PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Katlanır plakalık takmak garanti dışı bırakırmı ?

VeliTrknn
11 Mart 2017, 22:45
Merhaba arkadaşlar R25'e katlanır plakalık takmak istiyorum amacım plakayı kapatmak falan değil zaten açık şekilde duracak ama görüntü olarak daha küçük olduğundan katlanır plakalık takmak istiyorum ama motorum bundan dolayı garanti dışı kalır mı ? Sonuçta sinyaller sökülecek falan ?

Sj's
11 Mart 2017, 22:51
Tabii ki birakmaz. Orijinal elektrik sistemine mudahale etmedigin surece sinyalleri de takip kullanabilirsin. Yine garanti disi kalmaz, ya da kanunen kalamaz diyelim :)

VeliTrknn
11 Mart 2017, 23:09
Cevabınız için Teşekkür ederim :)

Yani katlanır plakalık ile birlikte led sinyalleride bağlarsam sıkıntı olmaz değil mi ? Yoksa Led sinyalleri bağlamasam mı şimdilik ?

mustafa_325
11 Mart 2017, 23:10
Servisin çirkeflik katsayısına bağlı. Normalde mantıken garanti dışı bırakmaz ama ülkemizdeki servisleri biliyorsunuz koyulan yağ kendi markaları değil diye garanti dışı bırakanlar var.

Alonedark93
11 Mart 2017, 23:11
Yetkili serviste yapılan aksesuarlarda garanti dışı kalmıyor diye biliyorum.

VeliTrknn
11 Mart 2017, 23:13
Yetkili serviste yapmazsak sıkıntı olur mu ki

Alonedark93
11 Mart 2017, 23:16
Yetkili serviste yapmazsak sıkıntı olur mu ki
Servise bağlı. Şimdi beni seven x bir honda servisine istediğimi garantiden yaptırırım ama seni sevmez yapması gerekeni bile yapmaz.

Elektronik aksesuarları yetkili serviste taktır başın ağrımasın.

Yarın bigün motorun fabrika hatası olur beyin filan zarar görürse çamura yatmakta haklı adamlar. Bune kardeş bunu kim bağladı der sende led sinyallerinle mağdur kalırsın.

VeliTrknn
11 Mart 2017, 23:24
Anladım hocam haklısınız. Ben bugün kuyruğu sökmüştüm kendi imkanlarımla. ama sinyalleri bağlamadım şimdilik takmasam 1000 bakımına gittiğimde servise taktırsam olur herhalde. Yani orjinal sinyali söktüm diye sıkıntı yapmazlar heralde:) Çok soru sordum ama :)

Alonedark93
11 Mart 2017, 23:29
Anladım hocam haklısınız. Ben bugün kuyruğu sökmüştüm kendi imkanlarımla. ama sinyalleri bağlamadım şimdilik takmasam 1000 bakımına gittiğimde servise taktırsam olur herhalde. Yani orjinal sinyali söktüm diye sıkıntı yapmazlar heralde:) Çok soru sordum ama :)
Şimdi şöyle anlatıyım. Bunu ne ben ne sen biliriz.
Sen istediğin plakalığı tak istediğin sinyali tak servis sana bişey demez zaten. Ama olurda (büyük harflerle yazıyorum) ELEKTRONİK bir arıza verirse cihaz başka sebeplerden de olsa, üstüne yatma ihtimali mevcuttur.

Servise danışınız 1000 bakımında onlar montaj yapsın.

VeliTrknn
11 Mart 2017, 23:32
Tamam hocam anladım teşekkür ediyorum cevaplarınız için:)