Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda Silver Wing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
mkirdal
07 Temmuz 2006, 23:31
http://img87.imageshack.us/img87/7129/silverwing1gl8.png (http://imageshack.us)
http://img91.imageshack.us/img91/8744/silverwingpo7.png (http://imageshack.us)
http://img209.imageshack.us/img209/7926/silverwingqy8.png (http://imageshack.us)
http://img209.imageshack.us/img209/7282/silverwing1gy3.png (http://imageshack.us)
Honda FJS 600 SILVERWING ABS / Teknik Özellikler
MOTOR Sıvı soğutmalı 4 zamanlı 8 sübaplı DOHC paralel 2 silindirli
MOTOR HACMİ(cc) 582
SİLİNDİR ÇAPI&STROK(mm) 72x71,5
SIKIŞTIRMA ORANI 10,2:1
YAKIT SİSTEMİ PGM-FI elektronik yakıt enjeksiyonu
MAX GÜÇ(Hp @ dev/dak) 50,3 hp/7000dev/dak
MAX TORK(Nm @ dev/dak) 54Nm/5500dev/dak
ATEŞLEME Elektronik avanslı bilgisayar kontrollü digital transistörlü
ÇALIŞTIRMA elektrikli
ŞANZIMAN V-matik
GÜÇ AKTARIMI V-kayışı
BOYUTLAR(UxGxY)(mm) 2275x770x1430
TEKERLEKLER ARASI MESAFE(mm) 1595
SELE YÜKSEKLİĞİ(mm) 740
YERDEN AÇIKLIK(mm) 140
YAKIT KAPASİTESİ(lt) 16(2,5 lt. rezerv dahil)
TEKERLEKLER Ön/Arka:U profilli 3 kollu alüminyum döküm
LASTİKLER Ön:120/80 14 M/C 58S Arka:150/70 13 M/C 64S
AĞIRLIK 229,6 kg
RENK SEÇENEKLERİ Gümüş,Gri,Mavi
Sitede bir çok modelin başlığı var. Silver Wing sahibi arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirse iyi olur diye düşünüyorum.
muratd
25 Ocak 2008, 01:57
evet klasikleşmiş bir soru benden:
ne kadar yakar acaba bu motor 100km'de:):)
7 lt yakar diye duyumlar aldık acaba doğru mudur?
Kubilay Altınada
25 Ocak 2008, 02:01
Evet arkadaslar bende de bir silwer var eğer sıkıştırırsanız rahatlıkla 7 litre yakar selamlar.....
just_hmz_26
25 Ocak 2008, 02:14
:mrgreen:Başlık iki sene önce açılmış mesajlar yeni:mrgreen:Acaba Türkiye'de ya da şöyle sorayım bizim sitede fazla Silverwing kullanıcısı yok mu:silent:Çok güzel motor ama Burgman tercihimdir:cherry:
muratd
25 Ocak 2008, 10:12
Evet arkadaslar bende de bir silwer var eğer sıkıştırırsanız rahatlıkla 7 litre yakar selamlar.....
enjeksiyonlu çift silindirli bi motor,şehir içinde normal kullanımda herhalde 5,5-6 lt civarında bi tüketimi olabilir diye düşünüyorum doğru mudur?
mkirdal
25 Ocak 2008, 10:54
7 litre yakıyor. 1 depo ile 200 km yapıyor. Bu da demektir ki şu anki fiyatlarla 0.20 kuruş yakıyor km de.
DARKDIAMOND
25 Ocak 2008, 11:27
7 litre yakıyor. 1 depo ile 200 km yapıyor. Bu da demektir ki şu anki fiyatlarla 0.20 kuruş yakıyor km de.
BU rakam bana çok geldi valla.Hem 1 depoyla 200km menzilde hiç yeterli değilmiş.SW400'de aynımıdır acaba?
muratd
25 Ocak 2008, 11:50
SW 400 bildiğim kadarıyla 3,5 - 4 lt arsında yakıyor..
ama abisi tam zalımmış gerçekten:cherry:
just_hmz_26
25 Ocak 2008, 12:33
Yapma be abi gerçekten o kadar mı yakıyor:silent:Bence çok güzel ve normal:cat:Rahatlığı zaten tartışılmaz...Birde max hız nedir motorun:silent:
mkirdal
25 Ocak 2008, 12:48
175 yaptım. 200 yaptığını söyleyen biriyle tanıştım ancak ben çıkamadım.
just_hmz_26
25 Ocak 2008, 13:01
175 yaptım. 200 yaptığını söyleyen biriyle tanıştım ancak ben çıkamadım.
İlk başta racingle değilde scooterla başlamış olsaydım büyütürken tercih edeceğim iki motordan birisiydi Silverwing:cat:Aslında hala daha gönlüm kaymıyor değil ama racingden sonra scooter alacağımı sanmam ama bunlar ayrı makinalar ya scooter demek bence nakinaya saygısızlık olur:wiinkk:
DARKDIAMOND
25 Ocak 2008, 13:05
SW400'ün ikinci elde bile değeri çok yüksek.Aslında aklımdaki ilk makina ama ikinci elde o kadar paradan sonra işletim masraflarınıda katınca astarı yüzünden pahalıya geliyor.Biraz daha Jaws hesabı takılıp bulabilirsek SW400 olmazsa başka alternatifler bi dünya zaten.Bide tüketim değerleri 400 için makul seviyedeymiş.
muratd
25 Ocak 2008, 17:25
SW400'ün ikinci elde bile değeri çok yüksek.Aslında aklımdaki ilk makina ama ikinci elde o kadar paradan sonra işletim masraflarınıda katınca astarı yüzünden pahalıya geliyor.Biraz daha Jaws hesabı takılıp bulabilirsek SW400 olmazsa başka alternatifler bi dünya zaten.Bide tüketim değerleri 400 için makul seviyedeymiş.
SW 400 lerin yakıtları çok ekonomik..enjeksiyonda var canavar gibi..honda zaten daha ne ister ki insan..:D
400lüğe bi abs yapsalarmış tadından yenmezmiş walla:D
DARKDIAMOND
26 Ocak 2008, 23:16
SW 400 lerin yakıtları çok ekonomik..enjeksiyonda var canavar gibi..honda zaten daha ne ister ki insan..:D
400lüğe bi abs yapsalarmış tadından yenmezmiş walla:D
Aynen katılıyorum arkadaşım.Bide şu tekerlek çaplarını neden büyük yapmazlar anlamam.SW400'de arka 13inch ön 14inch jantlar var.228kg'lik bir makinenin daha heybetli lastikleri olması gerektiğine inanıyorum.Hoş böylede SW touring-scooter gibi duryo ya neyse.
muratd
01 Şubat 2008, 19:29
SW'lerde 4'lü flaşör var mıydı acaba hatırlayamıyorumm:silent:
Ö.Z.€.R
01 Şubat 2008, 20:44
Resimsiz bilgi paylaşım başlığı olurmu hiç :)
http://img87.imageshack.us/img87/7129/silverwing1gl8.png (http://imageshack.us)
http://img91.imageshack.us/img91/8744/silverwingpo7.png (http://imageshack.us)
http://img209.imageshack.us/img209/7926/silverwingqy8.png (http://imageshack.us)
http://img209.imageshack.us/img209/7282/silverwing1gy3.png (http://imageshack.us)
erdalt
21 Temmuz 2008, 18:55
uzun zaman once acılmıs bu baslık ama ben de okadar zamandır gırmıyordum.bende 2005 model 600 cc sw var.rahatlık konfor uzun yol denge cekıs guc herseyıyle mukemmel bır motosıklet.geıs bagajı cabası.ben sehır ıcınde de sehırler arasındada kullandım.shır ıcınde ortalama 200 km yol yapıyor 1 depoyla.sehırler arasında 120km hızıgecmedıgınız takdırde 270 km yol yapıyor.ancak otobanda allah ne verdıyse gaza asılırsanız bu sefer 165km de benzını ıcıp bıtırıyor.bu gune kadar bakım harıc tornavıda bıle degmedı.26000km de.ancak debrıyajında ufak rahatsızlıklar var.maksımım hıza gelınce.ızmır aydın otobanında ıkı kısıyle ustelık turıng camıyla 190 gordum.200 km ye pozantı adana otobanında cıktım ve yaklasık yarım sat sabıt 200 ıle gıttım hıc bır sorun olmadı.benzın tuketımı harıs muhtesem bır makına bence.e.altundag@hotmail.com.gorusmek uzere
yekser
22 Temmuz 2008, 10:40
Kilometrede 20 ykr öyle mi :silent: Benim wv transporter da tam o kadar yakıyo :) Kısacası ben bu rakamları motosikletlerde hayal etmekte çok zorlanıyorum.Peki silverwinglerin rakipleri hangi modeller olabilir sizce?Bir arkadaş 2. el değerlerinin bile çok yüksek olduğundan başka modeller düşünebileceğinden bahsetmiş ama neler olabileceğini söylememiş.
DARKDIAMOND
23 Temmuz 2008, 12:45
Kilometrede 20 ykr öyle mi :silent: Benim wv transporter da tam o kadar yakıyo :) Kısacası ben bu rakamları motosikletlerde hayal etmekte çok zorlanıyorum.Peki silverwinglerin rakipleri hangi modeller olabilir sizce?Bir arkadaş 2. el değerlerinin bile çok yüksek olduğundan başka modeller düşünebileceğinden bahsetmiş ama neler olabileceğini söylememiş.
SW600'ün katagorisinde Burgman650 olmasına rağmen 500 ve 400CC'lik maxiscooter'lerde ihtiyaca cevap verebilecek düzeylerdedir.Benim tercihlerim arasında; Yamaha/Majesty400 , Kymco/Xticing500 , Piaggio/Beverly500 , Piaggio/X8 400 ve Peugeot/Satelis500 gibi modeller var.Suzuki/Burgman400 ve Piaggio/X9 500'üde bunların arkasından düşünüyorum.Hiçbirinin SW600'ün tadını vermeyeceğini ve yakıt tüketimlerininde aşağı yukarı aynı olacaklarını biliyorum.Fakat ilk alıştaki fiyat farkının çok fazla olması beni bu kararı almaya zorlayabilir.
vedatarpacı
23 Temmuz 2008, 13:09
burgman 400 ile km de 150bin yakıyorum. bmwr1200gs ile usturuplu gidersem kmde 160bin yakıyorum basarsam maximum 210 bin yakıyorum.
eğer silwer 600 7 litre yakıyorsa. tek kelimeyle acayip çok yakıyor denir başka bir şey denmez.
Selamlar. Iki gunluk SW 600 ABS sahibiyim.
Motosikletimi biraz gozlemleyim deneyimlerimi paylasmaktan mutluluk duyacagim. Bu arada deneyimli agabeylerimiz de SW puf noktalarini paylasirlarsa memnun oluruz.
Saygilar
PS: Bursa'dan SW'ci arkadaslarimiz var mi?
DARKDIAMOND
22 Ekim 2008, 17:49
Selamlar. Iki gunluk SW 600 ABS sahibiyim.
Motosikletimi biraz gozlemleyim deneyimlerimi paylasmaktan mutluluk duyacagim. Bu arada deneyimli agabeylerimiz de SW puf noktalarini paylasirlarsa memnun oluruz.
Saygilar
PS: Bursa'dan SW'ci arkadaslarimiz var mi?
En çok merak ettiğim noktalar;Net yakıt tüketimi,servis ve yedek parça fiyatları olacak.Deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim.Zira Tüm belirttiğim şeyler SW600'ün handikapları oluyor.:cat:
Hay hay... hele bi istatistik oluşacak kadar kullanayim...
Compass
05 Kasım 2008, 13:25
2006 model 600'luk kullaniyorum, yakit tuketimi bahsedildigi gibi, sehir icinde genelde 6.5 - 7 lt arasi tuketim var, uzun yolda 150km/h hiz civarinda gidilse bile 5.5 lt'ye kadar dusuyor.
Max. hiz olarak 190 km/h'i gectigim oldu. 180 km/h hiza rahatlikla cikabiliyor.
Lastik olarak orjinal bridgestone'lardan sonra Metzeler kullaniyorum, daha kontrollu ve daha guvenli hissediyorum.
Servis bakimlari disinda hicbir problem yasamadim.
Barbudos
05 Kasım 2008, 13:53
Artçı olarak eşimle birlikte iken otobanda 170 km/saat hızı gördüm. Çok ama çok rahat çıktı o hıza. Elimin altında da vardı daha üstelik. şehir içi/uzun yol yakıt tüketimi daha önce çokça yazıldığı gibi. Ben Adana-Gaziantep yolculuğunda otobanda ortalama 100-110 km/saat hızla yol alarak 5,5 Litre/100 km yaptım. İvmelenmesinde, yol tutuşunda, virajında en ufak sorun yok. Sadece yüksek hızlarda bendeki orijinal ön cam biraz kısa kaldı. Rüzgar aldım biraz. Bir de artçımın dediğine göre, 150-200 km mesafeden sonra artçı ayak pegleri hafif rahatsızlık vermiş. Ayaklarının pozisyonunu değiştinme ihtiyacı duymuş ve bunu yapamamış. 1000 km bakımında 4 litre yağ ve yağ filtresi kullanıldı. 100 YTL tuttu. İkinci bakımı 6000 km.'de olacak. Ustaya sordum o bakımda da yağ-yağ filtresi değişecekmiş. Kullananlara göre, mekanik arıza çıkartmaması ile ünlü bir motor SWing. yedek parçası pahalı ama arıza çıkartması ender olduğundan sorun yaşanmıyor.
Compass sana bir sorum var. Orijinal lastikleri bittikten sonra mı değiştirdin yoksa hemen mi? Bridgestone ile Metzeler'leri kıyaslar mısın?
tetikçi
05 Kasım 2008, 15:19
bencede çok yakıyor
Deryali
05 Kasım 2008, 15:36
Silverwing 400 arkadaşımda var ve oldukça memnun. Ancak yakıt olarak burada bahsedilenler kadar fazla yaktığını söylemedi 14 kuruş / 100 km şehir içi tüketiminden bahsetti. Belkide motorun yeni olmasından kaynaklanıyor bilemiyorum. Uzun yolda 170km hıza çıkmış.
Compass
06 Kasım 2008, 21:56
Artçı olarak eşimle birlikte iken otobanda 170 km/saat hızı gördüm. Çok ama çok rahat çıktı o hıza. Elimin altında da vardı daha üstelik. şehir içi/uzun yol yakıt tüketimi daha önce çokça yazıldığı gibi. Ben Adana-Gaziantep yolculuğunda otobanda ortalama 100-110 km/saat hızla yol alarak 5,5 Litre/100 km yaptım. İvmelenmesinde, yol tutuşunda, virajında en ufak sorun yok. Sadece yüksek hızlarda bendeki orijinal ön cam biraz kısa kaldı. Rüzgar aldım biraz. Bir de artçımın dediğine göre, 150-200 km mesafeden sonra artçı ayak pegleri hafif rahatsızlık vermiş. Ayaklarının pozisyonunu değiştinme ihtiyacı duymuş ve bunu yapamamış. 1000 km bakımında 4 litre yağ ve yağ filtresi kullanıldı. 100 YTL tuttu. İkinci bakımı 6000 km.'de olacak. Ustaya sordum o bakımda da yağ-yağ filtresi değişecekmiş. Kullananlara göre, mekanik arıza çıkartmaması ile ünlü bir motor SWing. yedek parçası pahalı ama arıza çıkartması ender olduğundan sorun yaşanmıyor.
Compass sana bir sorum var. Orijinal lastikleri bittikten sonra mı değiştirdin yoksa hemen mi? Bridgestone ile Metzeler'leri kıyaslar mısın?
Merhaba,
Orjinal lastikleri tam 20.000 km'de degistirtmistim, tahminimden cok daha farkli; ilk olarak lastik desen ve gorunus olarak da farkliligini belli ediyor. Bridgestone'a gore biraz daha kalin gorunumlu bir lastik, taban deseni yanaklara dogru devam ediyor, yanakta da kalin bir cizgi ile bitiyor.
Bunun sonucu virajlarda daha rahat yatirabiliyorsunuz motoru.
Benim en cok farklilik hissettigim durum bu oldu.
Fren ve surus konforu gayet tatminkar ama Bridgestone ile kiyaslayamiyacagim.
juniyear
01 Aralık 2008, 19:47
merhabalar... artık bende 2005 model FJS SilverWing 600 ABS sahibiyim. :)
motorumu alalı daha 10 gün oldu. sadece şehir içinde 165 km de 33 YTL yakıt tükettim.. litresi 2.9 dan hesaplarsak 100 kmde 6.89lt yakıt tüketimim var.
400 denedim ama performansı bence çok kötüydü. normal scooterlar gibi kalkış yapıyo filan beni hiç tatmin etmedi ama bundada yakıt biraz yüksek :mrgreen:
herşeye rağmen eşimle beraber bineceğiz. hiçbişey hayatımızdan daha önemli olamaz. Şimdiye kadar ABS olmayan bi motora nasıl binmişiz bilemiyorum doğrusu..
yakıt tüketimini fazla dert etmeyenler kesinlikle 600 lük alın derim
juniyear
02 Aralık 2008, 15:03
silverwing kullanıcıları nerde acaba ??? herkes motorunu garaja indirmeye başladı mı ne ???
CaBRioLeT
02 Aralık 2008, 16:33
burgman silver'ı döver..........
juniyear
02 Aralık 2008, 17:35
burgman silver'ı döver..........
burgman yolda kalınca SilverWing el sallar
:queen::queen::queen::queen::queen:
TOP SPEED
02 Aralık 2008, 17:39
Aprilia Atlantic hepsine el sallar bye bye :P
juniyear
02 Aralık 2008, 17:44
Aprilia Atlantic hepsine el sallar bye bye :P
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
bu kadarınada pes walla
hocam arka çanta alıcam ama çok pahalı ya 46 lt den de aşağı almak istemiyorum paramda fazla kalmadı malum motoru yeni aldım..
sizce hangi çanta alınmalı
giwi demeyin sakın :)
TOP SPEED
02 Aralık 2008, 17:52
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
bu kadarınada pes walla
hocam arka çanta alıcam ama çok pahalı ya 46 lt den de aşağı almak istemiyorum paramda fazla kalmadı malum motoru yeni aldım..
sizce hangi çanta alınmalı
giwi demeyin sakın :)
Tabiki de Giwi :queen::queen::queen:Ben aldım çok ta memnunum:queen::queen:Haa unutmadan bir ara Aprilia kullan ama sakın motorunun satma ondan sonra :queen::queen:
juniyear
02 Aralık 2008, 17:56
Tabiki de Giwi :queen::queen::queen:Ben aldım çok ta memnunum:queen::queen:Haa unutmadan bir ara Aprilia kullan ama sakın motorunun satma ondan sonra :queen::queen:
sanki tek silindirli pata pata traktör gibi çalışan bi makineden ses mi geldi:queen::queen::queen::queen:
TOP SPEED
02 Aralık 2008, 18:04
sanki tek silindirli pata pata traktör gibi çalışan bi makineden ses mi geldi:queen::queen::queen::queen:
:queen::queen::queen:Üzülme bir gün seninde bir İtalyan motorun olur :queen::queen::queen:Senin motorun 2 silindirlide ne oluyor yolda Aprilia dan tokat
juniyear
02 Aralık 2008, 18:10
:queen::queen::queen:Üzülme bir gün seninde bir İtalyan motorun olur :queen::queen::queen:
saol hocam ya ben almayayım :)
çanta hakkında ben ciddiydim ya arkadaşın birinde 46 lt sıfır kırmızı var üstünü boyatırım diye düşünüyorum 145 € ya verecek. çantaya 500 YTL vermek bana çok geliyo ya.
tokat mı :queen: :queen: :queen: :queen:
yoksa seni tokatta mı geçtiler :) :) yoksa sen izmir yerine ankaradan mı yazıyosun. SilverWing sahibi çoktan izmire gelmiştir ya :queen::queen::queen::queen:
şaka bi yana hiç atlantik bile görmedim
:queen::queen::queen::queen::queen:
eminimki SilverWingden aşağı kalır bi yanı yoktur. şu çanta olayını ne yapıcaz ya o konud yardımcı olacak kimse yok mu. senin çantayı bana 200 YTL ye satta arkadaşlığımız pekişssin :queen::queen::queen:
TOP SPEED
02 Aralık 2008, 18:16
Şu gençler çok komik oluyorlar yaw kerata bunlar:queen::queen::queen:Satarız ayıp ettin aparatıyla beraber 650 ytl cikk.Sakın param yok deme paran olunca alırsın.Şaka bir yana çantalar aşırı pahalı bende bir anlam veremiyorum her yanı plastik ama 500 600 liralar havada uçuyor neyseki ben motoru alırken üzerindeydi alacaksan giwi derim sana ama başka markalarada bak malum fiyatı.
juniyear
02 Aralık 2008, 18:17
genç mi beni görsen amca filan dersin belkide :queen:
forum baya bi zevklendi ama bana müsade 1-2 saat sonra gelirim artık şimdilik hoşçakalın
TOP SPEED
02 Aralık 2008, 18:26
genç mi beni görsen amca filan dersin belkide :queen:
Vay 25 lik amca :queen::queen::queen: Çantayı al derim kullandığın zaman ne dediğimi anlıcaksın kaskını montunu dizliğini eldivenlerini ne varsa at içine bavul gibi yaw:queen::queen::queen:Paranı biriktir 46 litre al derim sana,dinle sen beni :P
juniyear
02 Aralık 2008, 21:24
Vay 25 lik amca :queen::queen::queen: Çantayı al derim kullandığın zaman ne dediğimi anlıcaksın kaskını montunu dizliğini eldivenlerini ne varsa at içine bavul gibi yaw:queen::queen::queen:Paranı biriktir 46 litre al derim sana,dinle sen beni :P
25 yaşımda olsamda kafada saç yok 175 boy 96 kilo olunca 34-35 yaşında zannediyo herkes onun için söylemiştim ama sen sallamaya devam ediyosun genede :queen::queen:
sonercor
03 Aralık 2008, 13:20
arkadaşlar bende de 2006 silverwing 400 var 32000 km oldu tık sorun çıkartmadı ama artık debriyaj balatam bitti gibi bişey balatayı en uygun alabileceğim bi yer var mı varsa yardımcı olurmusunuz????
juniyear
03 Aralık 2008, 19:44
arkadaşlar şu çok yakıyo muhabbetini bi kenara bırakalım artık. şimdi motorla uzun yola çıksak seyir süratimiz 140 yada 150 olsa 400 lük SW burgman yada 600 lük SW arasında gözlenebilir bi fark olacağını düşünmüyorum. sonuçta 400 lük motorla 140 lı süratlari denerseniz motor zorlanmaya ve fazla yakmaya başlayacaktır. ama 600 lük bi makine için 140 lı süratler sorun olmadığı için motor rahatlığını koruyacaktır diye düşünüyorum.
sonuçta biz bu makineleri sehir içinde zırtpırt gezmek için almadık. Mesela benim motoru almamdaki asıl amaç şehir dışına geziye çıktığında bi aracı rahat rahat sollayamamak yada bazı zibidilerin sen onu sollarken seni fark edip gaza basması ve yolun solundan geri tekrar sağ şeride girmek beni acayip derecede deli ediyo. artık canım istediği zaman sürekli sol şeriti kullanabiliyorum mesela.:queen:
DARKDIAMOND
05 Aralık 2008, 05:10
SW600 ve Atlantic500? 52hp ve 39hp? 50.3NM ve 37NM? 230kg ve 205 kg?:silent:
Bence karşılaştırırken biraz matamatik hesabı yapmakmı gerekir? Hemde çok iddialı yazılar yazarken!:)
juniyear
05 Aralık 2008, 11:45
SW600 ve Atlantic500? 52hp ve 39hp? 50.3NM ve 37NM? 230kg ve 205 kg?:silent:
Bence karşılaştırırken biraz matamatik hesabı yapmakmı gerekir? Hemde çok iddialı yazılar yazarken!:)
hocam maksatımız muhabbet etmek forumu neşelendirmekti. bu muhabbette cidiyet yoktu sonuçta :P
TOP SPEED
05 Aralık 2008, 12:13
hocam maksatımız muhabbet etmek forumu neşelendirmekti. bu muhabbette cidiyet yoktu sonuçta :P
Vayy kardeşim hoşgeldin nerelerdesin sen yaw :P Sol şeritte ne işin var senin yaw sanki motorun çok hızlıda geçsen sağ şeride bakem :P:P:P
juniyear
05 Aralık 2008, 14:17
Vayy kardeşim hoşgeldin nerelerdesin sen yaw :P Sol şeritte ne işin var senin yaw sanki motorun çok hızlıda geçsen sağ şeride bakem :P:P:P
:queen::queen: çalışıyorum kardeşim ya..fazla bilgisayar başında oturamıyorum... motorla ilk defa bugün boşbom düz bi yolda biraz basayım dedim bi anda 180:mrgreen: e çıktı yuh dedim ya bu kadarı yeter diyorum hatta çok fazla diyorum.. abi 120 de ben sana yol veririm :queen:
TOP SPEED
05 Aralık 2008, 16:28
:queen::queen: çalışıyorum kardeşim ya..fazla bilgisayar başında oturamıyorum... motorla ilk defa bugün boşbom düz bi yolda biraz basayım dedim bi anda 180:mrgreen: e çıktı yuh dedim ya bu kadarı yeter diyorum hatta çok fazla diyorum.. abi 120 de ben sana yol veririm :queen:
Eeee anladın tabi beni geçemiyeceğini demi :queen: Şaka bi yana aman deyim deli gider 600 cc sen genede dikkatli ol tedbiri elden bırakma bu keratalar ne tuhaf ya gazı açtınmı sanki noslar devreye giriyor :queen::queen::queen: Bilmeyenler bana ne diyor biliyormusun scooter be 500 cc olsa ne yazar diyorlar yola bir çıkıyoruz ben varıyorum onlar daha yoklar sonra bana kestirmeden mi geldin diyorlar evet diyorum otobanda kestirmeden geldim :queen::queen::queen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO