Orijinalini görmek için tıklayınız : Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
MrMud
26 Temmuz 2017, 02:54
Söylendiğine göre o sorumsuz şahıs da olay yerinde hayatini yitirmemiş,ilk etapta ambulansa alınana kadar hayattaymis ondan sonra muchul.Barkın abinin durumda ise bir şey yokmuş. Arkadaşımın dediğine göre o anadolu yakasına geçerken görmüş ve gitmiş. Barkın abi kenarda yerde yatıyordu ama kafasında kaskı yoktu,ilk onun yanina gittim yüzünde kan yoktu sadece ama şokta olduğunu ve isteksizce hareket ettiğini söyledi. Ambulans biraz geç kalmış yada onlara öyle geldi o anın stresi ile.Hız konusunda net bir wry diyemem tabi ama netteki bir video eğer gerçekse karşı tarafın her yeri dağılmış o aşikar. Ama bu gün televizyonlarda haberlerde kameraya yansıyan görüntüde eğer kendisiyse gerçekten, biraz hızlı olduğunu söylemek gerekir.
Benim asil kafama takılan olay şunlar. Birincisi bu adamın kaskı neden başında değildi. Bu adam kask olmadan asla yola çıkmaz. İkincisi de biz olayı ilk haber aldığımızda Barkın abinin artçılı olduğu yönündeydi,ama o kişiden hic haber yok.
Artçılı olduğu bilgisi yanlış bilgi çıktı.
Ama Barkın abi ile arka arkaya giden 1000rr vardı.
Mobese görüntüsünde arkasından giden kişi.
Kazaya karıştımı, karışmadimı, Barkın abi ile berabermiydi, yoksa oyle yolda görüp takip etmeyemi başladı bilinmiyor.
Yada biliniyorsa bilgi verilmedi...
Dark-ghost
26 Temmuz 2017, 03:05
Uyku yok bu gece. Açtığım konulardan anlaşılır bende maddiyatı hemen hemen ayarladım sayılır ve ktm rc serisi bir motor alacaktım. fakat Barkın abininde kaza yaptığı motorun rc olduğunu öğrendiğim andan beri değil ktm hiç motor almayı düşünmüyor oldum. Deyim yerindeyse Sahip olmadan soğudum motordan. Alırsam da Barkın abinin miras bıraktığı o bilinçli motorcu kitlesini yaşatabilmek adına alırım motoru.
Bende sabah ayni şeyleri düşündüm, hatta motosikletimi satmayı bile düşündüm. Evinin önünde 2011 model bir araba var ve ben daha bir defa direksiyona grcmedim gecmemde.İnan bana dun gece-sabah arası ayni şeyleri düşündüm. Ama biz onu örnek aldık kendinize,onunla daha bi başka sevdik,başka bir aşk ile baglandik motosiklete. Onunda dediği gibi bir ömür motosiklet sürün...
Dark-ghost
26 Temmuz 2017, 04:16
Bu videodaki AEA değil bence.
O zaten değil belki bir ihtimal çarptığı kişi olabilir diye düşündüm.Olayı gören arkadaşım ben gittiğimde diğer adamı sedyeyle koyuyorlardi demişti. Bende belki odur diye düşündüm nette bazı sitelerde vardı.
topgun1111
26 Temmuz 2017, 04:18
bir insanın bu hale gelmesi için çok motorun hızlı çarpmış olması lazım.
rebirth
26 Temmuz 2017, 05:07
o geberene acımadım hiç. Haber bültenlerinde uzaktan çekimde yayınlanan, net olmayan videoda Barkın abinin süratli olduğu görülüyor da; trafiği okumayı o kadar iyi bilen adamın yayayı farktmemesini, hamle yapmamasını/yapamamasını aklım almıyor. Bir de 'arkadan gelen 1000rr' söylentisi de kafa karıştırıcı, acaba Barkın abiyi kışkırtıp yarışmaya mı çalıştı da Barkın abi o motorun kapasitesinin üstünde risk alıp öyle hızlı gidiyordu ? '1000rr'lı da düşmüş, sonra kaçmış' yazılmış. Bu olayda açığa çıkması gereken çok detay var. Her şey gerçek olmayacak kadar saçma olduğu için 2 gündür kimse kabullenemiyor bunu. 2 gündür uyuyamıyorum, defalarca ağladım şu yaşımda.
Süper Kahraman'sın sen, Panigale'ni sürsene be abi ya.
RevLimiter
26 Temmuz 2017, 05:14
bir insanın bu hale gelmesi için çok motorun hızlı çarpmış olması lazım.
topspeed 137 falan yanlış hatırlamıyorsam rc200 de ki bence bu yüksek bir sürat ve eğer son hız durumunda ilerliyorsa Barkın abi adamın bu hale gelmesi olağan.
MotorKafa
26 Temmuz 2017, 09:20
Yahu nası bi ruh hastasısınız arkadaş. Bu video eklenir mi buraya! Adamın onca yakını seveni var. Biraz düşünceli olun
motorcrus
26 Temmuz 2017, 10:07
bazen isyan ediyorum tanımadan sevdiğim insanların bu hayattan kopmasına ama ölüm diye bir gerçek var .
seni çok seviyorum ALLAH rahmet eylesin mekanın cennet olsun altın kalpli adam .
Dark-ghost
26 Temmuz 2017, 10:08
Yahu nası bi ruh hastasısınız arkadaş. Bu video eklenir mi buraya! Adamın onca yakını seveni var. Biraz düşünceli olun
Sana söyleyecek çok şey varda neyse uykususum babuş
Deeplord
26 Temmuz 2017, 21:44
Arkadaşlar merakımı mazur görün , fuat abinin instagram hesabında vefat haberinin altına, kimi arkadaşlar aralarının bozuk olduğunu yazıp çizmişler konu hakkında bilgisi olan varmı ? ve devrim abinin de sosyal medya hesaplarında barkının kaybıyla ilgili bir paylaşım göremedim hayırdır !?
ARçİL
26 Temmuz 2017, 22:04
Ailesine Allah sabırlar versin. Nasıl olur aklımız almıyor kabullenmek zor. Özlücez seni, mekanın cennet olsun.
paxnora
26 Temmuz 2017, 22:52
evet, müthiş yoğun trafiği olan biyerde arabayı durdurup çıkmak __________ sert bir dönüş virajın ortasında arabayı durdurup, arkadaşını indirmek___________, araçlara yeşil yanarken, akan yöne bakmadan yola atlamak _____________..
boşlukları siz doldurun, isterseniz bilgisizlik yazın, ister salaklık, ister cahillik. Kimse kusura bakmasın ben daha ağırını yazardım...
Hayır bide yaptıkları hatalı olduğunu belirtip dıtlıyorsun, yada bunu yapmayın diyorsun NÖ VÖR BÖÖÖ, SÖNÖNÖ YÖÖ diyerek çıkış yapmıyorlarmı, gerçekten kürekle ağzının orta yerine vurasım geliyor kimse kusurabakmasın ama bunlar sorumsuzluk değil gerizekalılıktır, yaptıkları bu hayvani davranışların neleri getireceğini iplemiyorlar..
Salurbey
27 Temmuz 2017, 16:06
evet, müthiş yoğun trafiği olan biyerde arabayı durdurup çıkmak __________ sert bir dönüş virajın ortasında arabayı durdurup, arkadaşını indirmek___________, araçlara yeşil yanarken, akan yöne bakmadan yola atlamak _____________..
boşlukları siz doldurun, isterseniz bilgisizlik yazın, ister salaklık, ister cahillik. Kimse kusura bakmasın ben daha ağırını yazardım...
Hayır bide yaptıkları hatalı olduğunu belirtip dıtlıyorsun, yada bunu yapmayın diyorsun NÖ VÖR BÖÖÖ, SÖNÖNÖ YÖÖ diyerek çıkış yapmıyorlarmı, gerçekten kürekle ağzının orta yerine vurasım geliyor kimse kusurabakmasın ama bunlar sorumsuzluk değil gerizekalılıktır, yaptıkları bu hayvani davranışların neleri getireceğini iplemiyorlar..
Altına imzamı atıyorum. Yok öyleymiş yok böyleymiş... Kaybettik Barkın'ı, sorumsuz davranış yüzünden. Alkol alıp direksiyona geçmekten farkı yok benim gözümde.
RevLimiter
27 Temmuz 2017, 21:15
Başkasının aptallığı yüzünden bir efsanenin hayatını kaybetmesi.. Sanırım bu Zeus'u çok kızdırdı.
Salurbey
27 Temmuz 2017, 21:36
Beyler, Barkın'ı "kendi sinire hakim olamayıp kazaya sebebiyet veren " diğer arkadaş için aptallık gibi kötü kelimeler kullanmayalım. Sonra çok ahlaksız bulanlar olur sizi ,ölünün arkasından diye eleştirilirsiniz.
Ülkemizde, ölüme sebebiyet verin kendi öfkenize ,sinirinize ,sevincinize ve kalan tüm aşırı şekilde yaşadığınız duygularınızdan dolayı, bencilliginizden dolayı... ama ölünün arkasından hiçbirsey denmez hani...
Şimdi ben düğünde aşırı sevincinden,mutluluğundan belindeki silahı çıkarıp rastgele ateş eden ve masumların ölümüne sebep olan kişilere kötü söz soylenmesine,maganda denmesine karşıyım..yani ne olmuş adam sevincine coskusuna sahip olamamış, ateş etmis,öldürmüş... di mi sıkıntı yok.. ee coşku , öfkenin ikiz duygusu gibi nasıl olsa..
Bay Balta
27 Temmuz 2017, 22:54
Ankarada olup, elinde fazla sticker olan var mı? Ya da haftasonu bi yerde gidip bastıralım mı?
İrtibata geçelim ?
RevLimiter
27 Temmuz 2017, 23:10
Beyler, Barkın'ı "kendi sinire hakim olamayıp kazaya sebebiyet veren " diğer arkadaş için aptallık gibi kötü kelimeler kullanmayalım. Sonra çok ahlaksız bulanlar olur sizi ,ölünün arkasından diye eleştirilirsiniz.
Ülkemizde, ölüme sebebiyet verin kendi öfkenize ,sinirinize ,sevincinize ve kalan tüm aşırı şekilde yaşadığınız duygularınızdan dolayı, bencilliginizden dolayı... ama ölünün arkasından hiçbirsey denmez hani...
Şimdi ben düğünde aşırı sevincinden,mutluluğundan belindeki silahı çıkarıp rastgele ateş eden ve masumların ölümüne sebep olan kişilere kötü söz soylenmesine,maganda denmesine karşıyım..yani ne olmuş adam sevincine coskusuna sahip olamamış, ateş etmis,öldürmüş... di mi sıkıntı yok.. ee coşku , öfkenin ikiz duygusu gibi nasıl olsa..
Haklısın güzel açıkladın.
Bay Balta
27 Temmuz 2017, 23:56
Adam haklı beyler. Bi anlık öfkemize yenilmeyelim. Onunda bi ailesi var.
Alonedark93
28 Temmuz 2017, 00:09
Mesajını inceden aldım..
Salurbey
28 Temmuz 2017, 12:31
Barkın'ın hayatını kaybetmesine çok üzüldüm çok kızgınım... Birçok ölümler oluyor ülkemizde,basit,ucuz sebeplerle... kader diyoruz...
Örnek, hac görevini yerine getirmeye giden hacı adaylarının üzerine vinç devrilmişti ve açıklama geldi,kader... mühendislik,hesap,kitap,matematik yok, ne var, kader... yanlış yükleme,hatalı kurulum sonra kader... sen talimatlara uy sonra operatörü olmadık şekilde bayılsın,hiçbir sağlık sorunu geçmişi olmayan operatör vinci hacı adaylarının üzerine devirsin,işte böyle kazaya KADER derim.
Diğerleri ise ; vurdumduymazlık, insan hayatına değer vermeme,sorumsuzluk ama KADER değil.
Bu zihniyeti allah kahretsin......
motoskletci
28 Temmuz 2017, 12:49
Demek istediğini anladım fakat hepsi kadere dahil. İkinci olayda önlem alınmış fakat birinci anlattığında önlem alınmamış oluyor
Salurbey
28 Temmuz 2017, 13:25
1. olay ihmalkarlik,vurdumduymazlık,insan hayatının ucuzlugu ve buna benzer birçok şey derim sadece KADER demem.
2.olay benim KADER olarak anladığım kavramın kaza haline girer.
Sonuç, Avrupa'da nedense çoğunlukla 2.olay diye anlatmaya çalıştığım şekilde gerçekleşiyor kazalar...
Biz ve bizimki gibi ülkelerde ise hep KADER. lanet olsunn
Shrieker
29 Temmuz 2017, 03:01
Arkadaşlar,
Barkın ağabey eğer vefat etmeseydi bu haftaki (26 Temmuz) konuğunun Ali Türkşen olmuş olacağını okudum ekşide. Bilmiyorum bu bilgi kafanızda bazı taşların yerine oturmasına vesile oluyor mu.
Barkın Bayoğlu'nun vefatına sebep olan kazanın görüntüleri çok acilen ortaya çıkmalı ve kamuoyuyla paylaşılmalıdır. Bu görüntüler ortaya çıkmassa ortada bir şaibe olduğuna dair makul şüphe olduğunu düşüneceğim.
Salurbey
29 Temmuz 2017, 15:46
Kaptan'ın gidiş çok üzdü. Ölmez sağ kalırsam motorumun veya ekipmanlarımın üzerinde, kalbimde hep olacak... ahh be Kaptan çok erken çokkkk... huzur içinde uyu..
https://i.hizliresim.com/vpVGYR.jpg (https://hizliresim.com/vpVGYR)
MrMud
29 Temmuz 2017, 16:22
Kaptan'ın gidiş çok üzdü. Ölmez sağ kalırsam motorumun veya ekipmanlarımın üzerinde, kalbimde hep olacak... ahh be Kaptan çok erken çokkkk... huzur içinde uyu..
https://i.hizliresim.com/vpVGYR.jpg (https://hizliresim.com/vpVGYR)
Her sabah neşe ile evden çıkıyorum, kontak açınca gözüme takılan sol aynadaki siyah kurdale canımı sıkıyor.
Sökmekte istemiyorum, enteresan bi durum.
Rüzgardan dalgalanırken elime her çarpmasinda "Unutma" der gibi.
Kargaburun
29 Temmuz 2017, 16:29
Arkadaşlar,
Barkın ağabey eğer vefat etmeseydi bu haftaki (26 Temmuz) konuğunun Ali Türkşen olmuş olacağını okudum ekşide. Bilmiyorum bu bilgi kafanızda bazı taşların yerine oturmasına vesile oluyor mu.
Barkın Bayoğlu'nun vefatına sebep olan kazanın görüntüleri çok acilen ortaya çıkmalı ve kamuoyuyla paylaşılmalıdır. Bu görüntüler ortaya çıkmassa ortada bir şaibe olduğuna dair makul şüphe olduğunu düşüneceğim.
Ben de okudum ve Barkın Bayoğlu'nu daha da çok sevdim ama şaibenin biraz zorlama olduğunu düşünüyorum. Ali Türkşen'in twitter hesabında da bir başsağlığı mesajı göremedim.
acemi06
29 Temmuz 2017, 18:09
Görevimden dolayı şehir dışındaydım haberi yeni duydum ve çok üzüldüm. Motorsiklet fuarında görmüştüm neşeli ve enerji dolu bir insandı. Allah Rahmet Etsin
weatherman
31 Temmuz 2017, 10:31
Her sabah neşe ile evden çıkıyorum, kontak açınca gözüme takılan sol aynadaki siyah kurdale canımı sıkıyor.
Sökmekte istemiyorum, enteresan bi durum.
Rüzgardan dalgalanırken elime her çarpmasinda "Unutma" der gibi.
Ben de sendenim. Kurdeleyi sökmek istemiyorum, dalgalandıkça hüzünleniyorum...
tr100a
31 Temmuz 2017, 12:29
kazayı düşünme fırsatım oldu bu güne kadar köprü bol aydınlatmalı bir yer adamın AEA yı görmemesi imkansız veya AEA adamı görmüştür en kötü ihtimal böyle bilgili ve tecrübeli birinin motosikletin gidonunu şahsın arkasına kırıpta kurtarmaya çalışmak yerine nasıl çarptı ?
şöyle düşünüyorum bu adam AEA nın üstüne gidip durarak onu almasını istemiş olabilir çünkü o saatte oradan hiç bir araç onu almaz
mgokhan57
31 Temmuz 2017, 16:14
Hey gidi Barkın Abim, nasipte buraya senin vefatının ardından yazmak da varmış. Seni ilk gördüğüm o anı hiç unutmadım. 2014 Motobike Expo' da konuşma yapacağın salona geldiğimde görmüştüm seni. Nasıl da heyecanlanmıştım. Üstelik seninle muhabbet etme imkanı da yakalamıştım. Ne kadar candan ve ilgiliydin motosiklet tutkunlarına karşı... Ondan sonra her fuarda görüştük, azdan çoktan muhabbet ettik. Seni tanımış olmanın mutluluğu bir ömür boyu benimle kalacak canım abim. Sen ise hep dualarımda, öğretilerin ise hep aklımda olacak. Bir ülkeye ölmeden motosiklet kullanmayı öğreten adamsın sen. Ve bu yolda canını veren. Elimden geldiğince unutturmayacağım seni. Çocuklarım da seni tanıyacak, beni tanıyan herkes de.
Rabbim mekanını cennet eylesin abim. Bu yaşta hala hüngür hüngür ağlayabileceğimi de öğrettin ya bana...
YBRMANİA
02 Ağustos 2017, 13:47
Barkın abiyle tanışma fırsatım olmadı malesef.fuara gelemedk iş vesilesiyle ki amacım sadece Barkın abinin elini sıkıp foto çektirmekti.İnsan tanımadığı birisi için ağlar mı? hemde videolarını izleye,izleye...
Boş vakitlerimde sürekli videolarını izliyorum.Hüzünlenmek onu anmak istiyorum.bugün maketçilik isimli videousunu izledm.Halen inanmak istemiyorum gittiğine.FB'dan bi kaç kez mesajlaşmıştık kendisi ile.Keşke diyorum ölmeseydin.kabileyi reissiz bırakmasaydın be dayı.Adam öyle bir sempati kazandırdı ki bende videolarındaki sufleleeri bile biliyorum."AEA nın bir günü" videosunda camelbakını temizlerken "camelbaksız çıkmam dayı"sözü beni o gün hem ağlattı hemde tebessüm ettirdi mesela.Ustanın biyografi kitabı olmasını istiyorum.Hayatını öğrenmek,unutmamk istiyorum O'nu.Sanki öz abim vefat etti.
Olmadı be usta.gidişin çok koydu hepimize.Yerin asla dolmayacak.
fenerbahceli
02 Ağustos 2017, 13:54
Barkın abiyle tanışma fırsatım olmadı malesef.fuara gelemedk iş vesilesiyle ki amacım sadece Barkın abinin elini sıkıp foto çektirmekti.İnsan tanımadığı birisi için ağlar mı? hemde videolarını izleye,izleye...
Boş vakitlerimde sürekli videolarını izliyorum.Hüzünlenmek onu anmak istiyorum.bugün maketçilik isimli videousunu izledm.Halen inanmak istemiyorum gittiğine.FB'dan bi kaç kez mesajlaşmıştık kendisi ile.Keşke diyorum ölmeseydin.kabileyi reissiz bırakmasaydın be dayı.Adam öyle bir sempati kazandırdı ki bende videolarındaki sufleleeri bile biliyorum."AEA nın bir günü" videosunda camelbakını temizlerken "camelbaksız çıkmam dayı"sözü beni o gün hem ağlattı hemde tebessüm ettirdi mesela.Ustanın biyografi kitabı olmasını istiyorum.Hayatını öğrenmek,unutmamk istiyorum O'nu.Sanki öz abim vefat etti.
Olmadı be usta.gidişin çok koydu hepimize.Yerin asla dolmayacak.
Güzel yazmışsın kardeşim
Gidişi çok koydu hepimize. Çok üzgünüz
Bay Balta
12 Ağustos 2017, 23:01
Ankara ekibi? Bi kortej mi yapsak? Var mı gönüllü?
Ahmetbahadır
13 Ağustos 2017, 00:08
Rahmetli Barkın Abi'nin kaza sonrası ayağa kalkıp insanlarla konuştuğu, bir şeyinin olmadığı, ambulansla hastaneye giderken astım krizine girip kalp krizi geçirdiğine dair bir duyum aldım.Doğru mudur?
pokeharun
13 Ağustos 2017, 01:49
Net bir bilgi henüz açıklanmadı bilen biri söyler umarım. Geçen gün youtube hesabında bmw nin tek silindirli yeni motorunun videosu yayınlandı vefat öncesi çekilmiş yayınlanmamış sanırım çok hüzünle sanki böyle bir olay olmamış yeni videolar gelecekmiş gibi hüzünle izledim:( yorumlar da devre dışı bırakılmıştı
HE1SENBERG
14 Eylül 2017, 00:50
Kennedy suikastı gibi oldu. kaza detayını öğrenemedik. Tabiki öğrenmek bişeyi değiştirmiyor ama insan şu soruya cevap arıyor aslında.
AEA gibi tecrübeli biri nasıl bi durumda kaldı ki bu derece bir kaza yaptı.
GezeGeze
22 Ekim 2017, 00:59
Kendi şeridinde düz gitsen bile sorumsuz birisinin gece yarısı aracını durdurup bölünmüş yolda karşı şeride yürüyerek geçmek gibi akıl almaz hatası hayatına mal oluyor ...
Ne motosiklete binesim geldi doğru dürüst bu yaz, ne foruma yazı yazasım o zamandan beri...
Bugün güneşli havadan istifade edip kış öncesi motosikletle Isparta çevresini turladım 100 km, duraksız; virajlı Ağlasun yollarından girip Burdur üstünden çıkıp ...
Harika bir rahatlama ... Doğa, sen, motorun ...
Bindik, biniyoruz, bincez ... Ama aklımızda hep güvenli sürüşe dair önemli sözlerinle...
Yunus Emre'nin bir şiirinden 2 kıtasını alıntılayarak bitireyim: Biri hüznümüzü anlatıyor, diğeri geleceğimizi.
Geldi Geçti Ömrüm Benim (https://www.antoloji.com/geldi-gecti-omrum-benim-siiri/)
...
Bu dünyada bir nesneye
Yanar içim göynür özüm
Yiğit iken ölenlere
Gök ekini biçmiş gibi
...
Yunus Emre bu dünyada
İki kişi kalır derler
Meger Hızır, İlyas ola
Ãb-i hayat içmiş gibi
Yunus Emre
Allah rahmet eylesin ...
Öğrettiklerin hep kulaklarımızda kalacak.
gibigibi1985
22 Ekim 2017, 01:29
Kendi şeridinde düz gitsen bile sorumsuz birisinin gece yarısı aracını durdurup bölünmüş yolda karşı şeride yürüyerek geçmek gibi akıl almaz hatası hayatına mal oluyor ...
Ne motosiklete binesim geldi doğru dürüst bu yaz, ne foruma yazı yazasım o zamandan beri...
Bugün güneşli havadan istifade edip kış öncesi motosikletle Isparta çevresini turladım 100 km, duraksız; virajlı Ağlasun yollarından girip Burdur üstünden çıkıp ...
Harika bir rahatlama ... Doğa, sen, motorun ...
Bindik, biniyoruz, bincez ... Ama aklımızda hep güvenli sürüşe dair önemli sözlerinle...
Yunus Emre'nin bir şiirinden 2 kıtasını alıntılayarak bitireyim: Biri hüznümüzü anlatıyor, diğeri geleceğimizi.
Geldi Geçti Ömrüm Benim (https://www.antoloji.com/geldi-gecti-omrum-benim-siiri/)
...
Bu dünyada bir nesneye
Yanar içim göynür özüm
Yiğit iken ölenlere
Gök ekini biçmiş gibi
...
Yunus Emre bu dünyada
İki kişi kalır derler
Meger Hızır, İlyas ola
Ãb-i hayat içmiş gibi
Yunus Emre
Allah rahmet eylesin ...
Öğrettiklerin hep kulaklarımızda kalacak.
Eyvallah....
ErdoKoparan
25 Kasım 2017, 18:36
bi arkadaşıyla görüştüm rahmetlinin söylediğine göre 178 km hızla çarpmış
Akhunturk
25 Kasım 2017, 18:43
rc200 ile mi?
haluk23
25 Kasım 2017, 20:11
Merhaba, kazayı Rc390 ile yapmış rahmetli. Hatta ailesi kendisine ait motorları satışa çıkarttığında bir adet kazalı RC390 da vardı. Yani benim o günlerde okuduğum birkaç mesajda da yine RC390 dan bahsedilmişti. Tekrardan Allah rahmet eylesin. Allah günahlarını affetsin. Yeri dolmayacak...
matrax33
25 Kasım 2017, 23:36
baya baya birileri gps ile ölçmüş diyosun yani çarparken ? küsüratını dahi verdiğine göre.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
adam bu gün üye olmuş attığı ilk mesaj AeA'ın kaç yaptığı. Bende ciddiye alıp cevap veriyorum mal gibi.
efemontana
25 Kasım 2017, 23:40
Kel eğitmenin öğrencilerinden misin? Amacın Barkın abiyi karalamak mı? Tutarsız cümleler kurup arkasından 'hızlı gidiyormuş' denilmesine mi sebep olmaya çalışıyorsun? Burada fazla takılma, sana ekmek düşmez.
Lavuğa bak ya daha bugün üye olmuş, ilk mesajında yazdığı cümleye bak. Kalkıp da savunma yazma bile, karşımda olsan 178 km hızla duvara çarpmıştan beter yapardım seni.
wolrath
25 Kasım 2017, 23:45
bu konuda bıle troll yaptınız ya, allah belanızı versın.
makrofaj
19 Ocak 2018, 15:27
Neredeyse yarım yıl oldu...
Mertcan39
12 Temmuz 2018, 21:33
Işığı kapatmış kulaklığımı takmış şarkı dinliyorum bir anda altın elbiseli adam geldi aklıma yine hüzünlendim videolarını izlemeye başladım gözlerim dolar gibi oldu adamın senesi gelecek :(
tommygun
12 Temmuz 2018, 23:53
Işığı kapatmış kulaklığımı takmış şarkı dinliyorum bir anda altın elbiseli adam geldi aklıma yine hüzünlendim videolarını izlemeye başladım gözlerim dolar gibi oldu adamın senesi gelecek :(
Koluma dövme yaptıracağım da motif bakma aşamasındayım, geçen çok içtim dedim acaba Aea'nın dövmesini mi yaptırsam? Sonra biraz değiştirerek Panigale'li fotosunu dövme olarak yaptırmaya karar verdim.
https://i.hizliresim.com/DDBObo.jpg (https://hizliresim.com/DDBObo)
mucoist
09 Ağustos 2023, 22:29
Çok özledik şef
tommygun
10 Ağustos 2023, 07:00
Koluma dövme yaptıracağım da motif bakma aşamasındayım, geçen çok içtim dedim acaba Aea'nın dövmesini mi yaptırsam? Sonra biraz değiştirerek Panigale'li fotosunu dövme olarak yaptırmaya karar verdim.
https://i.hizliresim.com/DDBObo.jpg (https://hizliresim.com/DDBObo)
Motosiklete dair 2 büyük dövmem var ama Panigale işine girmedim. Kağıt üzerinde güzel gözüken her resim, kolda dövme olarak iyi durmayabiliyor. Rahmetlinin de toprağı bol, mekanı cennet olsun.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO