PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Salak, Sinirli İnsanlar vs Motorcular - 2017 Türkiye'de Yaşanan Motosiklet Olayları

ultmadem
16 Haziran 2017, 14:52
Beklenen video yayınlandı :cat:

https://www.youtube.com/watch?v=KXzU0xizLx4

EmirŞengezer
16 Haziran 2017, 15:14
Güzel seri tebrikler.

Nissan micralı huur çocuğunun akıbetini bilen var mı? Motorcunun canına kastetmiş açık açık.

hachiko
16 Haziran 2017, 15:18
Böyle bir konu yokmuydu?

bindiregandi
17 Haziran 2017, 20:17
Şu motorcular trafikteki yerini bi anlamadı gitti.

GB79
17 Haziran 2017, 23:18
Şu motorcular trafik okumayı bir öğrense, bir de ben haklıyım sen haksızsın muhabbettinden vazgeçse işimiz daha kolay olacak. İnsanlar zaten cahil ve bilgisiz, sen ona kornalı, atarlı bir şekilde hitap edince adamın zaten olmayan aklı da gidiyor. Sen bu ülkede motosiklet kullanıyorsan zaten riskleri göze alman ve sürüşünü ona adapte etmen lazım. Trafikteki bütün bu abukluklar eğitimsizlik veya cahillikten kaynaklanıyor, sen ona korna basıp bağırınca, emin ol adam bir şey öğrenmiyor, sen de gereksiz yere kendi canını sıkıyorsun. Tatlı dille hatasını söyleyebiliyorsan söyle yoksa bırak gitsin. Trafiği okumayı biliyorsan ve ülkemiz koşullarına adapte olduysan zaten bu tehlikelerin büyük bir çoğunluğuyla karşılaşmıyorsun.

kuzan14
17 Haziran 2017, 23:41
Sinir hastası olunabilecek türden bir video, motorun ülkemizde yeri yok hocam bunu 6-7 yıl sonunda anladım ve motoru sattım.Hiç hatam olmamasına rağmen bir şerefsiz yüzünden motoru sağa yatırdım bi hafta önce, adam seni görmedim diyerek haklı çıktı.Gününde sattım motoru