Orijinalini görmek için tıklayınız : Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
jimi_hendrix
25 Temmuz 2017, 04:28
KARDESIM GIBI TANIDIĞIM ARKADAŞIMDAN HABER ALDIM.
Şuan haydarpaşa kapısında.
Başımız Sağolsun arkadaşlar, abimizi kaybettik bilgi ne yazık ki %100 doğru..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Unutmayacağım.
Hepimizin başı sağolsun.
"AEA bile öldüyse bize noolur motosiklet üstünde?" diyerek motorunu satacak olanlara, Nicky Hayden'in bisiklet ile kaza yaparak öldüğünü hatırlatırım. Bu yüzden aracınızı efendi gibi kullanmaya devam edin.
soulya
25 Temmuz 2017, 04:29
Bende oturdum balkona elim telefonda haber bekliyorum hocam.
Allahın izniyle yalan haber olduğu için özür dileyeceğim burada...
Inşallah alacağım haber bu konuyu yalanlayacak...
Dostum bir çok kişi hastahaneye ulaşmış başımız sağolsun.
Dark-ghost
25 Temmuz 2017, 04:30
Hani söylenecek kelimenin kalmadığı yer var ya hah iste tam da orada duruyorum şu anda...
Eğer üzerimizde korumalar olmasaydı şu an peynir olmuştuk. Benim 6 tane kaburgam kırık, 3 tane de omurum kırık. Sırtlık ve göğüslük olmasaydı hakkaten şu an siyah-beyaz bir fotoğraf olmuştum."
Keşke kalkıp yine bu şekilde konuşup yine bize tanıtımlar duzenleseydin...
TheWitac
25 Temmuz 2017, 04:34
KARDESIM GIBI TANIDIĞIM ARKADAŞIMDAN HABER ALDIM.
Şuan haydarpaşa kapısında.
Başımız Sağolsun arkadaşlar, abimizi kaybettik bilgi ne yazık ki %100 doğru..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Unutmayacağım.
Başımız sağolsun be abi... Erken gitti, daha öğreticeği çok şey vardı bizim gibi acemilere. Olmadı vallaha billaha olmadı. Yarın ilk iş motorsikletimi ilana koyacağım. Yüzyüze görmediğim bir insan için ben bu kadar üzüldüysem kim bilir bana birşey olduğunda ailem ve sevdiklerim ne hale gelir. Ben ölüp giderim de acısını onlar çeker.
Batu_Acrz
25 Temmuz 2017, 04:36
Başımız sağolsun. Daha motorumu almadım onun videolarını izleyip birşeyler kapmaya çalışıyordum. Çok üzüldüm. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin...
Selcuk89
25 Temmuz 2017, 04:37
Hala inanmak istemiyorum yazilanlari okudukca aklima geliyor uzuluyorum 25 temmuz turkiye motosiklet camiasi icin cok ozel bir gun babamizi abimizi kaybettik kendisini tarihin gordugu en buyuk kortejle ugurlamak boynumuzun borcudur hepimizin basi sag olsun...
Peder
25 Temmuz 2017, 04:41
Poker Run'da görüştük muhabbet ettik en son. Her zamanki gibi kendine ait stiliyle güldürdü bizleri cümleleriyle. Başımız sağolsun..
hachiko
25 Temmuz 2017, 04:44
Araştırdım araştırdım bir tek haber bulamadım..Ciddimisiniz siz?
MrMud
25 Temmuz 2017, 04:47
Araştırdım araştırdım bir tek haber bulamadım..Ciddimisiniz siz?
Topçu Popçu değildi Motorcuydu.
Haberini göremezsin.
Bizden biri gitti bize koyar.
Medyanın işine pek yaramaz.
Az çok 1 dakikalık haberi olur.
Onada motosiklet terörü yazarlar.
Abi daha çok apacilik öğretecektin...
Kabile dağıldı..
jimi_hendrix
25 Temmuz 2017, 04:48
Hazır sabah ezanı okunmuşken bi abdest alalım bi namaz kılıp dua edelim millet...
toomuchcc
25 Temmuz 2017, 04:49
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Eleştirinin yeri değil ama o suzuki videosunu asla çekmemeliydi. Çok değişmişti ondan sonra. Daha farklı olabilirdi her şey. Mekanı cennet olsun. Huzur içinde yatsın.
hachiko
25 Temmuz 2017, 04:49
Topçu Popçu değildi Motorcuydu.
Haberini göremezsin.
Bizden biri gitti bize koyar.
Medyanın işine pek yaramaz.
Az çok 1 dakikalık haberi olur.
Onada motosiklet terörü yazarlar.
Abi daha çok apacilik öğretecektin...
Kabile dağıldı..
Ya sevdiği insanın böyle bir haberini alınca insan inanamıyor tamam popçu değil de hocam biliyorsun haber araştırırım sürekli günde en az 6-7 yaralanmalı ölümlü motosiklet kazası haberine denk geliyorum he foruma koymuyorum bunları yani böyle bir insanın haberi de mutlaka olur..
Tek temenim böyle birşeyin olmamasıdır..
MrMud
25 Temmuz 2017, 04:52
Ya sevdiği insanın böyle bir haberini alınca insan inanamıyor tamam popçu değil de hocam biliyorsun haber araştırırım sürekli günde en az 6-7 yaralanmalı ölümlü motosiklet kazası haberine denk geliyorum he foruma koymuyorum bunları yani böyle bir insanın haberi de mutlaka olur..
Tek temenim böyle birşeyin olmamasıdır..
Biliyorum hocam haber durumunu, ama üzgünüm kesin haber...
Olay geç saatte olduğu için ve yeni olduğu için medyaya yansımadı muhtemelen...
Abimizi kaybettik.
hachiko
25 Temmuz 2017, 04:57
Ya arkadaşlar delircem tek haber yok ekşide yazısı geçiyor orada buradan alıntı yapmış kolay değil bu ölüm şimdi başlayacağım böyle işe.. Yok koca sitede yok mu şu adamın teli olan yada yakının..
Dark-ghost
25 Temmuz 2017, 05:00
Abi sabah hastanede bi röportaj versende "kim trolledi sizi babuşlar" desen yemin ederim havalara uçarim,ilk maasimla ihtiyaç sahiplerine birşeyler alırım, ne bilim yaparım birşeyler.Abi hala inanmak istemiyorum canım çok fena sıkılıyor... Uyan allahın aşkına uyan.
MrMud
25 Temmuz 2017, 05:00
Ya arkadaşlar delircem tek haber yok ekşide yazısı geçiyor orada buradan alıntı yapmış kolay değil bu ölüm şimdi başlayacağım böyle işe.. Yok koca sitede yok mu şu adamın teli olan yada yakının..
Arkadaşım suan hala haydarpaşa hastahanesinde oturuyor.
Hastahane tıklım tıklım, ve haber ne yazık ki doğru hocam..
hachiko
25 Temmuz 2017, 05:02
Arkadaşım suan hala haydarpaşa hastahanesinde oturuyor.
Hastahane tıklım tıklım, ve haber ne yazık ki doğru hocam..
Mumune ise gündüz oradan geçecem..:pr:
Dr. Fatih
25 Temmuz 2017, 05:03
Gözüme uyku girmiyor deliricem ağrı kesici içmekten. Hay güzel Allah'ım ya.. olamaz hepsi şaka olsun
caglar48
25 Temmuz 2017, 05:15
https://www.youtube.com/watch?v=k1kycXRLB0s 15. Dakıkada Ölmek için 127 düşük bi sürat derkenki tebessümünden sonra bu şekilde olması cidden üzdü..
Allah rahmet eylesin
rebirth
25 Temmuz 2017, 05:18
https://youtu.be/k1kycXRLB0s?t=890
14.50'den itibaren, bir izleyin. 31 yaşında bir adam olarak göz yaşlarımı tutamadım.
metci
25 Temmuz 2017, 05:21
Nasıl ya? Bayadır foruma girmiyordum, girince gördüğüm habere bak... :(
Allah rahmet eylesin, ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun...
nat675
25 Temmuz 2017, 05:24
Ekşi sözlükte "dokuz numara dort yildiz" isimli yazardan alıntıdır...
"vefat ettiği haberi doğrudur. teyit edilmiştir, lütfen sormayın.
kaza şekli (kesinliği hakkında bilgim yok) : 1. boğaz köprüsü çıkışında seyir halindeyken, sevgilisiyle kavga eden bir adam arabadan iniyor. yaya halindeyken motosiklet ona çarpıyor. adam olay yerinde, motorcu(altın elbiseli adam) ise hastanede kalbinin durmasıyla hayatını kaybediyor.
gerçek ismi: barkın bayoğlu"
Eğer haber doğruysa Allah'tan rahmet diliyorum.
Motosiklet dendiği zaman aklıma gelen ilk isimdir kendisi.
Gece gece üzdün be adam...
Dark-ghost
25 Temmuz 2017, 05:27
14.50'den itibaren, bir izleyin. 31 yaşında bir adam olarak göz yaşlarımı tutamadım.
Askerler asker gibi ölmek ister,motosiklet sürücüleri de motosiklet üzerinde.Kalbi temiz adammış ki istediği olmuş. Hakkını helal etsin çok emeği var üzerimizde...
rebirth
25 Temmuz 2017, 05:27
Ekşi sözlükte "dokuz numara dort yildiz" isimli yazardan alıntıdır...
"vefat ettiği haberi doğrudur. teyit edilmiştir, lütfen sormayın.
kaza şekli (kesinliği hakkında bilgim yok) : 1. boğaz köprüsü çıkışında seyir halindeyken, sevgilisiyle kavga eden bir adam arabadan iniyor. yaya halindeyken motosiklet ona çarpıyor. adam olay yerinde, motorcu(altın elbiseli adam) ise hastanede kalbinin durmasıyla hayatını kaybediyor.
gerçek ismi: barkın bayoğlu"
Eğer haber doğruysa Allah'tan rahmet diliyorum.
Motosiklet dendiği zaman aklıma gelen ilk isimdir kendisi.
Gece gece üzdün be adam...
eksisozluk'te de buradan alıyorlar zaten haberi, adam burdan almış, sen ordan alıp buraya taşımışsın bir daha.
Keoma
25 Temmuz 2017, 05:29
Off.İstediği şekilde bu dünyadan göçmek nasip olmuş abimize.Türkiye'deki Motosiklet Dünyasının otoritesi,üstadı idi benim için her zaman.
Sabah namazında dua ettim.Allah günahlarını af eylesin.İnsanlarımızı bilinçlendirmiştir.İz bırakmıştır.Fayda sağlamıştır.Allah yerini cennet etsin.
nat675
25 Temmuz 2017, 05:35
eksisozluk'te de buradan alıyorlar zaten haberi, adam burdan almış, sen ordan alıp buraya taşımışsın bir daha.
Birader varsın aynı mesaj 10 sefer gidip gelsin.
Bu mu dert oldu sana sabahın şu saatinde...
Adam göçüp gitmiş. Senin takıldığın şeye bak...
Te Allahı'm yaa...
Bilalancer
25 Temmuz 2017, 05:35
Ah be Barkın abi. Yaktın ciğerimizi. Mahvettin bizi. Bu gece gözüme uyku girmedi. Çok üzdün bizi çok. Allah mekanını cennet etsin. Sen sevdirdin bize motosikleti. Bir kültür olduğunu senin sayende fark ettik. Şakır şakır ingilizcenle, fransızcanla Türkiye'yi dünyaya sen açtın, dünyayı Türkiye'ye sen gösterdin. Her insan değerlidir ama sen bir başka değerliydin. Seni unutmayacağız.
kordinaryus
25 Temmuz 2017, 05:37
ah be.
2 gün önce motosiklete başlamayı düşünen birine tavsiye ettim. 'dediğini harfiyen yap ama onun gibi sürme' dedim. kaza haberini alınca bir önceki gibi ufak kazadır dedim. çok kötü oldu dakikalardır ekrana bakıyorum boş.
ah be abi.
shoeisever
25 Temmuz 2017, 05:39
Sabahın bu saatinde sayende uykusuzuz Babuş. Bu sefer yeni yüklediğin videoyla değil, göç haberinle ekrana kitlendik kaldık. Hala birisi çıkar yalanmış oğlum der diye bekliyorum. Bana çok şey kattın abi. Öğrendiklerimin çoğunu senden öğrendim. Hayatıma sayamayacağım kadar iz bıraktın. İyi uykular babuş.
MrMud
25 Temmuz 2017, 05:41
"60 yaşında borulara bağlı acı içinde ölmektense, sağlığımda 'dadadaaan' basarak sevdiğim işi yaparak, işimi yaparken ölmek bence çok güzel birşey..." diyor.
Kendin uyudun bizi uyutmadın Barkın abi.
Ailemden olmayan birine bu kadar üzüldüğüm olmamıştı.
Abimiz olmuşsun haberimiz yokmuş.
Bilalancer
25 Temmuz 2017, 05:41
Gsx-s 1000 fa videosu var rahmetlinin. O videodan sonra bir gün böyle birşey başına gelebileceği hep aklımdaydı. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin.
rebirth
25 Temmuz 2017, 05:57
Gsx-s 1000 fa videosu var rahmetlinin. O videodan sonra bir gün böyle birşey başına gelebileceği hep aklımdaydı. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin.
Yine öyle deli dolu, yeteneklerinin sınırlanırını zorlayarak bir sürüş sırasında vefat etseydi inan bu kadar kahrolmazdım. Muhtemelen normal bir sürüşle, sadece ulaşımını sağlamak için sürerken cahilin birinin önüne atlamasıyla hayatı son buldu ya, işte bunu hazmedemiyorum.
Sen şurda 4-5 sene içinde Türkiyedeki motosiklet bilincini tek başına yedinen kur, belki binlerce kişinin bilinçlenerek hayatta kalmasını, sakat kalmamasını sağla...
Ama böyle olmamalıydı, yola atlayan bir oksijen israfı yüzünden olmamalıydı.
Dark-ghost
25 Temmuz 2017, 06:00
http://www.motoetkinlik.com/barkin-bayoglundan-kotu-haber/
İnternet sitelerine düşmeye başladı arkadaşlar...
rebirth
25 Temmuz 2017, 06:08
Birader varsın aynı mesaj 10 sefer gidip gelsin.
Bu mu dert oldu sana sabahın şu saatinde...
Adam göçüp gitmiş. Senin takıldığın şeye bak...
Te Allahı'm yaa...
Aynı bilgileri tekrar ordan burdan alıp yeniymiş gibi paylaşıp bilgi kirliliği yapmayın diye diyorum. Varsa yeni bilgi onu verin isanlara. 3 sayfa önce @MrMud'un burada yazdığını değil.
Ride4Life
25 Temmuz 2017, 06:10
sanki, kendine verilen görevi tamamlamış da, gitmiş gibi hissediyorum. boğazım düğümlendi, inanamadım.
gülerek, güldürerek ve vazifesini severek yerine getirip aramızdan ayrılan güzel insan, nur içinde yat.
MrMud
25 Temmuz 2017, 06:11
Arkadaşlar konu artık şüpheli bir durum değil, hani bu olayın halâ gercekliliğini sorgulayan varsa kalkıp haydarpaşaya gitsin..
Üstünüze alınmayın ortaya söylüyorum, her konu başlığı altında tartışın sorun değil ama bu konu altında tartışma çıkarsa kalp kırarım.
Sizi bilmiyorum ama benim gerçekten canım çok sıkkın, rica ediyorum tartışmayın.
GP500-1st
25 Temmuz 2017, 06:19
Yahu bu nasıl iştir nasıl haberdir?
gece 2 de motorla çıktım 4 ü biraz gece eve girdim. yatmadan MT ye girdim gözümden uyku akarken girmez olaydım. ilk önce bilinci kapalıyı okudum kesin kurtulur hiçbirşey olmaz dedim ölümü yakıştıramadığımdan. Köprü üstünde arabayı durdur kavga et in, seni motosikletli bulsun, oda Barkın Bayoğlu olsun. Tüm bunlar şakamı, bu adam çok dolu çok kıymetli, kim ne derse desin çok orjinal bi adamdı.
İyiler niye hep erken ayrılıyor aramızdan??? Barkın'ın hayatında yapacağı daha çok fazla güzel şeyler vardı bunu hissettiriyordu. Şimdi bu üzüntüyle gel motosiklete bin, herşeyin anlamsızlaştığı zamanlardan biri...
topgun1111
25 Temmuz 2017, 06:21
Hala şoktayım.Keşke şaka olsa bu okuduklarım.Barkın abi bile böyle bir kazayla vefat ediyorsa bizim başımıza neler gelmez.Ne kadar çok sevsemde ben bu motor işini sorgulamaya başladım bu gece.
bfrossa
25 Temmuz 2017, 06:26
haber kesinse ne zaman kaldıracaklar cenazeyi otobüs bileti alıp gidicem izmirden kalkıp bugün mü yarın mı biri bilgi aldı mı söylesin bu adam hakkıyla uğurlanmalı
brhn1
25 Temmuz 2017, 06:27
Allah rahmet eylesin babuşum, mekanın cennet olsun,
adeta motorsikletin varliğından beni haberdar eden, aileme kabullendirttiren hatta işin felsefesini bana öğreten, hayatıma farklı bir pencere açan sen; sana hiç yakıştıramadım babuş bee,
Çok uzdun çok, umarım hep o mutlulugunla yukarıdan bakar oralarda gazlarsın,
daha seninle elektrikli motorlara binecektik, kabileyi elektrike geçirecektik be babuş çok erken gittin be,
Allah rahmet eylesin, güle güle hocam.
giestik
25 Temmuz 2017, 06:28
Çok şaşırdım , biraz haberlere bakındım ancak internette kurtulamadığı , kalbinin durduğu yazıyor. Asparagas olmasını umut ediyorum.
MrMud
25 Temmuz 2017, 06:30
haber kesinse ne zaman kaldıracaklar cenazeyi otobüs bileti alıp gidicem izmirden kalkıp bugün mü yarın mı biri bilgi aldı mı söylesin bu adam hakkıyla uğurlanmalı
Cenaze işlemleri netleşince burdan bildiririm, muhtemelen yarın olur diye tahmin ediyorum...
Üzerimizde emeği var, son görevimizi yerine getirmek boynumuzun borcu..
Zippo's
25 Temmuz 2017, 06:35
Konuyu okurken sayfalari mesajlari tek tek gectim biri cikip yalan haber oldugunu soylemis olsun diye.İnanamiyorum,cok kotu oldum.Yuzyuze tanima firsatini buldugum bu camia da her gencin kahramani olmus kisi...Allah rahmet eylesin,yakinlarina sabir versin.Cok ama cok kotu oldum
Dark-ghost
25 Temmuz 2017, 06:36
"Biz onlardan daha akıllıyız.Hayatta kalın, bir ömür boyu motosiklet sürün. GÖRÜŞMEK ÜZERE..."
https://youtu.be/a9iT5opkshA.
Görüşmek üzere babuş görüşmek üzere...
MrMud
25 Temmuz 2017, 06:37
Adını söylemek istemediğim primci etkinlik gruplarıda, forumumuzdan kopyala yapıştır yapıp ustune birde "İzinsiz kopyalanamaz" yazmış tebrik ederim.
Hatta utanmadan fotorafı alıp kendi çekmiş gibi lanse etmiş.
Bizim derdimiz ne adamların derdi ne...
Vicdanınıza sizin ben...
Adam vefat etti diye elini ovusturanlar piyasaya çıkmaya başladı yazık..
ilkmotor600r
25 Temmuz 2017, 06:43
Motoetkinlik sitesinde acilden yazanlar olmuş vefat etmiş arkadaşlar, bu adam benim motora başlamadan önce izlediğim aldıktan sonra izlediğim, her akşam bir video izlediğim hayatımın parçasıydı. Allah rahmet eylesin
bfrossa
25 Temmuz 2017, 06:44
bu adam vefat etti diye çalgı çengi tutacak çok ağzı sulanan çakal çok maalesef
giestik
25 Temmuz 2017, 06:47
Allah rahmet eylesin. Evet arkadaşlar buradan son görev için bilgi verirmisiniz , katılmak istiyorum
harung
25 Temmuz 2017, 06:49
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Ondan çok şey öğrendik
sanausbe
25 Temmuz 2017, 06:52
Basimiz sagolsun.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO