PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet, otomobil vs hırsızlığına bir nebze olsa çözüm.

cluuberzone
16 Haziran 2017, 10:39
Merhaba arkadaşlar
internette gezinirken bugün yeni bir ürün gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim.

Ürün 1 TL bozuk para büyüklüğünde gps sinyali yayan ve akıllı telefonlarla eşleştiğinde cihazın taşınan yahut çalınan aygıt/taşıt her ne ise bulunduğu lokasyondan sinyal yayarak bu sinyali akıllı telefonlarınızdan takip ederek bulmanıza yarıyor.

Ürün yorumlarını kontrol ettiğinizde çok faydalı ve kullanışlı olduğuna dair olumlu yorumlar bulunmakta.

Ürün ismi: TrackR
Ürün menşeei: ABD
Tedarik süresi: ortalam 1 hafta

https://get-trackr.io/wp-content/uploads/lp-what-is-trackr-01.png

https://www.youtube.com/watch?v=0Ep8XHtsq8A

Hubalahubhub
16 Haziran 2017, 11:00
Bayadir piyasada var bunlardan cevremde hic kulllanan olmadi. İse yariyor mu acaba.

mete333
16 Haziran 2017, 11:26
Gps sinyallerini geçmise dönuk kaydetme özelligi varmi acaba? sinyalin en son nerde oldugunu gosteriyirsa alinabilir

tenereci
16 Haziran 2017, 11:27
Aynı şeyi 2 kere açmıssınız

cluuberzone
16 Haziran 2017, 11:28
çok özür dileyerek aynı konuyu ÇALINTI MOTOSİKLETLER kısmına açmış bulundum öncelikle yönetici arkadaşlardan bu başlığın kapatılmasını rica ediyorum

diğer husus ürünün bir özelliğini bir arkadaş farkına vardı ürün GPS sinyali değil Bluetooth ile arama yapabiliyormuş.

verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

_recoo
16 Haziran 2017, 11:32
Çalışma mantığı gps modül ile aynı değil. O yüzden fiyatı ucuz. Akıllı telefon ile eşleştiriyorsunuz, uzaklaştığınızda ötüyor ufak tefek eşyalarınızı unutmayın diye. Ayrıca motosiklet için kullanacaksanız, kilometrelerce ötede olan motosikletinizin gps sinyalini görebilmeniz için motosikletinizin yakınında bir TrackR kullanıcısının olması gerekiyor.

Cihazın kendi başına gps sinyali verebilmesi için hücre ağına bağlanması gerek, onun için de operatör hattı gerek. Fakat bunlar öyle çalışmıyor malesef. :)

Özetle; Türkiye'de yeterince yaygın değilse, bize bir faydası yok.

drtayfun
16 Haziran 2017, 11:45
Zaten artık hırsızların çoğu sinyal kesici kullanıyor

Kübra006
16 Haziran 2017, 11:48
Çok güvensiz bir ortama koyuyorsanız motoru, arabayı üstüne Polisten,Emekli askerden satılılık filan yazıp tel bırakın.

Ona rağmen çalıyorsa,o hırsıza anahtar kendiliğinden verilir zaten:)

peruwasa12
16 Haziran 2017, 12:32
Çok güvensiz bir ortama koyuyorsanız motoru, arabayı üstüne Polisten,Emekli askerden satılılık filan yazıp tel bırakın.

Ona rağmen çalıyorsa,o hırsıza anahtar kendiliğinden verilir zaten:)

Hirsizin umrunda olcagini sanmiyorum :D