Orijinalini görmek için tıklayınız : ilk kadın moderatörümüz awesomee hoşgeldin
Alper_tim
12 Haziran 2017, 09:19
sitemiz yönetiminde bir ilke imza atarak ilk kadın forum yöneticimiz awesomee a hoşgeldin diyorum
ve kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum:bestmt:
kuzan14
12 Haziran 2017, 09:23
Hayırlı olsun bacım
Levent
12 Haziran 2017, 09:24
Hayirli olsun Cagri.
sailor33
12 Haziran 2017, 09:34
E hayırlı olsun o zaman.
fearlesboyy
12 Haziran 2017, 09:36
hayırlı ugurlu olsun
something123
12 Haziran 2017, 09:53
sitemiz yönetiminde bir ilke imza atarak ilk kadın forum yöneticimiz awesomee a hoşgeldin diyorum
ve kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum:bestmt:
Alpercim, forumun pembe olması konusunda ciddiydim :) sonra bozuşmayalım :)
Şaka bir yana, motor kullanmaya bakış açısının "şeytan işi" olduğu,
bir üstüne " kadın motorcu" olarak bu işi sürdürmek cidden zor,
Mt benim için aileydi her zaman soyledim, çok şey paylaştım, bir çok arkadaşlıklar edindim,
Şimdi birde bu şekilde görev yapıyorsam ve bir katkı sağlıyorsam ne mutlu bana :)
İçtenlikle teşekkür ederim :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
Hayırlı olsun bacım
teşekkür ederim :) bacım iyi olmuş :)
Hayirli olsun Cagri.
Şekercim teşekkür ederim,
E hayırlı olsun o zaman.
Çok teşekkür ederimmm,
hayırlı ugurlu olsun
:) teşekkür ederim,
Keoma
12 Haziran 2017, 10:01
Hem Türkiye'de yaşa Hem kadın motorcu ol hem de motosiklet forumunda yönetici Weav :) İyi yine bu zamana kadar gelmişsin.(!)
benzer tabuların yıkılması ve kadın motorcu sayısının artması dileğiyle tebrikler,başarılar dilerim
sey_47
12 Haziran 2017, 10:09
Awesome! :cat:
Emreköktürk
12 Haziran 2017, 10:13
Tebrikler.
Kadın motor sürücüleri ve sevenlerinin artırılması dileğimle de sana kolaylıklar dilerim.
bican33
12 Haziran 2017, 10:27
hayırlı olsun
kanoburda
12 Haziran 2017, 10:30
Devaminin da gelmesi dilegiyle.kadin eli sihir gibi.
cihan54
12 Haziran 2017, 10:35
Hayırlı olsun, kolay gelsin.. :cat:
_recoo
12 Haziran 2017, 10:39
Tebrikler, hayırlı olsun.
Zaten öyle değil miydi? :cyclopsan
ozokaan
12 Haziran 2017, 10:49
hayırlı olsun
Kübra006
12 Haziran 2017, 10:54
Yaşasın:flower:
Tebrik ederim,güzel görevler dilerim.
Kızlara özel yenilikler bekliyoruz ::pembe::
Hsynymn1
12 Haziran 2017, 11:03
Hayırlı olsun başarılar ::hosgeldi::hosgeldi::hosgeldi
JafJaf
12 Haziran 2017, 11:05
Tebrikler :rendeer:
something123
12 Haziran 2017, 11:07
Hem Türkiye'de yaşa Hem kadın motorcu ol hem de motosiklet forumunda yönetici Weav :) İyi yine bu zamana kadar gelmişsin.(!)
benzer tabuların yıkılması ve kadın motorcu sayısının artması dileğiyle tebrikler,başarılar dilerim
Aynen kadın motorcu sayısı aslında gittikçe çoğalıyor, kadın motorcular grubunda her bu işe gönül vermiş her kadına ulaşmaya çalışıyoruz,
ve Mt gibi bu camiada sözü geçen bir sitede kadın mod olmaktan cidden gurur duydum,
Awesome! :cat:
aynen so awesome :)
Tebrikler.
Kadın motor sürücüleri ve sevenlerinin artırılması dileğimle de sana kolaylıklar dilerim.
artıcak inşallah,çabalıyoruz,
teşekkur ederim,
hayırlı olsun
teşekkür ederim,
Devaminin da gelmesi dilegiyle.kadin eli sihir gibi.
bazen dır dır ediyoruz ama idare edin artık, teşekkur ederim,
Hayırlı olsun, kolay gelsin.. :cat:
teşekkur ederim,
Tebrikler, hayırlı olsun.
Zaten öyle değil miydi? :cyclopsan
bir mod havası vardı diosun :) teşekkur ederim:)
hayırlı olsun
teşekkur ederim,
Yaşasın:flower:
Tebrik ederim,güzel görevler dilerim.
Kızlara özel yenilikler bekliyoruz ::pembe::
tabiiki daha çok kadının yazmasını bekliyoruz aslında, kahveye çeviriyorlar bazen :)
Teşekkür ederim canım,
KUVVETMİRA
12 Haziran 2017, 11:13
banlama ve ceza verme mevzuundaki kabiliyyetlerinizi üzerimde denememenizi istirham eder, yeni vazifenizde hayırlı muvaffakiyetler dilerim.
Levent
12 Haziran 2017, 11:25
Ilk gorevin forumun daha yasanilabilir bir alan olmasi icin "bayaaaaaan motosikletci dostlarimizin forum icerisindeki sayilarinin artirilmasi " yonunde olmali kanimca, forumun selameti acisindan cok deger gorecek bir uygulama olacaktir ��::plus1::::plus1::::plus1::::plus1::::plus 1:: :flower:
sven
12 Haziran 2017, 11:58
aduket yetkisini az kullanacağın, bol empatili bir yöneticilik görevi sürdürmeni temenni ederim.
tebrikler & başarılar.
KUVVETMİRA
12 Haziran 2017, 12:12
"awesomee'den önce" (http://evdenhaberler.com/wp-content/uploads/photo-gallery/bekarevi-evdenhaberler005.jpg)
"awesomee'den sonra" (http://www.yenigelinevleri.net/wp-content/uploads/2016/01/en-iyi-on-yeni-gelin-evi-02.jpg)
hasmet
12 Haziran 2017, 12:13
Hayırlı olsun, ve tebrikler.
Kuvvetmira'nin aksine, herhangi bir problem oluşturduğumda ne ceza hakkediyorsam gözümün yaşına bakmadan verebilirsiniz. :)
Ilk gorevin forumun daha yasanilabilir bir alan olmasi icin "bayaaaaaan motosikletci dostlarimizin forum icerisindeki sayilarinin artirilmasi " yonunde olmali kanimca, forumun selameti acisindan cok deger gorecek bir uygulama olacaktir ��::plus1::::plus1::::plus1::::plus1::::plus 1:: :flower:
Katılıyorum. Lakin demesi kolay, ama yapması kolay değil. Bir çözüm olarak bol bol kız çocuk yapmayı öneriyorum.
something123
12 Haziran 2017, 12:19
Hayırlı olsun başarılar ::hosgeldi::hosgeldi::hosgeldi
teşekkür ederim :)
Tebrikler :rendeer:
teşekkür ederim :)
banlama ve ceza verme mevzuundaki kabiliyyetlerinizi üzerimde denememenizi istirham eder, yeni vazifenizde hayırlı muvaffakiyetler dilerim.
abicim foruma girmek istemediginde lucasa değil bana soyle sen :)
walla kadın klubu olarakta büyük bir aileyiz,
aslında orda olmamdaki en buyuk sebep bir azınlık olarak yardımcı olmak ben gibilere, ilk motor kullanma dönemlerimde çok zorluklar çektim ziyadesiyle, sağolsun onlarda beni bırakmadılar,
Mt hepimiz motor hakkında bilgi yazıdıgmızda çıkan ilk site,
ama evet kadının oldugu her yer daha nezih diyim :) ne çok okdr iyi bende aynı fikirdeyim forumun selametini düşünümez miyim, ne çok ben çektim yahu :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
aduket yetkisini az kullanacağın, bol empatili bir yöneticilik görevi sürdürmeni temenni ederim.
tebrikler & başarılar.
aduket erkeksel seyler, sanırım daha çok chun-li olurum ben, ters dönen tekmesiyle benim cocuklugum oyle gecti :)
"awesomee'den önce" (http://evdenhaberler.com/wp-content/uploads/photo-gallery/bekarevi-evdenhaberler005.jpg)
"awesomee'den sonra" (http://www.yenigelinevleri.net/wp-content/uploads/2016/01/en-iyi-on-yeni-gelin-evi-02.jpg)
ya ne güldüm, aynen toplarım tabiki temizlik işini halledebilrim, gayet iyiyimdir kuvvemira abi :)
Kuvvetmira'nin aksine, herhangi bir problem oluşturduğumda ne ceza hakkediyorsam gözümün yaşına bakmadan verebilirsiniz. :)
Katılıyorum. Lakin demesi kolay, ama yapması kolay değil. Bir çözüm olarak bol bol kız çocuk yapmayı öneriyorum.
teşekkur ederim, aynen soylemesi kolay, maalesef kadına bakış açısı değişmediginden, toplumları değiştirmek imkansız hale geliyor..
Levent
12 Haziran 2017, 12:31
Onun saglam baglantilari vardir, sen bilmezsin simdi zor mor karistirma ;) Çözer o isi:))
motorcu344
12 Haziran 2017, 13:37
Tebrik ederim, iyi çalışmalar.:flower:
kadango
12 Haziran 2017, 13:57
Tebrikler, bayanların motosiklet camiasında hem sanal hem de reel ortamda söz sahibi olmasından memnuniyet duyuyorum. Giderek büyüyen bu camiada bayanların da önemli bir yer etmesi bu güzel tutkuyu muhakkak daha fazla kişiye taşıyacaktır.
:cat:
sadraf
12 Haziran 2017, 13:59
Hayirli olsun bacim
The Dude
12 Haziran 2017, 14:06
üyeler kardeş moderatörler kalleş ...
mombohunter
12 Haziran 2017, 14:08
Eşime motoru sevdirir misiniz ? :D
shadowmaster
12 Haziran 2017, 14:12
Hayırlı olsun , foruma bir "kadın eli" değmesi güzel bir farklılık :)
killingroad
12 Haziran 2017, 14:13
bayan yerine kadın yazdığınız için tebrik ederim.
something123
12 Haziran 2017, 14:31
Tebrik ederim, iyi çalışmalar.:flower:
hemcinsim gordum sanki:) tesekkur ederim,
Tebrikler, bayanların motosiklet camiasında hem sanal hem de reel ortamda söz sahibi olmasından memnuniyet duyuyorum. Giderek büyüyen bu camiada bayanların da önemli bir yer etmesi bu güzel tutkuyu muhakkak daha fazla kişiye taşıyacaktır.
:cat:
bende farkındalık yarattıgını dusunuyorum kadınların kesinlikle, birde bay dan turdediği için kadın daha ozgur bir kelime bayandan ziyade :)
Hayirli olsun bacim
eyvallah kardeşim:)
üyeler kardeş moderatörler kalleş ...
evet evet :) düt düt :)
Eşime motoru sevdirir misiniz ? :D
tanışlabilirsek kadınlarla toplandıgımız zamanlarımız var sırf kadın motorcular olarak gelebilirse memnun oluruz :)
dün bebek parkındaydık çimlerde yayıldık hoşuna gidecektir :)
Hayırlı olsun , foruma bir "kadın eli" değmesi güzel bir farklılık :)
açıkcası ben de farklı bir bakış açısı olacagına inanıyorum,
forum yonetimi de aynı dusunce de ve benimle ilgili boyle bir karar verilmiş cok tesekkur ederim tekrar,
bayan yerine kadın yazdığınız için tebrik ederim.
onu yavas yavas ogretcez :)
mehmet tufan
12 Haziran 2017, 14:46
hayırlısı olsun, öyle çok da şey yapma ablacım, şey sonuçta bunlar hep, şey olsun kafi.
COQ
12 Haziran 2017, 14:57
Başımıza taş yağacak!
Du bakem daha neler görecez şu forumda?:)
Hayırlı uğurlu olsun.
MrMud
12 Haziran 2017, 15:00
Oooo profil fotosuda Motocrosslu felan :flower:
Avsım abla bundan sonra enduro/Cross ile alaycı konuşanları sana şikayet etsem banlarmısın :salut:
*Heka
12 Haziran 2017, 15:17
Tebrik ederim. ☺
Mamba09
12 Haziran 2017, 16:15
awesomee tebrik ederim. kendisi beni hiç sevmez, umarım forumdan kovulmam ehehe :)
something123
12 Haziran 2017, 16:29
hayırlısı olsun, öyle çok da şey yapma ablacım, şey sonuçta bunlar hep, şey olsun kafi.
aynen şaapmadım :)
Başımıza taş yağacak!
Du bakem daha neler görecez şu forumda?:)
Hayırlı uğurlu olsun.
:) sevgili coq dur dur olur belkim güzel şeyler:)
Oooo profil fotosuda Motocrosslu felan :flower:
Avsım abla bundan sonra enduro/Cross ile alaycı konuşanları sana şikayet etsem banlarmısın :salut:
nakedcıyım daha çok mt07 delisiyiz :)
Tebrik ederim. ☺
tesekkur ederimmmm
awesomee tebrik ederim. kendisi beni hiç sevmez, umarım forumdan kovulmam ehehe :)
pis eee kaka :) nerdeydi şu ban yeri, du bakim isim neydi maaamba hıh buldum :)
acemi60
12 Haziran 2017, 16:30
Başarılar dilerim. Bu kadar eee.... ne desem ... muhterem erkekler arasında işi biraz zor. MT nete kadın eli değerse daha iyi olur diye düşünüyorum. Kolay gelsin. Kazasız belasız :)
gogozh
12 Haziran 2017, 16:31
Hayırlı olsun yenge
Carbondioxid
12 Haziran 2017, 16:32
Kazasız belasız , güle güle kullanın.
DKN
12 Haziran 2017, 16:37
artık bayan diyemicez. anında ban
MrMud
12 Haziran 2017, 16:53
nakedcıyım daha çok mt07 delisiyiz
İlk okulda sevdiğim kızı başkasıyla tost yerken gördüğüm günden bu yana, hic bu kadar kalbim kırılmamıştı...
alp_tunay
12 Haziran 2017, 16:56
Hayirli olsun...
11 senedir burdayim hic gel mod ol diyen yok yaaaa 😭😭😭😭
Hubalahubhub
12 Haziran 2017, 17:01
Hayırlı ugurlu olsun. Foruma bir kadin eli degmeliydi zaten. Tebrikler.
takendy
12 Haziran 2017, 17:09
vay canına; buraya uzun zamandır girmiyordum ve gördüm ki tek şey değişmiş,olsun forum için küçük üyeler için büyük bir adım atılmış,
değişim için güzel bir başlangıç...
crocodill
12 Haziran 2017, 17:14
Hayırlı uğurlu olsun üstad :bounce:
Arranger
12 Haziran 2017, 17:33
Hayırlı olsun.
Shrieker
12 Haziran 2017, 18:36
Eyvah ! Sansürleyip cinsiyetçi küfür edemeyecez bundan sonra. Neyse, nokta sayısını arttırırız artık.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO