PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tulpar - Custom Enduro Projesi

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

bursalıali
18 Ocak 2018, 03:17
Erdi, Rabbim kazasız belasız binmeni nasib edsin. Ktm den trike yapılabilir mi acaba? Bir de senin
kamyonun stepnesinin altına boydan boya MOTOSİKLETLERİ FARKEDİN yazarmısın. Selamlarla.

matrax33
18 Ocak 2018, 04:42
Sağolasın. Forumda başlık açıp paylaşsan güzel olur. Böyle revize işlerini takip etmek zevkli oluyor.

Bu son oyuncu olacak inşallah. Allah'tan bi mani olmazsa hazırda bekarken şampiyonluğa koşma niyetim var. Ve bu yaz inşallah ziyaretine geleceğim Mersin'e.

Sağolasın. İki gündür alışmaya çalışıyorum. Aşırı tork var. KTM gerçekten denildiği gibi deli bi makinaymış. Gazı milim fazla çevirsem altımdan kaçmaya çalışıyor. :mrgreen:

Yağ benimde dikkatimi çekmişti gitmeden önce. Başka bi 640 kullanıcısı yağ kaçağının kronik sorun olduğunu söylemişti. Gerçi bikaç gündür kullanıyorum gittiğim yerlerde hiç yağ damlatmadı. Eski motorla 5 dk durduğum yere işaretimi bırakırdım. :mrgreen: Bunda henüz öyle birşey yok.

İnşallah haftasonuna çekerim videoyu.

Forumda ktm için başlık açmıştım yöneticiler onaylamamış. Sorularla baya kafanı şişireceğim yine. :) Bir takım sıkıntılar var motorda.

Kronik yağ kaçağı diye bir şey yok. Kötü işçilikli usta var. 3 kuruştan kaçarken 5 kuruş zarara sokan yan sanayi parçalar var. Bu motorlarda şöyle bi durum var. Kullandığın yağı beğenmezse inceltiyor. Motoru toplayanda dandik conta veyahut işçilikle topladıysa keçeler contalar bir yerden işemeye başlıyor.

Mesela ipone yağ. Yeni model ktmlerde bir çok arkadaşım kullanıyor hepsi memnun. Tavsiye üzerine koydum 3. gün geri boşalttım. Çorba gibi incelmiş. Vitesler katır kutur geçmiyor.

Ben Valvolin 20-50 tam sentetik kullanıyorum. Vitesler yumşacık.

Biraz zaman geçip alışana kadar gaza ani dokunma. Ya arka teker kayar kapaklanırsın yada tekere gelir kafana geçer. Motor dışardan kaba gözüksede aslında özü tam offroad. Kaba gösteren plastik grenajı. Şase benimkiyle birebir aynı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:34 ----------

vidyoyu çekerken kamerayı eksoza yakın tut. Bide sıcak olsun motor. Yani motorla gezdikten sonra çek.

Ekarademir
18 Ocak 2018, 06:34
Yağına baktırıp değiştirttim. 15 40 koydurdum markası motul sanırım. Bi sorunu olur mu ? Boşa geçirmek zulüm. Boş lambasıda çalışmayınca.

Alonedark93
18 Ocak 2018, 08:02
Hayırlı olsun yeni atın müdür. :)

Ekarademir
18 Ocak 2018, 13:01
Hayırlı olsun yeni atın müdür. :)

Allah razı olsun

sey_47
18 Ocak 2018, 14:12
Ohoo Müdür hayırlı olsun. Kazasız Belasız.
Senin gezi yazılarına da az göz gezdirmedik. Çok durup tamir ettin be. Belli ki çok ta şey katmış sana.
Takipteyiz.

Motoru söküp arabaya sığdırınca, bi motorlara üzülmedim değil. :mrgreen:

shooter1
18 Ocak 2018, 17:02
hadi hayırlı olsun bakam yeni atın projelerini merakle bekliyoz

Ekarademir
18 Ocak 2018, 22:24
Ohoo Müdür hayırlı olsun. Kazasız Belasız.
Senin gezi yazılarına da az göz gezdirmedik. Çok durup tamir ettin be. Belli ki çok ta şey katmış sana.
Takipteyiz.

Motoru söküp arabaya sığdırınca, bi motorlara üzülmedim değil. :mrgreen:
Sağolasın. Yine fazla sökmedik. Bana kalsa komple parçalayacaktım. Arabanın koltuğu sökme fikrini biri verince daha mantıklı geldi. :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

hadi hayırlı olsun bakam yeni atın projelerini merakle bekliyoz
Sağolasın. Onda fazla bişey yapmam. Görsel olarak uğraşıyorum. Mekaniği aşae zaten beni. Motosiklet modelleri bölümüne başlık açtım üç gün oldu yöneticiler onaylamadı. Onaylansa paylaşacağım ordan.

jimi_hendrix
23 Şubat 2018, 01:19
14 gün olmuş konuya yazmayalı.

14 gün içinde baya şey değişti. Uzun uzun yazayım. Zaten bu konuya bir daha uzun uzun yazamayacağım.....

Hocam fotoğraflardaki Elektro-Bağlama dikkatimi çekti.

Ekarademir
23 Şubat 2018, 08:06
Hocam fotoğraflardaki Elektro-Bağlama dikkatimi çekti.

Çapan'ın o. Kursada gidiyordu bi ara öğrenmek için.

jimi_hendrix
27 Şubat 2018, 21:59
Çapan'ın o. Kursada gidiyordu bi ara öğrenmek için.

anladım hocam.