur cunku zevkıne göre bir motor tercih etmesi daha mantıklı gelıyor

Neden scooter değil dostum?

Buse1
03 Eylül 2017, 19:04

Ben de öyle düşündüm ama o konuyu anlayınca kesinlikle kabul etmeyeceğini söyledi, onun için seveceği retro modellerden birine bakayım dedim... Scooter olması yük açısından daha kolay ve kullanışlı diye biliyorum bir de...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Bütçeyi 5500e kadar kasmayı düşünüyorum, Yamaha Delight ve Sym fiddle 3 arasında gidip geliyorum. Var mıdır kaliteli retro modeller o civarda?

serif abi
03 Eylül 2017, 19:07
Ben de öyle düşündüm ama o konuyu anlayınca kesinlikle kabul etmeyeceğini söyledi, onun için seveceği retro modellerden birine bakayım dedim... Scooter olması yük açısından daha kolay ve kullanışlı diye biliyorum bir de...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Bütçeyi 5500e kadar kasmayı düşünüyorum, Yamaha Delight ve Sym fiddle 3 arasında gidip geliyorum. Var mıdır kaliteli retro modeller o civarda?
Allah herkese senin gibi kardeş versin :)

Buse1
13 Eylül 2017, 12:02
Allah herkese senin gibi kardeş versin :)

Haha, herkese de onun gibi bir abi versin, beni yetiştirip bugüne getirmesinin ardından çabalarım az bile :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------

Sonuç?
Hintlilerde bakabildiniz mi?
Tvs Jupiter-Tvs Wego
Hero Dash-Hero duet..

Kusura bakmayın mesajınız gözümden kaçmış, söylediğiniz modelleri inceledim, TVS Jupiter dediğiniz hoşuma gitti aslında ama sym fiddle modellerini gördükten sonra kalbim onlara kaydı, sanırım biraz yakıyormuş pek kötü yorumlara rastlamadım onlar hakkında...

Albion
13 Eylül 2017, 12:27
Yamaha Delight öncelikli önerim. Şu an ilanlarda 3500 - 5500 aralığında çok var. Alternatif seçenek olarak da Sym Fiddle II .. Bir de alırken yanınızda biraz bilen birisiyle bakmanızı tavsiye ederim.