PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor alma arifesinde

Turkzade
02 Nisan 2017, 20:57
Arkadaslar ilk motoru alcam ins ya sifir motoran crazy 125 alcam yada ikinci el derbi etx . ilk motorum olcagindan fazla guclu bise olmasini istemiyorum motoran crazy kucuk olmasiyla daha rahat kullanirim ,ogrenmem daha kolay olur diye dusunuyorum ama 180 boy 82 kg biraz siritabilirim yarin gidip bi oturcam ustune . ik isinide 4000 civarina alabiliom okadar butcem var kask falan herseyi aldim sizce hangisi?

Stock Sever
02 Nisan 2017, 21:13
Hocam çançinçonla uğraşcağına alsana o paraya bi ybr cbf. Kafan rahat etsin.

Turkzade
02 Nisan 2017, 21:20
Aga 4000 e 20000kmden asagi yokki... Bide tipleri biraz hosuma gitmio. Bu derbiye italyan diyen var ispanyol diyen var ondan almak istedim tipide guzel , motoran crazy ise ilk motorum kucuk olsun rahat ogrnirim die dusundum . sayfasina baktim pek problem veren bi motor diil galiba biraz titresim varmis .

Stock Sever
02 Nisan 2017, 21:24
Valla hocam markaları bilmem ama hondayı biliyoruz yamahayı suzukiyi biliyoruz da bu derbidir motorandır niye bu kadar bilmiyoruz ki? Motorları kullandığım yok bildiğim de yok da ilk motor diyosun belki iyi çıkar belkide motordan soğursun. İlk motor zaten öğrenme amaçlı kaskı takınca seni kim görecek görüntüden çok öğrenmek ön planda. İkinci motorda tipi düzgün birşey bakarsın bence. Tabi yine sen bilirsinde alacağın sıfır derbiden 20000 deki cbf ybr kat kat daha iyidir.

Turkzade
02 Nisan 2017, 21:31
Tmm hocam bakcam ybrye, hero thriller nasildir sizce 4000e sifira yakin buldum bi tane?

Stock Sever
02 Nisan 2017, 21:34
Tmm hocam bakcam ybrye, hero thriller nasildir sizce 4000e sifira yakin buldum bi tane?

Bilen birileri yazar birşeyler. Ben hero hakkında birşey bilmiyorum. Cbf başlığını baştan sona okuyorum o yüzden cbf ybr tavsiye ettim. Heroya ne desem sallamış olurum.

Turkzade
02 Nisan 2017, 22:04
Tmmdir saolun

K121L
02 Nisan 2017, 22:26
YBR cbf uzun ömürlü parça kalitesi iyi olan seçenekler
Evet derbi İspanyol malı ama kaliteli namına bişey bulamazsınız
Motoran Küba Mondial gibi markaların Cg modelleri stabildir Cg dahil hepsi Çin'den gelir Türkiye'de bir yerde toplanıp öyle satılıyor.
Rks tvs hero bajaj kalite olarak orta klasmandır. ikinci el satışında zarar edersiniz ikinci el almak daha mantıklı bir seçenek olabilir

Bu seçeneklerden birini seçmeden önce kask ve ceket bakın sonra buraya gelip aldığınız ölümcül yaralar hakkında konu açmayın

YERUÇAĞI
02 Nisan 2017, 22:40
bak kardeşim başına bela arama,al bir yamaha ybr keyfine bak,parçası bol çok popüler,ikinci eli peynir ekmek bi motor
adı sanı duyulmamış ne üdüğü belirsiz çakmasyon çan çin çon motorlardan uzak dur,,macera arama sonra kafana vurursun(ah bana söyledilerdi ama ben dinlemedim) dersin ,,birde satmaya kalkınca müşterisini bile bulamazsın,son sahibi olur veya kilo ile hurdacıya verirsin

Turkzade
02 Nisan 2017, 23:57
Goruslerinizi dikkate alcam saolun

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

Bu iki motoru cok begenmistim birazda alcaklar galiba , arastirdigim kadariyla cok sikintisi olan motorlar diillerdi ama su yazdiklarizlnizdan sonra biraz daha aricam