PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 50 cc

yusuf_1977
18 Nisan 2017, 14:38
Merhaba,

Aşağıdaki scooterlardan hangisini önerirsiniz. Özellikle kullananlardan cevap rica ediyorum.

Peugeot Kisbee 50cc
Sym Orbit 2 50cc
Daelim Beagle 50cc

Teşekkürler,

MeNGuC
18 Nisan 2017, 15:45
Sym servis ağı ve yedek parça sıkıntı daha az sorun olucağı için sym derim

stevejones
18 Nisan 2017, 15:46
Hıcbırısını kullanmadım,ama azda sayılmayacak kadar arastırıp sorusturup,okudum,ızledım.

Ben senın yerınde bır tercıhte bulunacak olsaydım gıdıp daelım alırdım.SYM de kesınlıkle uzmez tasarım zevkıne kalmıs artık.

yusuf_1977
06 Temmuz 2017, 13:46
Bu haftasonu Daelim Beagle 50cc motor kiraladım Marmaris'te, çekişi, malzeme kalitesi çok güzel malzemelerin kalitesi Sym ye göre çok ileride bence. Sym Orbit 50 de vardı motor kiraladığım yerde onu da inceledim Beagle da karar kıldım. SYM malzeme kalitesi fena değil ama işçilik kötü görünüyor kablolar vs görünüyor birleşim yerleri de belli ediyor. Beagle ile tek kişi 60km hıza rahatlıkla çıktım hatta ben kardeşim ve ufak yeğenim (3) bindik amortisör kalitesinde bir değişme olmadı. LED farları düğmeler vs çok başarılı .Bilenler bilir İçmelerden Turunç'a giden bir yol vardır yol demek doğru olmaz dağ diyeyim yarı tepede İçmeler'i izleyebileceğiniz manzara noktası var oraya kadar 92kg ben varken depo fulken çıkmayı becerebildim. Çıkışta hızlı başlamıştım etkisi varmı diye durdum yarıyol da tekrar tam gaz verdim biraz yavaş hızlandı ama tekrar devam ettim. Kısacası tavsiye ederim .Sym daha yüksek bacak boyu belki daha rahat ama bence kalite önemli. Sym modelinin tipi daha büyük bir motormuş gibi duruyor .

DKN
06 Temmuz 2017, 14:25
dealimle pejo daha kaliteli gorunuyor.

SeCReTBoY
06 Temmuz 2017, 20:18
Merhaba,

Aşağıdaki scooterlardan hangisini önerirsiniz. Özellikle kullananlardan cevap rica ediyorum.

Peugeot Kisbee 50cc
Sym Orbit 2 50cc
Daelim Beagle 50cc

Teşekkürler,

Yedek parça ve servis sıkıntısı yaşamak istemiyorsan farklı markalara yönel şuan tüm markalar 50cc üretiyor.

plectrum
18 Temmuz 2017, 13:03
ben olsam hayatta scooter almam. 50cc lik cub tarzı yarı otomatik al hem daha guvenli hem daha az yakar hem daha fazla hızlara ulaşabılıyor. Arora Kasırga 50 fln var o tarz motorları kastediyorum

becan
18 Temmuz 2017, 13:45
Selam arkadaşlar peugeot 50 cc ile ufak bir kaza yaptım. motor arkadaşımın ve daha yeni aldığı için bin pişmanım oyüzden boyası kalkan yerleri değiştirmek veya yaptırmak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekir acil dönüş yapacak arkadaşlara minnettar olurum.

uzay gemisi
18 Temmuz 2017, 13:48
Selam arkadaşlar peugeot 50 cc ile ufak bir kaza yaptım. motor arkadaşımın ve daha yeni aldığı için bin pişmanım oyüzden boyası kalkan yerleri değiştirmek veya yaptırmak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekir acil dönüş yapacak arkadaşlara minnettar olurum.

Servise gidip değiştirmek istediğiniz parçaları sipariş ettirmelisiniz

becan
18 Temmuz 2017, 13:57
servis yok burda ilçede olduğum için internet üstünden bulup buradaki motorcuya değiştircem. oyüzden yardım istedim. boyatma işi oluyormu bunlarda