Orijinalini görmek için tıklayınız : Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
Monty
25 Temmuz 2017, 12:18
Büyük trajediler yalnızca insanların karakterini değiştirebilirmiş. Barkın abinin ölümünün bende bu kadar etki edeceğini hiç düşünmezdim, belkide öleceğini hiç düşünmediğim için... Çok ama çok fazla şey öğrendim motorla ilgili ondan. Allah rahmet eylesin. Bu hadiseden sonra motorumu satışa koydum, belki doğru bir şey yapıyorum belki yanlış, açıkçası çok da umurumda değil. İmkansız motor sürmeyi bırakmam diyen karakterim demek ki bu trajedi ile değişti. İşe motorla gelmiştim, şu an bırakıp servis ile mi dönsem diye düşünüyorum, o kadar yani sıkıntım... Benden bu kadar, buraya kadar, sağlıcakla kalın...
Erhan Erdil
25 Temmuz 2017, 12:18
Gençlere daha öğreteceğin çok şey vardı be Barkın (http://www.motosiklet.net/forum/members/carl-gustav-50697.html). Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun.
Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'nun cenazesi yarın kalkacak.
eBRiHanceR
25 Temmuz 2017, 12:19
Allah rahmet eylesin abi. Mekanın cennet olsun. Bize motoru sevdirdin ve bilgilerinle bizleri bilgilendirdin.
goreny
25 Temmuz 2017, 12:22
maddi ve manevi görüşleri birebir bana uymasada motosikleti sayesinde aldığım bir insandı.sağlık sorunum yüzünden motosikleti satsam mi?derken bu haber baya moral bozucu oldu.ama motosiklete devam edecek olan kimse moralini bozsun istemem.
bir gun ulkede motosiklet surmek güvenli hale gelmeye basladigi zaman aea, herseye ragmen motosiklet kullanmaya devam edenler ve ben ne buyuk is yapmisiz diye dusunecegim.
ölümü bana zamaninda timsah avcısı olarak bilinen belgeselci steve irving i hatirlatti o da sevdigi isi yaparken oldu barkin da..
Allah taksiratini affetsin..
killingroad
25 Temmuz 2017, 12:23
Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu'nun cenazesi yarın kalkacak.
Yer belli mi?
Bir de böyle kalabalık motorcu güruhu gitmeye niyetleneceğiz ama, ailesinin durumu nasıl? İnsanları daha da rahatsız mı ederiz?
fenerbahceli
25 Temmuz 2017, 12:26
Çok çok üzüldüm
Keşke elimizde olsaydı da ömrümüzden ömür verebilseydik
spil
Allah rahmet etsin yakınlarına sabır versin,sabah haberleri açınca görünce bir garip oldum,Allah merhametiyle muhakeme eylesin inşallah şehit tir
Pekbipicadam
Şahsen tanımadığım halde bu kadar üzüldüğüm tek insan, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
uzay gemisi
25 Temmuz 2017, 12:29
Bu gerçek olamaz
mavellen
25 Temmuz 2017, 12:31
Banada eşim haber verdi sabah ,ALLAH var inanmak istemedim.Haberleri karıştırdım bulamadım.Şaka gibiydi zaten sonra forma girmeye çalıştım 3 saat foruma erişemedim,site bir türlü açılmadı.
Bütün incelemelerini,sohbetlerini izlerdim.Bu vesile ile evdekilerde tanıdı.Ben çok üzüldüm.Hani kendi hatası ile kaza yapsa anlar insan,nerden bilebilirsinizki karanlıkda helede köprüde birinin karşınıza çıkabileceğini.Orda tartışma yapan çifte oksijen düşmanı tabiri bence yerinde olmuş.
Üzgünüz sözün bittiği yer.
erenedip
gereksi, hiçbir faydası olmayan insanların binlerce yıl yaşadığı; ancak bu gibi insanlığa fayda sağlayanların erken göçüp gittiği bir ülke! Ne kadar iyiysen o kadar az yaşıyorsun. Çarptığı kişi de ölmüş. Bişey derdim de ölünün arkasından konuşulmazmış! Bu gün motor kullanıyorsam senin sayende Barkın Reis! Motora başladığımda, ilk günler hayatta kaldıysam senin sayende. Nice bilgiler, faydalar... Say say bitmez. Göbekli, kel hocalardan sevinenler olmuştur. Ya da ne idiü belirsiz bir federasyonun çapulcuları da sevinmiştir. ama onlar öldüğünde bu kadar üzülecek insan olmayacaktır. Neyse... Nur içinde değil, umarım altın elbisenle gökyüzünü arşınlarsın. Altın yürekli adam...
adilcanozk
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
Salurbey
Çok üzüldüm... Mekanın cennet olsun KAPTAN...
EUmoto
25 Temmuz 2017, 12:33
Benim ve benim gibi gençlere motoru sevdiren, motor kültürünü bize aşılayan adam (Kabile Reisimiz). Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,bu kazadan sonra bu camia büyük yaralar alıcak gibi, abilerim ablalarım kardeşlerim nırakın istiyosanız bir hafta motora ara verin ama bence kesinlikle motoru bırakmayın Barkın abi hep bu motor kültürünü yaşatmak için çalışırdı, motoru bu yüzden bırakmamak lazım gidip adama akıllılastiklerinizi alın ekipmanlarınızı tamamlayın barkın abinin emeklerine yazık etmwyin bu kültğrü yaşatmak artık bizlere yıkıldı. Herkese iyi günler dilerim tabi ne kadar iyi olabilir bilemem.
KumanBayram
25 Temmuz 2017, 12:34
Geçen fuarda tanışıp fotoğraf çekilmiştim
Haberi alınca cok üzüldüm bana motosikleti sevdiren adam gibi adam mekanın cennet olsun
Bay Balta
25 Temmuz 2017, 12:34
Üzdün bizleri Babuş. Aileden biri olmuştun. Yerin doldurulmaz. Mekanın cennet olsun.
Brock07
25 Temmuz 2017, 12:35
Barkın Abiden çok şey öğrendim,hala ondan öğrendiklerimi uyguluyorumda, sabah işyerine geldiğimde öğrendim onu kaybettiğimizi ve şu an gerçekten çok kötü durumdayım keşke bunlar hep şaka olsa, ruhun şad olsun insanlara motor kültürünü aşılayan büyük apaçi :(
Olayın üstünden vakit geçtikçe olay şekilleniyor ;
http://www.hurriyet.com.tr/altin-elbiseli-adam-barkin-bayoglu-hayatini-kaybetti-40530047
Source53
25 Temmuz 2017, 12:36
Haberi alınca moralin çok bozuldu :(( Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
sdirer
25 Temmuz 2017, 12:37
Hayatımda birisinin çıkıp biz size şaka yaptık demesini hiç istememiştim...
Hayatın tadı kaçtı...
58daging
25 Temmuz 2017, 12:37
Motosiklet kullanan insanları bilinçlendiren abimiz mekanın cennet olsun.Ailesine,akrabalarına ve yakınlarına allah sabır versin.
Gouranga
25 Temmuz 2017, 12:39
Işıklar içinde uyu babuş
gibigibi1985
25 Temmuz 2017, 12:40
Uzun yıllar görmediğim halamı kaybettim , damla yaş gelmedi gözümden . Bu adamı canlı bir kez bile görmedim ama otobanda park alanına girip oturup ağladım be. O denli bizden biriymiş ... Nur içinde yatsın
Ben izliyorum diye yanımda oturup, videolarını beraber izlediğim eşim bile çok üzüldüm dedi. Bu saçma ülkede motosikleti sevdiren adamdı,yazık oldu..
Mekanı cennet olsun..
Çoğumuzun eşi annesi...ayni duygular içinde hocam.Aileden biriydi.
spil
25 Temmuz 2017, 12:40
arkadaşlar ecel tektir erken gelmez geç te gelmez tam zamanında gelir motoru bıraksakta aynı zamanda başka bir bir şey sebeb olur yine ölürüz,onun için motoru bırakmayı düşünmüyorum,ama büyük motorda kullanmayı düşünmüyorum,elimin altında hız sınırlı olmalı,barkın adam gibi adamdı mekanı cennet olur inşallah onun kaderi bu şekilde tecelli etti,yolculuğuna devam ediyor,öbür tarafta inşallah yine beraberiz...
OguzhanMert
25 Temmuz 2017, 12:41
Bence Barkın abi bizi üzülürken ağlarken görseydi bize çok kızardı. Çünkü kendisinin de dediği gibi işini yaparken, mutluyken vefat etti. Bize düşen de onun adını yaşatmak, ondan öğrendiklerimizi yeni jenerasyonlara aktarmak. Huzur içinde yat kabile şefimiz...
sailor33
25 Temmuz 2017, 12:42
Çok üzücü. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin
yusufkalaz
25 Temmuz 2017, 12:42
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Motorcuların hakkını savunan tek insandı.
Üzdün be Babuş.
manners
25 Temmuz 2017, 12:44
keşke çarptığı P*Ç gebermeseydi sürünseydi. Allahım çıldırıcam.
İhsan34
25 Temmuz 2017, 12:45
Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm.
Brock07
25 Temmuz 2017, 12:45
arkadaşlar kazaya sebebiyet veren kişi;
https://www.facebook.com/bugra.erdem.7505/photos?lst=542537252%3A100008369804966%3A150097538 6&source_ref=pb_friends_tl
tokhanoğlu
25 Temmuz 2017, 12:46
Allah senden razı olsun Barkın abi bana ve bir çoğumuza motoru sevdirdin Allah mekanını cennet eylesin.
cezerye
25 Temmuz 2017, 12:47
Diyecek bir şey bulamıyorum.. Bazı insanlarla her ne kadar yüz yüze gelmemiş olsak da, var olduğu için seviniriz ya.. O da öyle biriydi benim için. Acınızı paylaşıyorum:( Başımız sağ olsun. Tüm yakınlarına sabır diliyorum.
Kendisi belki, "Ama iyi yaşadım!" deyip gülümserdi. Bir de belki mesajını eklerdi: "Öfkelenince hep iki kere düşünün!"
Ben çok özleyeceğim:( Dönüp dönüp videolarını izleyeceğim..
Herkese sevgiler..
MrMud
25 Temmuz 2017, 12:47
Arkadaşlar ne olursa olsun diğer vefat eden kişide bir insan.
Onunda bir ailesi sevenleri var.
Anlıyorum hepimiz abimizi kaybettik üzgünüz kızgınız ama, düşünceli yorum yapmaya özen gösterin.
Kişiye değil yakınlarına saygı gösterin.
sefir67
25 Temmuz 2017, 12:49
Allah rahmet eylesin Barkın abi. Ailene ve biz sevenlerine de sabırlarlar versin. Ben dahil bircok insana tatlı dili ve güler yüzüyle motosikleti sevdiren insan olmuştur, yeri zor dolar. Herşey için teşekkür ederiz Barkın abi huzurla uyu...
pnongrata
25 Temmuz 2017, 12:52
Bazen kızdım, bazen şaşırdım, bazen şok oldum, bazen eğlendim, bazen çok beğendim videolarını izlerken. Ama şu bir gerçek ki çok hakkı var bende ve benim gibi motor severlerde.
Hiç olmadı bu be abi..
Nur içinde yat hocam.
chopperrider
25 Temmuz 2017, 12:54
Allah rahmet eylesin...
Kader motor hacmine, gücüne, profesyonelliğe bakmıyor maalesef...
Panigale ile litrelik ss lerle binlerce km yol yap, ülkeler arası dolaş, piste çık ama gel şehir içinde 200cc motosiklet ile kaza yapıp vefat et.
Diyecek hiçbirşey yok maalesef, Allah taksiratını affetsin.
Allah rahmet eylesin. Sürekli girip bakardım yeni video yayınlamış mı diye. Bu kadar çok insana motosiklet sevdası aşılamış ikinci bir insan yoktur heralde. Boşluğu dolmayacak ender insanlardan.
Cenazesinin ne zaman ve nereden kalkacağı belli olunca buradan bilgilendirin lütfen.
korkmazunal
25 Temmuz 2017, 12:55
Motora başlama sebebimdi bu adam. Herkes karşı çıktı videolarını izledim dinledim okudum. Herşey yalan mı oldu şimdi. Bitti mi yani Altın Elbiseli Adam projesi. Öksüz mü kaldı Wundervafe scrambler manitou 07. Hemde bi öküz yüzünden.
manners
25 Temmuz 2017, 12:55
Arkadaşlar ne olursa olsun diğer vefat eden kişide bir insan.
Onunda bir ailesi sevenleri var.
Anlıyorum hepimiz abimizi kaybettik üzgünüz kızgınız ama, düşünceli yorum yapmaya özen gösterin.
Kişiye değil yakınlarına saygı gösterin.
Barkın Abi'nin başına gelen bir kaza değil. sorumsuz y**şağın teki yüzünden hayatından olmasıdır. bunu ben metanetle karşılayamıyorum kusura bakmayın. Hırsımdan ne yapacağım şaşırmış durumdayım.
hn33
25 Temmuz 2017, 12:56
Allah rahmet eylesin Allah günahlarını bağışlasın
emc2
Sabahtan beri gelen bölük pörçük bilgilerden sonra, artık her şey netleşmişken, hala orada burada bir mutlu haber arıyorsam. Zamanında seyrettiğim tüm kaza videolarının ardından sana rastladığımda, "ya sende çekip gidersen" diye aklıma düştüysen eğer. kimi görüntüne, kimi tavrına, kimi stiline, kimi yaptıklarına takılırken, evet ama bu çivisi çıkmış memleketin bu çivisi çıkmış camiasında yinede bir şeyler yapmaya çalıştığını bana gösterebildi isen eğer. Çok üzgünüm çok. ölen diğer kardeşimizle birlikte, Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun. Ardında bıraktıklarına sabırlar versin.
Güvenli sürüş adına verdiğin mesajların sonuncusu da bunlar oldu sanırım.
Gece sürüşünden kaçının.
Gökyüzünden taş düşmez demeyin.
Köprüden adam geçmez demeyin.
Uykulu yola çıkmayın.
scirocco
Çok bilgiliydi, çok şey öğrendim. Allah rahmet etsin.
MrMud
25 Temmuz 2017, 12:57
Barkın Abimiz yarın Çengelköy mezarlığı içinde bulunan Kerem aydınlar Camiinde, ikindi namazına müteakiben toprağa verilecektir.
Tüm sevenlerine duyrulur...
mmysgr
25 Temmuz 2017, 12:58
Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu, yarın çengelköy mezarlığı içindeki Kerem aydınlar Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecektir.
osiosborn
25 Temmuz 2017, 12:59
Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabir versin.
Seveni çoktu. Birçok videosunu ben de izlemiştim.
Sabah uyandığımda gordum, zaten aptal gibiydim iyice kotu oldum.
plaka
25 Temmuz 2017, 13:00
Duyunca şok oldum.
Allah rahmet eylesin çok üzgünüm. :salut:
Sanırım bu adama çarpmış.
http://imageshack.com/a/img922/2831/0GzgVV.jpg
volkanix
25 Temmuz 2017, 13:01
Uzun zamandır foruma girmiyordum. Emin olmak için girdim.
Çok faydalı çok yardımcı iyi bir insan.
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır versin.
enxdesign
25 Temmuz 2017, 13:06
https://www.youtube.com/watch?v=k1kycXRLB0s 15. Dakıkada Ölmek için 127 düşük bi sürat derkenki tebessümünden sonra bu şekilde olması cidden üzdü..
Allah rahmet eylesin
ve malesef maksimum hızı 130km civarı olan bir 200 CC'lik bir motosiklet ile aramızdan ayrıldı...
plaka
25 Temmuz 2017, 13:08
Sözcü yer alan habere göre kaza 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında gece saatlerinde meydana geldi.
Köprü çıkışında araçlarını park edip aşağı indikten sonra tartışmaya başlayan çift, tartışarak yolda yürümeye başladı.
Barkın Bayoğlu yönetimindeki motosiklet, yolda tartışarak yürüyen iki kişiden Buğra Erdem isimli gence çarptı...
:pr::pr:
UCANLAZ
Rahmetler olsun inşaallah Allah sabır versin çoluğuna çocuğuna..Çok çok üzüldüm her kaybettiğim arkadaşımız gibi..
drej73
Uzun zamandır foruma girmiyordum emin olmak için girdim :((( güzel insan: barkın bayoğlu; altın elbiseli adam senden çok şey öğrendik!! Allah ailesine Sabır versin mekanı cennet olsun inşallah.:😢😢
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO