Orijinalini görmek için tıklayınız : Shoei NXR KNN54 Kenan Sofuoğlu Kaskında Büyük Kampanya
admin
12 Nisan 2017, 10:40
Bir çok gözde markayı bünyesinde bulunduran Feyizoğlu Motosiklet Mağazası, duydurduğu kampanya ile herkesi bir "Shoei" kask sahibi yapmaya kararlı gibi gözüküyor.
Kampanyaya göre 2.700 TL değerinde olan "Shoei NXR KNN54" model Türkiye'ye ve Kenan Sofuoğlu'na özel üretilmiş olan bu kaskın satış fiyatını tam tamına 1.000 TL geri çekerek 1.699 TL olarak satılacağını duyurdu! Kampanyanın geçerlilik süresi 31 Nisan 2017.
http://i.hizliresim.com/BrGWvv.jpg
http://i.hizliresim.com/P0Ga69.png
Feyizoğlu Motosiklet İnternet Sitesi: www.feyizoglu.com (http://www.feyizoglu.com)
Halil Rıfat Paşa Mah. Taşkızak Sokak No: 4
(Darülaceze yanındaki Aytemiz Petrol Benzin İstasyonu yan sokağı, itfaiye karşısı)
Okmeydanı - Şişli - İSTANBUL
Tel : 0 (212) 220 3 555
Faks : 0 (212) 222 02 51
Email : bilgi@feyizoglu.com
İrtibat: Adem Feyizoğlu
Kenanı sevmem kaskına da para vermem..
üzerindeki knn54 yazılarını silsinler alırız.
Stunt
12 Nisan 2017, 11:57
Nxr lar zaten bu fiyat ayrıca kaskin knn54 olması itici
Levent
12 Nisan 2017, 11:58
Kask ihtiyacım olsa Knn'a takılmazdım diye düşünüyorum 1.600 TL cash fiyat Shoei NXR için oldukça cazip bence. Son zamlardan sonra 2.000 TL'nin altında iyi bir kask almak pek mümkün değil.
http://i.hizliresim.com/37gWo4.png
iyi kampanya yapmışlar. plasti diple istenilen renge boyanabilir
acgh1907
12 Nisan 2017, 12:39
Uretim tarihleri onemli.
Pesin alimlara kafadan herkes yuzde 10 indirim sagliyor.
Eagle7
12 Nisan 2017, 12:58
ooo baya baya indirim yapmışlar. Hayret verici.
astrofizik
12 Nisan 2017, 14:46
Bu oldukça üst seviye bir kask,
Mevcut kur fiyatları göz önüne alınırsa,fiyat çok iyi.
Schuberth S2'den sonra favori kaskım bu.
Mirable
12 Nisan 2017, 14:51
Üretim tarihi 2015 sanırım. Bildiğim kadarıyla 2016'da bu model üretilmedi.
HAZZILHAR
12 Nisan 2017, 16:08
Getirdikleri tarihteki satış fiyatından satıyorlar. Aslında bir indirim söz konusu değil. Kask eski üretim olduğu için güncellenen fiyatlar üzerinden indirim yapmışlar gibi gösteriyorlar. Tipik stok eritme amaçlı müşteri çekme numarası.
Ha bu zamanda bu fiyata bu kalitede bir kask alınır mı ? Alınır, orası ayrı.
Dipnot: Ben 2015 sonunda Shoei GT-Air Revive kaskımı aldığımda satış fiyatı 1800 TL idi. Şu an aynı üretim tarihli kask kur güncellemesi ile 2600 TL civarında.
Yani bu kadar öptüğümüz yeter diyorsunuz
Kenan ve 54 zaten tek başına almama sebebidir. Bedava verseler takmam, denemesi bedava...
Brock07
12 Nisan 2017, 17:02
bedava verseler almam,karaktersizlik falan sıçrar allah muhafaza.
motorcu48
12 Nisan 2017, 19:30
Bedavaya verseler bende almam.O kafaya takılıpta yol almam:D
CrazyBullet
12 Nisan 2017, 19:34
Fiyat çok iyi, alınabilir, ekstra 40 TL plastidip masrafı var o kadar.
Remzidemir41
12 Nisan 2017, 20:21
Kenan Sofuoğlu neden hiç sevilmiyor ?
Reşit
12 Nisan 2017, 21:14
#HAYIR almam diyorum
astrofizik
12 Nisan 2017, 21:28
Kimse söylememiş bari söyleyim;
"Sıkıntı yok sileriz."
harung
12 Nisan 2017, 21:44
Feyizoglunu da severim kenan sofuoglunu da
Birisi esnaf adam gibi adam esi benzer motosiklet magazasi olarak yok
E kenaninda su an icin Turkiyede esi yok
İkisi de iyidir.
Fiyat gayet makul ihtiyacin olsa hayatta kacirmam
nvrmnd
12 Nisan 2017, 21:46
fiyat makul ama 1 hafta önce shuberth s2 aldım =) 1 hafta önce bu kampanya olsada muhtemelen yine shuberth kaskı alırdım =)
Kimse söylememiş bari söyleyim;
"Sıkıntı yok sileriz."
tamam o zaman alırım
bedeava verseler gene almam
muhtemelen üzerinde bu reklam yazıları var diye bu kadar ucuz ama genede pek alıcı çıkmaz..
Ros1n2
13 Nisan 2017, 00:50
VR46 olsa alırsınız biliyoruz.. Bütçe ayırabilecek olsam bir dakka durmam.
Alonedark93
13 Nisan 2017, 01:04
Vah vah vah. Ne kadar terbiyesiz, kindar, saygısız bir toplum olduğumuz bu konuda yine çıkmış ortaya.
Gidin vr46 alın abi.
Türkiye'de tek sanaçtı tanırım oda Hayko cepkin. Enteresan bi kişiliği var.
Siyasi görüşünden, şarkılarda siyaset içermesinden, konserlerinde siyaset yapmasından nefret ediyorum,çünkü aynı fikirde değiliz ama saygıda duyuyorum. Israrla dinliyorum. İlk fırsatta İzmir Selçuk'daki mekanına gitmeyi düşünüyorum.
Benim sanatçının sporcunun siyasi düşüncesiyle işim yok.
Şimdi bende sizin gibi davransam Hayko ve bu düşüncede olan insanlara kin nefretmi kusmam lazım?
Carbon değil sanırım bu kask.
RedCBR125
13 Nisan 2017, 01:44
KENAN SOFUOĞLU hayranı olduğum için bu kaskı alırım. Hem de fiiyat olarak şuan alınır seviyeye gelmişken.
Bu kadar karakter sahibi, merhmetli, içi-dışı bir ve bir o kadar da başarılı olan sporcuya sırf sizin siyasi görüşünüze uymadığı için ona hakaret ediyor olmanız tamamen bunu yapanların Rezilliğini gösterir.
Kimse kimseyle aynı siyasi düşüncede olmayabilir.
Siyasi düşünce olarak kendi düşüncenize uymadığı için Kenan SOFUOĞLU na hakaret edemeyeceğiniz gibi Cem Yılmaza, Meltem Cumbula, Nejat İşlere de edemezsiniz örnekler sizi aydınlatmıştır umarım.
He siz derseniz "Benim düşünceme uymayan herkese bu şekilde konuşabilirim." seviyenizi zaten ortaya dökmüş olursunuz. O seviye de zaten aşikar, saygı ilkokul 2 seviyesinde...
biyeybaraküs
13 Nisan 2017, 01:45
nisan 2015 te 1400 tl ye almıştım ( üretim tarihi aralık 2014 dü ) ben çok memnunum tavsiye ederim fiyatı eder etmez size kalmış artık sessizlik , hafiflik ( M beden 1290 gr ) istiyorsanız tam size göre derim özellikle rezing çiler
not : kasta 3 yıldız var kenan bu kask üretildikten sonra iki şampiyonluk daha aldı :queen::rendeer:
Merdo
13 Nisan 2017, 02:21
mağdur oldular gene ühühü hakaret edemezsiniz :(((
whitedeamon
13 Nisan 2017, 02:39
Üretim tarihi sıkıntısızsa yegane alınabilir bir fiyat.
GP500-1st
13 Nisan 2017, 03:21
Feyizoğlu iyidir, o yüzden up up up!
Ben bedava verseler başıma takıp reklamını yapmam o ayrı
Dr. Fatih
13 Nisan 2017, 04:20
ücretsiz verilse takmayacağım bir kask.. Sebebi malum..
sheriff87
13 Nisan 2017, 09:16
Sırf KNN54 için olsa alırım ülkemize milletimize artı değer katan herkesin başımız üstünde yeri var. Ama artık fullface kullanacağımı sanmıyorum. Uzun yolda eziyet oluyor. Fiyat ise eski meski çok iyi. Çünkü piyasadaki herkes eski mal yeni mal hunharca fiyat bindirdi. Eski stokları sihirli değnek değmiş gibi eritmedi kimse.
fearlesboyy
13 Nisan 2017, 09:28
ne dıyelım.kask guzel
okanbagiscan
13 Nisan 2017, 09:36
Sanatçıyla sporcuyu aynı kefeye koymayalım.Sanatçının işini yada siyasi görüşünü duruşunu beğenirsiniz beğenmezsiniz bu kişiyi bağlar.Sporcu ise eğer uluslar arası bir müsabakaya katılıp başarı elde edip elinde Türk bayrağınla pistte dolanıyorsa bu ona başka bir sorumluluk getirir.Sanatçı siyaset yapar yapmalıdırda.Sporcu ise siyasete bulaşmamalı tüm ülkeyi temsil etmeli.Sporcunun olacağı konum sosyal sorumluluk projeleri hayır işleri olmalı.Yoksa kendisi başarılı bir sporcudur.Bu işlere girmesine gerek yok.Ama aklında yaş belli seviyeye geldi yarışmayı bırakırsak motosiklet federasyonu başkanı olmayı düşünüyordur.Belki milletvekilliği vardır kafasında.Kask ise stokta kaldığı için kampanya yapılması bile acı bir durum.Ne diyor insanlar bedava verseler alıp kafama takmam.İnsanları kutuplaştırma üzerinden yürütülen siyasetin bizi getirdiği duruma bak.
soccer
13 Nisan 2017, 11:09
kampanyanın son günü 31 Nisan 2017 'de alıcam :)
SavageGarden
13 Nisan 2017, 11:50
kask gerçekten kaliteli, ama güzel değil, yani estetik değil.
başka desenli bir versiyonunu (nxr) birkaç aydır kullanıyorum, gayet memnunum
kenan severler rahatlıkla alabilir. zira indirim de harika.
ama ben bu kaskı bedava verseler giymem.
bedavaya alırım, ama giymem. seven birine veririm.:cherry:
Ros1n2
13 Nisan 2017, 14:39
Sanatçıyla sporcuyu aynı kefeye koymayalım.Sanatçının işini yada siyasi görüşünü duruşunu beğenirsiniz beğenmezsiniz bu kişiyi bağlar.Sporcu ise eğer uluslar arası bir müsabakaya katılıp başarı elde edip elinde Türk bayrağınla pistte dolanıyorsa bu ona başka bir sorumluluk getirir.Sanatçı siyaset yapar yapmalıdırda.Sporcu ise siyasete bulaşmamalı tüm ülkeyi temsil etmeli.Sporcunun olacağı konum sosyal sorumluluk projeleri hayır işleri olmalı.Yoksa kendisi başarılı bir sporcudur.Bu işlere girmesine gerek yok.Ama aklında yaş belli seviyeye geldi yarışmayı bırakırsak motosiklet federasyonu başkanı olmayı düşünüyordur.Belki milletvekilliği vardır kafasında.Kask ise stokta kaldığı için kampanya yapılması bile acı bir durum.Ne diyor insanlar bedava verseler alıp kafama takmam.İnsanları kutuplaştırma üzerinden yürütülen siyasetin bizi getirdiği duruma bak.
Bu siyasetteki kutuplaşma yalnızca hayır'cı kesimde var. Sol görüşlü arkadaşlarda yani. Ben bu güne değin sol görüşlü olduğu için sevilmeyen, lekelenmeye çalışılan, aşağılanan birisini görmedim burada. Yani aslında düşünce ve ifade özgürlüğünü belkide sol kesim daha çok savunan taraftır ama düşüne ve ifade özgürlüğüne en çok saygızlık edenlerde yine bu kesim insanları malesef
Eagle7
13 Nisan 2017, 14:49
Bilmiyorum farkında mısınız ama 80'lerde de bu ülkenin çocuklarını sağ-sol diye ayırdılar ve sonunda ne sağ nede sol kazandı. Olan bizim babalarımıza, abilerimize oldu. Şimdide çok farklı bir şey yok. Gene 2'ye bölüp kutuplaşma yaratıyorlar. Gene olan bizlere olacak. Ne demiş Mehmet Akif Ersoy;
Geçmişten adam hisse kaparmış... Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
' Tarih ' i ' tekerrür ' diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?
SavageGarden
13 Nisan 2017, 15:58
Bu siyasetteki kutuplaşma yalnızca hayır'cı kesimde var. Sol görüşlü arkadaşlarda yani. Ben bu güne değin sol görüşlü olduğu için sevilmeyen, lekelenmeye çalışılan, aşağılanan birisini görmedim burada. Yani aslında düşünce ve ifade özgürlüğünü belkide sol kesim daha çok savunan taraftır ama düşüne ve ifade özgürlüğüne en çok saygızlık edenlerde yine bu kesim insanları malesef
hacı sen nerde yaşıyorsun :)
bak geçmişe bile gitmicem, sadece bugün 4 farklı yerden o senin dediğin "hayır"cılar için evetçileirn neler söylediğini/yaptığını alıntılıcam.
bir belediye başkanı hayır oyu verecek olan herkesi işten atmakla suçladı. hepsine şerefsiz dedi.
bir belediye çalışanı hayırcıların karısı kızı evetçilere ganimet olarak helaldir dedi
bir cumhurbaşkanı hayırcıları yine pkk ışid ile bir tuttu (üstelik bir tutmuyoruz da diyebiliyorken hem de)
hayır diyen bir milletvekilinin yatalak hasta olan annesi hastaneden atıldı
hepsi, hepi topu 24 saat içinde oldu,
bir bakanın hayırcı öğrencileri adını adresini alın bunların diye tehdit etmesinin üzerinden 36 saat geçtiği için o haberi atlıyorum.
daha evvelsi günü, geçen haftayı, ayı sana bırakıyorum...
sadece havuz medyasını izlersen bunların tekini bile bilmezsin.
kutuplaştırma imiş.
akıl tutulması yaşıyor insanımız resmen.
en hafif tabirle "ayıp".
motorcu adam
13 Nisan 2017, 16:20
Kenanla kafa yapımız hiç uyuşmuyor, bana olmaz demek ki bu kask.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
Arkadaş sen kafan iyi yazıyorsun galiba. Bana bir tane evet diyen herkesi teröristlerle ayni kefeye koyan hayırcı göster. Yani bu ülkede sağcılar tarafından terörist olmakla suçlanan insanları sen ayrımcılıkla suçluyorsun. Evet dostum çok iyi gözlemlemişsin her şeyi.
Bu arada Kenan Sofuoğlu'nun Türkiye tarihinin gelip geçmiş en iyi motor sporcularından biri olduğunu kabul etmekle birlikte, kişiliğinin bir o kadar kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Bu kadar iyi bir kariyere sahip olup kendisini sarayın soytarısı yapması çok üzücü bir durum.
fatih.met
13 Nisan 2017, 18:38
bu paraya motosiklet alanlar var fiyat politikanızdan utanın kansız herifler. gerçi kargo bedavaymış pardon alınabilir yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
Kenanla kafa yapımız hiç uyuşmuyor, bana olmaz demek ki bu kask.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
Arkadaş sen kafan iyi yazıyorsun galiba. Bana bir tane evet diyen herkesi teröristlerle ayni kefeye koyan hayırcı göster. Yani bu ülkede sağcılar tarafından terörist olmakla suçlanan insanları sen ayrımcılıkla suçluyorsun. Evet dostum çok iyi gözlemlemişsin her şeyi.
Bu arada Kenan Sofuoğlu'nun Türkiye tarihinin gelip geçmiş en iyi motor sporcularından biri olduğunu kabul etmekle birlikte, kişiliğinin bir o kadar kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Bu kadar iyi bir kariyere sahip olup kendisini sarayın soytarısı yapması çok üzücü bir durum.
ben. bundan sonra evetçiler terörist gibi bir şey gözümde.
uzay gemisi
13 Nisan 2017, 18:57
Nedir bu Kenan nefreti? Bilmediğimiz ne var:)
fatalrawen
22 Nisan 2017, 13:49
Feyizoğlunu severim ama Kenanı sevmem, üzerinde yazı yazmasa alırdık ta.. sevmediğim birinin isminin bulunduğu kaskı da takmak zorunda değilim
pertry
22 Nisan 2017, 17:17
Kenanmı aslaaaaaa üstüne para verirseniz bile takmam. Kenan motorcumu siyasetçimi belli değil.
istanbu_gezg
22 Nisan 2017, 18:14
https://i1.imgiz.com/rshots/7849/hunharca-gulen-adam-komik-versiyon_7849898-480_640x360.jpg
melsur
22 Nisan 2017, 19:31
@fatih.met Bu forumda senin kadar cahil, cüheyla, boş konuşan insan görmedim. Dikkat et insan dedim. Sen elin hdplisi ile aynı tarafta duracaksan kusura bakma adam değilsin. (Peygamber efendimiz HZ. Muhammed (sav.): Kim bir kavme benzerse, onlarlandır.) Osmanlıyı senin ataların bitirdi. Onlara söyle osmanlı geri dönüyor.
KawaZ300
30 Nisan 2017, 14:53
Kenan Sofuoğlu neden hiç sevilmiyor ?
bende anlamıyorum ki neyin kafasını yaşıyorlar
Merdo
30 Nisan 2017, 15:40
adam dünya şampiyonu olsa da 54 plakayı oraya koyacak kadar vizyonsuz. mikro milliyetçilik, medeniyetsizlik göstergesi, çeteleşme binlerce şey sayılabilir. bunun yanında akpli olması, kasksız motosiklet sürmesi vs. de sayılır. sayfa sayfa döşerim de neyse.
fatalrawen
03 Mayıs 2017, 23:37
Bunu seven var mı ya ?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO