PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : husaberg fe450

tndgu
17 Temmuz 2017, 22:39
kısmetse, avans alabilirsem 1 haftaya alacağım motorsiklettir kendileri.

0 tecrübe...

çok ucuza denk geldi ve yepyeni motor, daha yeni değiştirilmiş parçaları sadece 25 saat sürülmüş.

%90 offroad için kullanacağım, umarım başlangıç için sorun çıkartmaz. Aslında suzuki drz400 falan alıp öldüresiye kullanmak vardı ama, husaberg beni aşırı tahrik ediyor. Hayatımda husaberg kadar karakterli motor yapan bir firma ile tanışmadım daha önce. Husqvarne ve Harley-davidson bile arka planda benim gözümde.

Neler önerirsiniz bana, kullanıcıları var mı?

mchi
18 Temmuz 2017, 03:31
Husqvarna fs450 ye asik olmustum gecenlerde bian o sandim. Anlamadigim icin sanirim o saat hesabi beni tilt ediyor nedense :)

KTM250
21 Temmuz 2017, 08:51
kısmetse, avans alabilirsem 1 haftaya alacağım motorsiklettir kendileri.

0 tecrübe...

çok ucuza denk geldi ve yepyeni motor, daha yeni değiştirilmiş parçaları sadece 25 saat sürülmüş.

%90 offroad için kullanacağım, umarım başlangıç için sorun çıkartmaz. Aslında suzuki drz400 falan alıp öldüresiye kullanmak vardı ama, husaberg beni aşırı tahrik ediyor. Hayatımda husaberg kadar karakterli motor yapan bir firma ile tanışmadım daha önce. Husqvarne ve Harley-davidson bile arka planda benim gözümde.

Neler önerirsiniz bana, kullanıcıları var mı?

kaç model husaberg bu? 2002-2011 modelini alırsanız elinizde patlar.2000-2009 modeller kesinlikle sorunludur. uzak durmanızı öneririm.2010-2011 modellerdede parça sorunu yaşayabilirsiniz.4t modellerde yatık motor vardı.Çok üretilmedi o motorlardan.2012 de ktm husaberg'i satın aldı. 2015de ise husaberg üretimini durdurdu.Artık dünyada husaberg üretilmiyor.Husqvarna olarak tek marka altında topladılar.2009a kadar olan modellerde parça sorunu ,tamirat sıkıntısı,kickstart soldadır. dişli soldadır.Tamamen ters bir motordur.Genellikle ekzantirik zinciri kopar ve motor dağılır.silinidiri sökmek için motoru indirip blogu ortadan ikiye yarman gerekir.2012-2015 modellere bakabilirsin fakat o motorların ktmden bir farkı yoktur.Bütün parçaları aynı sadece rengi farklıdır.Dolayısıyla üretilmeyen bir marka yerine aynı özelliklere sahip bir ktm alabilirsin.Avatarımda 2005 fe 450 var.3 yıl kullandım.İnanılmaz güçlü ama tavsiye etmem sorunlu motor.