Orijinalini görmek için tıklayınız : Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
bytusem
25 Temmuz 2017, 06:55
Allah rahmet eylesin.
4till4
25 Temmuz 2017, 06:58
Böyle bitmemeliydi erken ayrıldı aramızdan.
loxorist
25 Temmuz 2017, 07:02
Allah rahmet eylesin
EmreKocyigit
25 Temmuz 2017, 07:03
Mekanı cennet olsun.. Ağlıyorum ya içimizden biriydi be motorcuyu motoru en içten savunan adamdı be daha dün 250cc süpersport karşılaştırma videosunda ki Serap ablayla sohbetini etmiştik..
Carbondioxid
25 Temmuz 2017, 07:10
O'kadar kişi göçtü yakınım vesair , harbiden gidişi canımı sıktı be , ilk saifede bilinç kaybı filan kısıtlı bilgi vardı , diğer kazaları gibi ayağa kalkar programında anlatır diye düşünüyordum ...:pale:
Hepimizin başı sağolsun.
EldekiDebryj
25 Temmuz 2017, 07:12
Allah rahmet eylesin. Inanmadim yine soylentidir dedim ama doğruymuş satirlari okumaya devam ettikce bogazimdan burnuma dogru bir acı hissettim.
Kendisini birebir tanimadim. Bi defa riva yolunda denk gelmistik selam vermisti. Bircoklariniz gibi videolarini hep izlerdim, izlerdik. Çok üzgünüm.
viper08
25 Temmuz 2017, 07:22
İnanmak o kadar zor ki, her gün videolarini izlediğim, hem eğlenip hem yeni bilgiler edindiğim biriydi. Maalesef dünyanın en eski olgusu olmasına rağmen ölüme hep yeni bir şey gibi tepki verilir. Çok yakın bir akrabami kaybetmiş kadar yıktı beni. Mekanı cennet olsun. Fıtı fıtı da sürsek , gazlasak da bizim tutkumuzun doğası bu. Allah rahmet eylesin
EmreKocyigit
25 Temmuz 2017, 07:25
Allah rahmet eylesin. Inanmadim yine soylentidir dedim ama doğruymuş satirlari okumaya devam ettikce bogazimdan burnuma dogru bir acı hissettim.
Kendisini birebir tanimadim. Bi defa riva yolunda denk gelmistik selam vermisti. Bircoklariniz gibi videolarini hep izlerdim, izlerdik. Çok üzgünüm.
Ben birebir tanıştım sohbet ettim, videolarda olduğu kadar içten, samimi, güler yüzlü birisiydi...
jabir
25 Temmuz 2017, 07:27
Bende inanamadım ilk ama bunca mesajdan sonra sanırım doğru Allah rahmet eylesin çok üzgünüm.Üzerimde emeği vardır. Mekanı cennet olsun. :(
natila
25 Temmuz 2017, 07:29
motosikleti ülkemizde sevdiren kişilerin başındaydı... seviyordu ne yapsın seviyordu... biliyordu motosikleti hem de çok iyi biliyordu... ah be barkın hocam yalnız bıraktın bizi... mekanın cennet olsun... allah rahmet eylesin...
cihan54
25 Temmuz 2017, 07:29
Allah taksiratını affetsin. Mekanı cennet olsun..
viper08
25 Temmuz 2017, 07:32
Uzun yıllar görmediğim halamı kaybettim , damla yaş gelmedi gözümden . Bu adamı canlı bir kez bile görmedim ama otobanda park alanına girip oturup ağladım be. O denli bizden biriymiş ... Nur içinde yatsın
topgun1111
25 Temmuz 2017, 07:34
aea facebook sayfasında vefat mesajı yayınlandı https://www.facebook.com/altinelbiseliadam/?hc_ref=ARTiVAslAXrDyseLKdA1vVzUb2tDqQPoNfvUlc-UZ9_olz78ufCRKZv5higiY0y3oGg&fref=nf
kdiner
25 Temmuz 2017, 07:41
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun insan şaşırıyır, geride kalan ailesine allah sabırlar versin.
Alonedark93
25 Temmuz 2017, 07:43
Arkadaşlar şüpheniz olmasın, dün gece arkadaşlarımız hastaneye gitti haberler doğru.
Tüm motosiklet camiasının başı sağolsun.
EldekiDebryj
Ben birebir tanıştım sohbet ettim, videolarda olduğu kadar içten, samimi, güler yüzlü birisiydi...
Eminim öyledir. Samimiyetinden suphem olmadi. Birebir tanimasamda sevdirdi, hayatimizdan biri oldu. Yorumlarda birilerinin cikip farkli birsey yazmasini bekledim hizli hizli okudum ama her "kesin bilgi" yazisinda umudum tükendi, içim ezildi. Öyle işte
TIGERSHARK
Allah rahmet eylesin sabah sabah okuyunca çok şaşırdım
ilovetechn0
25 Temmuz 2017, 07:45
ben barkın abi sayesinde başlamıştım motora ve bu forumdan bir arkadaşımı kaybettiğimde ara verdim. tam toparladım geri dönme hevesim varken barkın abi vefat etti Allah rahmet eylesin çok acı bir durum içim sızlıyor :(
scorpions_59
25 Temmuz 2017, 07:46
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.
Vidyolari sayesinde birsuru bilgi edinmiştim.
Ailesine sabır diliyorum.
gogozh
25 Temmuz 2017, 07:48
Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun .
Birebir tanimasam da baya koydu bu olay 😪
Guven
25 Temmuz 2017, 07:48
Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Yakınlarına, sevdiklerine sabır dilerim.
Deeplord
25 Temmuz 2017, 07:50
Rahmetli harun kolçağında dediği gibi
Unutma; sen gelecek planları yaparken, hayat da kendi planlarını yapıyor.
Başta ailesi olmak üzere camiamızın başı sağolsun.
scrafea
25 Temmuz 2017, 07:53
Çok acı bir durum.kalkip ise gitmem gerekiyor.ama binesim gelmiyor artik su alete. Kendimi sanki motosiklet kullanan son kisiymis gibi hissediyorum.Senden sonra biz kimden öğrenicez. Kim bize ailesinden biriymis gibi tembihleyerek ogreticek. Senin sayende bu kadar sevdik.simdi nasil olacak bilmiyorum. Hic tadim kalmadi. Allah rahmet eylesin.
Emreerol
25 Temmuz 2017, 07:53
Ciğerimi yaktın babuş.
Tam da alaycı gülümsemene yaraşır şekilde gittin. Saçma sapan.
Ciğerimi yaktın.
Guven
25 Temmuz 2017, 07:55
Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Yakınlarına, sevdiklerine sabır dilerim.
sdirer
25 Temmuz 2017, 07:58
Hoppala; ne oluyor yahu? Daha yeni kalktım, gözlerim mahmur yazıları zorlukla okudum, anlayamadım birşey?
Barkın mı öbür arkadaş mı rahmetli; yoksa ikisi de mi rahmetli oldu?
Kızıl pars
25 Temmuz 2017, 08:04
Tam da kendi istediği gibi, motor üstünde giderken ayrıldı aramızdan.
Allah taksiratını affetsin.
mephamd
25 Temmuz 2017, 08:05
:'(
:(
:'(
okanbagiscan
25 Temmuz 2017, 08:17
Sabah sabah böyle üzücü bir haber almak...Çok üzüldüm yapacağı çok iş vardı daha.
Hubalahubhub
25 Temmuz 2017, 11:28
Barkin Bayoglu vefat etmis arkadaslar. Allah rahmet etsin mekani cennet olsun iyi veya kotu motosiklet hakkinda insanlarin takip edip sevdigi kisilerden biriydi. Gunumun berbatligina tuz biber oldu. Ne biçim birgun bugun yahu gecse de kurtulsam
bumbala
25 Temmuz 2017, 11:29
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Motosikleti insanlara sevdiren bir kişiydi. Çok üzüldüm.
bursagsli
25 Temmuz 2017, 11:30
Geçen sene geçirdiği kazada birşey olmamıştı. Şimdi çok şaşırdım. Bu kadar bilinçli bir adamın kaza geçirip vefat ettiğine insan inanamıyor. Allah yakınlarına sabır versin
Romedon
25 Temmuz 2017, 11:31
Allah rahmet eylesin .Gördükçe üzülüyorum haberleri
C@LiMeRO
25 Temmuz 2017, 11:31
Allah rahmet etsin :( Hepimizin başı sağolsun, çok üzüldüm. Diğer kardeşimize de Allah rahmet etsin. Hepsinin ailesine sabırlar :(
Levent
25 Temmuz 2017, 11:32
kahirolduk..
motor hakkında bildiğim çoğu şeyi kendisinden , videolarından öğrenmiş biriyim. çok şey borçluyum ona. bi teşekkür edemeden ayrıldı aramızdan. çok ama çok üzüldüm. bu ülkede motora bakış açısını değiştiren , bunun çabasını veren önder biriydi. çok sevildin be babuş. mekanın cennet olsun.
hachiko
25 Temmuz 2017, 11:33
Mekanı cennet olsun bu sektörde alanda idoldü yaşı daha çok gençti eminim gölgesinde ne insanlar yetişip ne insanları heveslendirip bu sektöre kazandıracaktı..
Mekanı cennet olsun haddinden fazla üzüldüm..
SuleymanE
Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin inşallah...
Üzdün bizi be Barkın Reis... :pale:
vsvr
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Motorculuk bu ülkeye fazla, anladığım bu.
abap
Eğitimi, ekipmanı, tecrübesi tartışılmaz, motosiklet üzerinde milyon km yapmış Barkın Bayoğlu (Altın Elbiseli Adam)'nun gece 02 de "Boğaziçi Köprüsünde yürüyen!" bir insana çarparak hayatını kaybedebildiği bir ülkede yaşıyoruz.Bu ülkede ölmek kolay yaşamak zor.Haberini duyunca bir yakınım, bir abim vefat etmiş gibi üzüldüm.Motosikleti kullanasım gelmiyor.Huzur içinde uyu ,allah rahmet eylesin..
SABAHATTİN
Sabahtan beri şoktayım.
Motoru böyle güzel bir insanın sayesinde tanıdım.
Ona çok şey borçluyum. Onun sayesinde birçok şey öğrendim.
Mekanı cennet olsun.
Başta ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum.
psyche
25 Temmuz 2017, 11:34
O kadar gereksiz,zararli bir dunya adam varken boyle guzel adamlarin boyle erken gitmesi beni cok uzuyor.
Dile kolay koca ulkeye adam tek basina kask takmayi ogretti,guvenligi,motor sevgisini ve motosiklete dair guzel olan herseyi tek basina sirtlayip milyonlara ulastirdi,motosiklet camiasinin en yararli insaniydi bana gore.
Herkes gibi mal mal ekrana baka kaldim bende,her gun onemli insanlar,sanatcilar gocup gidiyor,okuyoruz fakat Barkin o kadar samimiydi ki sanal da olsa duygusal bir bag olusturmustu izleyicileriyle , en azindan benim ustumde hakki,ogrettikleri coktur.
Isiklar icinde uyu Sefim.
Alper_tim
camiamızın başı sağolsun bir çok kişiyi bilgilendiren biriydi böyle pisi pisine ölmesi olmadı ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum
fedos
Allah rahmet eylesin .Güzel insan Tam da dediği gibi ,En çok sevdiği şeyi yaparken öldü. Bildiğimin yarısını kendisinden öğrenmiştim Motor kullanırken.
Bir boşluk olacak yaşamımda ...
Egee22
Allah rahmet eylesin sabah kalktığımda gördüm haberi gözlerim doldu söylenecek söz yok bu saatten sonra
A.Volkan
25 Temmuz 2017, 11:35
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşaAllah
MrMud
25 Temmuz 2017, 11:36
Olayda yayanin arabadan indiği söylentisi asilsizmis, yolun ortasında yürümekteymiş vefat eden diğer kişi, kız arkadaşı olduğu tahmin edilen bayanla kavga ettiği için yola çıkıp karşıya geçmeye çalıştığı söyleniyor düzeltmekte fayda var.
TMP tarafından cenaze işlemlerinin yarın yapılacağına dair bir söylenti var, duruma göre tekrar buradan bilgi veririm...
vader
25 Temmuz 2017, 11:37
Çok üzgünüm, söyleyecek bir şey bulamıyorum.
Mekanı cennet olsun.
tüylerim diken diken oldu içim yandı sızladı. gitti pirimiz
SlimShady1
25 Temmuz 2017, 11:38
Çok üzüldüm, az önce videosunu izliyordum, konuyu görünce bi afalladım, çok üzüldüm mekanı cennet olsun. :salut:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO