Orijinalini görmek için tıklayınız : ilk kadın moderatörümüz awesomee hoşgeldin
Guven
12 Haziran 2017, 19:03
Sevindim Awesomee. :)
Hayırlı uğurlu olsun. :cat:Başarılı bir mod olacağından hiç şüphem yok. :thumleft:
ayetlervaray
12 Haziran 2017, 19:08
dünyayı kadınlar yönetsin ...
Erhan Erdil
12 Haziran 2017, 19:35
Hayırlı olsun, başarılar Çağrı. :thumleft:
Anket: awesomee ilk hangi üyeyi banlayacak :pl:
jimi_hendrix
12 Haziran 2017, 19:37
Hayırlı olsun awesomee abla... Levent abiden geçici bir ban yemiştim, sizden de bir ban yemek isterim yakın bi zamanda
Kübra006
12 Haziran 2017, 19:39
Tabiki frensiz ve cesur yorumlarıyla ya DKN yada Kuvvetmira olur :)
whitedeamon
12 Haziran 2017, 19:46
Hayırlı olsun ablacım.Başırılar dilerim.
Uğur
12 Haziran 2017, 19:51
Forumumuza hayırlı olsun ☺️☺️☺️
GezeGeze
12 Haziran 2017, 19:57
Forum yönetimini kutlarım.
"Asım" arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
Not: Harbiden çok zor bir telaffuzu var bu "awesome" kelimesinin İngilizce'de.
Bizdeki en yakın kelime, söyleniş olarak, "Asım abi" derkenki "Asım" .. :)
Telaffuza da böylece katkıda bulunmuş olduk, netekim ...
KUVVETMİRA
12 Haziran 2017, 20:03
awesome kelimesi bana hep sylvester stallone'nin "kobra"sını hatırlatır.
something123
12 Haziran 2017, 20:25
Başarılar dilerim. Bu kadar eee.... ne desem ... muhterem erkekler arasında işi biraz zor. MT nete kadın eli değerse daha iyi olur diye düşünüyorum. Kolay gelsin. Kazasız belasız :)
Basederimmmm ben merak etme :)
Tesekkur ederim :)
Hayırlı olsun yenge
Tesekkurler :)
Kazasız belasız , güle güle kullanın.
Amin cumlemize :)
artık bayan diyemicez. anında ban
Kadina alisin derim :) tehdit etmedim yok yok :)
İlk okulda sevdiğim kızı başkasıyla tost yerken gördüğüm günden bu yana, hic bu kadar kalbim kırılmamıştı...
Yapariz ya cross her motorcunun ruhudur:)
Hayirli olsun...
11 senedir burdayim hic gel mod ol diyen yok yaaaa ��������
Tesekkur ederim :)
Hayırlı ugurlu olsun. Foruma bir kadin eli degmeliydi zaten. Tebrikler.
Kenarda kosede temizlencek yer vardi bir el atayim :))
vay canına; buraya uzun zamandır girmiyordum ve gördüm ki tek şey değişmiş,olsun forum için küçük üyeler için büyük bir adım atılmış,
değişim için güzel bir başlangıç...
Tesekkur ederim :) insallah :)
Hayırlı uğurlu olsun üstad :bounce:
Eyvallah ustad islerde yogin degil guzel zaman oldu :)
Hayırlı olsun.
Eyvah ! Sansürleyip cinsiyetçi küfür edemeyecez bundan sonra. Neyse, nokta sayısını arttırırız artık.
Biri ban mi dedi :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
Sevindim Awesomee. :)
Hayırlı uğurlu olsun. :cat:Başarılı bir mod olacağından hiç şüphem yok. :thumleft:
Sıtkı abi cansin tesekkur ederim
dünyayı kadınlar yönetsin ...
Alirim bir dal :)
Hayırlı olsun, başarılar Çağrı. :thumleft:
Anket: awesomee ilk hangi üyeyi banlayacak :pl:
Owww bu cok sert oldu :)
Ayrica tebrik icin tesekkur ederim
:):):) umarim hersey guzel olur
Hayırlı olsun awesomee abla... Levent abiden geçici bir ban yemiştim, sizden de bir ban yemek isterim yakın bi zamanda
Kendi elimde banliycam seni ilkte yapabiliriz jimi :)
Hayırlı olsun ablacım.Başırılar dilerim.
Tesekkur ederim kardesim
Forumumuza hayırlı olsun ☺☺☺
Amin :) tesekkur ederim
Forum yönetimini kutlarım.
Awsım diyelim tam oluor:)
AbiR1MiO
12 Haziran 2017, 20:28
Başarılar hayırlısı nasip olsun.
Ali Bircan
12 Haziran 2017, 21:08
Hayırlı olsun :)
Olcay Avşar
12 Haziran 2017, 23:29
Hoşgeldin, hayırlı olsun. Yönetim forumuna girip erkek egemen muhabbetleri silmek lazım beyler :P
YouSuffer
12 Haziran 2017, 23:40
Hayirli olsun cagri basarilarr
something123
13 Haziran 2017, 00:01
Başarılar hayırlısı nasip olsun.
Hayırlı olsun :)
Amin :)
Hoşgeldin, hayırlı olsun. Yönetim forumuna girip erkek egemen muhabbetleri silmek lazım beyler :P
Tesekkur ederim olcay,
Yalniz biyikli foto koyup gruba dalarim beni atesleme :) hem erkek ve egemen ikisi yanyana hic hos durmadi ilgimi cekmedi hiiih
Hayirli olsun cagri basarilarr
Tesekkur ederim ermancim :)
Jemand
13 Haziran 2017, 02:18
ayırlı olsun. olurda bir gün ban yersem kapındayım.eminim bizim kelli felli moderatör arkadaşlardan daha yufka yüreklisindir.
Silviya
13 Haziran 2017, 04:03
Ilk gorevin forumun daha yasanilabilir bir alan olmasi icin "bayaaaaaan motosikletci dostlarimizin forum icerisindeki sayilarinin artirilmasi " yonunde olmali kanimca, forumun selameti acisindan cok deger gorecek bir uygulama olacaktir ��::plus1::::plus1::::plus1::::plus1::::plus 1:: :flower:
Kadın admin var dediler geldik 👋
Merhabalar. Az evvel üye oldum. Çiçeği burnunda bile degil Çiçegi çayırda bir kadın motorcuyum. Yani şöyle ki A2 icin kaydımı yaptim sürüş derslerini bekliyorum. Son derece heycanlı ve bir o kadar da bilgisizim. @awesomee adminimizi tebrik eder sizlerle bilgilenmek üzere forum sayfalarına doğru yol alırım. Sevgiler...
hasmet
13 Haziran 2017, 08:19
Jiletim nerde benim? Olur da biri daha "foruma kadın eli değmesi" yorumu yapacak olursa anında bileklerimi keser acıyı yok ederim...
Tiyo vereyim. Paylaşımlarında bol bol "bayan, yenge, abla, bacı" kelimelerine yüklen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:06 ----------
İlk harf "a"dan ziyade "o"ya yakındır, daha dogrusu tam arada. Türkçe telafuzuyla "asım" deseniz kimse anlamaz. Ama ilk harfi uzatarak "oosım" deseniz anlaşılır muhtemelen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:13 ----------
Başımıza taş yağacak!
Du bakem daha neler görecez şu forumda?:)
Hayırlı uğurlu olsun.
COQ yine yanlış yazmış... Düzeltmek yine başa düştü... Doğrusu:
Başımıza daşla yağcek!
Du bakem da nelee göcez şu forumlada?
something123
13 Haziran 2017, 09:52
Kadın admin var dediler geldik
Merhabalar. Az evvel üye oldum. Çiçeği burnunda bile degil Çiçegi çayırda bir kadın motorcuyum. Yani şöyle ki A2 icin kaydımı yaptim sürüş derslerini bekliyorum. Son derece heycanlı ve bir o kadar da bilgisizim. @awesomee adminimizi tebrik eder sizlerle bilgilenmek üzere forum sayfalarına doğru yol alırım. Sevgiler...
hoşgeldin canım :)
çieçeği çayırda hahah çok güzel olmuş, bilgi anlamında burda çok sey ögrenebilirsin, başlangıç motoru hakkında da bilgi verebilecek çok tecrübeli arkadaşlar var,
Ama şöyle ki sınavın ne zaman ne düşünüyorsun başlangıç motoru bir konuşalım, en müsait zamanında özelden yazarsan da buluşalım,
Tanıyorsam seni burdan anlamamış olabilirim :) mutlaka konuşalım :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------
ayırlı olsun. olurda bir gün ban yersem kapındayım.eminim bizim kelli felli moderatör arkadaşlardan daha yufka yüreklisindir.
z1000 sesine belki bişiler yapılabilir :) hatrı buyuktur huehuehue
Okan Sinan Ocan
13 Haziran 2017, 10:50
Başımıza taş yağacak!
Du bakem daha neler görecez şu forumda?:)
Hayırlı uğurlu olsun.
Tamamen katılıyorum hocam. Dırdır yok diye kaçtığımız şu ortama da kadın soktular ya Allah MT yönetimini nasıl istiyorsa öyle yapsın. Son kalemiz de yıkıldı :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
hasmet
13 Haziran 2017, 11:04
Tamamen katılıyorum hocam. Dırdır yok diye kaçtığımız şu ortama da kadın soktular ya Allah MT yönetimini nasıl istiyorsa öyle yapsın. Son kalemiz de yıkıldı :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Havalı silah forumu yok mu Türkiye'de?
ayzek
13 Haziran 2017, 11:20
Hayırlı olsun diyelim :)
Silviya
13 Haziran 2017, 12:14
hoşgeldin canım :)
çieçeği çayırda hahah çok güzel olmuş, bilgi anlamında burda çok sey ögrenebilirsin, başlangıç motoru hakkında da bilgi verebilecek çok tecrübeli arkadaşlar var,
Ama şöyle ki sınavın ne zaman ne düşünüyorsun başlangıç motoru bir konuşalım, en müsait zamanında özelden yazarsan da buluşalım,
Tanıyorsam seni burdan anlamamış olabilirim :) mutlaka konuşalım :)
Hoşbulduk .🤗 Çok teşekkür ederim. Hayır tanışmıyoruz ama tanışmayı çok isterim. Dediğim gibi daha o kadar çok yeniyim ki okuyup izleyip en azindan ufak tefek bilgi edinmeye çalışıyorum. Youtube da Sn. Rahmi Barutçu' nun videosuyla Kadın Motorcular Kulübünden haberdar oldum derken instagramdan bir kişiye msj attım o da bu konunun linkini attı hop burda buldum kendimi😊
Sinav 12 Temmuzda. Henüz sürüşe başlamadık. Zaten B oldugu icin sadece direksiyon sınavına girecekmişim. Ders zamanının planlanmasını beklemedeyim. O aradada bilgi edinmeye çalışıyorum. Güzel günler görüp motorları maviliklere sürmek umudu ile :thumleft:
caglar48
13 Haziran 2017, 12:22
BAAAAGGGGYAAAN BU CICEKLER SIZE :rendeer::rendeer:
something123
13 Haziran 2017, 12:48
Kale bu yıkılmaz denmez sayın okan hocam,
iftarda bebek parkında sardıgımız dolmaları yiyoruz, yerkenki keyfinizi düşünün :)
dır dır mı yapın yapın dersiniz sonra hheuehu
Hayırlı olsun diyelim :)
teşekkur ederim sevgili ayzek:)
Hoşbulduk . Çok teşekkür ederim. Hayır tanışmıyoruz ama tanışmayı çok isterim. Dediğim gibi daha o kadar çok yeniyim ki okuyup izleyip en azindan ufak tefek bilgi edinmeye çalışıyorum. Youtube da Sn. Rahmi Barutçu' nun videosuyla Kadın Motorcular Kulübünden haberdar oldum derken instagramdan bir kişiye msj attım o da bu konunun linkini attı hop burda buldum kendimi
Sinav 12 Temmuzda. Henüz sürüşe başlamadık. Zaten B oldugu icin sadece direksiyon sınavına girecekmişim. Ders zamanının planlanmasını beklemedeyim. O aradada bilgi edinmeye çalışıyorum. Güzel günler görüp motorları maviliklere sürmek umudu ile :thumleft:
evet şimdi haberini aldım canım, bizim kızlardan birisi ile konuşmuşsun :)
mt toplantısında da diğer toplatılarımızdan seni haber ederim,
mt ailesi gayet güzel bir aile tekrar hoşgeldin :)
BAAAAGGGGYAAAN BU CICEKLER SIZE :rendeer::rendeer:
teşekkür ederim yakuşukluuu bayyyyy :)
Allah egzos(larına) zeval vermesin :)
Silviya
13 Haziran 2017, 12:55
evet şimdi haberini aldım canım, bizim kızlardan birisi ile konuşmuşsun :)
mt toplantısında da diğer toplatılarımızdan seni haber ederim,
mt ailesi gayet güzel bir aile tekrar hoşgeldin :)
Ailenin bir parçası olmaktan keyif duyarım.
oluroyle
13 Haziran 2017, 14:20
Aaa harika ! Nicelerinin sayısını arttir lütfen awasome
Hayırlı olsun :) çok hayırlı olsun !
000000
13 Haziran 2017, 14:28
Hayırlı olsun, 1/2 yıl gecikmeli olsada yönetim doğru karar vermiş.
something123
13 Haziran 2017, 15:58
Aaa harika ! Nicelerinin sayısını arttir lütfen awasome
Hayırlı olsun :) çok hayırlı olsun !
teşekkür ederiimm :)
inşallah bir yerden başlamak lazımdı dimi :)
Hayırlı olsun, 1/2 yıl gecikmeli olsada yönetim doğru karar vermiş.
Bir farklılık kararı alınmış, bende çok sevindim :)
Teşekkür ederim,
EmreKocyigit
13 Haziran 2017, 16:28
Ablacımmm hayırlı uğurlu olsun aynı zamanda sabırlar diliyorum
something123
13 Haziran 2017, 16:32
Ablacımmm hayırlı uğurlu olsun aynı zamanda sabırlar diliyorum
nerdesin sen kaç gundur yoksun :) yoklama alıyorum bak :)
teşekkur ederim kardeşim :)
Mertcan39
13 Haziran 2017, 16:33
Abla hayırlı olsun :)
ysn17
13 Haziran 2017, 16:50
Tebrik eder, yeni görevinizde başaılar dilerim. :cat:
jimi_hendrix
13 Haziran 2017, 18:13
Tiyo vereyim. Paylaşımlarında bol bol "bayan, yenge, abla, bacı" kelimelerine yüklen.[COLOR="Silver"]
Kendimden büyük herkes için abla/abi gibi kelimeleri kullanıyorum zaten...
DKN
13 Haziran 2017, 18:21
hıahahaa :mrgreen: çok ta espirili, entelektüel, eğlenceli bir moderatör :cherry:
hachiko
13 Haziran 2017, 21:02
Hayırlı olsun hacı.. :mrgreen:
https://www.google.com.tr/search?q=tansu+%C3%A7iller&oq=tansu+%C3%A7iller&aqs=chrome..69i57.1786j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8
http://www.resimsakla.com/data/media/21/tansu.jpg
:mrgreen:
Levent
13 Haziran 2017, 22:53
Kadın admin var dediler geldik 👋
Hosgeldiniz, asl ? :))))
Saka bir yana daha saygin bir forum icin kadinlarin ve siz hanimefendi bayaaaanlarin varligi cok onemli:). Bu bayaaannn mevzuu ne bilmiyorum ama takildi dilime hadi hayirlisi :)
Kübra006
14 Haziran 2017, 00:02
Awesomeden önce
Orman kanunları::pala::
Awesomeden sonra
Salon beyefendileri ::alkiis::
Zerafet seansları
000000
14 Haziran 2017, 00:11
Awesomeden önce
Awesomeden sonra
Zerafet seansları
Salon beyfendierini boşverde, sen motor alabildin mi? Bir sene geçti nerdeyse
agris
14 Haziran 2017, 00:11
Wow that's awesome. Hayırlı olsun bacım. 😊
000000
14 Haziran 2017, 00:12
Saka bir yana daha saygin bir forum icin kadinlarin ve siz hanimefendi bayaaaanlarin varligi cok onemli:). Bu bayaaannn mevzuu ne bilmiyorum ama takildi dilime hadi hayirlisi :)
Bizim çay vardı ne oldu ona? Parayı romada ye bitir, çayı/kahveyi unut. :bounce:
Kübra006
14 Haziran 2017, 00:25
Salon beyfendierini boşverde, sen motor alabildin mi? Bir sene geçti nerdeyse
Maalesef :(
Kavuşunca aşk bitiyormuş diyorlarlar o sebeple motosiklet almıyorum :)
Şaka Şaka
2 ay kadar hastanede yattım planlarda değişiklik oldu tabiki.İşle ilgilide sıkıntılar oldu.
Farklı bir bölüm okumayı düşünüyorum,mesleki ideallerim bile değişti rahatsızlığımdan sonra hazırlıklara başlıcam.2018 yazı gibi düşünüyorum ama inşallah yine ertelemek zorunda kalmam.
Forumda da 11 senede alan üyeler varmış :)
Ne çektim ama :)
000000
14 Haziran 2017, 00:31
Maalesef :(
Kavuşunca aşk bitiyormuş diyorlarlar o sebeple motosiklet almıyorum :)
Şaka Şaka
2 ay kadar hastanede yattım planlarda değişiklik oldu tabiki.İşle ilgilide sıkıntılar oldu.
Farklı bir bölüm okumayı düşünüyorum,mesleki ideallerim bile değişti rahatsızlığımdan sonra hazırlıklara başlıcam.2018 yazı gibi düşünüyorum ama inşallah yine ertelemek zorunda kalmam.
Forumda da 11 senede alan üyeler varmış :)
Ne çektim ama :)
Öncelikle geçmiş olsun. Ama ertelersen alamazsın motosiklet. bi 11 senede sen beklersinn :)
Çözümü: Bitane cg/cup, bi kask bi eldiven tamamdır. Gerisi kendiliğinden gelir.
Uğur
14 Haziran 2017, 01:46
Awesomeden önce
Awesomeden sonra
Zerafet seansları
MT son derece demokratik,çoğulcu ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla her zaman yönetilmiş olup,orman kanunları kısmını esefle kınıyorum :P
Ara ara dikta rejimi olsa da çokta şey etmemek lazım.
Silviya
14 Haziran 2017, 02:21
Asl? ::koop::
Forum kullanmayalı yüzyıllar olmuştu ama bu muhabbet daha da eski. Yüksek doz nostalji oldu 😁
Bayan mevzusu da nerden çıktı ben de bilmiyorum ama malesef yapışmış lugatımıza biz de silmekte zorluk yaşıyoruz. Neyse çok ta baymayayım. Hoş buldum 😊
EmreKocyigit
14 Haziran 2017, 07:17
teşekkur ederim kardeşim :)
Abla bisikletçi oldum ya artık ben o yüzden :) işte sizi özledikçe arada bulaşıp gidiyorum
hokahey
14 Haziran 2017, 08:38
kadın moderatör gelince "motor meslek lisesi" kıvamında olan sitemiz birdenbire "bayan kuaför salonu" ortamına dönüştü.
Kübra006
14 Haziran 2017, 08:38
Yooo
Prensiplerimden vazgeçemem
Honda cbr 125R düşünüyorum.::149::Birgün benim olacak.
Ekipmandan,botun içine giyeceğim çoraba kadar hayalimdeki gibi olmalı.
Dediğiniz gibi düşünsem mesai sonrası pizzacılara motokuryeliğe girer yine binerdim :)
Ama bu konuda çok idealisttim,tulum,kask,bot,çantalar,ekipmanlarım,h erşey düşündüğüm gibi olmalı.
Bakım,tamirat için emanet edeceğim ustayı bile şimdiden özgeçmiş araştırmasına soktum :cherry:
Salurbey
14 Haziran 2017, 09:03
Kübra tebrikler,görmek istediğim farkindalik seviyesi. Kervan yolda düzülür mantığı ile motor almayın arkadaşlar.
j700
14 Haziran 2017, 09:05
hayırlu uğurlu olsun ozaman
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO