PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti

Sayfa : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

Kış Güneşi
25 Temmuz 2017, 11:38
Çok büyük bir değerdi. Onun sayesinde motosiklete başladım. Mekanı cennet olsun ne diyelim.

gökay77
25 Temmuz 2017, 11:39
Allah rahmet eylesin görünce şok oldum çok üzüldüm ve BARKIN abinin ölümünden motoru bırakma kararı aldım Allah rahmet eylesin

abeciMotoru
25 Temmuz 2017, 11:39
Ah barkın, çok yazık oldu, eminim seven sevmeyen herkesi üzdün bugün, ne kadar anlatsak boş.
Mekanın cennet olsun reis.

MrMud
25 Temmuz 2017, 11:41
Konu olay sıcaklığından çok dağınıktı , düzelten forum yetkililerine ayrıca teşekkür ederim...

diablof
25 Temmuz 2017, 11:42
mekanı cennet olsun güzel insanın.

ben tarzını hep samimi, sevecen buldum. çok şey öğrendim videolarından. "fıtı fıtı" deyişi kulaklarımda hala.

allah kalanlara sabır versin, başka böyle acı haberler duyurmasın inşallah.

mombohunter
25 Temmuz 2017, 11:43
Çok üzüldüm mekanı cennet olsun allah ailesine sabır versin. Motoru bana sevdiren güzel insandı. Ailemden birini yitirmiş gibi üzüldüm.

Capitao_3
25 Temmuz 2017, 11:43
son zamanlarda yön değiştirdiğini düşünerek kendisini ciddi eleştirenlerden biriyim. tanışmışlığımız da vardır. ama haberi alınca içimde biryerlerde onu ne kadar sevdiğimi anladım. ciğerim yandı. allah mekanını cennet etsin. hakkımız varsa helal olsun.

okanbagiscan
25 Temmuz 2017, 11:45
Her can ayrı kıymetli ama böyle kayıplar insanı daha derinden etkiliyor.Benim gibi sakin adamı bile çıldırtacak noktaya getirdiler.Büyük bir eylem yapmak lazım.Tüm İstanbulu kilitleyeceksin gidemesin kimse bir yere.

enzo1903
25 Temmuz 2017, 11:46
Çok üzgünüz :(

gökay77
25 Temmuz 2017, 11:46
Allah rahmet eylesin görünce şok oldum çok üzüldüm ve BARKIN abinin ölümünden motoru bırakma kararı aldım Allah rahmet eylesin

akindir
25 Temmuz 2017, 11:47
Konuyu başta ağır bir troll geçiliyor sandım fakat gerçekmiş. Hala şoktayım, Allah rahmet eylesin videolarıyla birçok insanı ben de dahil bilinçlendiriyordu.

weatherman
25 Temmuz 2017, 11:47
Şahsen tanımadığım ama acı haberine bu kadar ağladığım bir insan olmadı. Gece 3'ten beri aklıma geldikçe ağlıyorum iş yerimde insanlar bakıyor...
Her videosunu incelemesini izledik, özellikle Fuat ve Devrim abiler yayınları, Hayko Cepkin gibi konuklarıyla eğlenceyi de bilgiyi de bize sunan, yeri dolmayacak güzel insandı. Egoistmiş kaprisliymiş vs bunları bırakalım, yaptığı işler sayesinde nice genç arkadaşımınız belki hayatını kurtardı.

Görülmemiş kalabalıkta ve organizasyonda bir kortej olmalı cenazesinde...

aquarist4
25 Temmuz 2017, 11:48
Allah Rahmet eylesin :( Ailemizden biriydi. Tüm sevenlerinin başı sağolsun..

bomber
Allah rahmet eylesin. Motosikleti bana sevdiren adam. Mekanın cennet olsun.

Kenway
Barkın abi senin sayen de bir çok kişi motosiklete başladı.Senin sayen de motosiklet farkındalığı yaratıldı.Senin öğrettiğin hayati bilgiler sayesin de bir çok kişinin hayatı kurtuldu.Hepimizin sesi oldun abi.Hakkını helal et bize.Çok iyi yürekli ve işini çok seven bir abimizi kaybettik.Ailesinin başı sağolsun.Allah rahmet eylesin.Abi seni çok özlicez.Ne olur motosiklet camiasına hakkını helal et.Senin hakkını ödeyemeyiz.

KTM250
Allah rahmet eylesin,takip ettiğim birisydi çok üzüldüm.Birkez daha Türkiye şartlarında asvaltta motosiklet sürmenin tehlikesiyle yüzleşmiş olduk.

alp010
25 Temmuz 2017, 11:49
Kim ne derse desin. Kimseden lafını esirgemezdi bu da samimiyetine vurmuştu. Bajajla ilgili hep sıkıştırırdım Barkın abiyi incele artık barışın artık diye. Bir motosiklet neslinin abisi oldu. Allah rahmet eylesin abi. Bizi motosiklet konusunda hep cesaretlendirdin arkamızda durdun. İyiyi kötüyü öğrettin artık youtube da bildirimini görüp heyecanlanamıyacağız. Perudaki yayınında arkadaşlarından bahsedip duygulanman son Altınlı gecedeki yorgun halin beni üzüyordu . Umarım bıraktıkların yaşar. İnsanlar sayende bilinçlenmeye devam eder. Allah'a emanet ol.

fero.
25 Temmuz 2017, 11:50
Çok Üzdün beni Barkın abi.

..Carmentality..
25 Temmuz 2017, 11:51
Allah rahmet eylesin...
Burdaki herkes gibi ondan feyz alarak başladık . eğitimlerimize , toplantılarımıza gittik.
Sürüşlerden Keyif aldık onun sayesinde, fakat arkadaşımın kaza yapması sonucu, aile eş evlat daha ağır bastı.
Ve motosikleti bıraktım. 1,5 sene oldu , 2006 dan beri takip ettiğim foruma bile girmiyorum .
Ama renkli bir kişiliğe sahip, camiaya emek veren , eğitim diye dilinde tüy biten barkını takip ediyordum .

Anlıyorsunuzki ne eğitim , ne çok iyi motor , nede korumalar hiçbir faydasız. bizim memleketde bu keyifli aleti sürmek bize haram..

pea
25 Temmuz 2017, 11:51
Köprünün ortasında kavga ettikleri için durup, yola atlayan birine çarptığı söylentisi var.

Hadi Barkın abimizin dalgınlığına geldi, çarptı.
E bu adam tam ekipman giymeden gezmez. Hız yaptı desek, altında 200'lük motor var. Yapsa yapsa 120 yapar.
Motorda da çok hasar yok gibi duruyor.

Abi nasıl öldü Babuş? Uçup bariyerlere mi çarptı? Önceki kazasında tam iyileşmeyen bir yeri vardı da, o mu sorun çıkardı? Nasıl gittin be abi?

C.Q.Legend
25 Temmuz 2017, 11:52
Allah rahmet eylesin.Videolarıyla motoru sevip motoru öğrendik. Allah kalanlarına sabır versin.

Darkin
25 Temmuz 2017, 11:53
Diyecek hiçbir şey yok, elim ayağım titredi.

zileliorhan
25 Temmuz 2017, 11:53
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, kalanlarn başı sağolsun. Hepimizin tekeri düz bassın.

anafartas
25 Temmuz 2017, 11:54
Çok üzüldüm bu habere sabahtan beri değişik duygular içindeyim, tanıdığım bir arkadaşımı kaybetmiş gibi oldum, ALLAH rahmet eylesin yakınlarına sabır ihsan etsin ...

LynXMaSTeR
25 Temmuz 2017, 11:54
Allah rahmet eylesin.

Cloud
25 Temmuz 2017, 11:55
Çok üzgünüm, sabahtan beri midemde bir taşla oturuyorum.

Sabah yataktan kalkıp eşimden haberi aldım, inanmak istemedim, "motosiklet sürerken mi olmuş?" dedim. Gerçekten tutkuyla bağlı olduğu işi yaparken gitti, ama çok erken, çok erken çok...

Lütfen cenazesi yeri ve saati hakkında bilgiyi detaylıca verirseniz gitmek isterim, hatta motosikletimle gitmek isterim. Hatta binlerce motosiklet olmalı cenazesinde, başka türlüsü düşünülemez.

Motosikleti bırakmamızı istemezdi, adam gibi sürelim diye katkılar yaptı. Ara sıra apaçiliğine ben de eleştiri getirirdim ama tuhaf bir şekilde çok da seviyordum, sözünü esirgemeyen, harbi adamdı, motosiklet hakkında pek çok detayı ben de ondan öğrendim. Özellikle Altınlı Gecelere başlamak için çektiği ilk bir kaç "Deniyoruz" videolarını izlediğimde onun gerçekten düzgün bir adam olduğuna kanaat getirmiştim. sadece motosiklet de değil genel kültür olarak da dolu bir adam olduğunu güzel sergiliyor o videolar. Memlekete katkı sunan değerli bir evladı daha gitti benim için. Gerçekten çok üzgünüm.

Daha çok söz söyleyebilirim ama hepsi anlamsız kalıyor şu an.

Ailesine sabırlar ve tüm sevenlerine, hepimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun!

Motosiklet sürmek epeydir benim için bir ulaşım yöntemine dönüşmüş, eski tadı vermez olmuştu, bir yumruk daha yedim bu haberle...

Barkın motosikleti üstünde sonsuza kadar inmeyeceği bir yola çıktı, gönlümüzde o uçarı kaçarı haliyle, gülümseyip göz kırparak sürmeye devam edecek...

CompanERROR
25 Temmuz 2017, 11:55
Hepimizin başı sağolsun. Yıllarımı onu ve videolarını kovalayarak geçirdim. Özgürlük tutkusu ruhunada işledi. O özgür biz üzgünüz.

EmreKc
25 Temmuz 2017, 11:58
7 sene önce izlemeye başladığım da tulumunda ki a'yı altın elbiseli adamın a'sı sanmıştım.marka olduğundan bile haberim yoktu.15 yaşında tanıdım seni be abi.bir çok bilgiyi, tekniği senden öğrendim.teşekkürler babuş, çok üzdün.

webingo
ALLAH (c.c.) rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Rabbim kalanlarına sabır ihsan eylesin. Gerçekten çok üzüldüm. Motosiklete ise binmek içimden gelmiyor nedense. ne denebilirki ...

astrofizik
Çok üzüldüm çok..motorun kontağını kapattım oturuyorum bankta,ter bastı haberi görünce.
Hergün girer bakardım YouTube kanalına yeni video eklemişmi diye..

İlk motosikletini lisedeyken alan Bayoğlu “altın elbiseli adam” lakabının nasıl aklına geldiğini şu şekilde anlatıyor: Kazakistan’da çalışırken Altın Elbiseli Adamı müzede görmüştüm, bir prens. M.Ö. 5.yy’da erken yaşında ölmüş biri.

Sende bu prens gibi erken yaşta gittin.
Altın Elbiseli Adam ismi sana şans getirmedi,isimler insanın hayatını etkiler derlerdi inanmazdım.

Motosiklet camiasına bu kadar fayda ve etki eden bir adamda bir daha kolay kolay gelmez.

Mekanı cennet olsun.

vişneçürüğü
25 Temmuz 2017, 11:59
Mekanın cennet olsun emeğiyle büyük bir kitleye motosikleti sevdiren ve öğreten adam...

taichi
25 Temmuz 2017, 12:00
Allah rahmet etsin ikisinede

MrMud
Biz motosiklet sürücülerini , O'nun deyimiyle "Apaçi Gençliği" ne olursa olsun gören, varlığını her zaman belli eden, medyadaki sesimizdi.
Şartlar ne olursa olsun O'nun için arabacılar bizden asla üstün olmamıştı.
Sosyal statüsüne aldırış etmeden yolda kavga ettiğini gördüğü herhangi bir motorcu kardeşi için medyatik bir yüz olmasına rağmen durup müdahale ettiğine çokça şahit olduk..

Camiamizin Altın Abisiydi, Abisiz kaldık.
Abisiz kalan bir kardeş ne durumdaysa, o durumdayız...
Ne anlattıkların unutulacak, nede anlatmaya çalıştıkların...
60 yaşında borulara bağlı acı içinde ölmektense, gazlarken işimi yaparken motor üstünde ölmeyi tercih ederim derdi.
Ama biz böyle hayal ermemiştik..
Hepimizi tekrar başı sağolsun.

rebound64
Aklımda bir çok cümle.....
Motosikleti ömrü boyunca sevdirmeye çalışan sevimli, şımarık, açık sözlü çocuk. Hazin gidişinde, senin bile bir kazaya gitmene çok üzüldük ve hepimiz korktuk. Bizler senin kadar profesyonel de davranamıyoruz.
Ne olacak şimdi? Söylenmedik sözlerin vardı, kim söyleyecek?
Keşke katılabilsem son görev için.... Seni çok sevdik. Nur içinde yat...

guvenc73
25 Temmuz 2017, 12:01
Allah rahmet eylesin

Pesimist38
25 Temmuz 2017, 12:02
Videolarında güldürdüğün gibi en sonunda bizi ağlattın gittin be abi şaka gibi insan inanamıyor o kadar haber gördüm ama yalan olsun diye bir beklentisi oluyor insanın hayallerimizin peşinden koşmamızı sağlayan güzel insan güle güle 😢

hardy1234
25 Temmuz 2017, 12:04
Allah rahmet eylesin çok iyi insandın..

Mirable
25 Temmuz 2017, 12:05
Piyasadaki herkesin üstünde az ve ya çok emeği olan çok iyi bir insandır. Çok yakın bir dostumu kaybetmiş kadar üzüldüm. Berbat durumdayım sabahtan beri. Toprağı olsun.

-Black-
25 Temmuz 2017, 12:06
Tüm camianın başı sağolsun. Kullanıcılara öğrettiklerinin yanı sıra; motor kullanmayanlar için de farkındalık yaratmada etkili olmuştu.
İstanbul'da yaşıyor olsaydım, "siz hata yaptıkça, biz can veriyoruz" 'u vurgulamak adına, hem de camiaya katkılarına teşekkür etmek için, kaza yerinden geçerken korna çalmadan geçmezdim.
Allah yakınlarına, sevenlerine sabır versin.

Tinto
25 Temmuz 2017, 12:07
Yukarıda bir arkadaş değinmiş. Tulumundaki A harfini Altınelbiseliadam'ın baş harfi sanıyordum diye. Ben de o şekilde sanıyordum, hatta baya bir süre... Motosiklet bilgim ve ilgim yok denecek kadar azdı.
Şimdi ise onun sayesinde virajlardan keyif alıyorum.
Boğazım düğümleniyor. Olmadı be abi...

sarpgray
25 Temmuz 2017, 12:07
Lanet olsun, sabah tweeter a baktım, haberi görünce inanamadım. Ben böyle ülkenin taa .....yim. Beni böyle küfür ederken göremezsiniz ama şu an bunları yazarken gözüm yaşlı be sinirliyim. Böyle siktiri boktan bir sebep yüzünden böyle bir insan nasıl ölür arkadaş. Tüm turkiye ye güvenli motosiklet kullanmayı öğreten adam bu şekilde ölüyorsa biz ne bok yiyelim.
Şunu tüm samimiyetimle söylüyorum, daha önce onlarca motosiklet kazası haberi, videosu vs gördüm ama ilk defa motosikletten soğudum korktum.
İyi insanlar neden erken gitmek zorunda, o kadar şerefsiz o. Cuguna bir halt olmuyor ama iyiler erken gidiyor.

mihawk
25 Temmuz 2017, 12:08
Allah rahmet eylesin. Videoları hem bilgilendirici, hem eğlendiriciydi. İnsanın inanası gelmiyor.

mezit
25 Temmuz 2017, 12:09
Sözün bittiği yerdeyiz.. :(

ccc67
25 Temmuz 2017, 12:09
Hayatımı teknikleri sayesinde kaç defa kurtardin be abi.Erken gittin.Senin sayende öğrendim motosikleti,sayende geliştirdik.Türkiye'nin sana ihtiyacı vardı ne abi.Tanimadigim bı insan için 2.defa bu kadar üzülüyorum.Allah rahmet eylesin.Mekani cennet olsun

kildren
25 Temmuz 2017, 12:11
bugün motosiklet süren 40 yaşından küçük hemen herkesin hayatta kalmasında ama az ama çok muhakkak emeği olan büyük bir insandı. kendisiyle motoru seven ve ölümüyle de motosiklet sürmeyi bırakacak olanlara saygı duyarım ama ben ve benim gibiler kaybettiklerimizin adı yaşasın diye sürmeye devam edeceğiz.

mekanın cennet olsun üstad...

Sam@
25 Temmuz 2017, 12:11
Ben izliyorum diye yanımda oturup, videolarını beraber izlediğim eşim bile çok üzüldüm dedi. Bu saçma ülkede motosikleti sevdiren adamdı,yazık oldu..
Mekanı cennet olsun..

Metehan07-70
25 Temmuz 2017, 12:14
Ne yaptın be reis? Artık daha çok motosikletçi ölmesin diye uğraşırken, böylesi gereksiz, aptalca bir kaza nedeniyle motosikletle gelen ölüm... Boğazımda sabahtan beri bir düğüm, hala diyorum ki, ulan belki yanlış bilgidir, değildir, olmamalı diyorum. Daha çok öğrenecek şeyimiz var dı ondan, yeri dolmayacak insan. Allah rahmet eylesin, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır versin.

Mucit23
25 Temmuz 2017, 12:15
Allah rahmet eylesin. Şok oldum resmen. Hiç beklemediğim bir haberdi. Umarım bıraktığı mirasın altın elbiseli adama yakışacak şekilde hakkını verirler.

Siyahi
25 Temmuz 2017, 12:16
Bu forumda sayfalarca Barkını konuştuk, kimi zaman övdük, kimi zaman eleştirdik. Ama keşke bu forumda elim kaza sonucu vefatının haberini almasaydık :( 40 yaşımda yüz yüze görüşüp tanışmadığım birisi için gözlerimden yaş geldi. Yerin asla doldurulamayacak Barkın :( Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun.

retox70
25 Temmuz 2017, 12:17
Sempatik adamdı :) İlk olarak kanuni atv etkinliğinde tanımıştım 2007 yılıydı, eğlenceli bir adamdı , kendisini hep öyle hatırlayacağım. Neşeli, enerji dolu :)
Mekanı Cennet olsun..