Orijinalini görmek için tıklayınız : Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Keoma
25 Temmuz 2017, 03:26
Allah rahmet eylesin.
Barkın abi son eğitimini verdi.Bugüne kadar verdiği bilgilerden çok istifade ettim.
Allah ondan razı olsun.Yerini cennet eylesin
MrMud
25 Temmuz 2017, 03:30
Abi olamaz ya, Allah aşkına birisi bana yanlış haber aldın mal herif felan desin, Barkın abi suan hayatta desin etmeyin ya
shooter1
25 Temmuz 2017, 03:31
Allah rahmet eylesin
Facebook grubundaki post silindi yenisi açıldı hastaneden kesin haber deniliyor
Söylenecek başka bir şey kalmadı galiba
SolidSnake
25 Temmuz 2017, 03:32
Arkadaşlar nolur yakınlarından bizzat bilgi almadan veya hastaneden bizzat bilgi almadan buraya kötü bilgi yazmayın. Henüz hiçbir şey net değil, lütfen kesinleşmeden galeyana gelmeyin.
MrMud
25 Temmuz 2017, 03:33
Ailesi bilgi verecekler diye post sildirdiler , Atilla Ateş yakın arkadaşım olur ordan biliyorum, ailesi bilgi vermiş mi ? Atilla suan hastahaneye gitmek üzere avrupa yakasından yola cikti, birisi yalan desin gözünüzü seveyim ya
hburgaz
25 Temmuz 2017, 03:33
Hangi facebook grubu? link?
SolidSnake
25 Temmuz 2017, 03:34
Ailesi bilgi verecekler diye post sildirdiler , Atilla Ateş yakın arkadaşım olur ordan biliyorum, ailesi bilgi vermiş mi ? Atilla suan hastahaneye gitmek üzere avrupa yakasından yola cikti, birisi yalan desin gözünüzü seveyim ya
Şu sayfayı paylaşır mısın
yürekçe
oyle ya da boyle, bir ekoldü..
gozlerim doldu..
ben de saglikciyim ve su an nobetteyim.
surekli vakalar geliyor ama tanidik oilunca, soz bogazda dugumleniyor...
Allah rahmet eylesin.
kalanlara sabir diliyorum..
camiamizin başı sagolsun :(
MrMud
Arkadaşlar nolur yakınlarından bizzat bilgi almadan veya hastaneden bizzat bilgi almadan buraya kötü bilgi yazmayın. Henüz hiçbir şey net değil, lütfen kesinleşmeden galeyana gelmeyin.
Hocam hastahanede suan bulunan 10a yakın kişi kaybettik diyor, sözlüklerde vefat ettiği söyleniyor birşey bilen bir Allahın kulu yokmu ya
SolidSnake
25 Temmuz 2017, 03:35
Hocam hastahanede suan bulunan 10a yakın kişi kaybettik diyor, sözlüklerde vefat ettiği söyleniyor birşey bilen bir Allahın kulu yokmu ya
Arkadaşım şu sayfanın linkini paylaşır mısın lütfen
Dark-ghost
25 Temmuz 2017, 03:36
Abi olamaz ya, Allah aşkına birisi bana yanlış haber aldın mal herif felan desin, Barkın abi suan hayatta desin etmeyin ya
Abi inşallah haber yalan çıksın işgüzar biri yalan söyledi desin yemin ederim herkesten her turlu küfür hakaret duymaya raziyim yeterli bu adam ölmesin
Keoma
25 Temmuz 2017, 03:36
Barkın abinin arkadaşı Murat Emre Erdil facebook sayfasında akşam konuşmuştuk mekanın cennet olsun yazmış.
Motosiklet camiasını yasa boğmuştur.Çok üzüldüm çook...
berkay19070
25 Temmuz 2017, 03:37
Giden bakan eden yok mu İzmit'ten yola çıkıcam yoksa dayanamıyorum
MrMud
25 Temmuz 2017, 03:38
Şu sayfayı paylaşır mısın
Abi facebook kullanmıyorum Berrak Turşuları Fan Grubu sayfanın adi arkadaş aracılığı ile okudum ekran görüntülerini , arkadaş gruba uye ama suan hastahane yolunda, bahsi geçen sayfa barkın abinin takip ettiği reklamını yaptığı bir sayfa :/
shooter1
25 Temmuz 2017, 03:38
Arkadaşım şu sayfanın linkini paylaşır mısın lütfen
Facebook berrak tursulari fan grubu yaz çıkıyor hocam teldeyim link atamadım gönderinin kaldırılması istenildi
yoda36
25 Temmuz 2017, 03:39
beyler son durum ne?
TheWitac
25 Temmuz 2017, 03:39
İnşallah iyidir, ağır da olsa hafif de olsa yaralanmayla kurtulur umarım. İlk motorumu alıcağım zamanlar Barkın abinin videolarını izleyip çok şey öğrendim hala da öğrenicek çok şeyimiz var Barkın abiden. Allah acil şifalar versin inşallah. İstanbul'da olsam hastaneye giderim direk ama maalesef değilim. Hayırlı haberlerini alırız umarım. Bu gece zor geçicek...
MrMud
25 Temmuz 2017, 03:41
Facebook berrak tursulari fan grubu yaz çıkıyor hocam teldeyim link atamadım gönderinin kaldırılması istenildi
Bu gönderinin mi ?
shooter1
25 Temmuz 2017, 03:44
Bu gönderinin mi ?
Facebook'taki grupta biri yazmış berhan abi gönderinin kaldırılmasını istemiş
grupta bir tane gönderi kaldırıldı bir tane daha var ailesi açıklama yapacak galiba
yürekçe
25 Temmuz 2017, 03:45
grupta bir tane gönderi kaldırıldı bir tane daha var ailesi açıklama yapacak galiba
e yapsinlar artik!
berkay19070
25 Temmuz 2017, 03:46
Durum kesinleşse bi
MrMud
25 Temmuz 2017, 03:46
Atilla Ateş isimli arkadaşın gönderi kaldırıldı onu biliyorum az önce senin dediğinin aynısını dedi, ve kaldırdı.
pocemonmutlu
25 Temmuz 2017, 03:50
https://twitter.com/esinozkan/status/889641407920713729
stalnoy kon
25 Temmuz 2017, 03:50
Arkadaşlar motoRail grubunda bir çok kez teyit edildi ne yazık ki üzülerek söylüyorum haber gerçek. Keşke gerçek olmasa diyorum hala.. İnşallah asparagas haberdir..Hepimiz şoktayız.. Çok üzgünüz.
Allah rahmet eylesin..
shooter1
25 Temmuz 2017, 03:51
Atilla Ateş isimli arkadaşın gönderi kaldırıldı onu biliyorum az önce senin dediğinin aynısını dedi, ve kaldırdı.
önceki postta durumu iyi denildi sonra vefat haberi geldi
elim uyuştu zor yazamiyorum
Yolcu0
25 Temmuz 2017, 03:53
Siz şaka yapıyorsunuz herhalde yok abi kesinlikle şaka ne demek öldü abi ne demek vefat etti. Offff offff
MrMud
25 Temmuz 2017, 03:55
Aile dostu olduğunu söyleyen Esin Özkan isimli kişi teyit etti, MotoRaiL isimli motosiklet grubu teyit etti..
Son umut suan yolda olan samimi arkadaşımın hastahaneye ulaşmasını bekliyorum..
Inşallah hastahaneye ulaşıp "Ulan yalan haber" deyip kahkaha atar...
Barkin abi yapma gözünü seveyim.
Dark-ghost
25 Temmuz 2017, 03:57
Aile dostu olduğunu söyleyen Esin Özkan isimli kişi teyit etti, MotoRaiL isimli motosiklet grubu teyit etti..
Abi bi durun allah aşkına valla ağlıcam zor tutuyor kendimi
hburgaz
25 Temmuz 2017, 04:00
abi senden haber bekliyoruz, arkadaşından bize bilgi aktarmadan hiçbir yere gitmiyoruz.
lifeishope
25 Temmuz 2017, 04:01
Yapma be abi offffffffffffffff
Keoma
25 Temmuz 2017, 04:03
Az önce iki arkadaşıma haber verdim Barkın abinin vefat haberini.İkiside yarın motosikletlerini satılığa çıkaracaklarını söyledi.Barkın abi gibi birinin bile başına bu geldiyse bize neler olmaz diyorlar,çok haklılar.
Allah gani gani rahmet etsin.Ne diyeceğimi bilemiyorum...çok üzgünüm
Dark-ghost
25 Temmuz 2017, 04:05
Abi ben motosiklet bilgisi sıfır bir adamdım.Her konuyu bu adamdan öğrendim. Motorda nasıl oturulur,kontra tekniği nedir,ikinci el alırken ne yapılır, motosiklet nasıl yıkanır, zincir yağlama, wd40,viraj,kör nokta,trafik okuma,akü bağlantısı, ya debriyaj teslim kopunca debriyajsız nasıl motosiklet kullanilir bu adamdan öğrendim.
İlk kazanı ben bu adam sayesinde ufak tefek sıyrıklar ile atlattım. Kimse kusura bakmasın da sokrim boyle hayatin adaletine ben abi...
RiddeX
25 Temmuz 2017, 04:07
Allah rahmet eylesin UNUTULMAYACAKSIN AEA
mustang256
25 Temmuz 2017, 04:08
Okkalı bi kahkaha ve küfürle 2 dkda öldürdünüz bizide falan dese keşke çıkıp, bu kadar etkileneceğimi tahmin dahi edemezdim.
Allah rahmet eylesin hiç tanımasam görmesem sohbet etmesemde çok uzun günler görmesini, nice projeler yapmasını isteyeceğim birisiydi.
Başımız sağolsun.
Dr. Fatih
25 Temmuz 2017, 04:11
Lütfen şaka deyin, gerçek değil deyin. Abi son durum nedir. Allah rızası için
SolidSnake
25 Temmuz 2017, 04:14
Hastaneyi arıyorum ancak açan yok, hala elimizde kesin bilgi de yok. Abuk subuk sayfaların yazdıklarına itimat edecek değilim. Adamı sevmeyen, ölse diye avcunu terleten çok.
MrMud
Suan kulağını cinlattigim arkadaşımın hastahaneye ulaşıp %100 kesin bilgi vermesini bekliyorum onun icin ben inanmıyorum arkadaşlar.
Barkın abi kalkacak bizim yalan haber yüzünden kulak mememize vuracak rahat olun...
Sadece kesin haberi verecek arkadaşın hastahaneye ulaşmasını bekliyorum...
fastturkish
Yapma be Barkın Abi.... OFff ya hayatımda ilk kez ailemden olmayan birinin ölümü beni bu kadar üzdü. Şu boktan dünyada ölecek o kadar boktan tip varken neden be neden böyle güzel insanlar ölür..........
destro
25 Temmuz 2017, 04:18
MrMud Hocam şu anda seni tanımasam da, tek inandığım kişisin.
İyi haberlerini bekliyorum.
rebirth
25 Temmuz 2017, 04:20
En çok içimi yaralayan da Barkın abinin kendi motoru Panigale'yi ya da Wunderwaffe'sini değil de; muhtemelen tanıtsın diye ona verilen rc200'ü kullanması oldu. Panigale ile olsa belki de o kapı açıldığı sırada çoktan gitmek istediği yere varmış olurdu. Wunderwaffe'nin sesi belki de o kapının açılmadan önce 3 saniye daha düşünülmesini sağlardı. Yine camiaya bir video daha hediye etmek için, sponsorumuz olsun da bari dükkanı döndürelim, videoların devamı gelebilsin diye kullandığı motosiklet...
Motosiklet onunla anlam kazanmıştı benim için; o olmadıktan sonra ne motosikletin, ne de motosiklet ile ilgili hiç bir şeyin anlamı kalmaz benim için.
İnanmak istemiyorum, lanet olsun o kapıyı açana da arabasına da onu yetiştiren sisteme de...
MrMud
25 Temmuz 2017, 04:20
Hocam şu anda seni tanımasam da, tek inandığım kişisin.
İyi haberlerini bekliyorum.
Bende oturdum balkona elim telefonda haber bekliyorum hocam.
Allahın izniyle yalan haber olduğu için özür dileyeceğim burada...
Inşallah alacağım haber bu konuyu yalanlayacak...
Dark-ghost
25 Temmuz 2017, 04:21
Hastaneyi arıyorum ancak açan yok, hala elimizde kesin bilgi de yok. Abuk subuk sayfaların yazdıklarına itimat edecek değilim. Adamı sevmeyen, ölse diye avcunu terleten çok.
Dostum acmiyorlar bende aradım defalarca ama çalıyor acmiyorlar
stalnoy kon
25 Temmuz 2017, 04:21
Arkadaşlar fuat abiyle kazasındaki gibi bir durum değil. Her taraftan teyit yağıyor.. inanmak istemesem de haber doğru.
Hepimizin başı sağolsun...
yusufkalaz
25 Temmuz 2017, 04:22
Yapma ya ! Sözünü esirgemeyen tek adamdı gözümde.Son durum nedir acaba ?
SolidSnake
25 Temmuz 2017, 04:23
Suan kulağını cinlattigim arkadaşımın hastahaneye ulaşıp %100 kesin bilgi vermesini bekliyorum onun icin ben inanmıyorum arkadaşlar.
Barkın abi kalkacak bizim yalan haber yüzünden kulak mememize vuracak rahat olun...
Sadece kesin haberi verecek arkadaşın hastahaneye ulaşmasını bekliyorum...
Senin arkadaşın hala ulaşamadı mı şu hastaneye kardeşim sabahın 4'ünde? Nereden gidiyor bu adam?
stalnoy kon
25 Temmuz 2017, 04:23
Ailesi bir açıklama yapacak, o zamana kadar sakinliğimizi koruyalım. Sukunetle bekleyelim. Olayı da çok deşmeyelim şuanda, ailesinin de acısı çok taze. Barkın Bayoğlunun da ölen diğer kişinin de. Ailesinin açıklamasını bekleyelim.
MrMud
25 Temmuz 2017, 04:25
KARDESIM GIBI TANIDIĞIM ARKADAŞIMDAN HABER ALDIM.
Şuan haydarpaşa kapısında.
Başımız Sağolsun arkadaşlar, abimizi kaybettik bilgi ne yazık ki %100 doğru..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Unutmayacağım.
destro
25 Temmuz 2017, 04:27
poffff......
Allah rahmet eylesin.
Adını yaşatabiliriz umarım.
MrMud
25 Temmuz 2017, 04:28
Haber doğrumu diye sormayın lütfen, kalp kırmak istemiyorum.
Ve lütfen bana tekrar ettirmeyin, Barkın abiyi kaybettik.
Haberi bana veren kişi , doğruluğunu sorgulamayacağım bi kardesim.
Habere inanmayanlar başka kaynak baksın başka birşey yazmak istemiyorum.
Tekrar camianın başı sağolsun.
Altın Elbiseli Adamı, bizi tek görmezden gelmeyen Barkın abimizi kaybettik...
Bashwarp
25 Temmuz 2017, 04:28
KARDESIM GIBI TANIDIĞIM ARKADAŞIMDAN HABER ALDIM.
Şuan haydarpaşa kapısında.
Başımız Sağolsun arkadaşlar, abimizi kaybettik bilgi ne yazık ki %100 doğru..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Unutmayacağım.
Allah rahmet eylesin. Motosiklet hakkında bildiğim bir çok şeyi Barkın abiden öğrendim. Videoları, sunumları, muhabbeti.. Mekanı cennet olsun.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO