Orijinalini görmek için tıklayınız : Daha Çok Konfor, Biraz da Güç
Arkadaşlar konuyu direk başta yazıyım ayrıntıları daha sonra yazarım. 14 - 15 bin civarında eşimle beraber uzun yol yapabileceğimiz bir motosiklet arıyoruz? Tavsiyelerinizi bekliyorum fuara aklımda modelle gitmek istiyorum.
Üyelik tarihime de bakarsanız uzun yıllardır motosiklet aşığıyım :)Atama, evlilik, araba felan derken motosikleti aksattım. İşleri yoluna koyduğuma göre şimdi motosiklete geri dönme vakti :cherry: Eminim bu duruma benzer konular vardır. Beni yönlendirebilirsiniz ya da buradan tavsiye verebilirsiniz.
nvrmnd
16 Şubat 2017, 22:39
bütcenizi belirtseniz daha iyi olur :)
bütcenizi belirtseniz daha iyi olur :)
14 - 15 bin TL civarı :)
unoturbo
16 Şubat 2017, 22:48
Mondial rx3i evo alır para artarsa aksesuar alırdım kesinlikle
Alonedark93
16 Şubat 2017, 22:53
İşin içine yengede girince ben oyumu Xmax 250 ye kullanıyorum. Abs de olursa, bide topcase, bagajda büyük. Çiçek gibi olur. :)
Mondial rx3i evo alır para artarsa aksesuar alırdım kesinlikle
Mondial'i hiç düşünmemiştim. Kalite olarak eski Mondial'e göre fark vardır herhalde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Aslında tek olsam alınacak çok güzel motosikletler var :)Xmax 250 de güzel motosiklet kullanıcı yorumlarına bakmadım yakıt sarfiyatı nasıl ?
nvrmnd
16 Şubat 2017, 23:09
scooter dusunuyorsan aynen x max ideall... vitesli dusunuyorssan da inazuma f derim.. o butceye rahat bulunur..
SuleymanE
16 Şubat 2017, 23:09
scooter xmax250 abs, yok vitesli olsun dersen suzuki gw250 inazuma
Bu paraya cok guzel transalp var rahat güçlü sağlam +honda
Modele km reye takilma
Veya xt 660 x/r en azindan yola çıkınca yürür gider artci var yok fark etmez
Bu paraya 250 cc alan kendi bilir ama cok daha guzel secenekler var
Metehan07-70
17 Şubat 2017, 13:15
Modeline ve km sine çok takılmayacaksanız, ve yakıt çok sorun değilse, temizinden,
Transalp,Kle500,Vstrom,Cbf500,Xt660 r derim.
Tek olsanız, daha yeni model ve daha düşük cc olabilirdi. Misal arkadaşların dediği gibi Inazuma.
arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hiç aklıma bile gelmeyen modellerdi araştırma yaptım. Ama transalp in düşük km de yok. Arabada yüksek km den dolayı ağzım yandı açıkçası biraz korktum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
peki fuarda iyi kampanyalar oluyor mu ?
exhell
18 Şubat 2017, 15:11
rx3i evo..
aliberkgngr
18 Şubat 2017, 17:53
bu sene fuar çok durgun geçecek bence gerek bilet fiyatları olsun gerek motosiklet fiyatları olsun mesela xmax 300 26.900'den satışa çıktı
antilop_skul
18 Şubat 2017, 18:13
2, el tertemiz bi xmax 250 alır artan paraylada ekipmanı dizerdim yerinizde olsam
inshroud
18 Şubat 2017, 18:50
Sizin yerinizde olsam X-max ya da x-city alırdım. Rx3 bakmazdım. Arkadaşların söylediği gibi inazuma-f de vitesli için tercih edilebilir. Uzun süre ara verdiyseniz Transalp biraz zorlayabilir ama 20.000 tl seviyelerine çıkabilirseniz Transalp iyi bir seçim olurdu. Son fikrimi açıklıyorum: Transalp'e göz kırparak X-max 250, 1 sene sonra Versys'e göz kırparak Transalp, 1 sene daha sonra Africa Twin'e göz kırparak Versys, 1 sene daha sonra Crosstourer'a göz kırparak Africa Twin, 1 sene daha sonra Crosstourer. En sonunda da Crosstourer'ı da satıp ya 1200GS ya da KTM 1190
jonvolkan
18 Şubat 2017, 19:03
250 cc de artçı+konfor söz konusu ise seçenek Inazuma F.
nzm75
18 Şubat 2017, 19:57
Artçı lı kullanacaksınız Naked düşünmemenizi tavsiye ederim kesinlikle rahat edemezsiniz.
Sıfır 250 cc bir modeldense ikinci el güçlü bir motor daha iyi bir tercih olur bence.
O fiyatlarda güzel bir enduro alabilirsiniz.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz. Yazdığınız modelleri tek tek inceliyorum inşallah doğru sonuca ulaşırım. Yine fuar hakkında bir sorum olacak sizlere. Fuardan motosiklet aldığımız zaman motoru nereden teslim alıyoruz? Mesela anlaşmayı yaptık ben motosikleti Bursa"daki bayii den teslim alabiliyor muyum ?
MeNGuC
21 Şubat 2017, 10:32
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz. Yazdığınız modelleri tek tek inceliyorum inşallah doğru sonuca ulaşırım. Yine fuar hakkında bir sorum olacak sizlere. Fuardan motosiklet aldığımız zaman motoru nereden teslim alıyoruz? Mesela anlaşmayı yaptık ben motosikleti Bursa"daki bayii den teslim alabiliyor muyum ?
Sana markacılıktan veya 2 el çabuk satarsın uçarsın kaçarsın yok yedek parça cart cürt yok şöyle uçar böyle kaçar gibi safsatalar ve hayaler paris gerçekler diyarbakır muhabetine hiç girmeden :)
Tavsiye etiğim markanın şuan süper 8 125 cc başlangıç yapmış ve 2 adım olarak sana tavsiye etiğim model veya 350 cc abs modeli ülkemizde çıkarsa almayı ve hayatıma devam etmeyi düşünüyorum
Bu model için hep şu cümleyi duydum diyer modeler teknisyen ürünü ama bu alet muhendislik harikası deniyor
Kısaca hanımınla ve her türlü ihtiyacına cevap verebilicek bir alet arpasını suyu verir bakarsan çok ekmeğini yersin şuan bu modelin 100 bin km yapmışları dolaşıyor
Kısaca verebiliceğim bilgiler budur
Unutmadan yakıt serfiyatı seni asla üzmez kalite sağlamlık ta keza öyle rahatlık o biçim kaçarmı hiç sorma :)
Hep tavsiye ediyorum ama bir gün benim olucak nasipse :)
https://www.youtube.com/watch?v=cPslaUJpr_A
hachiko
21 Şubat 2017, 10:37
Burgman 400.. Sen eskirsin o eskimez...Japon gibi sadıktır bırakmaz seni...
Felis Leo
21 Şubat 2017, 10:51
Amacınız hava atmak veya kendini beğendirmek değilse yada uzun yolda otomobilleri geçerek kompleksinizi yenmek değilse 250cc gayet yeterli bir motordur iki kişi veya tek kişi, haaa ne olur düz yolda iki kişi motoru yormadan rahat 120 zorlayarak 130 ile gidebilir, çok çok dik rampada 70-80 e düşer en fazla. Burada uzun yolda en önemli şey motorun titreşimsiz tereyağı kıvamında ve amortisörleri kaliteli olması gerekir ve piyasada bu rahatlığı sağlayacak tek 250cc motor inazuma dır, naked veya f , F modeli karenajlı olduğu için rüzgarı biraz daha az hissettirir, naked alırsanızda bir cam takarsınız sorun kalmaz. Ben 2014 model inazuma naked sahibiyim bu motoru çok seviyorum chopper klüp üyesiyim kıyıpta satamadım bu yüzden bir ucuz olsun diye 250cc daystar chopper daha aldım ama buda çok güzel çıktı , yüksek cc motorlara fazla paralar vermek bana göre gereksiz. İnzuma çok kaliteli ciddi mühendislik ürünü bir motordur, hangi parçasını incelerseniz kaliteyi hissedersiniz . Malesef bugün piyasada bu motorun kıymetini anlayamayacak derecede bilinçsizler tarafından inazumaya saçma sapan karalamalar yapılmıştır, yok ağırmış kullanması bu yüzden zormuş (bu ağırsa 600 lük 1000 lik motorları sen nasıl kullanacaksın), yok yavaş gidiyormuş 140 yapıyor neresi yavaş bunun, zaten motor yarış motoru değilki 160 yapsa ne olacak 300 yapmadıktan sonra, işin özeti Bursa lı hemşerim burada ne yazsak havada kalır imkanın varsa alacağın bu motorları şöyle üzerine oturup sadece çalıştırman yeterlidir.
BigLion
21 Şubat 2017, 10:58
Amac konfor demişsiniz o zaman XEVO öneririm, xmax, sym vb lerine göre daha konforlu ve sarfiatı daha düşük
cenkyenmez
21 Şubat 2017, 11:16
Kesinlikle Inazuma F
abeciMotoru
21 Şubat 2017, 13:26
çiçek bir inazuma her şekilde mutlu eder.
Alonedark93
21 Şubat 2017, 13:53
Sana markacılıktan veya 2 el çabuk satarsın uçarsın kaçarsın yok yedek parça cart cürt yok şöyle uçar böyle kaçar gibi safsatalar ve hayaler paris gerçekler diyarbakır muhabetine hiç girmeden :)
Tavsiye etiğim markanın şuan süper 8 125 cc başlangıç yapmış ve 2 adım olarak sana tavsiye etiğim model veya 350 cc abs modeli ülkemizde çıkarsa almayı ve hayatıma devam etmeyi düşünüyorum
Bu model için hep şu cümleyi duydum diyer modeler teknisyen ürünü ama bu alet muhendislik harikası deniyor
Kısaca hanımınla ve her türlü ihtiyacına cevap verebilicek bir alet arpasını suyu verir bakarsan çok ekmeğini yersin şuan bu modelin 100 bin km yapmışları dolaşıyor
Kısaca verebiliceğim bilgiler budur
Unutmadan yakıt serfiyatı seni asla üzmez kalite sağlamlık ta keza öyle rahatlık o biçim kaçarmı hiç sorma :)
Hep tavsiye ediyorum ama bir gün benim olucak nasipse :)
https://www.youtube.com/watch?v=cPslaUJpr_A
Dün tamirci arkadaşımın yanına gittim sohbete. Kymco gelmiş tamire. Şarj etmiyormuş falan filan.
Bir parça fiyatları var ağzım açık kaldı. Kymco parçası çok pahalı bir motor, aman aman..
MeNGuC
21 Şubat 2017, 14:23
Dün tamirci arkadaşımın yanına gittim sohbete. Kymco gelmiş tamire. Şarj etmiyormuş falan filan.
Bir parça fiyatları var ağzım açık kaldı. Kymco parçası çok pahalı bir motor, aman aman..
Mubarek sanki diyerleri sudan ucuz muş gibi konuştun kalitenin ucuz olduğunu kim söylediki :)
mehmet tufan
21 Şubat 2017, 15:28
şaka gibi, adam yol yapıcam, uzun yol, eşim ile diyor.
kimse burgman demiyor.
ne denir.
abicim burgman al 400 cc ve 2010 üzeri istersen dünya turu yap. ne hatun yoruluyor ne sen.
kendimden biliyorum.
MotorKafa
21 Şubat 2017, 17:17
Bütçeyi az biraz zorlayarak eski kasa vstrom650 almanızı öneririm. Daha önce vstrom 1000 kullandım. İkisinin kasası aynı. Şu an ise CBF 1000 kullanan biri olarak söylüyorum ki, vstrom'daki konfor bunda yok.
hepinize teşekkürler arkadaşlar. anlaşılan vitesli model tercih edersem inazuma yok scooter tercih edersem de yamaha x max modeli ağır bastı. Ama konfor için scooter daha iyi gibi duruyor. 250 cc civarında gezineceğiz :) önerdiğiniz her motosiklet çok hoşuma gitti :) cumartesi fuara gidiyorum orada hepsini görme şansım olacak
BigLion
24 Şubat 2017, 09:30
hala mı xmax çok ilginç
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO