PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Barkın Bayoğlu'nun hayatını kaybettiği kazanın ayrıntıları ortaya çıktı

Sayfa : 1 [2]

Alonedark93
28 Temmuz 2017, 00:40
Aaa. Pistonlar gelmiş, hoş gelmiş..

tokhanoğlu
05 Ocak 2018, 19:59
Bir motosiklet Instagram sayfasının paylaşımı denk geldi keşfet kısmında sabah. Sonradan bulamadım. Orada Barkın abinin şok sonrası epilepsi krizinden öldüğü ve ölümcül yaralanması olmadığı yazılmıştı. Herhangi bir kaynak veya bilgi yoktu. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı ?

Bu konu doğru mu acaba?

mfBulut
05 Ocak 2018, 20:04
Bu konu doğru mu acaba?

Dediğim gibi tekrar bulup devamını öğrenmeye çalıştım fakat gönderi silinmişti. Okuduğum ve mantıklı gelen bir iddiadan öteye gitmedi. İlk günlerde kazanın üstüne gelen ve Barkın abinin ambulansa alınırken ağır yarası olmadığını söyleyen biri vardı. Sonra onu da bulamadım. Galiba yakın çevresi hariç olayı öğrenemedi kimse.

mrt20
06 Ocak 2018, 09:00
Nedense üstü hızlıca kapatılan bi olay oldu bu.
Birilerinin eli bayağı uzun.

tokhanoğlu
06 Ocak 2018, 09:28
Dediğim gibi tekrar bulup devamını öğrenmeye çalıştım fakat gönderi silinmişti. Okuduğum ve mantıklı gelen bir iddiadan öteye gitmedi. İlk günlerde kazanın üstüne gelen ve Barkın abinin ambulansa alınırken ağır yarası olmadığını söyleyen biri vardı. Sonra onu da bulamadım. Galiba yakın çevresi hariç olayı öğrenemedi kimse.

Sağolun hocam.

istanbu_gezg
06 Ocak 2018, 10:23
Ben en yakınlarından duyduğum kadarı ile kazada boynu kırılmış vefat sebebi bu , kimisi epilepsi nöbeti geçirmiş vs diye yazdı ama barkın abinin bilindik bir rahatsızlığı yokmuş