Orijinalini görmek için tıklayınız : Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
aliberkoc
25 Temmuz 2017, 15:50
Bu görüntünün kaza anınına ait olduğu söylenmiş. Maalesef yine kapı, yine bilinçsiz sürücü. Bir anlık sinirle durmuş, kapıyı açmış ve sonrası yitip giden 2 can:salut:
https://www.youtube.com/watch?v=zVWBDG81IfA
aslanmelih
25 Temmuz 2017, 15:51
Allah gani gani rahmet eylesin. Ben dahil bir çok insan motosikleti sevdirdi, yaşanmasını öğretti. Kask bilmeyen insanlara ekipman giydirdi. Kendi söylediği gibi severek yaptığı işin başında ama çok erken zamanda yanımızdan ayrıldı, takdiri ilahi. Dostlarımdan arkadaşlarimdan biri vefat etmiş gibi üzgünüm. Her fuarda tanıtımda youtubeda orda burda gözler onu arayacak. Efsane olarak kalıcak.
ayzek
25 Temmuz 2017, 15:51
Allah rahmet eylesin bende sabah uyanınca gördüm tadım tuzum kalmadı motora isteksiz biniyorum artık bezdim kaza ölüm haberlerinden saçma sapan şeyler yüzünden yitip giden canlardan başımız sağolsun..
Gassal
25 Temmuz 2017, 15:54
Kapıyla alakali olmadığı söylendi vefat haberiyle alakali video başka bir kazayla alakali sanırım. Artı o anda 3 kaza birden olmuş onlardan biri olabilir
diablof
25 Temmuz 2017, 16:02
:( murat kazanasmaz kazadan önce anadolu avrupa çıkışlarını vermiş.
https://twitter.com/MuratKazanasmaz/status/889826250625363968
serhat207
25 Temmuz 2017, 16:02
İstediği şekilde öldüğüne eminim, Allah Rahmet eylesin. Böylesine samimi ve düzgün adamlar zor gelir bir daha.
sinka251
25 Temmuz 2017, 16:05
Bagzi sorumsuzlarin yuzunden boyle guzel canlarin gitmesine cok uzuluyorum.Diyecek birsey yok allah rehmet eylesin.
Ekarademir
25 Temmuz 2017, 16:08
Allah rahmet eylesin.
oggomoggo
25 Temmuz 2017, 16:09
Çok Üzgünüm.
astrofizik
25 Temmuz 2017, 16:17
İlk sayfaya yarın ki cenazenin adresini sabitleyebilirmisiniz.
Hatta konum daha uygun olur.
Müsait olanlar lütfen gitmeye çalışsın.
hoxy
25 Temmuz 2017, 16:18
Uzun zamandır forumda online değildim. Bu sabah aldığım haber beni ziyadesiyle üzdü ve yazma gereği duydum.
Her ne kadar Hiç tanımasam da Altın Elbiseli Adam sevgili Barkın kardeşimize Allah'tan rahmet dilerim. Tüm camianın başı sağoğlsun. Allah mekanını cennet etsin.
.::YaRGıÇ::.
25 Temmuz 2017, 16:19
bu gün internette tesadüfen gördüm haberi.inanasım gelmedi bi daha bi daha okudum.kendisini bu güne kadar hiç görmemiştim ama onun videolarını izleye izleye motor tamir bakım gibi tamirat işlerini öğrendim.kendisi bilmeyebilir ama bende olduğu gibi çoğu kişide emeği büyüktür.motorsikleti herkese sevdiren bir insandı.söylenecek çok söz var aslında ama sayfalar yetmez.allah rahmet eylesin.Ailesine ve geride kalanlara sabırlar diliyorum.
mece14
25 Temmuz 2017, 16:21
Benim tanışmışlığım olmadığı halde sanki bir akrabam gibi hissediyordum onu. Motorla ilgili ilk bilgilerimi onun videolarından almıştım. Çok kötü hissediyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
motörcü
25 Temmuz 2017, 16:23
Allah rahmet eylesin. Çok üzüldük. İnanmak istemiyor insan. Skytürkte berrak turşu sponsorluğundaki programlarından bu yana tanıyor seviyordum. " Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz " hadisi şerifi tecelli etti. Motorla yaşayıp motorla öldü. Ölüm kaçınılmaz. Ama çok erkendi.Ecel nerde ne zaman bizi yakalayacak belli değil. Allah hepimize hayırlı ölümler versin. Mekanı cennet olsun
Memory42
25 Temmuz 2017, 16:26
Diyecek hiç bir şey yok, yitip gidenin ardından :( Allah rahmet eylesin...Büyük çoğunluğun sevgisini kazanmış biriydi, şüphesiz bir çoğumuza öncü oldu ve bilinçlendirdi. Allah razı olsun ondan...
MrMud
25 Temmuz 2017, 16:29
Veda konuşması gibi, "Babuşlar ben gidiyorum, dikkatli sürün" diyor resmen.
https://www.youtube.com/watch?v=3tYNSrnUN7U
OnurTr
25 Temmuz 2017, 16:29
Yıllar evvel fuarda tanışmış sohbet etmiştik..Ruhun şad mekanın cennet olsun. Birer Fatiha'yı esirgemeyelim kıymetli dostlarım.
mturker
25 Temmuz 2017, 16:36
haberi duyduğumdan beri bir akrabayı-dostu kaybetmiş gibi sıkıntı var üstümde. her ne kadar fanatiği olmasamda, tanışmamış olsakta motosiklet camiası için şüphesiz çok önemli (kendi kulvarında belkide en önemli) kişiydi. rabbim günahlarını affetsin, mekanını cennet etsin. ailesine ve dostlarına sabır versin.
ayrıca bu denli tecrübeli ve usta bir motosiklet sürücüsünün "rahat" diye tahmin ettiğimiz yol şartlarındaki kazası da hepimize ibret olsun. inşallah bir daha böyle acılar yaşamayız.
kartal032
25 Temmuz 2017, 16:54
Başımız sağolsun.... Mekanı cennet olsun. Çok üzgünüm çok
civanlideli
25 Temmuz 2017, 17:10
Allah mekanını cennet etsin güzel adam. 3 senedir izlerim kendisini her motoru sürmüş kadar zevk verirdi. Ciğerimiz yandı vay!
İbrahimfaruk
25 Temmuz 2017, 17:15
Hiç bi tanışıkligim olmamasına rağmen ilk duyduğumdan beri sanki kanımdan birymis gibi üzgünüm mekanı cennet olsun. Bakı kalan bu kubbede hoş bi sada barkın abide bizde hoş bi sada bıraktı ne mutlu ona.
Gassal
25 Temmuz 2017, 17:23
Vefatı ile alakali sağlam bilgi sahibi lan varmı ? Kazayla alakali değil kaza sonrası girdiği şok sebebiyle oluşan epilepsi ve kalp krizi sebebiyle vefat ettiğini okudum ekşi de.Hatta vücudunda herhangi bir kırık çıkık kanama vs bile olmadığı söyleniyor
rXLover
25 Temmuz 2017, 17:30
Ne hüzün, ne acı..
Allah kalanlara sabır versin, mekanı cennet olsun..
pokeharun
25 Temmuz 2017, 17:30
bir süredir siteye pek giremiyordum girsem de çok yorum yazmam bu sabah uyandım erkenden telefonuma güncel haber başlıkları geliyor ve barkın bayoğlu hayatını kaybetti yazısını gördüm başımdan kaynar sular akmış gibi oldu resmen şok geçirdim anneme eşime söyledim onlar da üzüldü kendisini severdim takip ederdim bir tarzı vardı motorcuları düşünürdü bizlere çok şey kazandırdı birçok genç kardeşimizin doğru bilgiler öğrenmesine vesile oldu. çok yakın birini kaybetmiş gibiyim çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin şimdi ona dua edip oturdum buraya yorum yazıyorum. İnsan hayatı bu kadar değersiz olmamalı kendi ailevi bir sorunumuz olsa bile toplumsal kuralları çiğnememeliyiz bir anlık kızgınlık yapılan hata hem kendimize hem başkasının hayatına mal oluyor.Kendin yaptığının cezasını bir şekilde çekiyorsun ancak seninle bağlantılı olmayan birinin ne günahı var da senin hatanı çekmek zorunda kalıyor..
Bay Balta
25 Temmuz 2017, 17:36
Bizlere motosikleti sevdiren, Adam gibi Adam...
Şimdiki ve sonraki motorlarımda "AeA" logosu yer alacak..
Huzur içinde uyu güzel insan..
Unutulmayacaksın..
4Vaqrant
25 Temmuz 2017, 17:39
Mal gibi oraya buraya bakıp duruyorum,bana sana ona yi geçtim tartışmasız Türkiye'ye motosikleti sevdiren adam, bir konuşmasında çok iyi hatırlıyorum hatta bulabilirsem editlerim "birden yola çıkan tedbirsiz yayalar yüzünden onlara çarpmamak için direksiyon kırıp ölen bir sürü insan var" demişti bu sözünü hiç unutmadım şu gün ise olanlara bakın.
Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun
fenerbahceli
25 Temmuz 2017, 17:50
Ben de hiç kırığı kanaması olmadığı halde vefat ettiğini duydum. Bu konuda tam doğru bilgisi olan var mı
seza35
25 Temmuz 2017, 18:04
Sıkıldıkça Youtube'dan videolarını eğlence niyetine izlerdim. Hepimiz bir gün öleceğiz ama bu çok ani ve erken oldu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
serhat207
25 Temmuz 2017, 18:06
Cenaze ne zaman nerede olacak bilen var mı ?
a.payza
25 Temmuz 2017, 18:11
Allah rahmet etsin amelince.
Kendisi motosiklet sevmeyenlere bile motosikleti sevdiren
Motosiklet severlerin sempati duyduğu
Espirili anlatımları ve inceleme videolarının yanı sıra eğitici videolarla bizlerin gönlünde yer eden güzel insan...
İlk motosikletimi almadan evvel onun videosunu izledikten sonra almaya ikna olmuştum vay be.. hey gidi günler
Başımız sağolsun
Ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum
tamerozkul
25 Temmuz 2017, 18:18
sanki içimden bir parça koptu , babuş seni çok seviyordum be hakkını helal et bize.
wing41
25 Temmuz 2017, 18:21
Bir çoğumuza motosikleti sevdiren, başlatan, kültürünü aşılayan güzel yürekli adam, mekanın cennet olsun. Allah kalanlara sabır versin. Amin.
Erky Perky
25 Temmuz 2017, 18:26
Apaçi kabilemizin reisiydi.. Allah rahmet eylesin..
ersinisdj
25 Temmuz 2017, 18:29
Allah rahmet eylesin. Şok oldum.. Çok severek takip ediyordum. Mekanı cennet olsun. Halen inanasım gelmiyor..
fatih.met
25 Temmuz 2017, 18:34
daha dün saat 19:55 de hayabusa tanıtımını (https://www.youtube.com/watch?v=2F-gdoci1kc) izlemiştim şimdi ise ölüm haberini okuyorum, artık onun için yapabileceğimiz tek şey dua etmek.
artemis99
25 Temmuz 2017, 18:36
Başımız sağolsun. Tanışmadan sevdiğim nadir insanlardan biriydi. Videolarını tekrar tekrar izlerdim.
Bir süre motosiklet kullanmayı bırakma kararı aldım. Ne kadar Allah'a emanet gittiğimizin farkında olmamız lazım.
kalidor
25 Temmuz 2017, 18:39
Barkın'ı 1996 senesinden beri bizzat tanırım. Ne yazayım buraya...bu sabah öğrendim iş yerinde.:pale:benim gibi o da 1975 doğumluydu. Öncü bir insanı ve akabinde bir arkadaşımı kaybettim. Çok üzgünüm. Başta ailesine ve tüm motosiklet camiasına taziyelerimi sunarım. Özleyeceğiz.
Lucas
25 Temmuz 2017, 18:41
Allah rahmet eylesin.
Bizler hep erken göçüyoruz bu hayattan.
Uğurlar ola AEA.
astrofizik
25 Temmuz 2017, 18:46
15 Temmuz köprüsünde çalışma var , yolun çıkış tarafı tek şeride düşüyor,
Kazada orda olmuş sanırım,
AEA haftalardır yurtdışında,büyük ihtimal köprünün durumundan haberi yoktu.
Bu çalışma olmasa, kaza %90 olmazdı,normalde 3 şeritli koca yol.
Köprü onarımı Altın Elbiseli Adama mal oldu,çok ağır bedel ,
Köprüde asvalt kötü olsaydı da bu kaza olmasaydı.
Sabahtan beri moralim sıfır :(
watercolours
25 Temmuz 2017, 19:05
Allah rahmet eylesin. Ölümüne sözde değil, özde üzüldüğüm kişilerden oldu AEA. Kalbimde hep altın elbisesiyle yeri olacak.
GB79
25 Temmuz 2017, 19:06
2014 yazıydı, işyerindeki arkadaşlar bir anda motosiklet almaya karar verdiler, 35 yaşına kadar korkarak uzak duran ben, konuşmalarla cesaret almış ve gaza gelmiştim, evet ben de motosiklet ehliyeti alacaktım.
Ancak 35 senelik hayatımda bir kere bile bırakın motosiklet kullanmayı, üstüne bile binmemiştim. Vites, debriyaj, fren, gaz nasıl çalışır bilmiyordum. Akşam Google'da "motorsiklet" diye arattım ki o zamanlar motosikletin yazılışını bile bilmiyordum.
Ve karşıma bu forum çıktı, hemen üye oldum, ardından birkaç gün sonra da evime en yakın sürücü kursuna kayıt oldum ailemden gizlice. Bir süre sonra işyerindeki arkadaşlar arasında duydum bu "Altın Elbiseli Adam"ı. Akşam eve gidince yine Google'da arattım.
O andan sonra beni bir anda hipnotize etti, her gün eve gelince AEA videoları izliyor ve bu foruma bakıyordum. Eğitim konusunu ilk ondan öğrendim, daha önce tanımış olsaydım kesinlikle iyi bir eğitim alarak motosiklete başlardım. 3 yıldır çoğu canlı yayınını canlı izledim, kaçırdıklarımın da tekrarını mutlaka izledim. YouTube'da ve sitesinde izlemediğim videosu yok gibidir. Bir dönem sabahım akşamım, her boş anım Barkın'dı.
Motosikletle ilgili birçok şeyi, özellikle ilk yıl, AEA'dan ve bu forumdan öğrendim. Yerinin dolmayacak olması çok kötü, Türkiye motosiklet kullanıcıları olarak öksüz kaldık, kendimi daha bir savunmasız hissediyorum şimdi dışarıdaki ormanda.
kareem1987
25 Temmuz 2017, 19:11
1-2 senedir gördüğümden beri işe gidiyorum ,eve gelince saatlerce videolarını izliyordum. En son bisikletten indirip motosiklete binmeme vesile olan adam şimdi de motosikleti bıraktırdı. Çok eğlendirdi, çok öğretti sağolsun. Tanışamadık ama mekanı cennet olsun.
Dark-ghost
25 Temmuz 2017, 19:19
Abi motosiklet başındayım.İşe gitmem gerekiyor ama binemiyorum.Sen ne yaptın bize böyle babuş...
-ZERO-
25 Temmuz 2017, 19:21
Haberi bu sabah uyandığımda aldım. Hala inanamıyorum. Sanki abim ölmüş gibi. Ondan öğrendiklerim sayesinde çok defa hayatım kurtulmuştu motosiklet sürerken.
Stock Sever
25 Temmuz 2017, 19:23
Sabah 4.45'te işe gitmek için uyandım. İki tekerin instagram paylaşımını gördüm. İnanmadım. Yalan haber falan derken çıktık evden metrobüse binip yola düştük. Haberi okurken köprüye geldim. O zamandan beri hiç tanımadığım, videolarıyla kendimi rahatlattığım insan ölmüştü. Çok koydu. O saatten beri içim kan ağlıyor. Kelimeler yetersiz abi. Nur içinde yat. Mekanın cennet olsun.
Sabırsız
25 Temmuz 2017, 19:26
İnanamadım inanmıyorum. İlk okuduğumda inanmadım tüylerim diken diken oldu böyle biri barkın abimiz ölemez dedim.Kendisi hala aklımdan çıkmıyor. Başımız sağolsun Seni yaşadığım süre zarfında hiç unutmucam ilerdeki nesilede hatırlatıcam Şefimiz canımız barkın abimiz.
Eski_kasa
25 Temmuz 2017, 19:27
inanmakta zor kabul etmekte gözler nemli yazıcak bişi yok. Allah rahmet eylesin çok şey öğrendik ondan.
courser
25 Temmuz 2017, 19:29
Allah rahmet eylesin.
BİROL 78
25 Temmuz 2017, 19:30
Allah rahmet eylesin.
Motosiklet camiası için büyük bir kayıp..
wolrath
25 Temmuz 2017, 19:30
hayatimizda ne cok yeri varmis, gecmisimize bakinca anlasiliyot degil mi?
ozellikle 1000rr ask videosu
yahu o duygularini anlatirken gozleri parlamasi felan
izleyip izleyip agliyorum gercekten.
cok degerli bir insandi.
yarin son gorevimi de icra edecegim
herkesten ricam cenazeye yakisir sekilde gelin, insanlardan tepki toplayacak davranislarda bulunmayin.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO