PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : motorcular neden kamerayla kayıt yapıp duruyor?

Sayfa : 1 [2]

oluroyle
14 Haziran 2017, 00:40
Sahi ben niye kaydetmiyorum .

VeliTrknn
14 Haziran 2017, 00:42
Ben güvenlik amacıyla , kaza anında delil olsun diye kullanıyorum. Arabada da araç kamerası kullanıyorum.

Kamera olmayan biryerde geliyor biri sana çarpıyor vs. Sen çarptın ayağına yatıyor :) Daha önce buna benzer bir durum başıma geldi arabayla iken.

_kaan_
14 Haziran 2017, 00:49
Ben 3 yıldır kask kamerası kullanıyorum. Kendimce 2 nedenim var; 1. Şehir içi kullanırken kazaya karışırsak karşı tarafın kaçması vs durumlarda elimde delil olması. 2. Yaz aylarında motosikletle uzun seyahatler yapıyorum gittiğim güzel yerleri kayda alıyorum.

Uğur
14 Haziran 2017, 01:35
Almayı düşündüğüm motosiklete aksiyon kamerası almayı düşünüyorum.Kaza falan bi yana.
Ben bu kadar bastım diyebilmek olur biraz tek teker yapmak olur . Videoyu çekerim youtube a çakarım. Böyle şeyleri yaparım yani o potansiyeli görüyorum kendimde . Lanet olsun çok mu açık sözlüyüm ? :bounce:
Hadi apaçi deyin bana :queen:

Top speed için sabahın erken saatlerini tavsiye ederim.

Trafik boş,havada minimum ruzgar,koşullar nefis.

Tam böyle güneş yeni yeni dogarken.

Çok zevkli :queen:
Başkasına zarar vermedikten sonra bence sakıncası yok.

İmza : Bir Apaçi :P

Doçkinderi
14 Haziran 2017, 08:47
Top speed için sabahın erken saatlerini tavsiye ederim.

Trafik boş,havada minimum ruzgar,koşullar nefis.

Tam böyle güneş yeni yeni dogarken.

Çok zevkli :queen:
Başkasına zarar vermedikten sonra bence sakıncası yok.

İmza : Bir Apaçi :P

İçimi mi okuyosun ?
Ulan be ,hep hayal etmişimdir gün doğarken sürmeyi.Nedense hiç fırsatım olmamıştı. Ama yeni motosikleti alınca yapacağım ilk şey olur heralde :)
Bir de top speed ekledik mi buna offf ne fena olur, düşüncesi bile güzel .
Tavsiyen için çok teşekkür ederim :cat:

İmza : New Apaçi Loading... :mrgreen:

attcaksaw
14 Haziran 2017, 11:48
Çok boş bir konu açmışsın sanane yani adam neyi çekerse çeker senimi geriyor motorcuların videoya çekmesi?

mavzer-i
14 Haziran 2017, 12:42
action cameraların bataryaları 1 saat bilemedin 1buçuk saat anca götürüyor. daha uzun çekim isteyenler varsa tomtom bandit kameraya göz atsınlar.

KUVVETMİRA
14 Haziran 2017, 13:03
"seni mi gerdi?" minvalinde cevaplar sayesinde kameranın çok lüzumlu olduğuna, güvenlik ve kanıt maksatlı kullanıldığına ikna oldum :)
pekala, gürültülü egsozlar da farkedilmek için bir güvenlik donanımı.

"şu" (http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/179040-kask-vizorune-aynali-film-cektirmek.html) ve "şu" (http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/102443-aynali-cam.html) arkadaşlar da trafikte millet aynadan hatalarını görüp düzeltsin diye aynalı vizör arıyor :)

Almayı düşündüğüm motosiklete aksiyon kamerası almayı düşünüyorum.Kaza falan bi yana.
Ben bu kadar bastım diyebilmek olur biraz tek teker yapmak olur . Videoyu çekerim youtube a çakarım. Böyle şeyleri yaparım yani o potansiyeli görüyorum kendimde . Lanet olsun çok mu açık sözlüyüm ? :bounce:
Hadi apaçi deyin bana :queen:

helal olsun, apaçiysen de delüğanlı bir apaçisin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

Sahi ben niye kaydetmiyorum .

bende kabahat :)

kanoburda
14 Haziran 2017, 14:23
https://youtu.be/_QYqYSukvuI
Barodi adli motovloger begenerek seyredip sevdigim birisidir.ekte bu site ve bu konuyla alakali sikayetlerini dile getiren bi video cekmis.site yonetimi olarak konunun degerlendirilmesini rica ederim.konuda alper tim adli moderatordende soz edilmistir.ben sitenin eski uyesiyim.bu adamin bicok uyesi var bende dahil.neden boyle bisey yasandi.simdiden tesekkurler.

alp010
14 Haziran 2017, 14:34
Amacımız belli değil mi? Arabada kaza olduğunda genelde 2 araba çarpışır. Ya da bir şekilde çarpışma vs. olma ihtimali çok yüksektir. Motosiklette ise sıkıntı anında kendini ve motoru boşluğa kaçırırsın ve çoğu zaman da 2. bir şahısa veya araca hiç müdale etmeden sürüklenir vs. kazayı gerçekleştirirsin. Doğal olarak suçlu olan bir araç vs. varsa resmi olarak çarpışma olmadıgı ve görüntü olmadıgı için hiçbir şeyi kanıtlayamazsın. Eğer kamera kaydın olursa yola benzinlikten fırlayan ve sen düşünce frene bile basmadan giden adamdan şikayetçi olabilirsin. O yüzden her motorcu için şart oldugunu düşünüyorum.

levend84
14 Haziran 2017, 14:58
Gameram şekül...

Önümden çekül...

Moturum emtii...yebere..cege...

Hele bir yol verme...

Atarim vidyonu yutube...

Gelsin layklar peşine...

Yaparim atarimi...

Alirim aklini.....

Egzozum şahane....

Ses mes bahane...

O yollar boy boy...

Geliyor gamerali kovboy...

** Gamera +5 bg

*** Yürek +40 (Eger kahvaltida ilave yenir ise +80)

Monty
14 Haziran 2017, 15:45
"seni mi gerdi?" minvalinde cevaplar sayesinde kameranın çok lüzumlu olduğuna, güvenlik ve kanıt maksatlı kullanıldığına ikna oldum :)
pekala, gürültülü egsozlar da farkedilmek için bir güvenlik donanımı.

"şu" (http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/179040-kask-vizorune-aynali-film-cektirmek.html) ve "şu" (http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/102443-aynali-cam.html) arkadaşlar da trafikte millet aynadan hatalarını görüp düzeltsin diye aynalı vizör arıyor :)

helal olsun, apaçiysen de delüğanlı bir apaçisin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

bende kabahat :)

Konu geyik bir konu dostum, alınma hemen :D herkes kimsenin ne giyeceğine karar veremez sonuçta :D

Bune
14 Haziran 2017, 22:59
İnsanlar forumlarda başlık açsın "niye kayıt ediyorsunuz yeaaa" şeklinde sorsunlar diye kullanıyorum.