Orijinalini görmek için tıklayınız : Köprü çıkışında feci kaza kamerada
mgora
24 Nisan 2017, 10:25
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışında yaşanan motosiklet kazası, saniye saniye kameralara yansıdı.
Edinilen bilgilere göre olay, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Edirne istikameti Baltalimanı yol ayrımında Cumartesi sabahı meydana geldi. Bayan sürücünün kullandığı otomobil, aniden manevra yaparak, Baltalimanı sapağına girmek istedi. Bu sırada arkadan gelen motosiklet sürücüsü otomobile yandan çarptı. Kazanın etkisiyle motosiklette bulunan iki kişi, yola savruldu. O anlar trafikteki bir araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde otomobil aniden sağ şeride geçerek Baltalimanı sapağına girmeye çalışıyor. Bu sırada arkadan gelen motosiklet otomobile yandan çarpıyor. Motosiklette bulunan iki kişi yola savruluyor. (İHA)
http://imageshack.com/a/img924/6234/GSVtzx.jpg
FSM Köprüsü’nde cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında motorsiklet sürücüsü Bülent Obut ile eşi Hatice Nalan Obut yaralanmıştı. Bülent Obut hayati tehlikeyi atlatırken, eşi Hatice Nalan Obut’un yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Foto: İHA
https://www.youtube.com/watch?v=7FM9iPip5mE
Lucas
24 Nisan 2017, 10:31
Öncelikle konuyu kaza kısmına değil buraya açma sebebim bu kazadan haberimiz bile olmaması.
Cumartesi günü Tem'de yine cinayet gibi bir kaza olmuş , yine sapağa son dakika da giren araba ve yine giden hayatlar.
Murat Kazanasmaz görüntüleri yayınlamış sayfaya gömebilen olursa memnun olurum.
Cumartesi günü TEM'de meydana gelen ölümlü kazanın net görüntüsü açıklaması ile yayınlanmış
https://twitter.com/MuratKazanasmaz/status/856399769513734145
Sanırım bu haberlere çıkan kaza.
Otomobil sürücüsü bayan başka aracın sıkıştırdığını belirtmişti. Sürücü ve eşi ağır yaralıydı.
YasinC
24 Nisan 2017, 10:36
Sanırım bu haberlere çıkan kaza.
Otomobil sürücüsü bayan başka aracın sıkıştırdığını belirtmişti. Sürücü ve eşi ağır yaralıydı.
Yalancıyı öpmeleri lazım artık. Sol tarafta bir şey gözükmüyor. Bildiğin bir den en sağa kırıyor sapağa zamanında yanaşmadığından.
Blackhoney
24 Nisan 2017, 10:49
Aynen sıkıştırma falan yok. Sapağı kaçırdığını anlayınca kırıyor.
Sapaklara yaklaşırken, çok dikkat etmek lazım. Böyle olaylar her zaman oluyor. Motorcu daha temkinli ve gözlemci olmak zorunda hayatta kalmak için. En azından kendiside, tehlike anında o sapaktan ayrılıp,kendini kurtarabilecek pozisyonda ve hızda olması gerekirdi diye düşünüyorum. Otoyolda bunları hesaba katmak lazım. Tecrübe,tehlike olabileceğini önceden algılama, kısacası bulunduğu konumda olası tehlikeler için bir "b planı" her zaman kafasında olmalı motorcunun.
Geçmiş olsun.
mustafa_325
24 Nisan 2017, 10:56
Medeni bir ülkede olsak o kadının ehliyetine el konulur büyük bir tazminat ödetilirdi. Ama ne yazık ki bizim ülkede adalet yok.
Reşit
24 Nisan 2017, 11:03
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir kaza. Ders çıkarmak adına düşüncemi yazmak istiyorum.
Motosiklet çok geç frene basıyor gibi geldi. O an intercom'la iletişim halinde olabilirler ya da dalgın olabilir ama araba öne geçtikten çok sonra frene basıyor. GS gibi ileri görüşün çok açık olduğu yüksek bir motorda daha önceden fark edebilirdi diye düşünüyorum. Sadece frenden ziyade sol tarafa kaçış manevrası da yapabilirdi.
Arkadaşlar her zaman B planınız olsun. Kaçış manevrasını mutlaka düşünün ve uygulayın. Boş alanlarda pratik yapın, kapalı alan eğitimleri alın. Bu çalışmalar yapılıyor eğitimlerde.
Kavşakların olduğu yerlerde en sağda giden arabadan hızlı olmayın(eğer sağ şeritten seyrediyorsanız)
Bakın sadece bizim ülkede değil kaza videolarıın çekildiği her yerde kazaların büyük çoğunluğu kavşaklarda oluyor.
Çok dikkatli olalım, sürücüler çok şuursuz. Onların açıklarını bizim kapatıyor olmamız lazım :pr:
RedCBR125
24 Nisan 2017, 11:08
Yalancı şerefsizler.
Ağız dolusu küfür ediyorum şuan.
Keşke orda motosikletli değil de bir tır gelseydi !
gorefest
24 Nisan 2017, 11:11
Haysiyetsiz kadın, bide sıkıştırıldım falan diye atıp tutuyordu, ulen kaçır sapağı sonraki sapaktan dön ne olcak, böyle salaklık kabul edilemez, kadın erkek farketmez böyle sığırların, cezaevinde iyice konaklaması lazım, 1 sonraki sapaktan girmemek 2km az yol gitmek için 20 sene yatsınlar, beter olsunlar
Memory42
24 Nisan 2017, 11:19
Rahmetli, aracın sağa doğru geldiğini görünce bir şerit atlayacağını düşünmüştür ki haklıda, en soldan en sağa geçmek mantık dışı bir olay çünkü ;(
TurboTastic
24 Nisan 2017, 11:33
http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-temde-buyuk-kaza-trafik-kilit-40434670
7FM9iPip5mE
Burada bir sıkıştırmadan söz etmek mümkün değil.
Daha çok son anda sapağa girmeye karar vermiş olan sürücünün neden olduğu bir kaza gibi görünüyor.
arabalarla arasında ki hız farkı o kadar fazla olmasaydı (hele ki sağ şeritte) arkasından yapacağı bi manevrayla atlatırdı. haklı ama rahmetli olmak birşey kazandırmaz. başkalarının hatalarını hiç bir şekilde ödememek için eğitim çok önemlidir
Pulsar41
24 Nisan 2017, 11:48
Sıkıştırma olduğunu nerede demiş bu Periscope ünlüsü? :pr:
Motordakilerin yaralı olduğu söyleniyor, bazı yerlerde vefat ettiği.
Videoyu dikkatli izleyince hiç fren yapıldığını görmedim, kaza olana kadar da çizgisini bozmuyor.
Çok kötü, Allah yardımcıları olsun.
ZaptNaMumkun
24 Nisan 2017, 12:00
Olup bittikten sonra suçlu aramanın da bir mantığı kalmıyor. Evet Tem'de o hızlarda öyle bir manevra yapılmaz yapılmamalı ancak burada böyle şeyler çok oluyor o yüzden biraz daha dikkat etmeliyiz. Arkadaşlar araçlar sağından geçilmez. Her yerde otobanlarda araçlar solundan geçilir. Örneğin Almanya'da otomobillerin sağından geçmenin cezası var. Hoş orada da araçlar sahiplenmiş gibi en solda yavaş hızlarda ilerlemiyor o da ayrı bir konu. İnsanlar sağ şeride geçerken çok fazla dikkat etmiyor sol şeride geçerken ettikleri kadar. Lütfen bu hızlarda sağdan araç geçerken iki kat hatta üç kat dikkatli olalım.
ee_ee
24 Nisan 2017, 12:11
Olup bittikten sonra suçlu aramanın da bir mantığı kalmıyor. Evet Tem'de o hızlarda öyle bir manevra yapılmaz yapılmamalı ancak burada böyle şeyler çok oluyor o yüzden biraz daha dikkat etmeliyiz. Arkadaşlar araçlar sağından geçilmez. Her yerde otobanlarda araçlar solundan geçilir. Örneğin Almanya'da otomobillerin sağından geçmenin cezası var. Hoş orada da araçlar sahiplenmiş gibi en solda yavaş hızlarda ilerlemiyor o da ayrı bir konu. İnsanlar sağ şeride geçerken çok fazla dikkat etmiyor sol şeride geçerken ettikleri kadar. Lütfen bu hızlarda sağdan araç geçerken iki kat hatta üç kat dikkatli olalım.
Trafik yönetmeliği;
Md 103
d) Gidişe ayrılmış yol bölümlerinde, şerit değiştirmemek şartı ile bir şeritteki taşıtların diğer şeritteki taşıtlardan hızlı gitmesi geçme sayılmaz.
Md 94
e) İki yönlü dört veya daha fazla şeritli yollarda, motosiklet, otomobil, kamyonet, minibüs ve otobüs dışındaki araçları sürenler, geçme ve dönme dışında en sağ şeridi izlemek,
Zorundadırlar.
Kim diyor sağından geçilmez diye??? Motosiklet her durumda kusursuz.
Trafik yönetmeliği;
Md 103
d) Gidişe ayrılmış yol bölümlerinde, şerit değiştirmemek şartı ile bir şeritteki taşıtların diğer şeritteki taşıtlardan hızlı gitmesi geçme sayılmaz.
Md 94
e) İki yönlü dört veya daha fazla şeritli yollarda, motosiklet, otomobil, kamyonet, minibüs ve otobüs dışındaki araçları sürenler, geçme ve dönme dışında en sağ şeridi izlemek,
Zorundadırlar.
belki resmiyette öyle ama
1- almanyada yaşamıyoruz
2- haklı ve belki de hayatta olmamak gibi bir durum var malesef
En çok korktuğum kaza tipi allah rahmet eğlesin. Eşimin arabasını altından alacağım bu gidişle. Çünkü bayanlar gerçekten yeteneksizler bu konuda 2 kişinin hayatına mal oldu lanet olsun 2 km öteden dön ne olacak.
Ros1n2
24 Nisan 2017, 12:19
Şerefsizler belikde iki insanın canına kıydı, bunların seri katilden ne farkı var?
wolrath
24 Nisan 2017, 12:21
arkadaslar rahmetlinin ailesini taniyan varsa bana ulassin. cok yakin bir abim sagolsun kamuoyu destegi vermek istiyor.
ee_ee
24 Nisan 2017, 12:23
1- almanyada değiliz
2- haklı ve belki de hayatta olmamak gibi bir durum var
Arkadaşlar araçlar sağından geçilmez. Her yerde otobanlarda araçlar solundan geçilir.
Arkadaşın cümlesine istinaden yazdım yonetmeliği.
ZaptNaMumkun
24 Nisan 2017, 12:33
Trafik yönetmeliği;
Md 103
Md 94
Zorundadırlar.
Ben buradaki kanundan bahsetmiyorum olanlardan, araçları sağdan geçmeye devam edilirse olacaklardan bahsediyorum. Ben kusurlu kusursuz aramıyorum buradaki durum bu araçlar sağından geçilmez geçilmeye devam ettikçe bunları daha çok görürüz. Siz nasıl istiyorsanız öyle kullanın.
ryangt
24 Nisan 2017, 12:42
otomobil sürücüsü bildiğin katletmiş , cinayet işlemiş.
arkadaşlar bu video'da da görüldüğü üzere en sağ şeritten gittiğiniz sürece süratinizin çok düşük olması lazım,her ne kadar şeritlerde gezinmek hepimizin yaptığı bir şey olsada otomobil sürücülerinin mankafalık ortalaması çok yüksek olduğu için sağ şeritten hiç bir şey gelebileceğini tahmin etmiyorlar,dolayısıyla özellikle sapaklara yaklaşırken sağ şeritten ilerlememek lazım mümkün mertebe.
weatherman
24 Nisan 2017, 12:46
Burada motosiklet sürücüsü rahmetli (çok acı) , otomobilin bir şerit değiştirip yoluna devam edeceğini düşünmüş olmalı. Son saniyeye kadar kendinden emin gidiyor motor dikkat edin, son anda "bu ne yapıyor??!" derken kaçamıyor ve çarpıyor.
Otomobil alenen kasıtlı olarak birini biçmek istese bu kadar güzel denk getiremez. Sinirden ettiğim küfürler.... Kadın erkek farketmez bunu hıyarın biri de yapabilirdi bu defa kadına denk gelmiş.
Çok yazık çok yazık ya
fkambay
24 Nisan 2017, 12:51
Kazanın %100 aynısı Nisan 2016 tarihinde yine köprü yolunda sağ şeritten giderken sapağı kaçırdıgını farkedip sol orta şeritten birden sapağa girmeye çalışan şerefsiz yüzünden başıma geldi sağ yandan araca çarpıp 3 mt havaya uçtukta sonra tekrar aracın tavanına düştüm. Kazatyı görenler seni Allah korudu dedi.
şimdi nerde sapak görsem hemen kendimi sola atıyorum çünkü mutlaka oraya birden dalmaya çalışan şerefsizler oluyor ..
buyrun bu da kaza resmi
http://i.hizliresim.com/P0AVg9.jpg (http://hizliresim.com/P0AVg9)
basto
24 Nisan 2017, 12:56
Rahmetli, aracın sağa doğru geldiğini görünce bir şerit atlayacağını düşünmüştür ki haklıda, en soldan en sağa geçmek mantık dışı bir olay çünkü ;(
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Aşırı mantıksız bir hareket yapmış, ben de sürüyor olsam hiç beklemezdim bu hareketi.
ernaltnts
24 Nisan 2017, 13:23
Eşimi motora binmeye ikna etmek için çok uğraştım ama yanlış yapmışım şimdi onu motora binmekten vazgeçirmek için uğraşmam gerekiyor.
Hadi kendim bu tehlikeleri bilerek motor kullanıyorum ama benim ısrarımla motora binmeye başlayan eşimle başıma böyle bir şey gelmesini Allah korusun düşünmek bile istemiyorum.
Bir de şerefsiz sürücü iki insanın canına kast etmiş hala kendini kurtarmak için araç sıkıştırması yalanını atıyor ve kendini mağdur gösteriyor Allaha havale ediyorum çünkü hakettiği cezayı alacağını düşünmüyorum.
Metehan07-70
24 Nisan 2017, 13:24
Bunu varya, soldan harbiden bi sıkıştıracaksın!!! Araç sürücüsü katil her şartta hatalı, fakat anlamadığım motosiklet sürücüsü neden bu kadar geç kaldı fren yapmakta? Hani bir türkü var ya o aklıma geldi; ecel gelince bu cana, baş ağrısı bir bahane, mezar taşıma yazılsın, bu gün sana yarın bana. Rabbim bizi bu cellatlardan, sebep olanlardan korusun!
Salurbey
24 Nisan 2017, 13:48
Allah rahmet eylesin. Çok üzücü. İnşallah yaralı olan binici kurtulur. Arkadan gelen aracın kamerası olması,olayı net şekilde kaydetmiş olması çok büyük şans ve delil. Saniye saniye net biçimde olay gözler önünde. Bu davanın seyri ve nasıl sonuclanacağını çok merak ediyorum. Tekrar başımız sağolsun.
MD.Murat
24 Nisan 2017, 14:16
Allah yazdıysa yapacak bişey yok.
Allah rahmet eylesin.
Kahrolsun arabaci.
Allah kimsenin basina vermesin.
Kapanış..
Bu yüzden bu kazalar olmaya devam edecek. Bosuna timsah gözyaşları dokmenin luzumu yok.
Burdakilerden çoğu virajı kaçırırken saga kırmaya calisir.beklemek bir sonraki çıkıştan çıkmak istemez.
O yüzden bırakın bu isleri. Bu ulke böyle bir ulke.
trancexp
24 Nisan 2017, 14:17
Sol şeridi babasının yolu gibi kullanan öküz oğlu öküzler oldukça sağ şeritleri alternatif olarak kullanıcaz ve bu pozisyonlara düşeceğiz malesef. Egzoz kullanırsak bir nebze bu durumların önüne de geçmiş oluruz.
Tİme_shİft42
24 Nisan 2017, 14:18
Video var neyseki kıvıramaz
trancexp
24 Nisan 2017, 14:19
7FM9iPip5mE
Burada bir sıkıştırmadan söz etmek mümkün değil.
Daha çok son anda sapağa girmeye karar vermiş olan sürücünün neden olduğu bir kaza gibi görünüyor.
Sol şeritteki linea ile de sanki bir ilişki var, biraz dikkat eksikliği yapmış olabilir.
mgora
24 Nisan 2017, 14:46
Twitter'da ters birşeyler mi yazıldı yoksa başka sebeple mi bilmiyorum Murat Kazanasmaz video'nun olduğu twiti silmiş.
COQ teşekkür ederim görüntüleri izlemek çok üzücü olsada izlemek lazım.
Haberleri gördüm ama motosiklet olduğuna ihtimal vermemiştim yine de bu şekilde haber olmayan çok ölüm var bizzat bir yakınımdan biliyorum.
Sürücü tam bir şerefsiz. Bu tip kazaların cezası mahkemesiz sorgusuz sualsiz hapis olmalı. Önce bir sene yatar sonra dava görülür.
mertcancbr
24 Nisan 2017, 15:22
Öldükleri bilgisine nereden ulaştınız acaba?
FSM Köprüsü’nde cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında motorsiklet sürücüsü Bülent Obut ile eşi Hatice Nalan Obut yaralanmıştı. Bülent Obut hayati tehlikeyi atlatırken, eşi Hatice Nalan Obut’un yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/kopru-cikisinda-feci-kaza-kamerada-1812220/
redlion999
24 Nisan 2017, 15:59
Sürücü bildiğin otobana 45 derece açıyla gidiyor arkadaş. Şunlara şöyle temizinden 15 yıl çaksalar ya.
EmirŞengezer
24 Nisan 2017, 16:03
Otoyollarimizda yasanan klasik kazalardan. Malesef pek cogu ölümlü oluyor. Allah acil sifa versin.
drsteel
24 Nisan 2017, 16:03
Kazayı geçirenlere geçmiş olsun.
Videoyu dikkatli izlemeden yazan arkadaşlara sesleniyorum. Videoyu basından dikkatli izlerseniz beyaz bir arabanın makas atarak siyah arabayı sıkıştırdığını kadının panikle direksiyonu sağa kırdığını görürsünüz. Kavşağa girecek olan araba fren yapmadan devam etmez edemez. Dediğiniz gibi hodukler var mi var. Ama bu sürücüler genellikle sizin gibi erkeklerden atarim makası geçerim diyenlerden. Benim yaşadıklarım eski kasa BMW ile doblo tarzı araçlar yapıyor bu tür işleri. Motor kullanırken ben uç kez daha dikkatli sürüyorum. Adamın hareketinden belli oluyor zaten ne yapacağı. Kavşaklardan geçerken anı duracakmisim gibi kendimi hazırlıyorum. Allah'a çok şükür bugüne kadar kavşaklardaki hoduklere rağmen bir kazaya karışmadım.
Monty
24 Nisan 2017, 16:21
Videoyu dikkatli izlemeden yazan arkadaşlara sesleniyorum. Videoyu basından dikkatli izlerseniz beyaz bir arabanın makas atarak siyah arabayı sıkıştırdığını kadının panikle direksiyonu sağa kırdığını görürsünüz. Kavşağa girecek olan araba fren yapmadan devam etmez edemez. Dediğiniz gibi hodukler var mi var. Ama bu sürücüler genellikle sizin gibi erkeklerden atarim makası geçerim diyenlerden. Benim yaşadıklarım eski kasa BMW ile doblo tarzı araçlar yapıyor bu tür işleri. Motor kullanırken ben uç kez daha dikkatli sürüyorum. Adamın hareketinden belli oluyor zaten ne yapacağı. Kavşaklardan geçerken anı duracakmisim gibi kendimi hazırlıyorum. Allah'a çok şükür bugüne kadar kavşaklardaki hoduklere rağmen bir kazaya karışmadım.
Yok artık ali sami :D
redlion999
24 Nisan 2017, 16:33
http://i.hizliresim.com/yEvZDL.jpg
Burada makas atan aracın çoktan uzaklaştığını görüyoruz. Yani olay yaşandı bitti. Arkandan gelse neyse de adam geçmiş gitmiş.
http://i.hizliresim.com/W0y3PY.jpg
Hadi diyelim ilkinde panik oldu kenara kaçtı. Neden aracı düzeltmeye çalışmıyor? Nereye gidecek bariyerlere mi?
http://i.hizliresim.com/373GVA.jpg
Şu noktadan sonra aracı normal seyrine döndürme şansı yok zaten. 2 şerit atlanmış, 45 derece verilmiş. Panik bile olsa bir insan bunu yapmaz. Hatta dikkatli bakarsanız direksiyon daha da sağa çevrilmiş durumda. Ayrıca çarpma anı ile öncesinde fren lambalarında bir değişiklik yok. Bence frene de basıyordu çünkü audinin fren lambalarıyla arasında parlaklık farkı çok fazla.
Ayrıca söz konusu makas atan araç artık 100 metre ötede.
Bana kalırsa aynaya öylesine bir baktı baktı ki büyük birşey yok boş sandı. Arkadan gelen güneş ile zaten fazla birşey görememiştir.
Keşke motoru kullanan kişi fren+sağ taraf yerine frensiz sola yönelseydi.Aracın şeride girmesiyle kaza arasında 2 sn var. Az gibi gözükse de bir sol manevra kurtarabilirdi.
erenedip
24 Nisan 2017, 16:41
Bu kiz o fenoman popi kezbanlardan biriyseki oyle gorunuyor sosyal medya hesaplarindan bunun gibi geri zekalilarin birakin ehliyet almasini cezai ehliyeti yok!
Blackhoney
24 Nisan 2017, 16:45
Motorcu arabayı gördüğü için mi sağ şeride geçmeye başlamış?
Sanki öncesinde bi araç sollamışta tekrar şeridine geçmek ister gibi motor sağa yatık.
O pozisyonda soldan kaçması ( soldan kazayı bertaraf etmeye çalışması) daha zor olmaz mı? Bence kaza öncesinde motorcu agresif ve atraksiyonlu bi sürüş gerçekleştiriyormuş gibi geldi.
Salurbey
24 Nisan 2017, 16:53
Kazayı yapan araç olduğu gibi kırmış direksiyonu çıkışa doğru. İzlediğim kadarıyla panik veya makas atan arabadan kaçma gibi bir düşünce ile değil, çıkışa girmek için yapılmış bir manevra olarak değerlendirdim.
Tekrar izledim ,çıkışa girmek için herşeyi tehlikeye atmış,kim var kim yok hiç düşünmeden.
Videoyu birkaç kez daha izledim, arabayı geçiyorum konuşulacak tarafı yok ama motosiklet sürücüsü bence çok geç tepki veriyor.
redlion999
24 Nisan 2017, 17:07
Motorcu arabayı gördüğü için mi sağ şeride geçmeye başlamış?
Sanki öncesinde bi araç sollamışta tekrar şeridine geçmek ister gibi motor sağa yatık.
O pozisyonda soldan kaçması ( soldan kazayı bertaraf etmeye çalışması) daha zor olmaz mı? Bence kaza öncesinde motorcu agresif ve atraksiyonlu bi sürüş gerçekleştiriyormuş gibi geldi.
Tam tersine bence bira hızlı ama sakin sürüyor. Olayın başından sonuna kadar aynı şeridin sağında. Aracı biraz geç fark ediyor sadece.
Motosiklet sürerken her zaman trafikten biraz hızlı gitmemiz lazım. Bana hızı yerinde geldi, daha yavaş gitse arkadan sıkıştırma ihtimalleri var.
Şerit seçimi de fena değil aslında en sağ şeritte değil.Araba aynı olayı bir sağ şeritte yapsa kaza olmayacaktı.
Sola manevra ile çok rahat kurtarabilirdi.Audiden ve lineadan hızlı. Tek sorun refleksleri yeterli gelmedi bana.
berkerk
24 Nisan 2017, 17:09
ben bu kazaların, burada birinin yazdığı gibi, "araçların sağından geçilmez, solundan geçilir" algısından gerçekleştiğini düşünüyorum. belki sapağı geç fark etmiştir, bunun da ihtimali olabilir ama şu senaryo size çok uzak değildir?
- - -
böyle üç şeritli yolda gidiyorsunuz, orta şerittesiniz. en sağ şeritten bir araba geliyor sizi solluyor ve sonra tekrar en sağa geçerek sapağa giriyor. yani, "araçların sağından geçilmez" diye düşündüğü için ilk önce sizi solluyor, sonra önceki şeridine(en sağ şeride) geçip, sapağa dönüyor. noluyor, halilye sizin önünüzden sağa dönmüş oluyor, hızlı gidiyorsanız sinek gibi yapışıyorsunuz arayaba...
Blackhoney
24 Nisan 2017, 17:25
Tam tersine bence bira hızlı ama sakin sürüyor. Olayın başından sonuna kadar aynı şeridin sağında. Aracı biraz geç fark ediyor sadece.
Motosiklet sürerken her zaman trafikten biraz hızlı gitmemiz lazım. Bana hızı yerinde geldi, daha yavaş gitse arkadan sıkıştırma ihtimalleri var.
Şerit seçimi de fena değil aslında en sağ şeritte değil.Araba aynı olayı bir sağ şeritte yapsa kaza olmayacaktı.
Sola manevra ile çok rahat kurtarabilirdi.Audiden ve lineadan hızlı. Tek sorun refleksleri yeterli gelmedi bana.
Sorum şu aslında. Önüne araç çıkmasaydı motorcu yine sağ şeride mi geçecekti? Bana öyle geldi.
Yoksa aracı görüp "sağdan kurtarırım" düşüncesiyle mi sağa yöneldi?
Creep3
24 Nisan 2017, 18:07
Tv lerde ki en pespaye programlara yarışmacı olarak katılan bu yarım akıllı 2 kişinin hayatından %100 sorumludur.
http://www.medyapusulasi.com/gardirop-savaslari-tansu-bilici-kimdir/
Şimdi haberlerde gördüm ölen olmamış. Çok sevindim.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO