PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ilk motor bobber tercihi ?????

drdoguank
05 Mayıs 2017, 12:48
merhaba yeni üye oldum 34. yasımdayım ve içimde kalmasın diye motora heves ettim acıkcası hız degil keyif için bu işe girdim ve kursa yazıldım.
birinci soracagım yeni yasa cıkmıs galiba once a1 ehliyet alıp 2 yıl kullanılıyormus ondan sonra a2 gecip yuksek cc motora gecebiliniyormus.kurs bana boyle dedi ama ben yönetmeliği okudum 24 yasın ustunde deneyim sartı yok diyor bilginiz varsa paylasırsanız sevinirim.
ikinci olarak almayı dusundugum motor bobber yada chaper 350 cc civarı bu ilk motor için fazlamı olur onerileriniz nedir acaba
üçüncü olarak suan baktıgım regal raptor var orjinal bobber 350cc e6 bu motorları bilen varmı avantaj dezavantajı yada bunu bosver su sıkıntısı var sunu al diyebileiceginiz onerileriniz olursa sevinirim tesekkürler

natila
05 Mayıs 2017, 13:32
bulabilirsen temiz virago535, sıfır diyorsan daelim daystar250

whitedeamon
05 Mayıs 2017, 13:37
Araştırmanız doğru yönde.24 yaş üstü direk a sınıfı alınabiliyor.Diğer yandan ben hyosung öneririm.

drdoguank
06 Mayıs 2017, 19:49
Hyasong şekli çok hoşuma gitmedi ama kafamda iki model belirdi biri regal raptor 350 orijinal bobber 2011 model diğeri 2006 Honda rebel 250 bobber boyut olarak 183 105 kiloyum sizce hangisi daha uygun olur hondadan yanayım şimdilik

espresso
06 Mayıs 2017, 20:05
46 yaşındayım. Önceden B sınıfı ehliyetim vardı. Kursa kaydoldum, direksiyon sınavına girdim ve geçtim. Şimdi emniyetten sıra bekliyorum A sınıfı ehliyetimi almak için.

24 yaşını geçtiyseniz direkt olarak A sınıfı ehliyet alabiliyorsunuz. Ama bence direkt olarak 500cc üzeri bir canavar ile başlamayın daha küçük bir şey ile başlayın derim. Kursta ve sınavda kullandığım honda cbf500 çok ürkütücü olmasa da korktum. Hatta kursun bir de mt7'si vardı onu da kullanacaktım ama kalsın deyip cesaret edemedim. Trafikte hele tecrübe yoksa hiç tavsiye etmem.

drdoguank
06 Mayıs 2017, 20:18
Ehliyet konusunda içimi rahatlattıniz zaten ben 500 cc bisey düşünmüyorum o fazla gelir Honda 250 cc ki bu bana yeter bence ragel raptor 350 cc Honda eski ama Japon sonuçta diye düşünüyorum