Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Er 5 Mi Honda Cbf 500 Mu
Barış Şuşut
24 Ocak 2007, 21:46
her iki motoruda kullanma fırsatım oldu .. cbf sanki daha tatmin edici geldi bana daha bi yol motoru .. er5 tam bir naked .. cbf i türkiye şartlarında kötü yollara daha bi yatkınmış imajı aldım kısa süren kullanma deneyiminden ama bunlar uzman görüşü değildir sadece kısa bir sürüş sonunda ki görüşlerim ..amacım istanbuldan kalkıp şöle marmarise gelmek olsa cbf i seçerdim daha rahat ama istanbul içinde şöle makaslar atarak trafiği alt üst etmek istesem er5 derdim ..
mondializzet100
03 Temmuz 2007, 15:32
cbf 500 . . . . bence :cat::cat:
Sport_Bike
26 Temmuz 2007, 09:46
japon yapımı motorların(honda,yamaha,kawasaki,suzuki...)hepsi iyidir dostum:)
er 5 i pek sewmem ben kanka bana kawasaki zz-r1400 olacak yani
çoook doğru clint bence de honda
demirgursel
27 Temmuz 2007, 02:38
japon yapımı motorların(honda,yamaha,kawasaki,suzuki...)hepsi iyidir dostum:)
er 5 i pek sewmem ben kanka bana kawasaki zz-r1400 olacak yani
çoook doğru clint bence de honda
zzr 1400 neden olmasın...
paran varsa hiç durma er5 den iyidir :P
zenci
27 Temmuz 2007, 12:53
bence er5 degilde er6n olsan daha ii yani benim tipi daha cok hosuma gıdıyo 2. elfiyatları hemen hemen aynı zaten ama ikisinden biri diyosan cbf500
alp_tunay
27 Temmuz 2007, 21:24
Hmmm, Honda İtalyan malı, hmmm... Zaten Ferrari de Japon markası.
İşte tavsiyeler aynı buna benziyor......Ne kadar güvenilir olduğu tartışılır....
arkadaşlar konu biraz eski gibi ama yinede yazim dedim.er5 igneden iplige japon bindigin zaman konforu hissediyorsun.motor resmen yolda akıyor.parça olayına gelince henüz gerekmedi ama bu sınıf motorlarda ucuz parça arama...:cat:
En baştan dediğim gibi...Sadece marka fanatikliği..... Duruşu yakışı gidişi , aslında herşeyiyle üstün.... Ama bu kawasaki antipatizmi kaliteden uzaklaştırıyor insanları....
Neyse arkadaşlara faydam olucaksa yakıt hakkında bilgi vereyim....
Şehir içinde 110-160 arasında kullanırsanız 140-150 kuruş yakıyor....
Şehirler arası yolda dahada düşücektir.....
Parça sorununa gelince daha ihtiyacım olmadı allaha şükür....İşallah da olmaz....
170 km den sonra altınızda sanki motor olduğunu hissetmiyorsunuz bile.... Arkadaşın dediği gibi adeta akıyor.... Gaza aşırı tepkili bir alet....
Diğer muadillerini uzun süre gözlemleyip er5 te karar kıldığıma çok memnunum...:cat::cat::cat:
Kaiser
28 Temmuz 2007, 12:10
9-10 bin lira arasında bir bütçe varsa az km'de er6-n daha mantıklı.Teknolojisi ve tasarımı daha üstün ve gelişmiş.Gayet seri ve 150 cc fazlası olmasına rağmen diğerleriyle aynı miktarda yakıyor.
Predator[23rd]
28 Temmuz 2007, 12:39
ER-6N (veya ER-6F) ne ER-5'in ne de CBF500'ün sinifinda. ER-6 ailesi CBF500'ün bir üstünde ve bence gercekten cok iyi motosikletler. bana göre Kawasaki 2 silindirli naked&sport (ER-6N & ER-6F) ve "hybrid" (VerSys) modelleri ile en iyi tasarimlarin yaninda en iyi teknolojiyi de sunuyor.
geri gelelim ER-5 ve CBF500 karsilastirmasina. tasarimlarini karsilastirmanin anlami yok, tamamen kisisel zevk meselesi. ancak teknolojilerine bakacak olursak benim gördügüm kadariyla CBF500 daha iyi cünkü Honda CB500 serisini "yeni" (artik pek yeni de sayilmaz ama olsun ...) CBF ailesine uydurmaya calisirken CBF600'den bircok ögeyi CBF500'e aktarmis ve ayni zamanda motorunu da daha modern Euro2 standardina yükseltmis. ABS opsiyonu ile CBF500'ün frenleri sinifindaki en iyilerinden biri. CB500'den gelen ve neredeyse 25 yildir gelistire gelistire cok olgunlasmis bir motora sahip - bütün diger honda motorlari gibi teknolojinin en son imkanlarini kullanarak olabilecek en yüksek performansi almak yerine olabildigince güvenilir yapilmaya calisilmis bir motor.
Kawasaki ise ER-5'i cok az degisikliklerle cok uzun süredir üretiyor ve bu motosikletini en azindan Honda'nin CB500'ü kadar taninmis ve olgunlasmis bir alet. yani ER-5'i de normal kullanimda bozmak mümkün olmayacaktir. Kawasaki'nin tasarim felsefesi diger üreticilerden biraz farkli. Form-Follows-Function sistemini digerlerinden daha cok benimsemisler. Yaptiklari motosikletler hem teknolojinin en son imkanlarini iyi kullaniyorlar hem de cok güvenilir oluyorlar. Ancak bunu yaparken de biraz agir motosiklet yapiyorlar. Daha önceleri Kawasaki'ye bayilmazken yavas yavas adamlarin daha "ciddi" motosiklet yaptiklarina inanmaya basladim. Yani Kawasaki kullanicisi benim icin biraz daha "harbi motorcu" iken özellikle Honda kullanicilari "carefree motorcu" oluyor gibiler. bunlari söylerken genel durumu kastediyorum - Honda daha "popcu" bir marka, popüler olan neyse onu üretip para kazanmayi tercih ediyorlar ve bu, aslina bakarsaniz, gayet akilli bir sistem ...
alp hocanin yakindigi "kimse adam gibi aciklayici birsey yazmamis" sürecini burada azicik yavaslatabildik mi aceba? :)
unuttum: ayni parayi vereceksem CBF500'ü alirim. ER-5 %10 daha ucuza satiliyorsa kararsiz kalirim, fark %10'dan daha cok olursa ER-5 alirim.
serkani
01 Eylül 2007, 20:39
şimdi herkes birşey yazmış.ben Kawasaki Er-5 aldım,kullandım.oturduğunuz koltuktan elciğe kadar herşeyi japon malı.made in japan.marka, kalitesi için daha fazla kar elde etme amacını piysa koşullarını bir köşye itip ille de japonyadan başka yerde üretmeyen tek marka,iyi araştırın iyi! bence bu bir ayrıcalık.
cbf 500 e italyan diyen bir arkadaşı başka biri ferrari de japon diyerek yermiş bilgisizce. üretildiği yer italya.hatta vietnam veya malezya bile olabilir. hondalar çeşitli yerlerde üretiliebiliyor?
gelelim güç döngülerine. Kawasaki Er-5 50 küsür beygir, honda 57.peki ya ağırlıkları? kawasaki de kilo başına 3,5 beygir varken honda da bu 3,22 beygir düşüyor! bu güç işini ağırlıkla da oranlamak,düşünmek gerekli. öyle patavatsızca atıp tutmayla olmuyor sanırım.
honda görsellikte iyi ve biraz daha iri görünşü ile artı toplayabilir.lakin ikide bir yeni yeni teknoloji diye sayıklarken görsellik dışında yeni hiçbirşey yok! mesela enjeksiyon!
arkadaşar Kawasaki Er-5teki makina 10 yıldır 3 ayrı modelde (er-5,en 500,klr 500) kullanıldı ve gerçekten eşsizdir."ağır" motorcular Kawasaki sağlamlığını bilir.yüksek gerilimli tüp şase motoru adeta sarıyor.cbf 500 de nerde o şasi? Allah korusun yana yatsa bi sürüklenip bi bankete bi yere vursa kaza yapan massey ferguson traktör gibi ikiye ayrılmazsa o hondanın makinası ben bişey bilmem.
Kawasaki nin bu modelde tek dez avantajı bence yakıtı. sınıfındaki makinalara oranla çok yakar.yoksa yokuş yukarı 200 gördüm ben Kawasaki Er-5 ile.gidiyor da yakıyor,dururken değil.bunu da iyi düşünün.
kesinlikle er-5 derim
kalite safkan japon Kawasaki
alp_tunay
01 Eylül 2007, 20:54
Mesajlarda 1 tane aydınlatıcı cevap yazmamışssınız arkadaşlar....Herkes duygusal cevaplar yazmış....Bir tane cbf 500 e binen arkadaş 1 tanede er5 e binen arkadaş yazmış....ikiside memnun....
Duygusallık bi tarafa gerçek motor üreticisi olan kawasaki daha üstün bence....Gelişimlerini sadece motor yönünde yapıyorlar....Bence biraz günümüze uymak açısından er5 daha ekonomik ve asaletli duruyor....
Ve bu cevabımdan 7 ay sonra er-5 aldım...Demekki gerçekten hoşuma gidiyormuş.... Çok memnunum...Şükür şimdiye kadar problemle karşılaşmadım....Yakıtı o kadar fazla diil.... Gidişine göre insana hiç dokunmaz....
şimdi herkes birşey yazmış.ben er-5 aldım,kullandım.oturduğunuz koltuktan elciğe kadar herşeyi japon malı.made in japan.marka, kalitesi için daha fazla kar elde etme amacı ile japonyadan başka yerde üretmeyen tek marka,iyi araştırın iyi! bence bu bir ayrıcalık.cbf 500 e italyan diyen bir arkadaşı başka biri ferrari de japon diyerek yermiş bilgisizce. üretildiği yer italya.hatta vietnam veya malezya bile olabilir hondalar.gelelim güç döngülerine. er-5 50 küsür beygir, honda 57.peki ya ağırlıkları? kawasaki de kilo başına 3,5 beygir varken honda da bu 3,22 beygir düşüyor! bu güç işini ağırlıkla da oranlamak,düşünmek gerekli. öyle patavatsızca atıp tutmayla olmuyor sanırım.honda görsellikte iyi ve biraz daha iri görünrüsü ile artı toplayabilir.lakin ikide bir yeni yeni teknoloji diye sayıklarken görsellik dışında yeni hiçbirşey yok! mesela enjeksiyon! arkadaşar er-5teki makina 10 yıldır 3 ayrı modelde (er-5,en 500,klr 500) kullanıldı ve gerçekten eşsizdir."ağır" motorcular kawasaki sağlamlığını bilir.yüksek gerilimli tüp şase motoru adeta sarıyor.cbf 500 de nerde o şasi? Allah korusun yana yatsa bi sürüklenip bi bankete bi yere vursa kaza yapan massey ferguson traktör gibi ikiye ayrılmazsa o honda ben bişey bilmem.kawasakinin tek dez avantajı bence yakıtı. sınıfındaki makinalara oranla çok yakar.yoksa yokuş yukarı 200 gördüm ben kawasaki ile.gidiyor da yakıyor,dururken değil.bunu da iyi düşünün.
kesinlikle er-5 derim
kalite safkan japon Kawasaki
Daha üstün çok özelliği var ama ne yaparsan yap marka fanatikleri ve sadece keselerini düşünen adamlar cbf diyecektir..... Tabi onların tercihleri.... Biz sadece daha doğrusu ben tecrübelerimi paylaştım....
Zaten bu segmentte 3 motor var...Suzuki honda kawasaki....3 üde japon... Bu çekişme aynı bizim fenertaş, beşiksaray, galatabahçe çekişmesi gibi.....:queen::queen::queen:
SmirnouF
01 Eylül 2007, 21:15
ulan kapmana kafa fodul,o kadar özel msj çektik,hala konu disina uğramıyon korkudan.gelde bi daha vereyim boyunn ölçüsünü :bounce:
APV41
01 Eylül 2007, 21:15
ER 5 SINIFININ KRALIDIR hondada cüsse var ağırlık var daha fazla turing kullanım için yol makinesi er 5 ise şehir içi kullanımda kendini kanıtlıyor geçemeyeceği aralık yok gibi yinede kullanıcının tercihine kalmış bir durum öncelikle kullanımdan ne beklendiği önemli
Tutkun22
01 Eylül 2007, 22:57
cbf 500 daha kalıplı sanki APV41' in dediği gibi cüsse ve ağırlık var cbf 500 denir ama er6f daha sexi :)
İBRAHİM_4343
04 Eylül 2007, 15:08
Kardeş Kawasakinin Bugün Yedek Parçalari çok Nadir Bulunuyor Ve Ben Bi Tiyo Veriyim Arkadaşlara Honda Bugün Tüm Dünya çapinda En Fazla Satan Firmalarin Başindadir Kawasaki çok Gerilerde Ben 8 Yildir Bu Motorlari Kullaniyorum Bu Benim Hobim Honda Bana Daha Güvenli Geliyor Baştan Aşaği Kusursuz Tasarlanmiş Bende Hondadan şaşma Serviside Garanti Yedek Parçasida
serkani
04 Eylül 2007, 22:50
Kardeş Kawasakinin Bugün Yedek Parçalari çok Nadir Bulunuyor Ve Ben Bi Tiyo Veriyim Arkadaşlara Honda Bugün Tüm Dünya çapinda En Fazla Satan Firmalarin Başindadir Kawasaki çok Gerilerde Ben 8 Yildir Bu Motorlari Kullaniyorum Bu Benim Hobim Honda Bana Daha Güvenli Geliyor Baştan Aşaği Kusursuz Tasarlanmiş Bende Hondadan şaşma Serviside Garanti Yedek Parçasida
arkadaşım yedek parça olayını da iyi bilmiyosunuz.ithalatçı firma hangi parçanın ne miktarda ve hangi zaman dilimlerinde ihtiyaç duyulacağını kestirip te sigara ya da rakı karaborsacıları gibi mal istiflemez.Kawasaki parçaları genellikle ihtiyaç dahilinde siparişle Kawasaki nin hollanda daki merkezinden getirtilir.bu siparişleme ve getirtme aralığında ithalatçı firma bir eksiklik gösterirse bunu markanın eksikliği gibi göstermemek gerektiğine inanıyorum.Japonya da üretilmiş orjinal parça olsun da beklesen de gam yemem mantığı da gütmek gerek bence.Kawasaki de parça olayı da bekleme olayı da bu, anlamak gerek.
ha senin parça dediğinden ben kendi payıma silindir kafası ya da motor bloğu gibi ciddi mekanik aksamları algılarsam senin honda:farao: bunları kaç zamanda tedarik edip motorunu al da bin diye ne zaman eline verir bunu tartışabiliriz.
Marka hayranlığını bir kenara bırakıp daha realist daha tuzlu biberli konuşursak Kawasaki Er-5 tam bir naked makinadır ve kesinlikle rakibi sadece kendisidir.onun için iki tekerlekli Japon tankı desek abartmış olmayız.
turkishpsycho
04 Eylül 2007, 23:04
geçen gün çeşme otobanında 99 model kartalla kawasaki er5i çok rahat solladım. Er 5 otobanda cok cılız ve caresiz duruyordu.
beni soğuttu şahsen .Bence cbf 500 al :cat:
alp_tunay
04 Eylül 2007, 23:09
geçen gün çeşme otobanında 99 model kartalla kawasaki er5i çok rahat solladım. Er 5 otobanda cok cılız ve caresiz duruyordu.
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Birde bana denk gelseydin ya.....:queen::queen:O kadar da çeşmeye gittim...:queen::queen::queen:
Kawasaki çaresiz ha......:queen::queen::queen::queen:
PIERzig
04 Eylül 2007, 23:25
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Birde bana denk gelseydin ya.....:queen::queen:O kadar da çeşmeye gittim...:queen::queen::queen:
Kawasaki çaresiz ha......:queen::queen::queen::queen:
Cuma günü arkamda Tuncer olmasaydı görürdün nasıl geçecektim seni ama durumlar eşit degildi:cherry:
alp_tunay
04 Eylül 2007, 23:27
Cuma günü arkamda Tuncer olmasaydı görürdün nasıl geçecektim seni ama durumlar eşit degildi:cherry:
Tuncere şişmanmı demek istiyon sen şincik.....:silent::):mrgreen::queen:
Neyse tamam...4 e atmam bidaha vitesi....:queen::queen::queen:
APV41
04 Eylül 2007, 23:33
YeBeResecice ilemi yapacaktın bunu
alp_tunay
04 Eylül 2007, 23:36
YeBeResecice ilemi yapacaktın bunu
Onun PİER i büyük aga....Yaparmı yapar.....:queen::queen::queen:
Ayrıca yılın esprisi ilan ediyorum....
YeBeResice.....:queen::queen::queen:
Ö.Z.€.R
04 Eylül 2007, 23:57
Kawasaki gibi bir kaliteyi hiçe saymak olmaz ama ben olsam CBF500 alırdım... :cat:
PIERzig
05 Eylül 2007, 00:44
Maykkk alıcam anahtarını bekle beni.:queen:Şunun şurasında 10 senede kazanırım cbf5oo parasını o zaman görcem seni.Ölee rampa yukarı giderken yanındam vınn diye geçemeyeceksin:salut:
alp_tunay
05 Eylül 2007, 00:46
Maykkk alıcam anahtarını bekle beni.:queen:Şunun şurasında 10 senede kazanırım cbf5oo parasını o zaman görcem seni.Ölee rampa yukarı giderken yanındam vınn diye geçemeyeceksin:salut:
Senin zig in küçük....Hele önce onu büyült.....:queen::queen::queen:
erdo2002
05 Eylül 2007, 01:40
er5 max hız kaç.Okadar yavaşmı gidiyor bu alet:silent:
alp_tunay
05 Eylül 2007, 01:55
Arkadaş kartala hızlı gidiyor derse er-5 yavaş kalır.....
Er-5 Kesin kartalla oynamıştır.... ben en son red line girmeden 200 ü gördüm....
Kartalla 210 mu basmış.....:queen::queen::queen:
Bende de kartal var...Hemde slx....170-taş çatlasın 180.... 200 nerdeeeee?....:queen:
demirgursel
08 Eylül 2007, 09:27
arkadaşlar yine biri duramamış hortlatmış bu er5 - cbf500 meselesini
böyle söylemek ayıp olacak ama sen düpedüz yalan söylüyorsun.yarışalım dedindemi geçtin er5'i.adam kafasına göre takılırken sen yanından geç git,sonra gel burada er5 geçtim de.çoğu zaman beni scooterlerde geçiyor(genelde ailemle binerim..hanım,çocuk)
sen gel geç ben sana motoru vereceğim.
Tuncere şişmanmı demek istiyon sen şincik.....:silent::):mrgreen::queen:
Neyse tamam...4 e atmam bidaha vitesi....:queen::queen::queen:
alp 4 le geçtiysen eh yani...2.viteste 120 çok rahat gördüm,ybr zaten 110 dese şükrediyor..3.viteste 180 gören var,ben bi mz linin gazıyla çıkış yaptık 1,2,3 dedim 160 gördüm kırmızı ışık dolayısıyla durmak zorunda kaldım.mz li piyasada yoktu.
eyer 150 lik cbf ye binip bunu söylüyorsan sanada bi eh yani.
220 yi çok rahat görüyorlar ...yetermi bilmiyorum:cat:
serkani
08 Eylül 2007, 15:31
motosiklet sahibi bile olamayanlar yok şununla solladım yok bununla solladım diye konu dışı şeyler yazmasınlar lütfen.
sen o kuş bozması araba ile son hızda giderken muhtemelen Kawasaki 2. viteste ilerliyordu:bounce:
saffet
09 Eylül 2007, 15:22
ikinci el CBF 500 yok piyasada bakıyorum da
benim bir arkadaşımda var cbf 500 2006 model daha 3000 km de isterseniz beni arayın iletişim kurmanıza yardımcı olurum gsm:0532 4114166 saffet
demirgursel
09 Eylül 2007, 19:05
kimse boş çamur atmasın.er5 e asılsız laf söyletmem arkadaşlar.doğru yazanın alnından öperim.
İBRAHİM_4343
11 Eylül 2007, 16:44
Serkanİ ArkadaŞim BugÜn Kawasakİ Motor Kullanan TÜrkİyede KaÇ KİŞİ Var Bİlİyomusun Hondaya Nİspeten Çok Çok Az Hondanin Her Yedek ParÇasi Servİsİnde Bulunur Sen Dİyosun Kİ Hollandadan SİparİŞ Üzerİne Gelİr 1 Hafta Onumu Beklİcez Gelcek Dİye Hondada Öle Bİ Sorun Yoktur Bende BugÜne Kadar Çok ParÇa DeĞİŞtİrdİm En GeÇ 1 GÜnde İstedİĞİm ParÇayi Aldim Servİs AĞinda ŞÜphesİz Hondadir Konu Hiza Gelİnce Kawasakİ 1 Numaradir Ama Hondadan ŞaŞmayin Derİm Yedek ParÇa AĞi Garantİ
met4LLic4
11 Eylül 2007, 16:59
honda cbf 500 derim tipi kawasakinin daha gzl ama hondanın da özellikleri daha fazl8yani daha iyi:D)
serkani
13 Eylül 2007, 15:22
İBRAHİM_4343 Serkanİ ArkadaŞim BugÜn Kawasakİ Motor Kullanan TÜrkİyede KaÇ KİŞİ Var Bİlİyomusun Hondaya Nİspeten Çok Çok Az Hondanin Her Yedek ParÇasi Servİsİnde Bulunur Sen Dİyosun Kİ Hollandadan SİparİŞ Üzerİne Gelİr 1 Hafta Onumu Beklİcez Gelcek Dİye Hondada Öle Bİ Sorun Yoktur Bende BugÜne Kadar Çok ParÇa DeĞİŞtİrdİm En GeÇ 1 GÜnde İstedİĞİm ParÇayi Aldim Servİs AĞinda ŞÜphesİz Hondadir Konu Hiza Gelİnce Kawasakİ 1 Numaradir Ama Hondadan ŞaŞmayin Derİm Yedek ParÇa AĞi Garantİ
ben diyorum ki; hondanın da bir hafta bekleyeceğin parça olayı olur.bu ithalatçı firma ile ilgili.biz burada ithalatçı firmaların hizmetini değil hangi markanın daha doğrusu hangi modelin tartışılmaz bir şekilde daha kaliteli olduğunu tartışmıyormuyduk?
eğer tartışma benim dediğim konusya siz de şunun açıktan söyleyin; tamam Kawasaki daha kaliteli ve ciddi bir markadır, makinadır ama honda türkiyede şu şu sebeplerden tutulmaktadır.siz de kurtulun biz de :bounce:
demirgursel
14 Eylül 2007, 01:58
ıı-ıııııııhhh er5 canavar makina...:rendeer:
İBRAHİM_4343
14 Eylül 2007, 22:15
Tammam Madem Konu Hiz Yol TutuŞu GÜvenİlİrlİk GÖsterİŞ Ozaman Kawasakİ Er-5 Kayitsiz Şartsiz Ama Honda Fİyat AÇisindan Daha Cazİp Her İstenİlenİ Verİyor Ben Olsam DeĞİŞmezdİm Hondayi
2move
14 Eylül 2007, 22:51
sıktı bu parça servis muhabbetti, her baslıkta aynı tartışma,aynı bayan muhabbetler.
L.SAHİN
15 Eylül 2007, 02:29
Arkadaşlar emin olun parca bekleme sorunu hondada var bi arkadaşım debriyaj balatasını 20 gün bekledi bu sadece kawada yok ama bu ikisinin arasında terciğim cbf olurdu
Her markanın parça sorunu vardır hepsi ithal makineler biz üretemediğimiz sürece yani dışa muhtaç olduğumuz sürece bu sorunlar bitmez parçalar geç gelsin yeterki gelsin.
Bicak
17 Eylül 2007, 19:45
pazar günü hayatımda ilk defa cbf 500 gördüm yani harika bir makina arkasından bakakaldım vallahi :pale:
onur_1000
19 Eylül 2007, 11:52
nolursa olsun honda dan şaşma bence cbf 500.;)
öncelikle herkese slmlar ve saygılar siteye yeni üye oldum ve uzun zamandır araştırdıgım ve henüz karar veremedigim hangi motosiklet daha saglam .güvenilir vede kullanımı rahat
bu konuda bana yardımcı olursanaız sevinirim çünkü uzun zamandır düşünüyorum
ihtimaller ise bildiginiz gibi suzuki gs500 kawasaki er-5 vede honda cbf500 var
honda cbf500 görünüş olarak ikisindende önde bu tabiki benim şahsı görüşüm
ama dıger 2 motosiklette hiç yabana atılacak motosikletler deil ve ben halen bi karar veremedim ya bıraz daha para biriktirip 2.el honda cbf500 alıcam yada diger iki motosikletlerden birini
yardımını bekliyorum
GeCe__
20 Ekim 2007, 21:21
dostum zaten 5 sayfa yazılmıs bu konuya sımdı mıllet gene aynısını yazıcak yanı gerek varmıydı sence gene acmaya neyse
yanlız ıkıncı el pıyasası er5 gs500 aynı fakat cbf500 cok pahalı ötekı 2 motora oranla 2. el bu 3 den bırını alıcak olsam er5 alırım cok tutuluyor her ne kadar yedek parca sıkıntısı var yada olmasada kendı görusum tabi
ve zaten bakalım suan aklımda er5 var 2003ve ust modelleri
vioref
21 Ekim 2007, 17:02
kesinlikle cbf500.. er-5 cbf in yanında o kdr celimsiz ve eski naked havası cok agır kalıyor :farao: cbf500..:cat::cat:
demirgursel
24 Ekim 2007, 01:34
kesinlikle cbf500.. er-5 cbf in yanında o kdr celimsiz ve eski naked havası cok agır kalıyor :farao: cbf500..:cat::cat:
vallahi dogru söylemişsin:queen:
sen böyle dedikten sonra ben bu motora binmem,gel sana ucuz yollu satalım bu cılızı.senden kaç para çalışır:bounce:
hızlıcesi2
24 Ekim 2007, 02:50
alp tunay nerdesin abi yardıma gel bu er5 ten ne istiyor lar 2 senedir link açılmış ve daha tartışılıyor bende er5 kulandım ve çok memnun dum neden çamur atıyonuz anlamadım kütü yorum yapanı kınıyorum iki markanında kendine güre güzel yünleri var güzel makinalar kütülemiyelim saygılar.:cat:
alp_tunay
24 Ekim 2007, 02:56
alp tunay nerdesin abi yardıma gel bu er5 ten ne istiyor lar 2 senedir link açılmış ve daha tartışılıyor bende er5 kulandım ve çok memnun dum neden çamur atıyonuz anlamadım kütü yorum yapanı kınıyorum iki markanında kendine güre güzel yünleri var güzel makinalar kütülemiyelim saygılar.:cat:
Motorculuğa yeni başlamış daha motoru henüz olmayanlarla başlangıç olarak 125 lik alan şahısların çoğu honda diyecektir eminim.....:cat::cat:
Ama şöyle yaşı başı oturmuş artık motorculuğun herşeyini öğrenmiş olanlar daha doğrusu makinadan anlayanlar er5 diyecektir.....
Siz hangisinde karar kılardınız diye soralım arkadaşlara....:cat:
karmacoma
24 Ekim 2007, 02:56
ya arkadaşım bitirdin beni daha yeni gidip alp_tunay abiyle test edip aldığım er5imden buz gibi soğuttun,
bende satayım er - 5 , alp abi sende sat paralarımızı birleştirelim, er5in yanında o kadar çelimli ve yeni neykıd havasıda çok hafif kalan bi sibief500 alalım, sırayla bineriz
alp_tunay
24 Ekim 2007, 03:00
Nedense bendede cbf uyduruk kalıyor... Bana Zabıta motorunu andırıyor....:P:P
(İzmir de zabıtalar cbf500 kullanıyıorlar.:P)
Şöööle daha müsteşar motoru olan er5 favorim....:cat::cat:
tuğper
24 Ekim 2007, 07:09
cbf 500 biraz daha yol tutuş ve güvenilirlik açısından tavsiye ederim..
alp_tunay
25 Ekim 2007, 00:42
cbf 500 biraz daha yol tutuş ve güvenilirlik açısından tavsiye ederim..
İki motoru da denedin mi?.....:silent::silent:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO