PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Shoei NXR KNN54 Kenan Sofuoğlu Kaskında Büyük Kampanya

Sayfa : 1 [2]

John47
09 Ağustos 2017, 04:15
İndirim hala devam ediyor. Stokları eritememişler görünüşe göre. Kaskların tarihi kaç acaba bilen var mı? 2015 ise atıyorum, 2yıllık kask alınır mı ? Kasklar 5 yıl sonra illa çöpe mi atılmalı bu konu ne kadar kesin acaba ? Hiç istemesemde shoei nxr hatrına almayı düşünüyorum

canerix3363
07 Kasım 2017, 14:07
İndirim hala devam ediyor. Stokları eritememişler görünüşe göre. Kaskların tarihi kaç acaba bilen var mı? 2015 ise atıyorum, 2yıllık kask alınır mı ? Kasklar 5 yıl sonra illa çöpe mi atılmalı bu konu ne kadar kesin acaba ? Hiç istemesemde shoei nxr hatrına almayı düşünüyorum

Kaskin ömrü nedir? Siz aldınız mi

mehmet tufan
07 Kasım 2017, 14:30
mantığım diyorki;
kenan türk, hükümet erkanının peşinden gidiyor diye türk bir pilotu dışlamak türk'e yakışmaz. hükümetler geçicidir, gün gelir başka birileri hükümet'in başına olur, sağ sol fark etmez, bu sporcular mecburen onlara yakınlaşacaklar.
kalbim diyorki;
bışbıkınım cımırbışkınım diye yalaklanan kim olursa olsun gözümde zerre değeri yok. mualif olmak zorunda değil, başarıları ile ön planda kalmayı beceremeyen arda turan vari bu tipler'in adına yapılan hiçbirşeyin gözümde kıymeti yok.

velhasıl, benim zaten bu kaskı alacak kadar çöpe atacak param yok. banane.

valeros46
07 Kasım 2017, 16:05
Bu kask son yıllarda üretilen bir kask değil. Kaskın fiber olduğunu düşünürsek üretiminin üzerinden bayağı zaman geçmiş bir kaskın malzemesi, koruma özelliğini kaybediyor. Daha yeni modeli olsa alınırdı ama buna para verilmez bence.

canerix3363
07 Kasım 2017, 19:11
Bu kask son yıllarda üretilen bir kask değil. Kaskın fiber olduğunu düşünürsek üretiminin üzerinden bayağı zaman geçmiş bir kaskın malzemesi, koruma özelliğini kaybediyor. Daha yeni modeli olsa alınırdı ama buna para verilmez bence.
Kutusu açılmamış ise , 2 yılda kaybedecegini sanmıyorum ben.

zekeriyaimam
07 Kasım 2017, 20:49

Gazı da kaçmıştır tat vermez şimdi:)